MycoRen zregeneruje obličky, prostatu aj močový mechúr

Po nádherne sfarbenej jeseni prichádza zima. Bude vládnuť chlad. Chlad spojený s trením rúk o seba v túžbe zahriať ich, s podupávaním nohami a chúlením sa ku krbu. Tiež je to ale čas zimných radovánok či prechádzok v iskriacom snehu…

zima-chlad-sneh-zena-dievca-4056684-freepixabay

Aby sme si ich mohli užiť s radosťou, v tom nám pomôže aj nový prípravok z radu Mycosynergy – Mycoren.

Hlavné účinky a indikácie

Mycoren je svojím zložením zacielený na patologické stavy spojené s obličkami a močovým mechúrom. Účinnosť Mycorenu zahŕňa stavy od nádorov až po banálne zápaly, kde normalizuje stav obličkového tkaniva.

Do okruhu obličiek patria aj bedrá, a preto bude posilňovať bedrovú chrbticu. Harmonizuje kompletné hospodárenie s tekutinami v organizme. Jeho pôsobenie sa okrem iného vzťahuje na spresnenie metabolizmu obličiek a celkového metabolizmu. Preto môžeme účinok Mycorenu vidieť napríklad na znížení cholesterolu či cukru v krvi alebo vysokého krvného tlaku spôsobeného poruchou regulácie funkcie obličiek. Trávenie závisí na jangu obličiek, a to je presne to, o čo ide. Doplniť vyvážene jin – jang obličiek a ich esenciu.

Mycoren zásadne podporí pacientov pri a po liečbe chemo a rádioterapiou, najmä ak bude dôvod pre ich podávanie spadajúce do okruhu prvku Vody. A to tým, že posilňuje vlastnú imunitu tela. Nezanedbateľný je jeho podiel na stabilizácii psychiky. Použité huby v prípravku – teda kordyceps, pórnatka kokosová a trsovnica lupeňovitá – dopĺňa veľmi dôležitá rastlinná zložka Dendrobium nobile. Dohromady tvoria synergickú zmes vyváženého pôsobenia na organizmus.

Mycoren

Mycoren – viac info – klik na obrázok

Zloženie

Huby:
Cordyceps: Žezlovka čínska je v Mycorene použitá pre svoj účinok na impotenciu, zadúšavosť, bolesti chrbta a chronický kašeľ.
Pórnatka kokosová (Fu Ling): Posilňuje slezinu-pankreas a stredné ohnisko, zlepšuje imunitu, podporuje močenie, upokojuje ducha. Užíva sa pri prázdnote sleziny-pankreasu, pri hromadení škodlivej vlhkosti, čo je veľmi časté pri oslabení obličiek, pri hlienoch, vodnatej hnačke a opuchoch, pri nespavosti, nepokoji, vyčerpanosti a palpitáciách.
Trsovnica lupeňovitá (maitake): Pomáha pri fyzickom vyčerpaní a nedostatku sily, pri oslabenej mysli a nechuti do jedla (tu ako príznaky oslabeného jangu obličiek). Má obrovské protinádorové účinky, silno tonizuje, silno zvyšuje imunitu, chráni pečeň pred poškodením pri chemoterapii.

Byliny:
Dendrobium nobile: Dendróbium vznešené – krásna orchidea. Vyživuje žalúdok a podporuje produkciu tekutín, dopĺňa jin a prečisťuje horúčavu. Užíva sa pri horúčke alebo suchosti z nedostatočnosti jinu.

Použitie Mycorenu a iných prípravkov

Rovnako ako u ostatných prípravkov z radu Mycosynergy budeme pri Mycorene využívať jeho účinky na problémy prejavené v hmote, teda v tkanivách orgánov (obličiek, prostaty, …):
» zápaly a cysty obličiek
» nádorové ochorenia obličiek
» vysoký krvný tlak
» opuchy a problémy hospodárenia s tekutinami
» stavy spojené so suchým kašľom, zadúšavosťou
» bolesti chrbta
» pomočovanie
» impotencia
» vyčerpanie, pocit nedostatku síl
» únava z rozmýšľania, z toho plynúca nervozita

Renol, bylinný koncentrát zo základného Pentagramu, ktorý tiež rieši ťažkosti spojené s ochorením obličiek, bude zaisťovať harmonizáciu riadiacich funkcií:
» Napríklad pri infekcii močových ciest v akútnej fáze podáme najprv Drags Imun, Grepofit a Renol, po 14 dňoch Mycoren.
» Pri ťažkostiach s prostatou využijeme Mycoren, dá sa skombinovať s Renolom.
» V prípade chronického zlyhávania obličiek zvolíme Renol v nízkej dávke.
» Na bolesti chrbta môžeme pokojne odporučiť kombináciu Mycorenu s Renolom.
» Máme aj novú, vynikajúcu možnosť, ako súčasne ošetriť obličky a pečeň – skrátka podľa potreby skombinujeme Mycoren a Regalen.

Autor: MUDr. Alexandra Vosátková

Synergia liečivých húb a bylinných extraktov s Jaroslavom Dušekom a MUDr. Alexandrou Vosátkovou:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 435 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme