V NOVÉM (DALŠÍM) ROCE TI PŘEJI …

.. abys ubral na rychlosti, kterou se řítíš životem, tzn. že nemusíš mít neustále více, cestovat dále a zažít mnoho „důležitého“,
… abys byl více nad věcí nad každodenními problémy, které byly, jsou a budou nezbytnou součástí života,
… abys našel ten nejdůležitější vztah – pohodový vztah se sebou, protože vše ostatní se přirozeně a po proudu přidá,
… abys i přes všechny filozofické teorie a esoterické návody se nesnažil „zlomit“ násilně svůj život a stále byl v souladu s tím, kde jsi a kdo jsi (protože změna není násilná, ale je to proces, počkej si na něj, až k tobě sám přijde).

Zkrátka ti přeji, abys přijal sebe takového, jaký jsi.

Nemusíš si dávat žádné novoroční a často nesmyslné závazky, protože tak sebe začneš opět přecvičovat a myslet si, že je s tebou něco špatně.

Jsi OK takový, jaký jsi byl letos, jen si najdi způsob nebo pohled, jak mít radost z každého dne (vždy se něco najde).

Život je souhrn okamžiků, tak abys jej neminul a nepřehlédl při svém běhu za nějakým stále nesplněným cílem.

Karel Spilko

UDĚLEJ TO JINAK!

Když sám sebe tlačíš a nutíš do výkonů, vztahů, úspěchů a kariéry a dosud jsi nedosáhl výsledků, které si přeješ, zřejmě jsi „přetlačil“ požadovanou energii a výsledek ti vlastně uniká do nenávratna.

Tvůj tlak vyvolává protikladné vesmírné síly, které pracují ve tvůj neprospěch.

Knihy od Karla Spilka

Abys mohl situaci „napravit“, je potřeba snížit hlasitost, kterou se výsledků a cílů dožaduješ, ubrat na rychlosti a dát si v dané oblasti svou oddychovou pauzu.

Vesmír vždy spěje k rovnováze, energetické, pohybové, mentální.

Jakýkoliv nadbytečný tlak a příliš velkou snahu vyrovnává po svém způsobu, protivlnou, a snaží se „uhladit“ nadmíru zčeřenou hladinu.

Přílišná důležitost, přehnaná významnost, silná žárlivost a nadbytečná horlivost brání všemu, co by mělo přijít a staví neviditelnou bariéru mezi tebe a vše ostatní.

Vesmír „nevidí“, tvou přemrštěnou snahu, ale tvou energii, když přesáhla rovnovážnou mez.

U sebe to poznáš tak, že tvé vnitřní napětí, ztuhlost a velké obavy ti dávají znamení, že toho je „až až“.

Snížit chtění, ubrat na křečovitosti, zabývat se také něčím jiným, dát si oddechovou pauzu, jsou receptem pro tuto vesmírnou kuchařku.

Potom poznáš, že když snížíš „volume“ všemu, co si přeješ tak moc, že kvůli tomu nemůžeš v noci usnout, to vše ti bude nabídnuto samo, dokonce na podnose, který bys vůbec nečekal.

Tak se můžeš pohybovat životem, aniž bys překotně zakopával a uchováš si zdravé nervy pro věci, které tě těší a které již máš.

Karel Spilko

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
252 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme