Živý Človek verzus OSOBA, OBČAN – otrok systému

Tematiku Živý Človek sme už na tejto stránke dávnejšie priblížili v jednej z častí Knihy o globálnej lži, kde nájdete aj odkazy na mnohé stránky a videá vysvetľujúce, prečo novorodenec, ktorý dostane rodné číslo sa stáva otrokom systému a s jeho podielom na tejto Zemi sa obchoduje, aké zastúpenie v tom má Vatikán, čo je to morské právo, …

V nasledovnom videu (ale aj nižšie), prinášame rozhovor, ktorý snáď všetkým (čo zatiaľ nepochopili akú hru s nami hrajú paraziti ovládajúci tento svet) otvorí ešte viac oči:

Stránka Jozefa, kde nájdete detailnejšie vysvetlenie k preberanej téme (OPPT, UCC, Common Law, … ) opptjoseforiginal9.webnode.cz poprípade stránka i-uv.com v angličtine.

Veľa skupín je aj na telegrame. Len treba zadať do vyhľadávača správne slovo. Pomaly už vo všetkých mestách na Slovensku aj v Čechách nájdete Živých Človekov. Ak budete morálne čistí a začnete hľadať, na základe zákona príťažlivosti objavíte blízko seba takých Človekov.

Jozef spomína Paulínu Bajcsiovú, ktorej stránka je jeden za vsetkych vsetci za.sk a facebook Svet okolo nás vytvárame sami.

Prinášame ďalšie  z jej mnohých videí kde taktiež popisuje, čo je OPPT, UCC, … Živý Človek, či osoba/občan? Slamená figúrka v rukách spoločenského systému ako občan?

Váš Strawman (slamák) je fiktívna fyzická/právnická osoba, ktorá vznikla pri narodení prostredníctvom vášho rodného listu. Robí sa to preto, aby ste si neskôr v živote nemysleli, že ste to vy Živý Človek, ale fyzická osoba. Potom sú na Strawmana uvalené imaginárne náklady a pokuty a vy, keďže si myslíte, že ste ním, zaplatíte ich:
… daň z príjmu, obecná daň, daň z nehnuteľnosti, dedičská daň, daň z kapitálových výnosov, cestná daň, dovozná daň, daň z pridanej hodnoty, palivové poplatky, úroky z pôžičiek, bankové poplatky a čokoľvek iné, čo si profesionáli na plný úväzok vymyslia a sú si istí, že si to nevšimnete, že ste nikdy nesúhlasili s platením a platiť nemusíte. Náklady, ktoré sa jednoducho nevzťahujú na Človeka ako vy.

Klam sa deje prostredníctvom manipulácie so slovami a jazykom. Napríklad ľudské meno vyzerá asi takto: Jack: z rodiny Robinson alebo Jack Robinson. Fiktívna právnická osoba alebo meno Strawman vyzerá takto: PÁN JACK ROBINSON. Keď je pred menom pán, pani alebo slečna alebo je meno napísané veľkými písmenami, nie ste to vy, je to váš Strawman. Keďže nie ste váš Strawman, nemusíte platiť jeho náklady. Len si myslíte, že na vás uplatňujú nároky, pretože to vyzerá ako vaše meno, ale vaše meno napísané veľkými písmenami nie ste vy.

Strawman: The Nature of the Cage je špičkový dokument ako žiadny iný (viete si nastaviť automatické titulky). Zdôrazňuje pravdu o dlhoch, právnej fikcii, zákonnosti a právnej úprave, vymáhačoch pohľadávok, súdnych exekútoroch a modernej policajnej práci. Film poskytuje podrobný prehľad o tom, ako môžete riešiť tieto problémy vo svojom osobnom živote a ponúka vedomosti o tom, ako zákonne zaobchádzať s akoukoľvek autoritou, aby ste neporušili žiadne zákony.

John K Webster, ktorý strávil 18 mesiacov výskumom a tvorbou tohto filmu, mal jeden cieľ… (keď si všimol nárast samovrážd v Spojenom kráľovstve, ktoré priamo súviseli s finančnými problémami) „Ak tento film zachráni čo i len jeden život, moja práca nebola zbytočná.“

Je dôležité vedieť, ako systém funguje a čo je dôležitejšie, ako ovláda vás. Hovorí sa, že najprv musíte vedieť, že ste v klietke, aby ste z nej mohli ujsť.

Živý Človek vs OSOBA, OBČAN – otrok politického systému alebo ako znovu získať svoje autonómne práva a fungovať v systéme ako slobodný Živý Človek – Monika Baldović nás uvedie do problematiky „živých ľudí“ a ukáže cestu von z otroctva:

V súčasnosti Monika odhalila úskalia OPPT cez Bossmaker o čom nájdete viac v telegramovej skupine Som Živý Človek.

Už nie som osoba, občan, obyvateľ, fyzická,ani právnická osoba. Koniec kontraktu s fiktívnym štátom:

Česká republika aj Slovenská republika je členom SÚKROMÉHO PRÁVNEHO ústavu UNIDROID od 13.01.1993. UNIDROID je Medzinárodný ústav pre zjednotenie SÚKROMÉHO medzinárodného práva.

O všetkom, čo sa týka Súkromnej klubovej činnosti a medzinárodne uznanej právnej forme SGS – Sui Generis Suverén, teda statusu Suverénneho Živého Človeka:

Stránky aktérov rozhovoru: sami-sebou.com a jarilo.cz

Ďalšie videá, články, odkazy, … nájdete v jednej z častí Knihy o globálnej lži

O tejto tematike prídu odborníci prednášať aj na VITALfest zdravia a znania:

VITALfest zdravia a znania

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
827 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme