S jasnovidným moravským liečiteľom Petrom Soldánom o „pokrývke“ nášho tela

Baitong333

obrázok so súhlasom Baitong333 / FreeDigitalPhotos.net

Každý z nás je vystaven působení jak vlivů povětří tak vlivům duševního prožívání. Máme v sobě mnoho ochranných systémů a první z nich, který zachytává nápory životních situací je kůže. Není proto divu, že počet lidí, kteří mají potíže s kůží vzrůstá úměrně tlaku světa jež naše smysly stále bombarduje dalšími a dalšími vjemy. Naše kůže už prostě na to vše nestačí. Mnohé životní situace v nás vyvolávají asociace, které jsou vysoce individuální a tak jedna věc působí na lidi různě. Nejde zevšeobecnit pravidlo, kdy pojmenujeme a dáme do škatulky to či ono a odvodíme příčinu vzniku kožních afektů.Valná část z nich však má společného jmenovatele a tím jsou játra. Tedy orgán pro naši pokožku, ale nejen pro ni nepostradatelný.

Játra jsou názor, který si každý z nás utváří takřka nepřetržitě. Jeli náš názor nečistý je jen otázkou času, kdy jaterní činnost již zplodiny není schopna odbourat a další v pořadí je lymfatický systém. Ani ten však není bez hranic a tak nastává další oprava a tou jsou klouby a jejich lůžka, která jsou zaplavovaná tím, čeho se již organizmus není schopen zbavit normální cestou svých filtrů. Takže shrnuto to znamená, že odpadní produkty nejsou jen stav metabolismu, ale především stav čistoty myšlení.V poslední v pořadí je potom kůže jako vrcholek ledovce, který vyčnívá nad hladinu. Jsem zraněn je základní informace.

Druhů postižení kůže je několik desítek tisíc. Proto se omezím na ty největší strašáky a tím je bezesporu lupénka.Ta je spojená s citovým strádáním, kdy si člověk na ještě neodumřelé kůži vytváří další. Potřeba více se chránit před dalším citovým zklamáním je ten stav, který provází její vznik. Naučit se opět důvěřovat svému okolí je nutné pro vyléčení této nepříjemné nemoci. Další z obtížných nepříjemností je akné, o kterém je známo, že se probouzí s pohlavním dospíváním a je s ním přímo úměrně i spojeno.Právě otázka vlastní sexuality a sexuální fantazie jsou hnacím motorem pro její vznik. Kdo tedy trpí akné je plný nenaplněných sexuálně orientovaných myšlenek. Při každém hnutí duše tedy dochází k dalšímu vyplavování látek ať už škodlivých a nebo prospěšných. Podle jejich poměru máme pokožku lepší a nebo horší podle toho co námi hýbe.

Nelze však opomenout fakt, že i krevní skupina má svůj podíl na kvalitu pleti. Tedy krevní skupina A má patrně v tomto ohledu nejhorší vyhlídky. Zase naopak krevní skupina 0 nejlepší. Ale viděl jsem i lidi s krevní skupinou A s velmi pěknou pletí. Jde také o to, jaké látky do těla dostáváme a s čím si náš systém musí poradit. Způsoby stravování a chemie obsažená v našich potravinách je natolik agresivní, že není divu, že kožních alergií přibývá.

Alergie. Další z řady potíží ,které trápí čím dál tím víc lidstvo.Co je alergie.Když se kolem mne děje něco nepříjemného nejprve s tím bojuji potom ignoruji a posléze jsem na tu informaci alergický. Moje vnitřní agrese proti ději se natolik vyhrotí až se s toho osypu. Pokud to nepomůže a situace trvá dál, začnu se až dusit. To jsou ,ale už projevy agrese opravdu rovnající se autodestrukci. Postihne-li něco podobného dítě, jde patrně o výbavu přenesenou z inkarnačního kolotoče pro rodiče jako informace o nich samých a zároveň jako upozornění, s jakou výbavou dítě přichází. Možná by nebylo od věci udělat tabulku alergenů s popsanými stavy duše přiřazené k jednotlivým alergenům .Tento princip není neznámý a již po mnoho let jej zohledňuje květová terapie pane Bacha a teď nově i Moravské květy.Je dlouho známé že modelky, u kterých je pleť dost podstatná pro jejich práci, dávají přednost klystýrové očistě. Pro pokožku je právě vyprazdňování nejdůležitější, protože zplodiny vznikající ve střevech by měli pravidelně odcházet. To je věcí metabolismu. Tedy koloběhu věcí a myšlení. Kdo trpí zácpou není schopen jisté životní situace uzavřít kdo průjmem, ten se jich chce zbavit. Tolik o kožních problémech.

Moravské kvety – prvá pomoc pri emocionálnych problémoch – produkt Petra Soldána

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
9 282 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme