Chrípka už nemusí zabíjať

prasiatko_chripka_pandemiaJim V. Humble:

„Poslední dobou šíří média zprávy o NOVĚ VARIANTĚ CHŘIPKY a WHO už vyhlásilo 6. stupeň, což znamená „globální pandemii“. Není třeba se děsit, i když se slovem pandemie je historicky spjatá vzpomínka na fatální „španělskou chřipku“, která si vyžádala více obětí než první světová válka. Pandemie prostě znamená rozšíření nějaké nakažlivé choroby na velké ploše, třeba více kontinentech, i když se přitom jedná o malý počet dobře léčitelných případů, ve skutečnosti je jich ve srovnání s výskytem běžné chřipky naprosto zanedbatelné množství. Nelze to ovšem brát na lehkou váhu, jelikož nové chřipkové kmeny se mohou rychle rozšířit ze země do země. Před pěti lety způsobil mnohá úmrtí chřipkový kmen SARS, zejména v Číně a v roce 2007 byly sledovány různé varianty ptačí chřipky.

13. dubna 2009 byly rozpoznány případy „prasečí chřipky“ v Mexiku a později v USA a Anglii. Pomiňme teď zájmy známých společností usilujících o prodej svých produktů, či využití nahromaděných zásob léčiv po planém poplachu s „ptačí chřipkou“. Chřipka je mnohdy opomíjené (a přechozené) onemocnění, které může vážné poškodit lidské zdraví a u slabých a jinak nemocných jedinců i úmrtí.

MMS

je mocný dezinfikátor, schopný napadnout a vyhubit vyvíjející se chřipkové viry. Účinkuje zcela bez ohledu na jejich druh nebo varianty (mutace), které se časem mohou vyvinout. Toto přesvědčení je založeno na chemii a chování aktivovaného MMS, pokud jej budete používat podle níže uvedených pokynů.

Na rozdíl od antibiotik nebo očkovacích látek, chlordioxid z aktivovaného MMS hubí veškeré patogeny, a tedy i chřipkové viry, bez ohledu na kmeny nebo vyvíjející se varianty – což je ostatně známo už od roku 1950. Správným způsobem použitý aktivovaný MMS tedy představuje univerzální přípravek na všechny varianty onemocnění, kterému říkáme chřipka.

Některá fakta, která v případě chřipky musíme brát v úvahu:

O nedávno zjištěném kmeni prasečí chřipky se například tvrdí, že jde o nový virus, který je jiný než všechny předchozí. Na rozdíl od ptačí chřipky nebo SARS, napadá prasata, jimž způsobuje zahlcení plic (zavodněním), které někdy (ale ne vždy) má za následek smrt. Tento virus se začal neočekávaně přenášet na lidi, kteří s prasaty pracují, a následně bylo pozorováno, že se dokonce může šířit vzduchem z osoby na osobu. Počínaje 13. dubnem 2009 bylo v Mexiku během následujících čtrnácti dnů hospitalizováno s nálezem prasečí chřipky přes 1000 lidí a oznámeno na 60 úmrtí. Pak se virus rychle dostal i do USA a Anglie. Nyní jsou případy onemocnění podchyceny prakticky po celém světě, což vedlo WHO k vyhlášení šestého stupně ohrožení, čili „pandemie“.

Nutno podotknout, že na „běžnou chřipku“ jen v USA umírá na 50 000 lidí… Počet úmrtí a lidí v nemocničním ošetření lze denně sledovat na internetu. Center for Disease Control má také stránku se statistikami o hlášených případech této chřipky.

Uvedené skutečnosti nijak nezabránily tomu, že US Úřad pro vnitřní bezpečnost v dubnu deklaroval prasečí chřipku jako „stav nouze“. Janet Napolitano ihned uvolnila 25% federální zásoby (zastaralé…) protichřipkové vakcíny (50 miliónů dávek) „k použití federálními orgány pro případ potřeby“. No dobře. Pojďme raději dál.

„Prasečí chřipku“ nemůžete dostat z vepřového masa či jiných produktů. Šíří se v první řadě vzduchem, kapénkami od nakažených lidí. Červený kříž a další organizace proto rozdávají návštěvníkům nemocnic a lidem pracujícím tam, kde by mohli být vystaveni riziku nákazy, ochranné masky.

MMS je nejen širokospektrální dezinfekční prostředek, ale způsob jimž hubí viry a bakterie je naprosto odlišný od fungování antivirotik a antibiotik. Pokud někoho zajímají baktericidní vlastnosti MMS, můžete si přečíst sekci „Vysvětlení účinnosti MMS“.

MMS je použitelný jak k prevenci, tak i jako prostředek k zdolání „prasečí“ i jiné chřipky. K tomu je potřebné brát MMS v hodinovém cyklu.

Doporučený postup použití MMS jako účinného prostředku proti chřipce:

1. Smíchejte v hrnku nebo sklenici 1 kapku MMS s 5 kapkami kyseliny citrónové nebo čerstvé citrónové šťávy. Protřeste a vyčkejte tři minuty do ukončení aktivace.

2. Doplňte asi 2 dl vody nebo džusu, který v sobě nemá přidanou kyselinu l-askorbovou – E300 čili vitamín C (vitamín C omezuje účinnost roztoku). Pak celý obsah vypijte tak rychle, jak je to možné.

3. Pokud během první hodiny nepocítíte vůbec žádnou změnu, pokračujte druhou hodinu se 2 kapkami. (Každou kapku MMS samozřejmě vždy aktivujte 5 kapkami kyseliny citrónové nebo citrónové šťávy a čekejte tři minuty) Pokud nemáte pocit nevolnosti ani po dvou kapkách, jděte ve třetí hodině na 3 kapky. Případný projev nevolnosti neznamená nic špatného. Pouze signalizuje, že MMS zabíjí patogeny. Ale nezpůsobte si zbytečně špatně od žaludku tím, že pak budete brát více. Postupně navyšujte na maximálně 6 kapek MMS s 30 kapkami kyseliny. Vážíte-li přes 90 kg, pak by vaše maximum mohlo být až 10 kapek.

Mějte na mysli, že se většina lidí nedostane přes 3 nebo 4 kapky za hodinu, aniž by začali pociťovat rostoucí nevolnost. Při jakémkoliv pocitu zvedání žaludku musíte počet kapek snížit, přinejmenším o jednu. Nevolnost se projeví vždy, když MMS hubí bakterie a viry rychleji než vylučovací systém zvládá odstranit jejich pozůstatky. Snášet tuto nevolnost nepřináší žádné výhody. Vždy hledejte bez potíží snesitelnou hranici.

4. Pokračujte s dávkami MMS každou hodinu po celých 12 hodin (tzn. 12 dávek). Chřipka by v tomto rozmezí měla zmizet; nicméně, rozhodně nepřestávejte brát MMS dokud si nejste úplně jisti zotavením. Kdybyste pociťovali příznaky chřipky ještě další den, určitě pokračujte při stejných hodinových dávkách. Stejný léčebný postup lze použít i u dětí, ale tady buďte zvlášť opatrní abyste předešli zvracení nebo jiným nezdravým pocitům. Použijte menší dávky a zvyšujte jen po 1/2 kapce. Nikdy nepřekračujte 3 kapky za hodinu.

5. Následující týden nebo 14 dní pokračujte se šesti kapkami dvakrát denně.

6. K zajištění prevence proti chřipce a udržování bezvadného stavu imunitního systému by dospělí v chřipkových obdobích měli brát 6 kapek MMS denně. Denní množství pro děti by mělo být dávkováno podle věku či váhy. Užívejte max. 1 kapku na každých 11 kg tělesné váhy a 1 kapku pro nemluvňata.“

K použití MMS

Jim V. Humble

První a nejdůležitější zásada

Opakované malé dávky jsou efektivnější než velké ranní a večerní.

Na více než 1000 případech se ukázalo, že často podávané malé dávky, až jednou za hodinu, jsou mnohem efektivnější (a přijatelnější), než velké dávky jednou nebo dvakrát denně.

Nyní už víme, že vygenerovaný chlordioxid nezůstane v těle déle, než jednu nebo nanejvýš dvě hodiny. Vzhledem k době, po kterou zůstává v těle aktivní, se nezdá, že velikost dávky činí nějaký rozdíl. V podstatě to znamená, že nezáleží na množství, protože se v každém případě za hodinu či dvě rozloží na kuchyňskou sůl.

Mějte tedy na mysli, že je mnohem účelnější brát MMS každou hodinu nebo dvě při menších dávkách, což se nakonec vyrovná, nebo možná bude i více než dvě velké dávky.

Jestliže jste navyklí brát větší dávky jen ráno a večer, jak bylo doporučováno dosud, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Nový výzkum však zřetelně ukázal, že menší ale kontinuální cirkulace ClO2 předchází přeskupování a rozmnožování patogenů zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem – ať už je to nachlazení, opar nebo hepatitida.

Druhá zásada

Dostaňte do těla tolik MMS kolik můžete, aniž by vám to působilo nevolnost nebo průjem. Vždy začněte jedinou kapkou a pak přidávejte po kapkách vždy, když cítite, že můžete. Samozřejmě stále hovoříme o kapkách aktivovaných po tři minuty 5 kapkami kyseliny citronové na každou kapku MMS, následně zalitých vodou nebo džusem.

Druhou dávku pak můžete navýšit na dvě kapky, pokud se vám po první neudělá nevolno (ve většině případů se to nestane). Zpravidla by to mělo být dvě hodiny po té první. Pak postupně každou hodinu nebo dvě zvyšujte až do doby, než pocítite, že jste dosáhli maxima nebo si nepovšimnete mírné nevolnosti. Obyčejně vystačíte se dvěma, třemi nebo čtyřmi kapkami pro dávku.

Můžete ovšem jít až na 10 kapek za hodinu, jestliže máte dojem, že potřebujete více a nepocítíte žádnou nevolnost. 10 kapek by ale měl být horní limit a za normálních okolností byste nikdy neměli potřebovat jít tak vysoko, jestliže budete brát 5 kapek 10x denně.

Přestanete až se začnete cítit zdrávi. Pokud se chcete jen pročistit, můžete zkusit standardní postup až do 15 kapek třikrát denně. Jestliže budete moci brát 15 kapek třikrát denně po celý týden, aniž by vám bylo nevolno nebo se ukázal průjem či jiné negativní účinky, pak je s největší pravděpodobností odstraněna většina infekcí, patogenů a parazitů.

Po pročištění platí obvyklá udržovací dávka 6 kapek aktivovaného MMS denně pro starší lidi (po šedesátce) a 6 kapek dvakrát týdně pro mladší.

Třetí zásada

Pokud se dostaví průjem nebo zvedání žaludku snižte počet kapek podle potřeby, ale nepřestávejte je brát. Nevolnost a průjem jsou dobré indikátory signalizující, že MMS opravdu zabírá. Diarea trvající hodinu nebo dvě je velmi prospěšná, ale udržovat tento stav několik dnů může přinést více škod než užitku. Proto vždy, když narazíte na tyto dočasné zábrany, prostě jen snižte dávku – jsou ve většině případů jen krátkodobé.

Čtvrtá zásada

Vyvarujte se dvě hodiny před a dvě hodiny po použití MMS užití všech syntetických forem vitamínu C. Toto je dočasná potřeba, nezbytná v průběhu podstatných týdnů, v nichž se prodíráte až k počtu kapek, kdy už se můžete považovat za „vyčištěné“. Jestliže berete kapsle nebo tablety vitamínu C s postupným uvolňováním, budete je muset přestat užívat a brát jen takové kapsle nebo tabletky, které mají přímý účinek, a to jen na noc a nejdříve dvě hodiny po poslední denní dávce MMS.

Pátá zásada

Pozorně dodržujte program přiměřené výživy k podpoře imunitního systému. MMS z vašeho těla sice velmi efektivně odstraňuje nežádoucí patogeny a parazity, ale neposkytuje žádné minerály nebo vitamíny nezbytné k jeho výživě. Dodávejte tělu pravidelná množství spojeneckých mikroorganizmů (acidofilus a další flóru). Samotný MMS prospěšné střevní mikroorganizmy nehubí, jejich počty ovšem někdy může snížit vydatný průjem. Postarejte se rovněž o pravidelný příjem minerálů – zejména vápníku a hořčíku.

Správná výživa je pro imunitní systém kritická. Denní vystavování pokožky slunci bude udržovat hladinu vitamínu D. Jestliže se ale dostanete na sluníčko jen málokdy, musíte udržovat hladinu vitamínu D doplňky – je pro udržování imunitního systému neodmyslitelný. “

I když je MMS nejmocnější prostředek k hubení patogenů na Zemi, léčit a udržovat vaše zdraví může jen váš vlastní imunitní systém. Viz kniha pojednávající zevrubně o tomto tématu

Převzato z http://jimhumble.biz/biz-normal.htm

Upozornění.

Výše uvedený text považujte pouze za informativní. NENÍ to lékařská rada ani návod pro léčení či jakékoliv ošetřování nemocí!

Ďalšie články o MMS

Prostriedky, prístroje a literatúra o likvidovaní mikroorganizmov

Vyhlásenie:
Všetky informácie na stránkach EZOpress pochádzajú od pána Jima V. Humbla. Neposkytujeme žiadne informácie ani návody pre používanie MMS.
Roztok Chloritanu sodného slúži ako bielidlo na dezinfekciu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 284 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme