Roztok pre 21. storočie – Jim V. Humble

kniha_mmsO čem je tato kniha

Doufám, že si nemyslíte, že se zde dočtete pouze cosi o dalším velmi zajímavém roztoku, který může pomoci některým lidem po několikaměsíčním užívání. Tak to není. Tento roztok zabírá už během několika málo hodin.

Z celosvětového pohledu je stále zabijákem lidstva číslo 1 dnes malárie, nemoc, kterou použitím tohoto roztoku ve většině případů obvykle udoláte během několika hodin. Prokázaly to odborné testy ve východoafrickém Malawi. Při hubení původce malárie v těle nedošlo k ani jedinému selhání. Roztok (MMS) užilo více než 75 000 obětí malárie, a všichni tito lidé nyní opět žijí produktivním životem.

Po aplikaci „zázračného minerálního roztoku“ jsou pacienti s AIDS často zbaveni nemoci během tří dnů a i další, méně závažné choroby a špatné zdravotní stavy prostě zmizí. Pokud by pacienty v nejbližší nemocnici ošetřili tímto opravdu zázračným roztokem, více než 50% z nich by bylo opět doma během jednoho týdne.

Kliniky a nemocnice více než 70 let používají aktivní složku tohoto roztoku k sterilizaci nemocničních podlah, stolů, zařízení a dalších věcí. Dnes můžeme stejného zabijáka patogenů spolupracujícího s imunitním systémem, použít k bezpečné likvidaci choroboplodných zárodků v lidském těle.

Nakolik to může být udivující, při správném použití může imunitní systém využít tohoto zabijáka k útoku pouze na ty bakterie a viry, které tělu škodí a přitom v těle nijak neovlivní přátelské bakterie a ani žádnou zdravou buňku. V této knize se podle svých nejlepších schopností snažím držet faktů a přesně sdělit, co se kolem zázračného minerálního roztoku událo.

Tato a mé další knihy vypráví příběh o objevu a dalším vývoji nejúžasnějšího posílení imunitního systému, které kdy bylo nalezeno.

Tím se stává nejvýznamnějším řešením všech doposud známých nemocí a onemocnění lidstva, i když nejde o lék. Věřím, že pokud budete sledovat mé snahy o rozšíření těchto poznatků, o jejich veřejnou přístupnost, pomůže vám tento příběh pochopit realitu a přesvědčí vás, abyste to sami zkusili. Pro tento účel zde poskytují veškeré informace o tom, jak si tento roztok připravit doma v kuchyni a jaké přísady si za tímto účelem opatřit. Je docela možné, že pak zachráníte něčí život, nebo dokonce i svůj.

Protože zázračný minerální roztok působí jako super nabíječka imunitního systému, není zamýšlen k léčbě nějaké konkrétní nemoci, ale spíš na posílení imunitního systému do té míry, že pak udolá mnoho nemocí často do 24 hodin.

Tuto knihu jsem napsal proto, že to, co chci sdělit, je příliš důležité, než aby nad tím získala kontrolu nějaká osoba či skupiny. Jde o informace, které by měl mít volně k dispozici celý svět. Po pěti letech, během nichž jsem s rostoucím rozladěním sledoval tým lidí, který mohl udělat obrovský kus práce, ale neudělal prakticky nic, jsem nakonec dospěl k rozhodnutí, že tyto poznatky musím rozšířit mezi co nejvíc lidí, protože jinak by tu vždy byl někdo, k němuž by se nedostaly informace, které by mu možná mohly zachránit život. Stalo se pravidlem, že obrovský počet důležitých zdravotnických informací, které by mohly zachránit mnohé životy, je před veřejností utajen. Mým záměrem je zabránit tomu, aby se tak stalo i v případě MMS.

Pan Humble ve své knize dál popisuje jak k tomuto prostředku přišel, jaké náhody zde hrály roli v jeho prvním cíleném použití ale také první, laboratorně ověřené potvrzení úžasné účinnosti tohoto přípravku:

Do Guyany jsem se vrátil o několik měsíců později, když si mne najala jiná společnost, abych jim zefektivnil těžbu zlata. Stále jsem se zabýval stabilizovaným kyslíkem. Jedné noci jsem si nedal pozor a poštípaly mne stovky komárů. Skutečně jsem to neplánoval, ale když už komáři začali, prostě jsem je nechal. O několik dní později se skutečně projevila malárie. Prvním příznakem je, že vám to prostě hůř tráví. Nic výrazného, jen pocit malé nevolnosti, která se asi po 15 minutách vrací. Až do dalšího dne opravdovou nevolnost necítíte. Když jsem onemocněl rozhodl jsem se, že bych měl okusit vlastní medicínu. Takže jsem se rozhodl počkat se začátkem jakékoli léčby, dokud nedostanu krevní testy z nemocnice v Georgetownu. Málem to byla fatální chyba. Autobus jezdící pralesem do Georgetownu nedorazil, a věděl jsem, že lidé, kteří s léčbou příliš otálejí většinou umírají. Na autobus jsem marně čekal ještě pár dní, ale nedorazil a já začal být vážně nemocný. Přesto jsem se však chtěl pomocí krevních testů ujistit, že mám opravdu malárii. Už brzy jsem měl odjet domů a v USA bych na provádění takových testů neměl šanci.

Že na sobě provádím testy, jsem neřekl nikomu. Ale když moji zaměstnavatelé viděli jak vážně jsem nemocen, cítili zodpovědnost dostat mne do města. Takže když jsem nabídl, že uhradím část nákladů za letadlo, okamžitě souhlasili. Měli tam rádio a poblíž přistávací plochu. Letadlo přiletělo hned druhý den (čtvrtého dne mé nemoci). Na přistávací plochu jsem dojel na kole. Tehdy jsem byl již velmi nemocný. Když jsem dorazil do Georgetown, strčili mě do taxíku a vzali rovnou do nemocnice.

V nemocnici jsem čekal několik hodin na krevní test. Evidentně jsem měl příznaky malárie. Doktor mi pak řekl, že můj test je pozitivní. Byl jsem ambulantní pacient, takže mi dal jen malou lahvičku s prášky na malárii, a to bylo vše. Samozřejmě, že jsem je nebral; namísto toho jsem vypil velkou dávku vlastní medicíny. Po několika hodinách jsem se cítil lépe. Patřil jsem tedy k těm, u nichž to účinkovalo. Abych to završil, vrátil jsem se do nemocnice a nechal si udělat další krevní testy, které se nyní ukázaly jako negativní. Byl jsem na sebe pyšný! Byl jsem prvním pacient, u nějž byl proveden krevní test před a po léčbě stabilizovaným kyslíkem. Teď už jsem věřil, že jsem objevil zcela novou metodu léčby nemocí.

Dále Jim Humble podrobně popisuje, co se dál s jeho objevem dělo. Dlouhé roky dalších výzkumů a pokusů dovedly tohoto skvělého člověka k přípravku, který si může pořídit OPRAVDU KAŽDÝ a který je maximálně účinný pro téměř všechna onemocnění, včetně těch nejtěžších. Pan Humble radí každému „laikovi“ aby nedal na prohlášení a „varování“ lidí a společností, kteří s MMS nepřišli nikdy do styku a vidí v něm jen velké nebezpečí pro svůj byznys, kterým léčení lidí bezpochyby je.

Základní příprava MMS je následovná: na každou 1 kapku MMS připadne 5 kapek aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové), promíchá se a nechá se 3 min. aktivovat. Po této době dolijete pitnou vodu a jednoduše vypijete. Dávky MMS se samozřejmě zvyšují, přesně podle pokynů v knize.

Další výňatky z knihy:

Jistě si brzy povšimnete, že v knize se mnohokrát opakuje několik podstatných věcí. Je tomu tak proto, že si mnozí často přečtou jen konkrétní, dílčí návod, a pak to, co právě zjistili, chtějí ihned použít, aniž by četli až do konce. Doufám, že jsem zde to nejdůležitější zopakoval dosti často, aby vše bylo opravdu úplně jasné. Přesto prosím, abyste tuto knihu dočetli před prvním použitím MMS opravdu až do konce.

Ať už berete dvě kapky nebo libovolnou jinou dávku, musíte pro každou kapku MMS vždy použít 5 kapek citrónové šťávy nebo zředěné kyseliny citrónové, v nouzi i vinný ocet. V této kapitole se dozvíte více o použití kyseliny citrónové namísto citronu nebo octa, který jsem používal zpočátku. Jakou dávku může člověk použít záleží na okolnostech; čím zdravší člověk, s tím větší dávkou může začít. Někdo velmi churavý začne s dvěmi nebo dokonce s jednou kapkou MMS a hned v další dávce přidá další kapku, když mu po první dávce nebylo nevolno. Vyčkejte vždy pár hodin a zvyšte dávku o jednu kapku. Jestliže se projeví náznaky nevolnosti, na chvíli přerušte. Velmi nemocní lidé by přes den měli brát nějaké přiměřené dávky co čtyři hodiny, v některých případech i každou hodinu, ale dávky musí být velmi malé. Nemocný se pak téměř vždy začne cítit během 24 hodin mnohem lépe. Když imunitní systém použije MMS k uvolnění jedů člověk může pocítit slabou nevolnost. Ale nevzdávejte to. Přechodně snižte počet kapek na každou dávku na množství, při němž vám není nevolno. Postupně zvyšujte počet kapek v každé dávce tak dlouho, dokud nedosáhnete hranice, za níž už vám začíná být nevolno. Postupujte tímto způsobem až do dosažení 15 kapek bez projevů nevolnosti. Pak berte dvě dávky po 15 kapkách s odstupem dvou hodin. V průběhu dne to pak zopakujte ještě jednou. Stejně postupujte každý následující den tak dlouho, dokud nebudete zdraví. Za normálních okolností se tělo uzdraví už v průběhu postupného zvyšování dávky k 15 kapkám, ale pokud se tak nestane, držte se popsaného postupu.

Dávky nad 15 kapek: Jak už jsem říkal, pokud je snesitelná dávka 15 kapek, je dávka 45 kapek možná třikrát lepší. Za normálních okolností to nikdy nedělejte. V krajních případech byste možná mohli zkusit několik dávek po 25 kapkách s odstupem dvou hodin. Pravdou je, že už mám zprávy od lidí, kteří se poté, když se jim nepodařilo dosáhnout požadovaných výsledků, uchýlili k dvěma dávkám po 25 správně aktivovaných kapkách s odstupem 2 hodin. I v tomto případě z opatrnosti použili roztok namíchaný z kapek a 1,5 čajové lžičky citrónové šťávy nebo 10% kyseliny Citrónové.. Pak jako obvykle vyčkali tři minuty nebo o něco málo déle. Ale opravdu nikdy, nikdy s 25 kapkami nezačínejte! Více než 15 kapek použijte opravdu jen v krajních případech. Dvě takové dávky v rozmezí dvou hodin, to je opravdu hodně. Buďte opatrní

Přes to všechno bych měl říct, že nám bylo ohlášeno několik případů vyléčení rakoviny prostaty při dávkách až 60 kapek. Nejméně jedna osoba brala 100 kapek denně více než týden.

Výjimka: V případě parazitů by člověk měl začít s velkou dávkou, například 15 kapek. Velká dávka MMS často pomůže i tehdy, pokud někdo požil nějaký jed nebo si přivodil otravu potravinami.

Po této africké zkušenosti MUDr.Hesselink jinému příteli trpícímu extrémní formou lymské artritidy navrhl, aby si namíchal MMS a použil ho tak, jako jeho kolega v Africe. Bylo to 12 kapek MMS a 60 kapek zředěné kyseliny Citrónové.. Udělal to, aby pak nemalému úžasu příští ráno zjistil, že příznaky artritidy zmizely, avšak ohlásil, že se znovu objevily po asi 6 týdnech, takže od té doby potřebuje každých pár týdnů opakovanou dávku.

Lymská nemoc (Borrelióza)

Když je řeč o velice nesnadno léčitelných onemocněních, které ničí různé tělesné orgány a jsou neobyčejně oslabující, patří lymská nemoc (borrelióza) k nejhorším. V případě tohoto onemocnění imunitní systém MMS rozhodně potřebuje. Dosud nejlepších výsledků bylo dosaženo s MMS aktivovaným roztokem kyseliny citrónové, jak je popsáno v této kapitole. Prozatím nejlepší postup spočíval v šokování systému první dávkou 9 nebo 10 kapek, následované druhou dávkou s 12 kapkami. To zažene lymskou nemoc do remise až na 6 týdnů, ale pak je nutné použít další kapky. Každému je ale jistě jasné, že dočasné vymizení projevů nemoci není to, oč nemocnému jde, chce se přece úplně vyléčit. Zdá se to být možné, pokud člověk s MMS pokračuje. Mám zprávy od některých lidí, kterým udělalo opravdu velice dobře braní menších dávek 3, 4 až 5 krát denně.

Jestliže se váš stav nezlepšuje, je to ve většině případů tím, že pravděpodobně neberete dostatečné množství. Avšak než překonáte lymskou nemoc,může to trvat až rok. Zatím pro to nemáme v ruce laboratorně ověřené důkazy, nicméně, podle informací, které dostávám, všichni lidé s lymskou nemocí, kteří berou MMS zaznamenali výrazné zlepšení stavu.

Hepatitida A, B a C a všechny její další varianty

Pacienti by potřebovali 15 kapek dvakrát denně, ale jejich organizmus toto množství obyčejně netoleruje. Jejich imunitní systém bezprostředně po požití 15 kapek zaútočí na onemocnění příliš prudce. Začínejte s dvěma kapkami a jestli se vám neudělá nevolno, zkuste v příští dávce později v tentýž den tři. Kdyby vám po nich bylo nevolno, zkuste ještě ten samý den další dávku, ale o kapku nižší. Pokračuje s třeba jedinou kapkou tak dlouho, až ji nemocný může vzít aniž by mu bylo špatně. A potom dávku můžete navýšit na dvě. Většina lidí může začít se dvěma kapkami. Pak postupně navyšujte počet kapek tak dlouho až nemocný bude moci bez potíží vzít 15 kapek dvakrát denně. Buďte opatrní a vyhněte se vyvolání stavu nevolnosti, protože to často způsobí, že se lidé začnou braní MMS bát a nebudou ochotni začít znovu. Pamatujte, že MMS je pouze zdravotní nápoj obsahující minerální roztok představující dávky munice pro imunitní systém. Člověk si na to musí zvyknout.

Herpes

Člověku, který ví, že herpes je snadno vyléčitelný když má imunitní systém správnou munici, se z televizních reklam může dělat zle. Při dávkách 15 kapek dvakrát denně je každý herpes často pryč už za týden. Musíte přirozeně začít na dvou kapkách a denně přidávat, až dokud nedosáhnete 15 a pak dávky 15 kapek užívat dvakrát denně asi týden. To znamená, že herpes byste měli zdolat během zhruba dvou týdnů. Ve velmi špatných případech to ovšem může trvat až dva měsíce, ale nakonec ho porazíte.

Rakovina, včetně leukémie

Teorie je stejná. Chlordioxid poskytne imunitnímu systému téměř perfektní munici k útoku na rakovinové buňky. Věříme, že se tato domněnka potvrdila, protože nám hodně lidí, kteří trpěli rakovinou sdělilo, že rakovina zmizela nebo podstatně ustoupila poté, co brali MMS. V této oblasti ovšem dosud neproběhl dostatečný výzkum. Přesto to je mnohem lepší, než standardní léčebné postupy. Lidé často říkají, a i sami jsme si povšimli, že rakovina pokožky obvykle vyschne a sloupne se během jednoho týdne poté, když nemocný bere 15 kapek MMS dvakrát denně.

Aktualizace pro 3. vydání

V případě, že máte co do činění s rakovinou a stav se nelepší, převažuje názor, že nepoužíváte dostatečné množství MMS. Začněte jako vždy s 2 kapkami ráno a přikročte ke 3 kapkám odpoledne. Pak 4 kapky příští ráno a poté je začněte brát každé 4, a pak každé 2 hodiny. Postupně zvyšujte dávkování i frekvenci dávek. Pokaždé, když zpozorujete, že se vám dělá nevolno, snižte počet kapek v jednotlivých dávkách. Pak pomalu opět navyšujte. Měli byste dosáhnout 10 kapek každé 2 hodiny, počínaje probuzením, až do večera. Nezapomeňte, že je musíte vždy aktivovat roztokem kyseliny citrónové a samozřejmě počkat 3 minuty před přidáním džusu nebo vody k vypití. Dnes už preferuji kyselinu citrónovou, vždy 5 kapek na 1 kapku MMS. Tajemství spočívá ve větším množství kapek a udržování hladiny MMS až do doby, než rakovina uhyne. Je potřebné nalézt vlastní cestu a zkoušet, co je pro vás nejlepší.

Pokud je to nezbytné, neváhejte jít až na alespoň 30 kapek MMS dvakrát, nebo 15 či více kapek čtyřikrát denně. Vezměte si méně jestliže pocítíte nevolnost, ale pak opět pokračujte v navyšování.

Když jsem psal tyto řádky, můj soused právě zvítězil nad malým melanomem na paži. Jak už jsem se zmínil, bral větší dávky po 25 kapkách. (Běžně tak vysoké dávky nedoporučuji, ale u něj to pomohlo). V každém případě měl lékařsky potvrzeno, že skutečně šlo o melanom. Po pouhém týdnu braní MMS okolí melanomu vybledlo, pak se začal zmenšovat až nakonec po asi dvou týdnech úplně zmizel a místo přestalo být bolestivé.

Na malý karcinomatózní bolák na hřbetu ruky, který se tam držel už více než rok, jsem dal jednu kapku MMS aktivovaného citrónovou šťávou a po třech minutách čekání do něj přidal 2 kapky DMSO. Po aplikaci jsem okamžitě pocítil jakoby mi na ruku přiložili žhavé železo. Bolelo to ale asi jen 3 minuty. Pak se objevila velká hnědá skvrna, mnohem větší než původní malý bolák. Dal jsem si na to vazelínu a obvázal. Po dvou dnech hnědá skvrna odpadla a zůstala po ní velká prohlubeň. Dal jsem si na to další vazelínu, opět převázal a po čtyřech dnech se to úplně zhojilo a nezanechalo ani jizvičku. (Poznámka: Z tohoto vydání jsem vyňal upozornění ohledně použití DMSO, protože se jeho použití nejeví nijak problematické.) Řekl bych, že v tomto případě DMSO vneslo MMS hluboko do boláku a zahubilo ho během tří minut. Když bolest ustala, už nežil. Tím samozřejmě nikoho nenabádám, aby to také vyzkoušel.

Metody pro prevenci a úpravu rakovinových stavů

Tato procedura byla použita u případů rakovin dostatečně často, abychom se mohli přesvědčit, že jde o až dosud nejúspěšnější postup proti život ohrožujícím onemocněním. Při ošetření běžné chřipky a nachlazení samozřejmě nemusíte postupovat tak intenzivně, jak je dále popsáno.

Ověřená metoda užívá dvou odlišných postupů, jak dostat chlordioxid do těla. Prvním z nich se vyvinula z té, jíž jsme zprvu říkali „Klářin předpis 6 a 6“. Nemocný dostal 6 kapek aktivovaného MMS a po hodině dalších šest kapek. Přitom se děla spousta ohromujících věcí. Z této metody se pak vyvinul postup užívající 6 a 6 třikrát denně – ráno, v poledne a večer před spaním.

Když jsem pak navrhl použití obou technik společně, byly výsledky v mnoha případech prostě úžasné. Rakoviny vysychaly, tumory se jednoduše začaly rozpadat a mizely i jiné zdravotní problémy.

Jistě víte, že nemáme k dispozici milióny, ba dokonce ani tisíce dolarů na výzkum, ale volá spousta lidí, jimž navrhuji, co by mohli udělat. Mnozí pak volají zpátky a vyprávějí, jak postupovali. Mé závěry se tedy opírají o konkrétní zkušenosti lidí, kteří se pak znovu ozvali nebo se u mne zastavili v Mexiku.

Nemůžete ovšem začít s postupem 6 a 6 u velmi nemocných lidí. Ti musí vždy začínat velmi opatrně. U nových a velmi nemocných rakovinových pacientů obvykle začínáme s 1 kapkou. Užíváme tedy postupu 1 a 1. To znamená, že napoprvé namícháme dávku z jediné kapky, hodinu vyčkáme, a pak podáme druhou dávku z jedné kapky. Takto postupujeme ráno, v poledne a navečer. Celkem to pro velmi nemocného člověka dělá 6 kapek denně. Někteří lidé mohou při následném dodržení stejného postupu začít s 2 a 2, čili celkem 12 kapkami denně.

Počet kapek užívaných v počátečních dávkách je třeba určit podle toho, jak je kdo nemocný. Člověk, který může normálně chodit, může začínat na dávce 6 a 6 kapek.

Nicméně, bez ohledu na to s kolika kapkami někdo začíná, jestliže nepocítí žádnou nevolnost, měl by příští den zvýšit počet kapek, ale vždy jen o jednu. Když někdo začne na 6 a 6 pak tedy nazítří půjde na 7 a 7 třikrát v průběhu dne, a další den to bude 3x 8 a 8.

Když se dostaví pocit nevolnosti, musíte vždy na jeden den brát o jednu nebo dvě kapky méně, a pak opět začít zvyšovat. Toto je rozšířený způsob využití Klářina předpisu 6 a 6 s odstupem jedné hodiny. Musí se navyšovat pozvolna, opatrně, o jednu kapku více v každé denní dávce dokud se nedospěje na 15 a 15. Může to chvíli trvat, než se dostanete tak daleko, ale do té doby by rakovina měla být téměř poražena. Nemocnému nezřídka bývá nevolno a často bude muset snížit dávku.

ZÁKLADNÍM PRINCIPEM U VŠECH ŽIVOT OHROŽUJÍCÍCH CHOROB JE VŽDY BRÁT TOLIK MMS KOLIK TĚLO SNESE A UDRŽOVAT TAK JEHO HLADINU V TĚLE CO NEJVÝŠE, ANIŽ BY TO VYVOLALO ZVRACENÍ NEBO DÉLETRVAJÍCÍ PRŮJEM.

BĚHEM DNE TEDY NEBERE JEDINOU VELKOU, ALE S ODSTUPY MNOHO MENŠÍCH DÁVEK PODLE SHORA UVEDENÉHO POSTUPU. KDYŽ SE BUDETE DRŽET ZVYŠOVÁNÍ DÁVEK TAK, ABY TO BYLO NA HRANICI SNESITELNOSTI, DOSTAVÍ SE ÚSPĚCH. VŽDY KDYŽ SE PROJEVÍ NEVOLNOST, O NĚKOLIK KAPEK USTUPTE.

JE TO VZÁCNÉ, ALE OBČAS SE STÁVÁ, ŽE NĚKDO DOSÁHNE BODU, KDY JEHO TĚLO REAGUJE TĚŽKÝMI PRŮJMY NEBO NEVOLNOSTÍ. V TAKOVÉM PŘÍPADĚ OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE S DALŠÍMI DÁVKAMI A VYČKÁVEJTE, DOKUD TENTO STAV NEPOMINE. PAK ZAČNĚTE ZNOVU, S MÉNĚ KAPKAMI NA DÁVKU; RADĚJI S MÉNĚ NEŽ POLOVINOU MNOŽSTVÍ, U NĚJŽ JSTE PŘESTALI. VŠECHNY DENNÍ DÁVKY BY MĚLY BÝT STEJNÉ, TAKŽE, POKUD SNÍŽÍTE NAPŘÍKLAD NA 9 KAPEK AKTIVOVANÉHO MMS, BUDOU VŠECHNY DENNÍ DÁVKY PO 9 KAPKÁCH MMS S ODSTUPY PO 1 HODINĚ, OPAKOVANĚ TŘIKRÁT DENNĚ. (TO ZNAMENÁ CELKEM 6 DÁVEK PO DEVÍTI KAPKÁCH). PAMATUJTE, BERTE NEBO PODÁVEJTE VŽDY JEN TOLIK, KOLIK ČLOVĚK SNESE, ANIŽ BY MU POTOM BYLO ŠPATNĚ NEBO DOSTAL PRŮJEM.

Rakovinový test

Je tady jedna možnost, o níž vám váš lékař pravděpodobně nikdy neřekne. Už více než 25 let existuje z 99% úspěšný test na rakovinu. Je efektivnější, bezpečnější a levnější, než všechny ostatní rakovinové testy. Nazývá se AMAS test.

Přitom nemusíte „chodit po doktorech“; je to test, který se dá objednat přes internet. Stojí 165 dolarů. Odběrová sada přijde zdarma. Uděláte jen šmouhu vlastní krví, zásilku odešlete a zaplatíte dobírkou, až když přijdou výsledky. Tento test zkoumá přítomnost specifických rakovinových protilátek. Podívejte se na www.oncolabinc.com. V této souvislosti bych rád řekl, že tam nemám žádné finanční zájmy. Převezměte odpovědnost sami za sebe a v případě sebemenších pochyb si tento test nechte udělat.

Představu o tom, zda se MMS ujal vašeho rakovinového problému, si můžete udělat vyhodnocením pocitů nevolnosti. Vezmete si, povězme jednu kapku MMS nebo dokonce jen 1/2 a nebude vám nevolno. Pak začněte počet kapek dvakrát denně zvyšovat o jednu ráno a jednu večer. Jestliže vám po 1/2 kapce ráno nebude nevolno, večer nebo později odpoledne zkuste jednu celou. Příští ráno už dvě a večer 3 kapky.

Dříve nebo později po určitém počtu kapek pocítíte slabou nevolnost. Napříště tedy jednou nebo dvakrát po sobě vezmete o jednu nebo dvě kapky méně, a pak zase začnete zvyšovat. Pořád hledejte bod, při němž začnete pociťovat nevolnost, pak uberte a pokuste se opět zvyšovat.

Brzy tak z vlastní zkušenosti, podle toho, zda můžete překročit bod, při němž vám předtím bylo nevolno a pokračovat se stále větším množstvím kapek, rozpoznáte,jestli vám to pomáhá. Návaly nevolnosti znamenají, že část nádoru byla zničena a odumřelá hmota je pak jed, který tělo musí mít čas uklidit. Stav, při němž se musí odstranit tyto trosky, je součástí léčení. Tělo to dokáže, ale v náběhu tohoto procesu vám může být třeba špatně od žaludku, můžete dostat průjem nebo se to projeví i zvracením. Není to na škodu věci.

S tím jak rakovina zaniká, tělo prostě musí dostat čas odstraňovat jedy. S ustupující zhoubou pak tělo snáší stále víc a více kapek. A toho lze využít jako indikátoru. Jakmile totiž zjistíte, že můžete postupně navyšovat kapky, aniž by se dostavovala nevolnost, je to znamení, že tělo dělá, co má.

V případě rakoviny na tom musíte pracovat hodně trpělivě. Začněte pomalu, ale navyšujte rychle. Zpočátku byste možná měli brát kapky jen dvakrát denně, ale jakmile zjistíte, že to půjde bez nevolnosti dvakrát denně, zvyšte na třikrát, a pak čtyřikrát či dokonce pětkrát denně. K překonání nevolnosti jezte nastrouhaná jablka. Kdyby vám po určitém počtu kapek MMS začalo být nevolno, zkuste napřed sníst nejméně dvě nastrouhaná jablka, buď hned poté, co vezmete MMS, anebo předtím, než vám začne být nevolno. Vždy zkuste nejdříve jablka, můžete až 4, ale pokud se vám potom neuleví a je-li to nepřekonatelné, vypijte až dvě zarovnané čajové lžičky jedlé sody rozpuštěné ve vodě.

Pokud vám ovšem bude nevolno po každé dávce, bez ohledu na množství a zdá se, že tělo není schopno přijmout zvýšení dávky bez nevolnosti, je to signál, že se neuzdravujete. Ale nevzdávejte to a pracujte na tom. Můžete to ale stále ještě zvládnout. Pokud můžete bez nevolnosti brát, povězme dvě kapky najednou, a začne vám být špatně až po třech, budete se muset pokusit nevolnost načas snášet, ale jestliže vám bude po třech kapkách špatně vždy naznačuje to, že rakovinový růst nedoháníte.

To se může stát, jestliže se rakovinové buňky množí rychleji, než je MMS stačí zabíjet. Avšak je tady pořád naděje. Jeden způsob spočívá v tom, že namísto abyste zvyšovali počet kapek, zvýšíte počet jejich podání během dne. Čtěte níže. Jsou zde i další postupy, které mohou pomoci. Ale nikdy, v žádném případě, nepřestávejte užívat MMS.

Kdyby se ukázaly náznaky, že se stav nezlepšuje, obvykle navrhuji následující postup: opatřete si indiánské byliny od Kathleen z Texasu. Lahvička extraktu stojí 60 dolarů, a je toho v ní dost. Telefon je 806 647-1741. Kathleen má tisíce dopisů od lidí, jimž to pomohlo. Společně s otcem prodávají tuto indiánskou bylinnou směs už více než 60 let. Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete tento bylinný extrakt užívat společně s MMS. Pokyny jsou přibaleny.

Shora uvedený rakovinový test AMAS poskytuje další úžasnou výhodu. Můžete si ho nechat udělat, pak užívat několik týdnů nebo měsíců MMS, a nato provést další test. Pak bude zřejmé, zda a do jaké míry se váš stav zlepšuje.“

Astma

MMS často zastaví astmatický záchvat během 10 nebo méně minut, ale nefunguje to vždy. Proti astmatu nejlépe účinkuje v delší časové periodě. Jestli může nebo nedokáže zastavit astmatický záchvat okamžitě nebo za jak dlouho astma vyléčí, to závisí na stavu nemocného. MMS pomáhá vždy, ale pokud je člověk „neopravitelný“, nezvládne to ani MMS. Astma se nicméně často vyléčí po dlouhodobém užívání.

Telefonovala mi jedna paní a tázala se, jestli jí MMS pomůže od astma. Řekl jsem jí, že myslím, že ano. Pak tedy začala brát MMS, ale její astma se zhoršilo. Volala mi znovu a já jí řekl: „Občas se stav může zhoršit předtím, než se začne zlepšovat, ale nepolevujte.“ Věřte nebo ne, ta paní pokračovala s MMS jeden a půl měsíce i za trvale zhoršeného stavu, ale nepolevila ve víře ve zlepšení. Prostě to odmítala vzdát. A pak se jí začalo dařit lépe. Stav se neustále zlepšoval a astmatické stavy nakonec úplně vymizely. Trvalo jí to celkem 2 měsíce… nevím, co k tomu dodat, ale bylo to funkční.

Z těchto úryvků z knihy pana Jima V. Humbla sami můžete usoudit, zda MMS používat či ne. Z našich vlastních zkušeností můžeme uvést, že MMS je opravdu neuvěřitelně účinný.

Ďalšie články o MMS

Prostriedky, prístroje a literatúra o likvidovaní mikroorganizmov

Detailné návody na užívanie pri rôznych chorobách

Facebooková stránka

Vyhlásenie:
Všetky informácie na stránkach EZOpress pochádzajú od pána Jima V. Humbla. Neposkytujeme žiadne informácie ani návody pre používanie MMS. 
Roztok Chloritanu sodného slúži ako bielidlo na dezinfekciu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 701 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme