Ako vyliečiť seba (alebo kohokoľvek iného) a objaviť zdravie, šťastie a bohatstvo

Tu sú dva osvedčené spôsoby ako, uzdraviť seba samého (alebo kohokoľvek iného) od čohokoľvek za pomoci ho’oponopono.

photostock

obrázok so súhlasom photostock / FreeDigitalPhotos.net

Zapamätajte si, že to, čo vidíte u druhých ľudí, je tiež aj vo vás samotných, takže celé liečenie je liečbou seba samého. Nikto iný nemôže tieto činnosti urobiť, len vy. Celý svet je doslova vo vašich rukách.

Po prvé je tu Morrnahnina modlitba (zakladateľka tohto nového procesu), o ktorej sa hovorí, že pomohla vyliečiť stovky, ba tisíce ľudí. Je jednoduchá, ale silná:

„Božský Stvoriteľ, Otec, Matka, Syn v jednote … Pokiaľ sme sa ja, celá moja rodina a príbuzenstvo a všetci moji predkovia v myšlienkach, slovách, činoch a vo svojom jednaní dopustili voči Tebe, Tvojej rodine, Tvojim príbuzným či predkom hocičoho zlého od začiatku stvorenia až do dneska, prosíme Ťa o odpustenie … Dopraj nám očistenie, uvoľnenie a odstránenie všetkých negatívnych spomienok, blokov, energií a vibrácií a premeň tieto nechcené energie na čisté svetlo … A tak sa staň.“

Za druhé, spôsob akým Dr. Hew Len rád lieči je, že najskôr hovorí „Prepáč mi“ a „Prosím odpusť mi“. Toto hovoríte, aby ste uznali, že sa niečo – bez toho aby ste vedeli čo – dostalo do vašeho tela alebo mysli. Vôbec neviete, ako sa to tam dostalo a ani to nemusíte vedieť.

Pokiaľ máte nadváhu, jednoducho ste chytili program, ktorý vám ju spôsobuje. Tým, že hovoríte „Prepáč mi“, hovoríte Stvoriteľovi, že vnútorne odpúšťate komukoľvek a čomukoľvek za to, kto alebo čo vám to prinieslo. Nežiadate Stvoiteľa aby vám odpustil, žiadate Stvoiteľa aby vám pomohol odpustiť sebe samým.

Slová „milujem ťa“ rozprúdia zablokovanú energiu. Znovu sa napojíte na Stvoriteľa. Vzhľadom k tomu, že nulový stav je úplne čistá láska, a je to svet bez hraníc, začínate sa dostávať do tohto stavu tým, že vyjadrujete lásku. Keď po tomto výroku vyslovíte „ďakujem ti“, vyjadrujete vďačnosť. Vyjadrujete vieru, že problém bude vyriešený pre najvyššie dobro všetkých zúčastnených.

Čo sa bude diať ďalej, závisí na Stvoriteľovi. Môžete cítiť inšpiráciu na nejakú činnosť. Nech už je to čokoľvek, urobte ju. Pokiaľ nie ste si istý, či by ste mali túto činnosť spraviť, použite rovnakú metódu liečenia aj na vašu neistotu. Keď sa očistíte, budete vedieť čo máte robiť.

zdroj: bukera.sk

Hoo ponopono = Milujem ťa. Ospravedlňujem sa. Prosím, odpusť mi. Odpúšťam ti. Odpúšťam si. Ďakujem ti

Hlbšiu analýzu týchto slov a videoprednášku ako účinne aplikovať „Hoo ponopono“ nájdete na stránke advaita.sk

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
15 559 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme