Nie sme chorí. Sme otrávení!

stockimages

obrázok so súhlasom stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Škrípete zubami? Ustupuje vám čeľustná kosť, ďasná? Vaša krátkodobá pamäť je stále horšia a horšia? Máte depresie, chronické choroby? S najväčšou pravdepodobnosťou ste otrávení ortuťou. Reagujete inak, menia sa vám nálady, strácate vyrovnanosť, ste iní ako predtým, keď ste v mozgu ortuť a iné ťažké kovy nemali. Je to otrava, ktorá útočí na vaše vnútro, vašu osobnosť, vašu dušu.

Žijeme v zamorenom prostredí. Dá sa povedať, že jedy na nás útočia zo všetkých strán. Otrávení sa už dokonca rodíme. A počas života sme neustále vystavení ďalším a ďalším expozíciám. Až nakoniec umierame a z nášho tela sa stáva nebezpečný odpad. Tak nebezpečný, že štúdie ukazujú, že ľudia žijúci po vetre od krematória majú oveľa vyššiu chorobnosť i úmrtnosť.

Treba tiež vedieť, že účinky jedov sa dokážu mnohonásobne znásobiť, ak pôsobia viaceré jedy navzájom. Kľúčovým neurotoxínom je ortuť. S ortuťou sa účinok mnohých jedov dramaticky zvyšuje. A asi tušíte, čo je hlavnou vstupnou bránou ortuti do nás. Je to amalgám, vytvrdnutá zmes tekutej ortuti a kovu, spravidla striebra. Možno jedna plomba naozaj neškodí. Ale čo ak ich mám v sebe 10? Niektorým jedom sa asi nevyhneme. Ale amalgámu, najväčšiemu zdroju ortuti v nás sa určite dokážeme vyhnúť. Stačí sa informovať. A ak váš zubný lekár bude trvať na tom, že amalgám je neškodný, zmeňte lekára. Na to máte právo. Stále viac zubných lekárov prestáva podceňovať plíživé nebezpečenstvo amalgámu.

Situácia je neutešená: Vedeli ste, že inteligencia ľudí začala prudko klesať? A ak to pôjde takto ďalej, už v roku 2034 budeme sprostejší ako dnešné opice? Vedeli ste, že materské mlieko dojčiacich matiek je vysoko toxické? A okrem zamorenej vody jeme zamorené potraviny a dýchame zamorený vzduch? A aj taký notebook nás pomaly zabíja?

Prvý Klinghardtov axióm:

Ak niektoré ochorenie vyzerá telesne, ako napríklad rakovina, príčiny tohto ochorenia sú skoro vždy emocionálne, alebo psychické.

Ak niektoré ochorenie vyzerá ako psychické, ako napríklad depresia, príčiny tohto ochorenia sú skoro vždy telesné. Je to otrava na telesnej úrovni, ktorá vedie k týmto symptómom.

Nie sme chorí. Sme trávení. Po celý život. Za niečo si môžeme sami, za niečo môže matrix. Možno pre peniaze, možno pre cudzie záujmy. Čo myslíte, čím nás pod zámienkou globálneho otepľovania práškujú z lietadiel a v záujme čoho? Zvýšenie poslušnosti alebo zvýšenie účinnosti systémov typu haarp?. Tak či onak, tie soli bária a hliníka nám určite neprospejú. Aj preto je detoxikácia stále aktuálnejšia pre každého z nás.

Ak vás problematika otravy organizmu ťažkými kovmi zaujíma, pozrite si túto pútavú prednášku Dr. Dietricha Klinghardta a Dr. Joachima Muttera, popredných odborníkov na problematiku účinkov ťažkých kovov na organizmus. Je to výborný úvod do problematiky vhodný aj pre laika. Napovie vám, kde máte hľadať aké informácie, čo sa odporúča a čo sa neodporúča robiť. Prednáška má asi tri hodiny, je rozdelená na tri časti.

Pozrite si video, nachádza sa v strede stránky

Na záver mi nedá nezacitovať Dr. Klinghardta:

„Ja osobne to považujem za pohŕdanie ľudským životom, ak ešte dnes (r. 2005) nejaký zubár vkladá deťom amalgámové plomby. To je hlboké pohŕdanie ľudským životom, ignorancia a odmietanie vedy, ktoré je despotické, zákerné a odporné. A zubní lekári, ktorí dodnes vkladajú amalgámové plomby, sú pre mňa zločinci, skutočne. Poškodzujú našu budúcnosť, deťom, ktoré majú byť našou budúcnosťou, poškodzujú zdravie, popri všetkých ďalších jedoch zo životného prostredia. A to je jednoducho neudržateľné…

Existuje politika amalgámu a existuje veda amalgámu. Veda je úplne jednoznačná: Amalgám nám ničí mozog. Politika – to je úplne iná vec. Lekár však nesmie byť politikom. Musí sa rozhodovať podľa vedy a robiť to, čo je správne pre zdravie jeho pacientov a nie to, čo prikazuje politika.“

A tu je jeden pohľad z druhej strany, názor nech si spraví každý svoj vlastný. Skúste si tento záverečný odkaz prečítať až po pozretí videa.

Zdroj článku a videá z prednášky

Ak niektoré ochorenie vyzerá telesne, ako napríklad rakovina, príčiny tohto ochorenia sú skoro vždy emocionálne, alebo psychické.

Ak niektoré ochorenie vyzerá ako psychické, ako napríklad depresia, príčiny tohto ochorenia sú skoro vždy telesné. Je to otrava na telesnej úrovni, ktorá vedie k týmto symptómom.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 355 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme