Skúsenosti s orgonitmi

Čo napísali ľudia, ktorí používajú orgónové harmonizéry:

Pozrite si rôzne orgonity - klik na obrázok

Pozrite si rôzne orgonity – klik na obrázok

Annemarie Otavová, Brno

Chci Vám sdělit svoje poznatky o používání Orgonitů. Jsem účetní a tím hodně pracuji na počitači, někdy i 12 hod. Měla jsem potíže se zády, krční páteří a také se soustředěním. Po používání orgonitů asi dva měsíce můžu konstatovat, že u práce bez potíží vydržím až do noci, nevím již co jsou bolestí v zádech ani krční páteře, také nejsem unavena při práci na počitači. Umístila jsem orgonity jeden nad počitač na poličku a druhý za sebe na regál se šanony, takže jsem v energetickém poli a věřím že zásluhou orgonitů jsem v dobré kondici. Také zjišťuji, že lidé, kteří ke mě chodí na konzultace nebo jen tak za pokecáním se zdržují delší dobu a dovedou odcházet uklidnění, sami mě říkají že se u mě cítí dobře. Věřím, že toto vše způsobily orgonity, které mám umístěny po bytě – je to od té doby.Mám také orgonit v ložnici, konečně dobře spím což nebývala pravda a mívám pěkné sny a spím aniž by mě něco bolelo. Těším se s Vámi na další poznatky o působení orgonitů, doporučuji je i přátelům.

Ing. Jaroslava Loubalová, Brno – Žabovřesky

Svěřila jsem se mé dlouholeté kamarádce, že s přibývajícím věkem nejen, že nemohu spát, ale že mám v mém pokoji nepříjemné pocity. Ona mi doporučila Kamila, aby u nás změřil zóny. Kamil mi s virgulí ukázal, že polovina pokoje kde spím, se nachází v působení zóny podzemní vody a mé lůžko protínají dva pásy Hartmanovy a Curyho sítě. K tomu ještě si přidávám pulzující elektrosmog tím, že mi vedou elektrické šňůry od lampičky a budíku u hlavy i na druhé straně u nohou. Potom mi ukázal orgonity a yvsvětlil jejich působení a také ihned ukázal na reakcích jeho pružiny. Virgule se mu nad orgonitama točila doslova v rukách. Potom jsme proměřovali i kuchyni a obývák. V kuchyni jsem se zmínila, že se na okně nedaří květinám a stále mi vadnou. Kamil položil jeden orgonit ke květinám a navrhnul, že vyzkoušíme, zda to kytičkám pomůže, když se zdejší naměřené zóny rozptýlí. Počkala jsem pak několik nocí, orgonity různě přemisťovala a protože mám více zdravotních problémů, nemohu zatím jednoznačně potvrdit, že orgonity mě zázračně zbavily nespavosti a že už nemám žádné špatné pocity v mém pokoji. Za téměř zázračnou ale považuji reakci květin v kuchyni na okně, které se rychle s orgonitem zbráboraly a začaly se chystat dokonce do květu. Nevěřila bych, že je něco takového po těch letech možné.

Mgr. Dagmar Studeníková, Praha – západ

S orgonity se postupně sžívám a musím ti napsat své pocity. První den po probuzení jsem cítila mírnou bolest hlavy, jako by člověk cucal moc dlouho mentolové bonbóny, nebo jak bych to řekla. Prostě tak „mentolově, větrně“. Druhý den to bylo v pohodě, ale spaní ještě tak nějak přerušovaně, ale už o moc lépe /žádné bdění/. Třetí den zas taková mírná „větrná“ bolest hlavy (může k tomu být samozřejmě ale i krční páteř, od příštího týdne budu mít nějaké rehabky). Tak jsem si řekla, že ty 3 orgonity pohromadě jsou tam asi moc, 1 z nich jsem zatím dala do chodby (vezmu si ho ale do práce), 2 jsem nechala v ložničce a 1 je v obýváku. A teď je to asi 4. noc, co se mi krásně spalo a kvalita spaní je nesrovnatelně někde jinde! Když jdu spát tak usnu a spím až do rána!!! K ránu se vzbudím, ale to je už normální stav, nikoliv to mé permanentní se probouzení. Nechci to zakřiknout a musím to zaklepat, ale snad to jenom vydrží a půjde to tak dál.

Pozrite si rôzne orgonity - klik na obrázok

Pozrite si rôzne orgonity – klik na obrázok

Eva Vosinková, Brno

Strašně mne bolívají ruce od špatné krční páteře, hlavně po práci na zahrádce. Víte, já ty problémy mám už od 22 let, když mi v porodnici radili abych předklonila hlavu, něco mi tam tehdy křuplo a od té doby mám 40 let bolesti, od páteře mi vystřelují do rukou, prý to jsou zužené kanálky. Proto jsem Vám hned volala, jakmile jsem rozbalila ten orgonit od Vás a pocítila jsem už za čtvrt hodiny výraznou úlevu. To víte, když máte 40 let ty bolesti a najednou se vám uleví, ta vás to překvapí. Musela jsem Vám to hned zavolat, protože jsem to položila na stůl a na ty kanálky to hned zabralo. Můžu říct že těch pár dní, co orgonit mám, je to velká úleva.

Hýbl Jiří, Zábřeh

Už delší čas trpím na ucpané čelní dutiny. Po otevření doručeného balíčku s orgonity, jsem je vyndal a položil na stůl a začal číst návod k použití, netrvalo to déle jak 3 až 5 minut, když jsem začal pociťovat jak se mi čelní dutiny uvolňují.Teď nosím orgonit pořád u sebe a mám klid. Je to perfektní vynález

Ing. Hanka Horáková, PhD. Brno – Černá pole

Protože jsem od přírody citlivá a navíc je má vnímavost cvičená z kraniosakrální terapie, kterou praktikuji, ráda bych se podělila o své pocity při prvním kontaktu s orgonity. Když jsem vložila poprvé ruku nad orgonity, vnímala jsem prody jakoby vlažného vzduchu, které nad orgonity proudily, ikdyž v místnosti nemohl vzniknout průvan. Když orgonity harmonizují energie v místnosti, napadlo mne použít je při ošetření kraniosakrální terapií a vnímat, jaký vliv bude mít jejich přítomnost. Vložila jsem asi tři orgonity pod lehátko klienta a začala se usazovat jako vždy na začátku každého ošetření. Všimla jsem si, že usazení a kvalita pole, které se kolem nás s klientem vytvořilo byla mnohem silnější a hlubší. Tato zkušenost mne velmi mile překvapila… Protože si ráda hraju,budu tento fenomén nadále pozorovat

Ing. Pavel Smola – Praha 5

Když jste rozmístil tři orgonity do ohnisek patogenních zón v mé kanceláři a já se posadil do křesla, během pár minut, co jsme si ještě povídali, jsem cítil poměrně silné uzemnění, jaké vnímám při svých meditacích. Čekal jsem ještě pár dní, abych si ujistil co a jak probíhá v souvislosti s umístěním orginitů. Mohu tedy konstatovat, že dva roky trvající oslabení levé strany mého těla – převážně jsem cítil dost slabou nohu, koleno, je lepší. Tuším, že toto oslabení souvisí s určitými způsoby prožívání a jednání a i tam sleduji (ale vpravdě) velice jemné a hlavně malé změny. Co probíhá na úrovni duševní, se uvidí během dalších dní. Opět se chystám na meditace. Vlastně až do dnes jsem nechtěl meditovat, chce se mi častěji spát. Pár prvních dní jsem měl špatnou náladu, teď jsem zase ok a a očekávám, že během nastávajícího léta budu ohledně orgonitků opět více zkušenější.

Paní J.K. – Nový Bor

Orgonit jsem dostala vpoledne. Ve tři hodiny jsem čekala návštěvu – 8 ženských. Aby mi orgonit všechny neosahaly, jak to mají ve zvyku (mám různé kameny a amulety a jiné zářiče a na vše mi každý sahá), schovala jsem orgonit za květináče, aby jej neviděly. Byla jsem vynervovaná, jak takovou návštěvu zvládnu po všech mých operacích. Čekala jsem, že mne kamarádky (nechtěně) zase energeticky vysají a velmi unaví. Byla jsem však velmi překvapena, že tentokrát tomu tak nebylo. Kamarádky odešly a já ještě zůstala neobvykle při síle. To ale není všechno. Když tu byly, byla tu nezvykle příjemná a klidná atmosféra, dokonce si toho jedna povšimla a ptala se mne, co mám zase za zářič, ať jí jej prý ukážu – že se tu cítí v místnosti zvláštně hezky a příjemně, přesto, že je venku nesnesitelné vedro! Jsem překvapená, že ten jeden orgonit takto působil ve veliké místnosti, sotva jsem jej teprve 3 hodiny předtím dostala poštou…

Zdroj: www.orgonity.cz

Ing. Hanka Horáková, PhD. Brno – Černá poleProtože jsem od přírody citlivá a navíc je má vnímavost cvičená z kraniosakrální terapie, kterou praktikuji, ráda bych se podělila o své pocity při prvním kontaktu s orgonity. Když jsem vložila poprvé ruku nad orgonity, vnímala jsem prody jakoby vlažného vzduchu, které nad orgonity proudily, ikdyž v místnosti nemohl vzniknout průvan. Když orgonity harmonizují energie v místnosti, napadlo mne použít je při ošetření kraniosakrální terapií a vnímat, jaký vliv bude mít jejich přítomnost. Vložila jsem asi tři orgonity pod lehátko klienta a začala se usazovat jako vždy na začátku každého ošetření. Všimla jsem si, že usazení a kvalita pole, které se kolem nás s klientem vytvořilo byla mnohem silnější a hlubší. Tato zkušenost mne velmi mile překvapila… Protože si ráda hraju,budu tento fenomén nadále pozorovat 🙂Ing. Pavel Smola – Praha 5„Když jste rozmístil tři orgonity do ohnisek patogenních zón v mé kanceláři a já se posadil do křesla, během pár minut, co jsme si ještě povídali, jsem cítil poměrně silné uzemnění, jaké vnímám při svých meditacích.
Čekal jsem ještě pár dní, abych si ujistil co a jak probíhá v souvislosti s umístěním orginitů. Mohu tedy konstatovat, že dva roky trvající oslabení levé strany mého těla – převážně jsem cítil dost slabou nohu, koleno, je lepší. Tuším, že toto oslabení souvisí s určitými způsoby prožívání a jednání a i tam sleduji (ale vpravdě) velice jemné a hlavně malé změny. Co probíhá na úrovni duševní, se uvidí během dalších dní. Opět se chystám na meditace. Vlastně až do dnes jsem nechtěl meditovat, chce se mi častěji spát. Pár prvních dní jsem měl špatnou náladu, teď jsem zase ok a a očekávám, že během nastávajícího léta budu ohledně orgonitků opět více zkušenější.“Ing. Hanka Horáková, PhD. Brno – Černá poleDalší zážitek:
s orgonitem zasvěceným do Imara Reiki a do energie kamene Šungit

„Včera jsem dostala od Kamila orgonit, který mi zasvětil nejdříve do Imara Reiki a poté navíc i do energetické kvality kamene šungit. Protože ví, že jsem citlivá, dal mi jej se slovy „zkus vnímat, co to s tebou bude dělat.“ Vzala jsem jej do ruky a naslouchala orgonitu co se bude dít. Bylo to velmi zvláštní. Normální orgonit když vezmu do ruky, tak cítím proudy energie velmi rychle proudící a oživující celý systém mého těla, což lze vnímat velmi rychle jen po zaměření se na orgonit a jeho působení.
Když jsem ale vzala do ruky zasvěcený orgonit s energií šungitu, vnímala jsem něco naprosto jiného. Působení energií orgonitu bylo tak jemné až jsem si říkala, jestli vůbec něco vnímám. Nechala jsem tedy orgonit působit déle. A skutečně se potvrdil můj první vjem. Orgonit nejdříve pracoval velmi jemně na mém fyzickém i etherickém těle, vnímala jsem jeho práci v celém páteřním kanálu i v kosti křížové. Bylo to tak jemné až dojemné. Orgonit s energií šungitu, byl tak velmi jemný a něžný, jako by vás ten nejjemnější milenec hladil hedvábím po kůži. Postupně jsem vnímala jak tato velmi jemná a něžná energie vyplňuje celou biosféru kolem mého těla. Vyplňoval ji postupně, až jsem vnímala hranice této své druhé vrstvy aury. Připadala jsem si tak bezpečně a něžně hýčkána a pročišťována. Vnímala jsem velmi silně hranici svého emočního těla tím, jak ji orgonit s šungitovou energií jemně vyplňoval víc a víc. Neuvěřitelná jemnost, která mne dojímala. Takovou jemnost a bezpečí jsme zažili snad jen v lůně matky a možná při kraniosakrálním ošetření, kde pracují stejné síly zrození. Vnímala jsem tedy dál, jak bude orgonit působit, nebo jestli je to vše. Jakmile orgonit pročistil a vyplnil mé emoční tělo, prostoupil moji auru do další vrstvy. Opět postupoval se svým čištěním a vyplňováním další vrstvy – slupky aury velmi pomalu, jemně a přitom s jemnou silou. Takto o šungitovou kvalitu obohacená energie orgonitu prostupovala postupně jednotlivými vrstvami mé aury, i éterické předlohy, kontaktoval i osmou čakru, kterou pročistil spolu s energetickým kanálem nad hlavou… Pak jsem ještě vnímala, že prostupuje do dalších vrstev aury, až asi do 15 vrstvy, kde nad hlavou ještě došlo k čištění energetického kanálu a rezonanční opravě jakési světelné mřížky. Pak už jsem neměla pocit, že postupuje dál, tak jsem chvíli seděla a vnímala a užívala si tohoto jemného a něžného naplnění. Opět jsem začala vnímat přítomnost nějakého jemného pohybu kolem svého těla, nebyl to pohyb v čarách ani auře ale v nějakém obalu kolem mne, jiném než aura. Jako by se něco velmi jemně dotýkalo mého pole podobného Merkabickému tělu. Vždy když se jemná energie orgonitu s kvalitou šungitu tohoto pole dotkla, jakoby se aktivovaly nějaké body a dráhy v něm a pomalu se oživovaly. Toto pole reagovalo na dotek orgonitu souvislou vlnou, která polem prošla a zažehovala jednotlivé body v tomto poli. Nakonec energie orgonitu prostoupila i tímto polem a jemně ho vyplnila a prozářila. Pak už jsem jen slastně seděla v tomto ozdravném poli a užívala si přítomnost takové něhy a jemnosti. Jakoby mě celou dobu někdo objímal velmi jemně a velikou láskou.
Celou dobu jsem navíc byla v kontaktu se svou páteří (svým páteřním kanálem) i kostí křížovou a mohla současně vnímat své silné uzemnění a přítomnost tady a teď. Přitom jsem jasně vnímala vše, co se děje v mém poli a auře. Účinnost takto zasvěceného orgonitu mne překvapila. Překvapila i Kamila, když jsem s orgonitem v ruce seděla a postupně mu vše sdělovala, k čemu dochází a tak mne požádal, abych to ještě napsala písemně.
Děkuji Kami za krásný zážitek.“

Paní J.K. – Nový Bor

„Orgonit jsem od vás dostala vpoledne. Ve tři hodiny jsem čekala návštěvu – 8 ženských. Aby mi orgonit všechny neosahaly, jak to mají ve zvyku (mám různé kameny a amulety a jiné zářiče a na vše mi každý sahá), schovala jsem orgonit za květináče, aby jej neviděly. Byla jsem vynervovaná, jak takovou návštěvu zvládnu po všech mých operacích. Čekala jsem, že mne kamarádky (nechtěně) zase energeticky vysají a velmi unaví. Byla jsem však velmi překvapena, že tentokrát tomu tak nebylo. Kamarádky odešly a já ještě zůstala neobvykle při síle. To ale není všechno. Když tu byly, byla tu nezvykle příjemná a klidná atmosféra, dokonce si toho jedna povšimla a ptala se mne, co mám zase za zářič, ať jí jej prý ukážu – že se tu cítí v místnosti zvláštně hezky a příjemně, přesto, že je venku nesnesitelné vedro!
Jsem překvapená, že ten jeden orgonit takto působil ve veliké místnosti, sotva jsem jej teprve 3 hodiny předtím dostala poštou…“
(Paní dostala jeden čtvercový Mufin a po této zkušenosti hned volala, že přiobjednává ještě dva.)

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
9 375 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme