Voda a liečivá sila modlitby

Predhovor Masaru Emoto autora knihy Voda a liečivá sila modlitby

Moje posolstvo vody

stockimages

obrázok so súhlasom stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Je to už desať rokov , čo som objavil techniku fotografovania zmrznutých kryštálov vody. Začalo sa to jednou veľkou chladničkou a jedným laborantom, teraz máme tri chladničky, šesť laborantov a počet spracovaných vzoriek dramaticky rastie. Vďaka našej fotografickej technike. Sme schopní získavať veľmi vyvážené výsledky a verím, že kvalita našej práce zaznamenala významný pokrok.

Moja kniha „Posolstvo vody“, ktorá bola vydaná v júni 1999, sa stala svetovým bestsellerom. Do januára 2005 vyšla v 32 jazykoch a vzbudila obrovský záujem ľudí na celej zemeguli. V súčasnej dobe dostávam pozvánky na prednášky po celom svete. Doteraz som navštívil do 150 miest v 30 krajinách.

Ako sa to mohlo stať? Zo začiatku ma to tak prekvapovalo, že som o príčinách takého záujmu nebol schopný uvažovať. Avšak po stretnutiach a rozhovoroch s množstvom ľudí z najrôznejších miest, prečítaní veľkého počtu e-mailov a dopisov už poznám odpoveď. A čím viac tomu prichádzam na princíp, tým viac si uvedomujem význam svojej práce. Často sa chvejem zodpovednosťou a pociťujem ohromné bremeno svojho poslania.

Uvádzam tu niektoré príčiny veľkej popularity môjho diela, ako som sa ich dozvedel od ľudí, ktorí navštívili moje prednášky, alebo si so mnou dopisovali:

* Spoločný jazyk, ktorý ľudia od nepamäti hľadajú sa nachádza vo vodných kryštáloch.

* Voda má schopnosť nás informovať o našich problémoch a prebúdza naše podvedomie.

* Z kryštálov vody môžeme odhaliť pôvod, zmysel a význam univerzálneho jazyka.

* Tieto experimenty nám pomáhajú pochopiť, prečo hudba lieči a ukazujú nám, že obrazy, sochy a iné umelecké diela majú naozaj hlbší význam.

* Toto dielo nám pomáha pochopiť, prečo existuje alternatívne liečenie a prečo býva tak účinné.

* To čo vidíme v kryštáloch vody, v nás upevňuje presvedčenie, že voda je pre život nepostrádateľná.

* Kniha „Posolstvo vody“ nám pomáha porozumieť viere a modlitbe a prebúdza v nás hlbšie porozumenie vzťahu človeka a kozmu.

* Kryštály vody nám umožňujú porozumieť povahe energie a mnohovrstevnosti bytia.

* Vďaka tejto práci sme sa o krôčik priblížili k porozumeniu otázok, ktoré si ľudstvo od nepamäti kladie: odkiaľ prichádzame, prečo sme tu a čo sa s nami stane keď zomrieme.

Okrem toho som od rôznych ľudí počul, že názory uvedené v knihe „Posolstvo vody“ skutočne platí v bežnom živote. Títo ľudia sú najrôznejších profesií a z takmer všetkých oborov ľudských činností: zo školstva, poľnohospodárstva, medicíny, ekológie, potravinárskeho a textilného priemyslu atď.

Pred dvoma rokmi sa narodilo moje prvé vnúča. Je samozrejme roztomilé a ľúbezné. (Nemajte mi za zlé, že tu zverejňujem jeho súkromné fotografie) Raz ma napadlo, v akom stave bude svet, keď dospejú vrstovníci môjho vnuka. Uvedomil som si, že nemôžeme nechať veci tak ako sú. A tak som si za leitmotív tejto knihy zvolil modlitbu, čo je niečo, čo dnes všetci potrebujeme ako soľ. Pevne verím, že modlitba pomôže svet zbaviť vojen a terorizmu.

Keď som o tom premýšľal hlbšie, uvedomil som si, že modlitba je najúčinnejšia, keď každý znásobí svoju energiu lásky tým, že si predstaví, ako všetci ľudia žijú v mieri. Na to som prišiel keď som vode kládol otázky.

Z tohto dôvodu som túto knihu nazval „Voda a liečivá sila modlitby“. Najskôr sa musíte rozžiariť pozitívnymi, láskyplnými vibráciami. Aby ste toto dosiahli, musíte sa naučiť milovať predovšetkým sami seba, mať sa v úcte a dokázať poďakovať sami sebe. Potom bude každá z týchto vibrácií vyslaná do kozmu a úchvatná symfónia tejto harmonickej vibrácie zaplaví našu planétu vlnami, podobnými tým, ktoré ochraňujú náš život, darovaný nebesami.

To je moje posolstvo ako „vyslanca“ vody

Veľa rokov fascinujú svet výskumy, ktoré uskutočňuje japonský výskumník Masaru Emoto s „obyčajnou“ vodou. V jej kryštáloch objavil spoločný kód, ktorý ľudia hľadajú odnepamäti. Zistil, že voda verne odzrkadľuje všetko, čo sa deje v našej mysli, a že prebúdza naše podvedomie. Dôkazom sú fotografie v jeho fascinujúcej knihe (Voda a liečivá sila modlitby).

Voda, modlitba a prečo sme tu

Táto výnimočná publikácia nám vysvetľuje modlitbu ako harmonickú vibráciu, ktorá môže zbaviť svet násilia. Zároveň je unikátnym fotoalbumom. Pri pohľade na nádherné fotografie porozumiete podstate náboženstva a modlitby, vzťahu človeka a kozmu. Masaru Emoto ide ešte ďalej. Ponúka odpovede na kľúčové otázky ľudstva „kto sme, odkiaľ prichádzame a prečo sme tu“. Po prečítaní tejto knihy vám tiež bude zrozumiteľnejšia aj veľká neznáma dnešného ľudstva – čo sa stane, keď zomrieme.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 415 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme