Kryštály vody a ľudské slzy pod mikroskopom

Masaru Emoto zozbieral vzorky vody z celého sveta, pomaly ich zmrazil a potom ich fotografoval pomocou mikroskopu s tmavým poľom. Pretože každý vodný kryštál je jedinečný, bolo zhotovených približne 90 fotografií z rovnakého vodného zdroja, a vybraná bola fotografia kryštálu vody, ktorý reprezentoval väčšinu.

Nižšie sú zobrazené kryštály vody z rôznych zdrojov. Všeobecne platí, že čisté zdravé vody, tvoria krásne geometrické kryštály, zatiaľ čo znečistená voda je príliš kalná, aby vôbec tvorila nejaké kryštály.

Yusui Horský prameň, Japonsko Fontána v Lourdes, Francúzsko
Mt Cook Glacier, Nový Zéland Rieka Yodo, Japonsko

Nasledujú fotografie kryštálov vody vystavenej rôznym druhom hudby. Destilovaná voda bola umiestnená vo fľaši medzi dvoma reproduktormi a určitá hudba hrala po dobu jednej hodiny. Potom bola voda zmrazená a kryštály odfotografované.

Bach: Air pre G String Ľudový tanec Kawachi
Hudba pre liečenie Heavy Metal

Emoto sa rozhodol zistiť, ako sa myšlienky a slová podieľajú na formovaní kryštálov destilovanej vody. Papier s napísanými slovami bol nalepený na sklenenú fľašu cez noc.

‚Ďakujeme‘ ‚Láska a porozumenie‘
‚Je mi z teba zle, zabijem ťa‘

Všimnite si, že fotografia z vody, na ktorú pôsobili negatívne slová ‚Je mi z teba zle, zabijem ťa‘, sa podobá obrazu znečistenej vody.

Teraz sa pozrieme na vplyv myšlienok a zámeru na vplyv na vodu.

Vľavo dole je obraz veľmi znečistenej a toxickej vody z priehrady Fujiwara. Vpravo dole je obraz tej istej vody po tom, čo nad ňou vykonával modlitbu, po dobu jednej hodiny, budhistický mních (ctihodný Kato Hóki, hlavný kňaz chrámu Jyuhouin). Modlitba, to je zvuk spojený s úmyslom a zdá sa, že má mimoriadnu schopnosť obnoviť vodu späť do svojej prirodzenej, ​​harmonickej, geometrickej symetrie.

Znečistená voda z priehrady Fujiwara, Japonsko Voda z priehrady po budhistickej modlitbe

Čo to všetko znamená?

Náš zámer, slová, myšlienky a hudba majú silný pozitívny alebo deštruktívny účinok na molekulárnu štruktúru vody.

Pretože telo človeka obsahuje 70% vody, v konečnom dôsledku to znamená, že to, čo si myslíme, vytvára našu realitu a to nielen citovo, ale fyzicky.

Vzhľadom k tomu, že 70% povrchu planéty pokrýva voda, tieto experimenty majú ďalekosiahle dôsledky pre životné prostredie – Mohlo by to znamenať, že by sme mohli myšlienkami očistiť znečistené (prostredie)?

Počas Emotovej práce boli tieto experimenty v Japonsku skutočne vykonané. Tristo ľudí bolo zvyčajne vedených niekym, kto bol zbehlý v meditáciách ( napríklad budhistický mních). Títo sa zišli okolo znečisteného potoka a zamerali sa na očistenie vody a pohodu asi na jednu hodinu. Podľa očitých svedkov sa voda stala viditeľne čistejšia približne 15 minút po meditácii.

Ak je to naozaj tak … potom možnosti sú nekonečné.

Masaru Emoto sa narodil v Jokohame v júli 1943. Je absolventom Univerzity v Yokohame oddelenia humanitných a prírodných vied so zameraním na medzinárodné vzťahy. V roku 1986 založil VSH Corporation v Tokiu. V októbri 1992 získal od Open International University certifikát doktora alternatívnej medicíny. V USA sa následne začal zaoberať konceptom mikro klastra vody a technológiou magnetickej rezonancie.Tak začal objavovať tajomstvá vody.

Pustil sa do rozsiahleho výskumu vody po celej planéte, nie ako vedecký pracovník, ale skôr ako originálny mysliteľ. Neskôr si uvedomil, že skutočnú podstatu nám ukazujú kryštály zmrznutej vody. Pokračuje v týchto experimentoch a napísal niekoľko kníh. Je ženatý s Kazuko Emoto, ktorá zdieľa jeho vášeň a vedie vydavateľstvo Kyoikusha, ktoré je súčasťou jeho spoločnosti. Majú tri deti.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
16 503 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme