Význam nemocí

Dnešný človek nie je nevinnou bezmocnou obeťou nevyspytateľných zlyhaní organizmu alebo útokov životného prostredia. Každá choroba alebo nepríjemný stav, ktorým trpíme, v skutočnosti znamená hlbší problém, väčšinou na nevedomej úrovni. Dobré na tom je, že keď si tieto skryté súvislosti uvedomíme, zdravotný problém väčšinou rýchlo zmizne, dôjde k uzdraveniu a my zároveň urobíme posun vo vývoji.

Táto kniha je abecedne radený slovník, ktorý umožňuje každému, kto má nejaký zdravotný problém (telesný alebo aj psychický), rýchlo zistiť jeho skrytú príčinu. Každá ťažkosť sa tu vysvetľuje v kategóriách: fyzický blok, emocionálny blok, duševný blok a duchovný blok. Aby človek lepšie pochopil, o čom jeho zdravotný problém vypovedá, a najmä aby dokázal túto pravú príčinu svojho ochorenia odstrániť, mal by si navyše položiť otázky, ktoré autorka uvádza na konci knihy.

Ukážka z knihy:

HEMOROIDY

FYZICKÝ BLOK

Hemoroidy jsou křečovité žíly konečníku; jsou důsledkem rozšíření cév konečníku a řiti. Jednou z nejčastějších příčin je nejen zácpa, ale i průjem.

EMOCIONÁLNÍ BLOK

Hemoroidy jsou známkou tlaku způsobeného emocionálními stavy a strachy, o nichž nechceme hovořit ani je ukazovat. Tento potlačený emoční obsah se postupem času stává těžkým břemenem. Hemeroidy se objevují u toho, kdo se do něčeho nutí, kdo si vytváří tlaky, především ve hmotné oblasti. Může to být například člověk, který se nutí k výkonu určitého zaměstnání, které ho ve skutečnosti vůbec nebaví. Protože hemoroidy se nacházejí v konečníku, koncové části tlustého střeva, pak se dotyčný zřejmě často nutí k tomu, aby něco dokončil. Klade na sebe přílišné nároky. Napětí vzniká především proto, aby se mu podařilo něco nebo někoho mít kvůli své hmotné nejistotě a svým nesnázím rozhodnout se.

DUŠEVNÍ BLOK

Čím je tvůj vnitřní postoj nejistoty zřejmější, tím více tě hemoroidy trápí. Abys této nejistotě čelila, nutíš se jednat s cílem něco mít. Nestává se ti také, že když věci nemají dostatečný spád, že máš hned tak říkajíc „oheň za zadkem“? Měla bys především rozvíjet důvěru v Univerzum, tedy více se spoléhat na naši matku, planetu Zemi, která je zde, aby se starala o všechny své děti.

Moc by ti prospělo dávat věcem volný průběh, více si důvěřovat a vyjadřovat, co cítíš a zároveň si připustit právo chovat určité obavy v hmotné oblasti. Navíc ti doporučuji přejít i k heslům zácpa nebo průjem a krvácení, pokud hemoroidy krvácejí.

DUCHOVNÍ BLOK A ZÁVĚR

K pochopení duchovního bloku, který ti brání naplnit nějakou důležitou potřebu tvé bytosti, by sis měla v duchu položit otázky uvedené na konci knihy. Jejich zodpovězení ti poskytne podrobnější upřesnění skutečné příčiny tvého fyzického problému.

(Autorka sa čitateľom prihovára v ženskom rode, čo však neznamená, že by bola táto kniha určená výhradne alebo prednostne ženám.)

Lise Bourbeau

Knihu Význam nemocí si môžete kúpiť TU
Zaujímavé knihy o duchovných príčinách chorôb nájdete TU

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
14 036 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme