Duchovný rozvoj V. časť – Astromedicína versus vedecká medicína

Baitong333

obrázok so súhlasom Baitong333 / FreeDigitalPhotos.net

Motto:
Prečo si lekári nenechávajú svoje
deti očkovať? – Už vedia, že dieťa
môže zostať v priebehu 24 hodín
až šesť mesiacov ochromené
alebo neskôr ochorieť na rakovinu…!

Faktické poznámky, ktoré odzneli v NR SR pred hlasovaním za podporu zákona o povinnom očkovaní detí…

  1. Moja dcéra ako trojročná po podaní očkovacej vakcíny Doteper ochorela v priebehu 2 týždňov na diabetes numeritus prvého typu a auto-imúnnu hepatitídu… Pre vznik akútnej auto-imúnnej hepatitídy je nutné „vpravenie“ toxickej látky do organizmu. Dcéra je 5 rokov na inzulínovej a kortikoidnej liečbe, ktoré sú vo vzájomnom antagonizme, čo má za následok dekompenzáciu zdravotného stavu a prísne monitorovanie. Podobných prípadov sú desiatky… Represívne opatrenia v prípadoch odmietnutia vakcinácie nie sú na mieste. Celoplošné očkovacie schémy považujem za ruskú ruletu, lebo nikdy nemôžeme dopredu vedieť, či po vakcinácii nám neostane postihnuté dieťa na celý život, alebo to môže mať aj fatálne následky. Očkovanie môže byť odporučené, ale nie povinné! (MUDr. Hrabčak).
  2. Mojej trojročnej dcére po podaní vakcíny proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu a hemofylu influenze a vakcíny proti hepatitíde B sa v priebehu niekoľkých hodín vyvinul dusivý kašeľ, dcéra doslova bojovala o dych, pričom aj zmodrievala a to aj v noci. Táto vakcína Porta dela pertusis obsahuje dostatočné množstvo pertusis toxinus a môže vyvolať klinické príznaky čierneho kašľa. Napriek uvedenému, dcére bolo dôrazne odporučené ďalšie očkovanie týmito živými vakcínami (sťažnosť otca).
  3. Môjho synčeka prepúšťali z pôrodnice po očkovaní proti TBC, odporúčané bolo vyšetrenie u kardiológa – dozvedeli sme sa vážnu diagnózu s nevyhnutnou operáciou, čudovali sme sa, že nám nepovedali už v pôrodnici, že takáto vážna indikácia je. Utešovali nás, že operovať budú až po roku, keď malý priberie a zmocnie… Na operáciu srdiečka išiel z JlS-ky po respiračnom zlyhaní, zázrakom ju prežil. O týždeň jeho stav vážne komplikoval zápal pri srdci, museli ho reoperovať. O pár týždňov musel podstúpiť akútnu operáciu znova pre neidentifikovateľné krvácanie, atď. V čakárni som si vypočula ďalšie otrasné skúsenosti s očkovaním od iných mamičiek. Prečo sa moje dieťa dostalo až do bezprostredného ohrozenia života?! Nebolo to zlým načasovaním záťaže z očkovania proti napríklad TBC? (sťažnosť matky.)

Povinné očkovanie detí?!

Vláda Slovenskej republiky – My, občania a matky sa vás pýtame: Prečo vakcíny obsahujú nervové jedy (thimerosal resp. merkur-thiolát), rakovinotvorné látky (formaldehyd) a ťažké kovy (hliník, ortuť)?! Vôbec s vami nezatrasie svedomie – aké lahodné vitamíny to púšťate našim deťom do krvného obehu…? Pritom tvrdíte, že chcete pre naše deti len to najlepšie…! Tak si aspoň pred hlasovaním prečítajte príbalové letáky a na internete informácie o jednotlivých zložkách (z našich daní má každý z vás k dispozícii zakúpený notebook!). Na Slovensku sa nebezpečnejšia (lacnejšia) celobunková vakcína proti čiernemu kašľu používala ešte celkom nedávno, ale za doplatok si mohli rodičia kúpiť „lepšie znášateľnú “ necelobunkovú! Vládu SR nezaujíma skutočnosť, že v Japonsku a Rusku sa táto celobunková vakcína nepoužíva od 70-tych rokov minulého storočia a prestali ju používať aj v USA, lebo už nedokázali udržať tlak verejnosti kvôli narastajúcemu počtu prípadov úmrtí a ťažkého poškodenia detí?! (The True Story of Pertussis Vaccination)

(Z toho jednoznačne vyplýva, že prebytočné zásoby USA presunuli do rozvojových krajín – vrátane Slovenska – počas minulej vlády a ministra Zajaca ktorý spustil direktívne reformy v našom zdravotníctve- pozn. F.Š.)

Otázky pre vládu a parlament SR

  1. Prečo my, občania Slovenskej republiky môžeme rozhodovať o štáte pri voľbách, ale nie o vlastnom zdraví a zdraví svojich detí…?!
  2. Je medicína podľa vás na takej vysokej úrovni, aby mohla rozhodovať o nás bez nás?!
  3. Ešte stále si myslíte, že sú zodpovedné autority, ktoré ste dosadili na ich posty, za stav zdravotníctva, poskytovanie služieb a ochrany zdravia skutočne zodpovedné…?!
  4. A viete vy vôbec, aká účinná je vakcína proti tuberkulóze…?!

Počas 60-tych rokov minulého storočia zorganizovala Svetová Zdravotnícka Organizácia (WHO) terénny výskum v Indii za účelom stanovenia účinnosti TBC vakcíny. Oblasť bola rozdelená do dvoch skupín, pričom každá pozostávala z 375 000 ľudí. Jedna skupina bola zaočkovaná proti TBC, druhá (kontrolná skupina) zostala nezaočkovaná. Po 7,5 roku (v roku 1971) bol tento výskum ukončený z „etických“ dôvodov. Záver štúdie vyvolal medzi odborníkmi zdesenie – v zaočkovanej skupine sa totiž vyskytlo viac prípadov tuberkulózy než v skupine nezaočkovaných ľudí. Teda účinnosť vakcíny proti TBC bola 0%. Aj napriek preukázanej neúčinnosti trvalo 27 rokov, kým zrušili povinné očkovanie proti TBC v Nemecku a Švajčiarsku (1998) a po 29 rokoch ho napokon zrušili aj v Rakúsku. Dnes sa píše rok 2008 (37 rokov po ukončení výskumu) a na Slovensku je táto vakcína stále zaradená medzi povinné očkovania.

Novorodenci sú ňou očkovaní už v štvrtom dni svojho života! V tomto období dieťaťa sa jeho imunitný systém ešte len vyvíja a vplyv vakcíny je úplne nepredvídateľný. V prípade nežiaducich účinkov je často nutná liečba antibiotikami, kortikoidmi, nie zriedkavo aj operácia dieťaťa (napr. pri odstránení nadmerne zväčšených lymfatických uzlín). To sa len sotva dá považovať za prirodzený a priaznivý vstup do života. Keď uvážime, že sa navyše jedná o neúčinné preventívne opatrenie – tak jeho povinné uplatňovanie je priam zločinné. Do prvých narodenín si dieťa užije ešte viacero povinných očkovaní a rodičia mu môžu priplatiť ďalšie… Vakcína TBC, ktorá vedie u mnohých detí ku komplikáciám, najmä hnisaniu, ale aj zápalu lymfatických uzlín, či ešte ťažším, sa u nás veselo pichá novorodencom už vyše roka! A kompetentní stále „nevidia žiadny dôvod pre jej stiahnutie – pre naše deti len to najlepšie, však…?! V západnom svete sa vyšetruje súvislosť medzi 100-násobným nárastom autizmu detí a vakcínou mumps-osýpky-rubeola (MMR), ako aj ortuťou vo vakcínach (thimerosal). Očkovanie je tvrdý biznis a nezdá sa, že by nás kompetentné orgány – vláda, MZSR, lekári, médiá, čo i len informovali, nieto ešte chránili pred rizikami vakcín „bielej mafie“…

Príbeh Katie

Tento článok bol stiahnutý zo stránky kanadskej dobrovoľníckej organizácie VRAN (Vaccine Risk Awareness Network) http://www.vran.org/news-art/stories/story-katie.htm. Jeho obsah odráža názor autorky matky Katie a má informatívny charakter.

Pred 19-timi rokmi sme boli požehnaní, môj manžel Terry a ja, narodením nášho druhého dieťaťa Katie Márie. Bola nádherná. Mala olivovú pleť, tmavomodré oči a jej tmavé vlásky boli neobyčajne husté, s končekmi do zlatistej farby. Žartovali sme, že Katie vyzerá ako keby práve vyšla zo salónu krásy. Pamätám sa, ako službukonajúca sestrička poznamenala, ako sa veľmi podobá na svojho otca. A bolo to naozaj tak, jej tvár mala podobný tvar a sfarbenie ako on. Boli sme ňou nadšení! Bol to zdravý, pokojný novorodenec s dobrou chuťou do jedla, a tak priberala podľa tabuliek. Bolo to naozaj perfektné dieťa! Vtom čase mal náš syn Peter 20 mesiacov a svoju sestru prijal dobre. Život bol pekný. Boli sme veľmi šťastní, že máme dve nádherné deti. Keď mala Katie 2 mesiace, bola som s ňou na kontrole. Nakoľko jej starší brat bol úplne zaočkovaný a zdravý, chcela som, aby bola zaočkovaná aj Katie. Bola som presvedčená o užitočnosti očkovania. Verila som, že očkovanie je úplne bezpečné a účinné. Nemala som ani potuchy, že detské vakcíny môžu deti poškodiť. Naivne som verila, že očkovacie látky boli dôkladne otestované a nemôžu sa dostať do obehu, ak nie sú úplne bezpečné. Môj rodinný lekár mi nikdy nepovedal nič o rizikách a vedľajších účinkoch očkovania. Preto moje rozhodnutie dať očkovať moje deti, nebolo rozhodnutie na základe objektívnych informácii. V skutočnosti som vlastne ani nevedela, že si môžem vybrať, či dať, alebo nedať dieťa očkovať. Lekár sa ma nikdy nepýtal na rodinnú anamnézu, aby zistil, či moje deti nebudú vystavené riziku nepriaznivých účinkov očkovania.

Katie dostala vakcínu DPT-Polio (detská obrna) v auguste 1983. Spozorovala som, že po 48 hodinách upadla do veľmi hlbokého spánku. Neznepokojilo ma to, lebo bolo horúce a vlhké leto. Keďže sme nemali klimatizáciu, myslela som si, že to je príčina jej hlbokého spánku. Katie sa zobudila, lebo bola hladná, no sala slabšie a kratšie ako obvykle a znovu upadla do hlbokého spánku. Asi 2 a pol týždňa po jej prvom očkovaní dostala Katie veľmi vysokú horúčku. Hneď som ju zobrala k nášmu rodinnému lekárovi. Odobral jej vzorku moču a krvi, no výsledky boli normálne. Jej pľúca boli čisté. Lekár povedal, že nevie, čo je príčinou jej horúčky, no predpísal antibiotikum. Tri dni nato som išla vybrať Katie z postieľky po jej poludňajšom spánku. Bola som zhrozená, keď som zistila, že na ľavej strane je úplne ochrnutá. Ľavá strana jej tváre a ľavé viečko bolo spadnuté. Katie prijali do detskej nemocnice. Službukonajúci lekár na urgentnom príjme uvažoval, či Katie utrpela porážku alebo encefalitídu (zápal mozgových blán). Po piatich dňoch intenzívneho vyšetrovania, vrátane snímania mozgu, EEG, vyšetrení liquoru a mnohých röntgenových snímkov, ju prepustili z nemocnice s výsledkom „diagnóza neznáma“. Cvičila som s ňou 4x denne a raz za týždeň som s ňou išla do detskej nemocnice za fyzioterapeutom. Katie sa začala postupne zlepšovať. Mohla už pohybovať prštekmi a ľavú ruku ohnúť po lakeť. Jej postupom sme boli nadšení. Detský lekár, ktorý prevzal starostlivosť o Katie po jej hospitalizácii, navrhol, že by sme mali s ňou ísť k nášmu rodinnému lekárovi, aby dostala druhú dávku vakcíny DPT-Polio – obrna, ktorá sa podáva aj vo štvrtom mesiaci života. Nepadla žiadna zmienka o tom, že Katiino ochrnutie môže mať súvis s očkovaním.

Teraz už viem, že Katie zažila klasickú reakciu po obdŕžaní orálnej vakcíny proti obrne. Čas prejavenia sa obrny od podania vakcíny je 14 až 22 dní. Reakcia Katie tomu zodpovedala. Naše dieťa dostalo obrnu z vakcíny, ktorá vlastne obsahuje živé patogény, spôsobujúce túto chorobu, no v zriedenej forme. Nikdy nemala dostať druhú dávku vakcíny! Avšak v dôsledku mojej nevedomosti (a neinformovanosti) som dala súhlas k tomu, aby moje nádherné dieťa dostalo druhu dávku vakcíny DPT Polio. Bolo to, ako keď sa odovzdá jahňa mäsiarovi. Po tejto vakcíne spala Katie znovu nezvyčajne dlho. V lekárskej literatúre sa tomu hovorí „nadmerná spavosť“. V letáku farmaceutického produktu sa to uvádza ako nepriaznivá reakcia po podaní vakcíny. Je to príznak encefalitídy. Spomína sa v ňom aj horúčka, ktorú Katie tiež dostala. Po druhej dávke vakcíny znovu nejedla tak žiadostivo. Znovu schudla. Asi 2 týždne po tejto dávke vakcíny sa Katie zobudila uprostred noci a vrieskala celé hodiny. Nevedela som ju utíšiť. Jej plač bol veľmi intenzívny a naznačoval, že trpí veľkými bolesťami. V letáku dodávanom s vakcínou sa píše o „encefalickom vrieskaní“ a usedavom plači spôsobenom opuchnutím mozgu. Zároveň sa považujú tieto javy za kontraindikáciu ďalšieho očkovania. Ráno nasledujúceho dňa sme išli s manželom a Katie k lekárovi, aby sme mu porozprávali o nočnej more, ktorú sme zažili minulej noci. Doktor povedal, že možno sa jej tlačia zúbky…! Vtedy sme sa s manželom rozhodli a lekárovi sme povedali, že chceme, aby Katie vyšetril špecialista v nemocnici v Toronte. Bolo dohodnuté, že Katie pôjde do Toronta v priebehu mesiaca. Už k tomu nedošlo. Katie zomrela nasledujúcu noc. Po návšteve u lekára sme prišli s ňou domov. Zdalo sa, že sa z predchádzajúcej noci zotavila. Bola spokojná a hrala sa s hračkou-šašom na pružine, ktorú sme jej práve kúpili na posilnenie jej ľavého ramena. Mala stále oblečený jej ružový odev. Spomínam si, ako ležala na dlážke s bratom a otcom, starou mamou a tetou. S potešením sme pozorovali, ako ťahá nadol malú pružinu a ako sa šašova tvár naťahovala. Všetci sme sa smiali, aká je bystrá a Katie sa tiež usmievala. Bola na seba taká pyšná! Skôr, ako sme išli v tú noc späť, išli sme si ju skontrolovať. Nikdy nezabudnem na jej tvár. Okolo hlavičky bola zlatá žiara. Pripomínalo mi to mesiac v splne. V jej izbe bola tma, svetlo sme nerozsvietili. Jej tvár obklopovala neuveriteľná zlatá žiara. Verím, že sme boli svedkami toho, ako jej duch opúšťal telíčko. Začala som ju oživovať a manžel telefonoval pre záchranku. Katie bola prehlásená za mŕtvu po jej prevoze do detskej nemocnice. Lekári sa pokúšali oživiť ju, no bez úspechu. Naše dieťa zomrelo 8. novembra 1983. Nedokážem opísať bolesť, ktorú sme zažili v dôsledku straty našej dcérky. V ten deň s ňou zomreli naše sny a nádeje. Nebolo nám dopriate, aby sme mohli pozorovať, ako sa vyvíja v mladú ženu a rozvíja svoje talenty. Náš syn Peter sa nemohol tešiť zo spolunažívania so svojou mladšou sestričkou a naše ďalšie deti Natália a Michael nedostali príležitosť, aby ju mohli spoznať, hrať sa s ňou a dôverovať si. Nikdy sa nedozvieme, čo mohla dať Katie tomuto svetu. Ani výraz „boli sme zdevastovaní“ nevystihuje naše pocity. Z toho, čo sa stalo počas nasledujúcich 2 rokov, si pamätám veľmi málo. Existovala som, starala som sa o môjho 2-ročného syna, no moja bolesť bola veľmi veľká a ja som bola celá do nej ponorená. Roky som cítila vo svojom srdci túto veľkú bolesť.

Po Katiinej smrti sme súhlasili s jej pitvou, lebo sme chceli zúfalo poznať odpoveď. Do 8 mesiacov sme nedostali žiadne výsledky. Boli sme napokon informovaní, že Katiinu smrť spôsobil vírus, no patológ nebol schopný zistiť, aký to bol vírus. Takže v podstate sme zostali v nevedomosti. Štrnásť mesiacov po Katiinej smrti sme išli s Terrym práve spať, keď som mu povedala: „Chcem vidieť, čo je dnes v relácii Žurnál – v investigatívnej relácii, ktorá nasleduje po správach CBC. Bola som doslova prilepená na obrazovku, keď som počula Eddu West debatovať s Dr. Ronaldom Goldom z torontskej nemocnice Sick Children’s Hospital o vážnych nepriaznivých reakciách a úmrtiach, ktoré môžu nastať po očkovaní detí. Bolo jasné, že Edda uskutočnila hĺbkový prieskum problematiky očkovania. Zrazu som si uvedomila to, čo som predtým vôbec nevedela, že Katiinu smrť zapríčinilo očkovanie. Hneď na druhý deň som sa telefonicky spojila s Eddou a dlho sme spolu rozprávali. Bola úžasná, chápavá a trpezlivá. Poslala mi dlhý list plný informácií o škodlivosti a smrtiacich účinkoch detských očkovacích látok. Budem za to Edde navždy vďačná – za tieto záchranné informácie, lebo som bola znovu tehotná, čakala som moje tretie dieťa a bola by som dala Natáliu očkovať, lebo by som nebola vedela, čo spôsobilo Katiinu smrť. Navštívila som potom všetkých lekárov, ktorí liečili Katie – rodinného lekára, neurológa, detského lekára aj patológa a poskytla som im tieto informácie. Ich reakcia bola veľmi zvláštna a prekvapivá. Keď som im spomenula, že Katiinu smrť spôsobilo očkovanie, ani jeden z nich mi nepozrel priamo do očí. Povedali mi, že nejestvuje „absolútne žiadny“ súvis medzi Katiinou smrťou a jej očkovaním. Ani jeden z nich nenavrhol, aby sme prezreli jej zdravotné záznamy a pozreli sa, kedy dostala vysokú horúčku, schudla a začalo jej ochrnutie. Bolo mi naliehavo odporučené, aby som na to už nemyslela, a aby som sa sústredila na moje aktuálne tehotenstvo.

Za tých 19 rokov od Katiinej smrti boli z trhu stiahnuté dve zo štyroch vakcín, ktoré dostala, lebo ich bezpečnosť bola problematická. Orálna vakcína proti obrne s názvom Sabin sa v Kanade už nepoužíva, lebo z medicínskej literatúry je dobre známe, že táto vakcína spôsobovala ochrnutie a smrť detí. Je zaujímavé, že keď bola táto vakcína stiahnutá z trhu, nezazneli žiadne fanfáry. Naopak, zmizla z trhu vo veľkej tichosti. Nepadla ani zmienka o nespočetných deťoch, ktoré zomreli alebo ktoré ochrnuli vďaka tejto zlej vakcíne. Katie dostala aj celú vakcínu proti čiernemu kašľu, ktorá bola v Kanade taktiež stiahnutá a nahradila ju japonská acelulárna vakcína. Od roku 1930, keď bola licencovaná celobunková vakcína proti čiernemu kašľu, bolo dobre zdokumentované, že môže spôsobiť trvalé záchvaty, encefalopatiu, končiacu trvalým poškodením mozgu a v prípade niektorých detí aj smrť. Štatistiky o negatívnych účinkoch neboli nikdy uverejnené a nie sú známe ani teraz, takže nikdy nebudeme vedieť, koľko detí zomrelo v dôsledku očkovania…

Úmrtia týchto detí boli „zametené pod koberec‘, akoby nikdy nejestvovali, ako keby tieto deti neboli nikdy milované a nepriniesli svojim rodinám žiadne potešenie. Ich životy boli obetované pre tzv. „väčšie dobro“ ostatných…

Od smrti Katie uplynulo 19 rokov a medicína ešte stále neuznala, že príčinou jej smrti bolo očkovanie. Napriek tomu, že v jej prípade sa ukázali klasické reakcie po podaní orálnej polio-vakcíny: horúčky, zúfalý plač (až vrieskanie), ochrnutie a smrť, ktoré sú všetky vymenované v letáku dodávanom s vakcínou! Jej smrť nebola nikdy zaznamenaná ako dôsledok očkovania. Ako Katiina matka a jej obhajkyňa budem pokračovať v snahe, aby pravda o nej a nespočetnom počte iných detí, ktoré boli obetované v rámci imunizačného programu, vyšla najavo. Tento program totiž ignoruje narastajúci počet obetí tejto vojny s mikróbmi.

Štát ČR zaviedol povinné očkovanie proti pneumokokom

Farmaceutickej firme sa podarilo presvedčiť (ukecať alebo podplatiť?) hlavného hygienika Michaela Víta, aby zaviedol povinné očkovanie všetkých detí proti pneumokokovým nákazám. Táto „novinka“ bude stáť daňových poplatníkov štyristo miliónov korún ročne. To zodpovedá nákladom na všetky v súčasnosti povinné detské očkovania spolu! Odborníci však prínos tejto plošnej vakcinácie spochybňujú. A napriek tomu sa od januára 2007 začal Prevenar americkej firmy Wyeth preplácať zo štátnej kasy asi trinásťtisícom detí z rizikových skupín. Vít chce, aby najneskôr do troch rokov boli injekcie Prevenaru povinné pre všetky deti… (tak tomu sa hovorí biznis – pozn. F.Š.)!

A čo sa deje v štáte SR…?!

Na Slovensku máme tiež osobnosť – praktického lekára pre dospelých MUDr. Petra Liptáka, ktorý je v súčasnosti najhlasnejším propagátorom očkovania vakcínami u nás. V oblasti očkovania je veľmi motivovaný, až posadnutý – píše články do časopisov, zúčastňuje sa tlačových konferencií a veľmi horlivo podporuje založenie komisie, ktorá má za cieľ zmenu vyhlášky o očkovaní a povinné očkovanie starších ľudí (ktorých je priveľa, treba ich zaočkovať a sankcionovať, ako sa navrhuje pre rodičov detí, ak by očkovanie odmietli – dôchodcovia totiž ešte majú aj nejaké úspory… – pozn. F. Š.). Neustále dookola omieľa tvrdenia, že všetky autority (sám sa za autoritu tiež považuje) sú za očkovanie a riziká očkovania vôbec nepripúšťa.

Napriek Hippokratovej prísahe sa tento doktor znížil ku klamstvám a zahmlieva fakty. Verejne a bez akýchkoľvek dôkazov tvrdí: „Použitie Thiomersalu je u detí a dospelých úplne bezpečné a pridanie tejto látky (Thiomersalu) do vakcín ich chráni pred bakteriálnou kontamináciou čo je z hľadiska bezpečnosti vakcín veľmi dôležité…!“ Odvoláva sa pritom na názor Globálneho dozorného výboru Svetovej zdravotníckej organizácie pre bezpečnosť očkovania – „najvyššiu odbornú inštanciu“ na svete pre bezpečnosť vakcín a tiež na názor odborných inštitúcií v jednotlivých krajinách. Lipták bohorovne zdôrazňuje, že v dnešnej dobe okrem účinnosti je na prvom mieste bezpečnosť vakcín!

V oficiálnej stránke SZO sa dočítame: „Vakcíny sú v skutočnosti veľmi bezpečné, vážnejšie nežiaduce reakcie nastávajú len zriedka.“ (tento prístup SZO k faktom, ktoré vychádzajú na svetlo o vakcináciách v celosvetovom merítku, táto zodpovedná inštitúcia bagatelizuje – pozn. F.Š.)

MUDr. Peter Lipták tiež tvrdí, že očkovanie je v „kruhoch medicínskych autorít na celom svete“ považované za vynikajúci spôsob ochrany, prevencie pred infekčnými ochoreniami… Všetky indície a správanie sa našich medicínskych „kapacít“ poukazujú na to, že od rozpadu ČSFR si veľmi rýchlo osvojili maniere bielej mafie, od ktorej „preberajú“ iba všetko to „najlepšie pre obyvateľov“…

Tlačové prehlásenie k prednáškam Dr. Schneibner v ČR a SR: Dr. Scheibner označila očkovanie vo svojej podstate za neúčinné a za jednoznačne škodlivé. Očkovanie podľa rozsiahleho výskumu Dr. Scheibner imunitu neposilňuje, ale naopak – oslabuje, pričom sa organizmus stáva viac náchylný k infekčným chorobám (najčastejšie sú to zápaly stredného ucha, respiračné choroby, angíny atď.), vrátane tých chorôb, proti ktorým sa očkuje. Očkovaním dochádza k nadmernej a neprirodzenej stimulácii tvorby protilátok v tele, čo z pravidla vedie ku vzniku alergií, astmy, ale môže to viesť aj k vzniku autoimúnnych chorôb – ako je leukémia, cukrovka, rakovina… Dr. Scheibner považuje očkovanie za hlavný faktor podieľajúci sa na súčasnej epidémii detskej cukrovky, alergií či autizmu. Naopak, detské infekčné choroby ako sú napr. osýpky, mumps alebo rubeola (pokiaľ sa pri nich neznižuje horúčka), považuje Dr. Scheibner za prínosné, pretože ich prekonanie nielenže poskytuje celoživotnú imunitu, ale podľa dostupných lekárskych záznamov tiež prispieva k prevencii mnohých civilizačných chorôb, vrátane rakoviny. Nezaujatý poslucháč na prednáške Dr. Scheibnerovej (24. októbra 2007), ktorá si kládla za cieľ poukázať na niektoré riziká spojené s očkovaním, mohol nad iracionálnymi reakciami lekárskej obce len žasnúť. Vnímavému človeku tento postoj napovie, že niečo na Slovensku nie je v poriadku. MUDr. Peter Lipták na tejto prednáške Dr. Scheibnerovej ako nekultivovaný hulvát preliezol cez zábradlie – násilne sa zmocnil mikrofónu prednášajúcej a začal ju urážať, len preto, že prezentovala iný názor, než zastáva on sám… A poslankyňu Muškovú neskôr označil na svojej webstránke za „vrahyňu detí“ a „kreatúru“, ktorá verejne podporuje zabíjanie detí infekčnými chorobami len preto, že na prednáške sedela a počúvala (viď – http://liptak.blog.sme.sk. Aj táto situácia ukazuje, že lekári a autority zaoberajúce sa očkovaním nemajú záujem (resp. majú zákaz) zverejňovať informácie, ktoré prezentujú vakcináciu vo svetle pravdy – teda v negatívnom zmysle, ale takéto informácie zatajujú, prekrúcajú alebo verejnosť cez médiá priamo zavádzajú. Je nedôstojné a neľudské, aby si lekári, vedci a politici robili z detí pokusné zvieratká, a keď sa po rokoch ukáže, že masovo a povinne nasadená vakcína bola katastrofou, tieto informácie utaja a nabudúce sa pokúsia použiť inú… Čo však s deťmi, ktorým vakcíny natrvalo poškodili zdravie? Budeme ich považovať za prijateľné straty, ktoré sú zo štatistického hľadiska bezvýznamné?!

Čitateľom prinášam interview:

Šokujúci rozhovor s bývalým zamestnancom farmaceutického priemyslu, ktorý dlhé roky pracoval na vývoji vakcín pre veľké farmaceutické firmy a americké vládne inštitúcie pôsobiace v oblasti zdravia. Dr. Mark Randall (pseudonym) – rozprával sa Jon Rappoport. Nasledujúce svedectvo dáva nielen MUDr. Liptákovi, ale všetkým lekárom a kompetentným, ktorých si „kúpila“ biela mafia poriadnu morálnu facku za ich úplatnosť, nevedomosť, neľudskosť, nezodpovednosť a pokračujúce klamstvá!

J. R.: Myslíte si, že by ľudia mali mať právo zvoliť si, či budú alebo nebudú zaočkovaní?

Dr.: Na politickej úrovni, áno. Na vedeckej úrovni – aby sa ľudia mohli správne rozhodnúť, musia byť informovaní. Jedna vec je povedať, že mať možnosť voľby je správne. Ale ako si môžete vybrať, ak je atmosféra plná klamstiev?

J. R.: Sú niektoré očkovacie látky nebezpečnejšie než iné?

Dr.: Áno. Napríklad DPT vakcína, aj MMR vakcína. Taktiež niektoré série vakcín sú nebezpečnejšie než iné série rovnakej vakcíny. Pokiaľ však ide o môj osobný názor, všetky vakcíny sú nebezpečné. Vakcíny totiž spúšťajú v imunitnom systéme proces, ktorý má tendenciu imunitu narúšať. V skutočnosti môžu spôsobovať ochorenia, pred ktorými majú poskytovať ochranu.

J. R.: Vy ste pracovali v laboratóriách, kde bola problémom sterilita prostredia…

Dr.: Verejnosť verí, že tieto laboratóriá, tieto výrobné zariadenia, sú tými najčistejšími miestami na svete. Nie je to pravda. Ku kontaminácii dochádza vždy. Do vakcín sa dostávajú všetky možné druhy nečistôt.

J. R.: Aké kontaminanty ste počas svojej dlhoročnej práce s vakcínami objavili vy?

Dr.: Poviem vám, na čo som narazil a tiež, čo objavili moji kolegovia. Tu je čiastočný zoznam. Vo vakcíne proti osýpkam s názvom Rimavex sme našli rôzne kuracie vírusy. V polio vakcíne sme našli acanthamoeba, ktorá sa tiež nazýva „mozog-po-žierajúcou“ amébou. Opičí cytomegalovírus v polio vakcíne. Opičí penový vírus vo vakcíne proti rotavírusu. Vírusy vtáčej rakoviny v MMR vakcíne. Rôzne mikroorganizmy vo vakcíne proti antraxu. Ja som v niekoľkých vakcínach objavil potenciálne nebezpečné inhibítory enzýmov. Kačacie, psie a zajačie vírusy vo vakcíne proti ružienke. Vtáčí leukotický vírus v chrípkovej vakcíne. Pestivírus v MMR vakcíne.

J. R.: Dobre som pochopil, že ide o kontaminanty, ktoré nemajú vo vakcínach čo hľadať?

Dr.: Presne tak. A ak by ste chceli zistiť, aké škody môžu tieto kontaminanty spôsobiť, je to ťažké odhadnúť, pretože neboli vykonané žiadne testy, a ak áno, tak len v nedostatočnej miere. Je to ako ruleta. Beriete na seba nebezpečné riziko. Ľudia nevedia, že niektoré vakcíny proti detskej obrne, adenovirusu, ružienke, hepatitíde „A“ a osýpkam sú vyrábané z ľudských embryí pochádzajúcich z potratov. V týchto vakcínach som občas našiel niečo, čo som pokladal za bakteriálne fragmenty a tiež polio-vírus, ktorý môže pochádzať práve z tkaniva embrya…

J. R.: To znie alarmujúco.

Dr.: Ako si myslite, že som sa cítil? Nezabúdajte, že tento materiál sa dostáva priamo do krvného obehu, bez toho, aby prešiel bežnými ochrannými procesmi imunitného systému!

J. R.: Ako boli prijaté vaše závery?

Dr.: Pri výrobnom procese vakcín sa používajú rôzne tkanivá živočíšneho pôvodu a cez ne sa rôzne kontaminanty dostávajú do očkovacích látok. A to som ešte nespomenul štandardné chemikálie ako formaldehyd, ortuť a hliník, ktoré sa do vakcín zámerne pridávajú.

J. R.: Tieto informácie sú poriadne hrozivé.

Dr.: Áno. A to som spomenul len niektoré biologické kontaminanty. Ktovie koľko iných druhov kontaminantov tam ešte je, ktoré sme neobjavili, lebo nás nenapadlo po nich pátrať. Koľko prípadných baktérii je, povedzme, vo vtáčom tkanive, ktoré sa použije na výrobu očkovacej látky? Nemáme potuchy. Vôbec nevieme, o aké baktérie môže ísť, alebo aký dopad majú na ľudský organizmus.

J. R.: A keď odhliadneme od problému s čistotou?

Dr.: Ide tu o základný chybný predpoklad o vakcínach: že očkovacie látky komplexným spôsobom stimulujú imunitný systém a vytvárajú tak podmienky pre vznik imunity voči konkrétnemu ochoreniu. Tento predpoklad je nesprávny. Takto to nefunguje. Predpokladá sa, že vakcína „vytvorí“ v tele protilátky, ktoré nepriamo poskytnú ochranu voči nákaze. Avšak imunitný systém je oveľa rozsiahlejší a zahŕňa viac mechanizmov než len protilátky a súvisiace „bojovné bunky“.

J. R.: Čo je teda imunitný systém?

Dr.: V podstate ide o celé telo – plus myseľ. Dá sa povedať, že všetko je imunitný systém. To je dôvod, prečo môžete v ohnisku epidémie nájsť jednotlivcov, ktorí zostávajú zdraví.

J. R.: Koľko doktorov ste stretli počas svojej dlhoročnej práci vo vakcinačnom priemysle, ktorí pripustili, že vakcíny predstavujú problém?

Dr.: Ani jedného!

J. R.: Čo presvedčilo vás?

Dr.: Mal som priateľa, ktorého dieťa zomrelo po DPT vakcíne.

J. R.: Preskúmali ste to?

Dr.: Áno, neoficiálne. Zistil som, že dieťa bolo pred vakcináciou úplne zdravé. Neexistoval žiadny dôvod pre úmrtie, okrem vakcíny. Vakcíny totiž nie sú testované vedeckým spôsobom.

J. R.: Čo tým myslite?

Dr.: Napríklad to, že pri žiadnej vakcíne sa nerobili dlhodobé štúdie. Nevedie sa žiadne dlhodobé, dôsledné pozorovanie. Prečo? Opäť preto, lebo sa vychádza z predpokladu, že vakcíny nespôsobujú problémy. Takže načo by to niekto kontroloval? A navyše, reakcie na očkovanie sú zadefinované tak, že nežiaduce účinky sa objavujú bezprostredne po zaočkovaní. Ľudia, ktorí výskumy robia, sa o fakty v skutočnosti nezaujímajú. Predpokladajú, že vakcíny sú bezpečné…

J. R.: Ak sú vakcíny skutočné škodlivé, prečo sa stále používajú?

Dr.: V prvom rade – nie „ak“, ony naozaj škodia! Vedci by mali skúmať a zostaviť niečo ako mapu alebo postupovú schému, ktorá presne ukazuje, ako sa vakcíny v tele správajú, čo v ňom spôsobujú od momentu, ako doňho vniknú. Avšak takýto výskum nebol doposiaľ urobený. Čo sa týka otázky – prečo sú vakcíny stále podávané? Pretože ľudia majú na rôznych spoločenských úrovniach systému rôzne motivácie: Sú to peniaze, strach, že prídu o prácu, snaha získať body za snaživosť, osobná prestíž, ocenenia, povýšenie, pomýlený idealizmus, zlozvyk nepoužívať vlastný rozum, atď. Na najvyšších úrovniach medicínskeho kartelu sú vakcíny najvyššou prioritou, pretože oslabujú imunitný systém. Viem, že to znie neuveriteľne, ale je to pravda. Medicínsky kartel na svojej najvyššej úrovni nemá záujem ľudom pomôcť, má záujem ich poškodiť, oslabiť, usmrtiť.

Medicínske kartely majú síce veľkú moc, ale táto sa postupne zmenšuje – je to hlavne tým, že ľudia už majú slobodu spochybňovať medicínu. Ale ak možnosť voľby (právo prijať alebo odmietnuť akýkoľvek liek) nenaberie na sile – tak povinné očkovania proti baktériám a vírusom používaných v biologických zbraniach zvíťazí! Toto je veľmi dôležité obdobie (memento pre ľudstvo – pozn. F.Š).

J. R.: Andrew Wakefield – britský lekár, ktorý odhalil spojitosť medzi MMR vakcínou a autizmom, bol práve nedávno vyhodený z práce, z londýnskej nemocnice.

Dr.: Viem o tom – Wakefield urobil pre ľudí veľkú službu. Jeho odhalenie súvislosti medzi vakcínou a autizmom je ohromujúce. Manželka Tonyho Blaira sa zaujíma o alternatívnu medicínu – je pravdepodobné, že ich dieťa nebolo zaočkované MMR vakcínou. Blair sa v jednom rozhovore vyhol priamej odpovedi k tejto téme a jeho slová vyzneli tak, že mal iba námietky voči prehrabávaniu sa v jeho „osobnom a rodinnom živote“… Myslím si, že keby jeho manželka mohla, minimálne by vyjadrila sympatie všetkým rodinám, ktoré verejne vystúpili s tvrdením, že zdravie ich detí bolo ťažko poškodené MMR vakcínou.

J. R.: Britskí reportéri by sa k nej mali pokúsiť dostať.

Dr.: Pokúšajú sa, ale myslím si, že sa s manželom dohodli na mlčaní za každú cenu. Ak by svoj sľub porušila, mohla by ľudom nesmierne pomôcť. Je však pod veľkým tlakom a nielen zo strany svojho manžela. Keďže zastáva pozíciu, akú má, vložila sa do toho aj M16 (britská tajná služba) a britské lekárske autority. Považuje sa to za otázku národnej bezpečnosti.

J. R.: Nuž, skutočne ide o otázku národnej bezpečnosti, keď človek pochopí medicínsky kartel.

Dr.: Ide o globálnu bezpečnosť. Kartel pôsobí v každom národe. Horlivo stráži nedotknuteľnosť vakcín – spochybňovanie vakcín je na rovnakej úrovni, ako keby vatikánsky pápež spochybňoval svätosť eucharistie v katolíckej cirkvi.

J. R.: Keď sa teraz pozriete naspäť, viete si vybaviť jeden dobrý dôvod, prečo by sa dalo povedať, že vakcíny sú úspechom?

Dr.: Nie, neviem. Keby som mal teraz dieťa, posledná vec, ktorú by som dopustil, je očkovanie. Keby som musel, odsťahoval by som sa zo štátu, zmenil by som identitu celej rodiny a zmizol s ňou.

J. R.: Na druhej strane, všade sú deti, ktoré sú zaočkované, no vyzerajú byť zdravé.

Dr.: Operatívne slovíčko je „vyzerajú byť“. Zoberte si deti, ktoré sa nevedia sústrediť pri učení, ktoré z času na čas trpia prudkými zmenami nálad, ktoré nedisponujú všetkými mentálnymi schopnosťami… Viem, že tieto problémy môžu mať rôzne príčiny, ale vakcíny sú jednou z nich! Ja by som to neriskoval. Nevidím dôvod na taký risk. A úprimne povedané, nevidím dôvod, prečo by mala mať vláda posledné slovo…! Štát a medicína sa, z mojej skúsenosti, často navzájom vylučujú.

Život a smrť – prepojené so Zločinom a Trestom

Moderná medicína je projektovaná ako anonymná zbraň, ktorú proti civilizácii vytvorili a pozdvihli majitelia farmaceutických koncernov v zmysle Rímskeho klubu. Ľudstvo si musí konečne uvedomiť, že za týmto priemyslom sú konkrétne osoby, ktoré ho riadia, že sa nerozvinul sám od seba. Na jeho začiatku bol investičný zámer hŕstky najbohatších podnikateľov, ktorí bez najmenších výčitiek svedomia vedome definovali ľudské telo ako pole svojej pôsobnosti – ako trh, z ktorého vyťažia veľký majetok. Riadiacou silou tohto investičného priemyslu bola Rockefeller Group. Táto na prelome 19. a 20. storočia kontrolovala už 90% petrochemického obchodu v USA a hľadala nové globálne investičné príležitosti. Ďalšie investičné zoskupenia aktívne v tejto oblasti sa vytvorili okolo Rothschildovej finančnej skupiny. Aby mohli páchať tieto zločiny, využívajú farmaceutické korporácie, labyrint plný vykonávateľov a spoluvinníkov vo vede, v medicíne, médiách a v politike. Vlády všetkých štátov sú manipulované, často dokonca riadené lobistami a bývalými manažérmi farmaceutického priemyslu. Legislatíva všetkých štátov je desaťročia korumpovaná a zneužívaná na obhajobu záujmov tohto obchodu s chorobami, ktorý im vynáša mnoho trilionónov dolárov. Takto je ohrozené zdravie a životy stoviek miliónov nič netušiacich chorých aj zdravých ľudí na celej planéte. Problém spočíva aj v existencii farmaceutických dealerov, lebo podstata ich činnosti spočíva v ovplyvňovaní lekárov v prospech súkromných spoločností, ktoré majú celkom opačný finančný záujem než poisťovne a poistenci, ktorí lekára platia. Preto by si mal každý zodpovedný lekár sám zisťovať informácie o liekoch v odborných a nezaujatých periodikách – pretože informácie od dealerov sú reklamou…! Práca dealerov sa „bielej mafii“ vypláca – bez nich by sa predávalo oveľa menej liekov. Lekárov však nie je potrebné motivovať za peniaze veľkých firiem k tomu, aby predpisovali to, čo je nutné, ale iba k tomu, aby liekmi plytvali…

Guylaine Lanctot, M. D. – kanadská autorka bestselleru Lekárska Mafia (Medical Mafia) už v decembri 1994 pre Medical Post uviedla: „Lekárske autority nás naďalej klamú. Očkovanie je pre imunitný systém katastrofou a v skutočnosti spôsobuje choroby. Vakcináciou meníme svoj genetický kód – o desať rokov oddnes budeme vedieť, že najväčší zločin proti ľudstvu boli práve vakcíny…“ („mocenská elita“ vakcínami zámerne mení rozlúštený ľudský genetický kód a hrá s nami vabank – pozn. F.Š.). Podľa Jamesa Millera, špeciálneho korešpondenta HLI (medzinárodná organizácia za ľudské práva a život s názvom Human Life International), kolaborovala s WHO a niekoľkými utajovanými organizáciami, vrátane Svetovej Banky, the Population Council, the Rockefeller Foundation a U. S. National Institutes of Health (NIH)…

Mike Adams, veľký kritik farmaceutických spoločností hovorí, že farmaceutický priemysel slobodne zabíja Američanov. „Celý farmaceutický priemysel, vrátane monopolných gigantických výrobcov liekov a ich sprisahanca FDA (ktorá povoľuje používanie liekov) sa očividne stáva najväčšou hrozbou pre zdravie a bezpečnosť nielen amerického obyvateľstva“, povedal. „A FDA pritom i naďalej nanucuje Američanom viac liekov, než kedykoľvek predtým, predstierajúc, že tie lieky sú bezpečné a účinné, hoci v skutočnosti to vôbec nie je pravda. Súčasný farmaceutický priemysel, to je jeden masívny podvod, páchaný na Američanoch; je celý presiaknutý ilegálnymi obchodnými praktikami, monopolistickým správaním sa a vyložene zločinným konaním, pokiaľ ide o podiel FDA…“
News Target: http://www.newstarget.com/02l635.html

Rotschild a Rockefeller otvorili Pandorinu skrinku…

Zároveň sa postarali, aby ich biblické starozákonné heslo: „Oko za oko, zub za zub“, (trest smrti) bol vo všetkých Démo(n)-kratických krajinách zrušený… Kto sa nad tým zamyslí, príde k záveru, že týmto satanským ťahom na šachovnici sveta, sa zodpovedné osoby, ktorých mená „poznáme“ – poistili, a preto môžu beztrestne unikať svetským zákonom a páchať nesmierne zlo… Mocenská elita „vyvolených“ nám neustále určuje nové a často nezmyselné zákony, ktoré sama obchádza a porušuje. Temná sila hmoty drží túto samozvanú elitu v materialistickom objatí a nedovolí jej duchovne sa nadýchnuť. Preto zanecháva za sebou iba milióny mŕtvych, nešťastných a trpiacich ľudí…

Avšak vo vesmíre platí jediný zákon Stvoriteľa – zákon spravodlivosti pre všetkých v podobe karmy a tú nikto nepodplatí, neoklame, ani sa jej nevyhne!

Na prahu smrti každý zistí, že na „druhý breh“ si neodnesie svoje majetky, šperky, ani účty z banky – len matricu dobra a zla, ktoré po sebe zanechal s plným vedomím, že za všetko „zaplatí do posledného haliera“…!

Autor: František Šteffek – astrológ

Zdroj: astro-tabu.sk

Odporúčaná literatúra:

Literatúra o atrológii

Literatúra o zdravej výžive

Kniha: Co možná nevíte o očkování

Kniha: Očkováni – obchod se strachem

Na zhliadnutie pripájame tiež: Odmietnutie, alebo odklad očkovania

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 325 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme