Rodili sme doma – 10 príbehov plánovaného domáceho pôrodu slovenských rodín.

hin255

obrázok so súhlasom hin255 / FreeDigitalPhotos.net

Prvá časť tejto jedinečnej knihy pojednáva o domácom pôrode z hľadiska bezpečnosti a legálnosti, teda jeho súlade s právom. Venuje sa tiež všeobecným poznatkom o prirodzenom pôrode – jeho prínosom pre dieťa, matku i spoločnosť.

Druhá časť prináša 10 príbehov domácich pôrodov slovenských rodín, doplnených autentickými fotografiami.

Kniha prináša kvalitné a pravdivé správy o nádhere a sile pôrodu. Ponúka a hodnoverne obhajuje v súčasnej dobe doposiaľ tabuizovanú možnosť – privítať dieťa na svet v útulnom a bezpečnom domácom prostredí. Táto kniha prináša informácie, ktoré znamenajú možnosť voľby.

Prvá slovenská kniha o plánovaných domácich pôrodoch je venovaná mladým dievčatám, všetkým ženám, rodinkám, pôrodným asistentkám, študentom medicíny, pôrodniciam a premýšľajúcim ľuďom, ktorým nie je ľahostajný stav našej spoločnosti.

Kniha bude vydaná v rámci „Čitateľského klubu Alter Nativa„, projektu vydávania čitateľmi spolufinancovaných knižiek. K už získaným financiám potrebujeme na vydanie získať ešte 1000 Eur, podporiť jej vydanie je možné do 24. 11. 2010 sumou 7 Eur (táto cena je zároveň predajnou sumou) vkladom na účet 520700-4202723862/8360. Každý prispievateľ dostane od nás ako poďakovanie jeden výtlačok knihy, táto bude zaslaná na adresu prispievateľov prednostne – ihneď po ich vydaní v predvianočnom čase. Pri platbe uveďte prosím ako variabilný symbol číslo 0123, do správy pre prijímateľa uveďte adresu na ktorú si želáte výtlačok zaslať.

Knihu si môžete tiež pohodlne „predobjednať“ TU

Ak cítite, že táto kniha by mala uzrieť svetlo sveta čo najskôr a rozhodnete sa prispieť na vydanie knihy sumou 16 Eur a viac, okrem dvoch výtlačkov knihy pre Vás, uvedieme (ak nebudete mať nič proti) Vaše meno (meno Vašej organizácie) v publikácii v časti venovanej poďakovaniu podporovateľom vydania.

Za Vašu podporu ďakuje a

prianie šťastných dní zasiela

Mgr. Alexandra Kešeľová
zostavovateľka knihy
[email protected]
www.vnimavetehotenstvo.sk

Literatúra pre tehuľky a mamičky.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 160 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme