Radikálne odpustenie. Zbavte sa bremien minulosti a cíťte opäť radosť zo života.

Táto kniha má moc zmeniť váš život. Transformuje váš pohľad na Radikálne odpustenieminulosť a na to, čo sa s vami deje, najmä s ohľadom na medziľudské vzťahy. Radikálne odpustenie pôsobí okamžite a umožní vám zbaviť sa pocitu, že ste obeť, otvoriť svoje srdce a zvýšiť vaše vibrácie. Jednoduchý a univerzálne použiteľný princíp vám pomôže zbaviť sa bremena minulosti a umožní vám precítiť radosť zo života. Výsledkom bude pocit šťastia, osobnej sily a slobody.
Autor skúma, ako sa v našom živote opakujú určité vzťahové vzorce, a učí, ako sa z nich vymaniť, nahradiť ich pozitívnymi postojmi. Jeho metóda má svoj presný postup, ktorý vás určite privedie k vnútornému uvoľneniu, a to aj vtedy, ak sa vaša myseľ stále vzpiera akceptovať určité náročné skutočnosti. Jedná sa naozaj o radikálny prístup, ktorý v prípade, že trpíte, určite stojí za to vyskúšať.

Úryvok:

Hlboko v našom podvedomí vieme, aké je naše poslanie. Duch nám neustále ponúka príležitosti na transformáciu energie obete tým, že necháva vyplávať na povrch také záležitosti, ako zneužívanie alebo rasovú nenávisť. Každý z nás môže naplniť svoje poslanie tým, že uplatní radikálne odpustenie v ktorejkoľvek z týchto situácií. Keď sa to podarí dostatočnému množstvu z nás a dôjde k posunu vo vnímaní tak, že zazrieme dokonalosť určitej situácie, tá sa môže zmeniť a tieto energetické vzory zaniknú.

Na transformáciu archetypu obete vyskúšajte nasledujúce: Zakaždým, keď sledujete správy, pokúste sa posunúť svoje vedomie od odsudzovania k tomu, aby ste v každej situácii videli dokonalosť. To sa dá dosiahnuť tak, že sa nebudete pozerať na nejakého človeka alebo situáciu z hľadiska odsudzovania a viny, ale presuniete milujúceho prijatia. Majte na pamäti, že ľudia v každom príbehu hrajú svoju úlohu podľa Božieho plánu. Nepozerajte sa na nikoho ako na obeť a nesnažte sa označiť nikoho za zlého. Ľudia účinkujú v drámach s cieľom vyliečiť sa. Pamätajte, že Boh nerobí chyby.

Existuje rituál indiánov kmeňa Navahov slúžiaci na to, aby sa pocit obete nestal vzorom, na ktorom sú ľudia závislí. Navahovia sú si samozrejme vedomí toho, že ľudia potrebujú hovoriť o svojom utrpení a zdôveriť sa ostatným. Súčasne však chápu, že rozprávanie o bolesti túto bolesť iba posilňuje, najmä keď sa to preženie. Preto keď sa niekto potrebuje podeliť o svoje utrpenie alebo problémy, kmeň mu vyhovie tak, že ho vezme do svojho stredu. Človek môže ventilovať svoje problémy trikrát a všetci si ho súcitne vypočujú. Ale keď tento človek vstúpi do kruhu po štvrtýkrát, všetci sa k nemu otočia chrbtom: „Dosť. Už sme si ťa vypočuli trikrát. Teraz už prestaň. Už ťa nebudeme počúvať!“ povedia mu. Slúži to ako veľmi účinný rituál na rozlúčenie sa s problémami minulosti.

Predstavte si, že by ste mali podporiť svojich priateľov rovnakým spôsobom. Čo keby ste, keď sa vám niekto sťažuje príliš dlho, povedali: „Už som toho počul dosť. Je načase, aby si s tým prestal. Nedovolím, aby ťa tvoje problémy premohli iba preto, že ti umožním stále o nich hovoriť! Na to ťa mám príliš rád.“

Som presvedčený, že ak máme byť jeden druhému skutočnou oporou na ceste duchovného rozvoja, nemáme inú možnosť, ako nakresliť hrubú čiaru pre tých, ktorých máme radi, a robiť všetko pre to, aby sme im pomohli dostať sa zo závislosti od ich utrpenia. To nám umožní transformovať archetyp obete a uvedomiť si, kto skutočne sme.

Túto knihu si môžete zakúpiť v našom E-shope

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 618 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme