PARALELNÍ SVĚTY

Jakkoliv fantasticky to může znít, teorie paralelních vesmírů předpokládá, že v jakési další paralelní vrstvě existuje jiný svět, souběžný vesmír, zdvojená kopie, maličko rozdílná a přitom stejná jako ta první.

A nejenom dva paralelní světy, ale tři, čtyři a ještě víc..O nic méně , nežli jejich nekonečné množství, utváří Vesmír vesmírů. V každém z těchto vesmírů vy, já a všichni ostatní, kteří žijí, žili a budou žít navždy.

To, co nazýváme „moje mysl“ , je ve své podstatě nekonečné množství paralelních realit,. Vy jste tím, co se dívá na všechny z nich, a to odděleně nebo dohromady. To závisí na tom, jestli zaostříte nebo ne.

Každý z nás je složen z velkého počtu sebe samých.

I když nevnímáme prostupování tam a zpátky mezi vesmíry, ve skutečnosti se to možná odehrává.

Můžeme jít spát a probudit se v jiném vesmíru, jenomže my o tom ani nevíme, protože cokoliv by sedělo by nám připadalo jako návazné a logické. Ani bychom nevěděli, že jsme ten skok udělaly.

Mozek zpracuje 400 miliard bitů informace za sekundu, ale my jsme si vědomi pouze dvou tisíc. Těch 2 000 bitů se ovšem týká jen okolního prostředí, našeho těla a času. V tom světě, kde žijeme, vidíme jen špičku ledovce. Otázkou je …co je to co nevnímáme a proč…

Svět jsou vlákna potencionální reality, dokud si nevybereme.Každé vědomí si vybírá své vlastní možnosti a tím vytváří svou vlastní realitu. Každá Vaše myšlenka je již existující možnost prožitku. Díky našim rozhodnutím se můžeme probudit v jiných světech. Zatímco spíme (která není plně zaměstnaná úvahami a strukturami bdělého vědomí) – je schopná vnímat tyto jiné vesmíry – klíč k cestovní do jiných vesmírů je zjednodušení mysli. Stejně jako kůň ohromený rušnou cestou, kdyby mu sundali klapky z očí, ohromilo by i vás, když byste uviděli, že to co zažíváte, je simultánně objevující se nekonečné množství vesmírných vrstev obsahujících vaše paralely.

Paralelní vesmíry ovlivňují jeden druhý. My jsme ve všech vesmírech najednou. V kvantovém poli existují všechny reality zároveň.

Zdroj: http://silent-voice.webnode.cz/kvantova-fyzika/paralelni-vesmiry/

Knihy o kvantovej fyzike
Knihy od Franckh Pierre
Knihy od Tichoplavových
Knihy od Esther a Jerry Hicks

Svět, ve kterém žijeme, není jediný. Náš svět je pouze vesmírnou bublinou, plijící v oceánu ostatních světů… Poslední poznatky vědy dokazují, že asi existují skryté světy mimo oblast lidského chápání. Mystikové to tvrdí už tisíce let… A nečekané objevy při určování přesných poloh atomových částic to napovídají. Ano, skutečnost je možná podivnější, než se fyzika domnívala.

Ďalšie videá o paralelných vesmíroch

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
15 899 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme