Rakovinová Brzda alebo Alkalická Bomba?

Možno rakovinu a iné choroby vyliečiť práškom do pečiva a javorovým sirupom?

Jim Kelmunem

Očividne áno. Táto informácia prebleskla novinovými titulkami, ale rovnako tak rýchlo bola potlačená.
Liečba spopularizovaná Jimom Kelmunem, dôchodcom žijúcim v Asheville v Severnej Karolíne, znamená skutočný prielom.V rozhovore pre New York Times uviedol:
„Podal som tu zmes viac ako 200 pacientom, u ktorých diagnostikovali rakovinu v konečnom štádiu.
Z toho 185 ľudí potom napodiv žilo ešte 15 a viac rokov a takmer polovica sa vyliečila “ hovorí dnes po svojich skúsenostiach s touto terapiou Jim.

Kontroverzný ľudový liečiteľ Jim Kelmunem

„Na celej božej Zemi neexistuje nádor, ktorý by sa nedal vyhladiť trochou sódy a javorového sirupu.“

Toto úžasné tvrdenie pochádza u úst kontroverzného ľudového liečiteľa Jima Kelmuna.Tvrdí, že tento jednoduchý podomácky pripravený liek môže zastaviť alebo zvrátiť rast smrtiaceho nádoru. A nielen to. Účinky tejto zmesi, sú aj v iných prípadoch, viac ako udivujúce. Jeho pacienti na to prisahajú a hovoria o ňom, že je čarodejník.

„Mňa Dr Jim
vyliečil z rakoviny pľúc, „hovorí farmár Ian Roadhouse.“ Doktori v nemocnici mi povedali, že som
stratený a zostáva mi menej ako šesť mesiacov. Ale tento liečiteľ mi dal svoju zmes a za pár mesiacov
bolo po rakovine. Nenašli ju už ani pod röntgenom „

Ako Jim Kelmun odhalil „zázračný liek na rakovinu“

Jim svoju liečbu objavil náhodou v polovici minulého storočia. V jeho rodine vyčíňala rakovina prsníka. Mal päť sestier, z ktorých štyri na ňu zomreli. Len tá jedna bola očividne v poriadku, hoci aj ona sa bála smrtiacej diagnózy. Zo zostávajúcou sestrou začali pátrať, v čom je rozdiel.

Postupne dospeli k názoru, že musí ísť o nejaký rozdiel v jedálničku. Potom prišli na to, že rada je javorový sirup s trochou sódy bikarbóny.

Prvé pokusy Jima Kelmuna vyliečiť ľudí z rakoviny

Jim Kelmunem vtedy prvýkrát namiešal zmes, ktorú potom postupne podal viac ako 200 pacientom, ktorých poslali domov umrieť s konečnou fázou rakoviny. Podľa jeho tvrdenia potom z týchto „beznádejných prípadov“ 185 žilo ešte najmenej 15 rokov, a takmer polovica sa úplne uzdravila. V kombinácii s inými bezpečnými a účinnými liečbami, ako transdermálna magnéziovou terapiou, jódom, vitamínom C, probiotikami a vecami, ako je časté opaľovanie, čistou vodou a zmesou zemín, možno očakávať, že pomer vyliečených bude ešte lepší.

Recept proti rakovine uvádza:

Zmiešajte jeden diel jedlej sódy s tromi dielmi (čistého, 100%) javorového sirupu v malej miske alebo hrnci, najlepšie vloženom v ohrievanom vodnom kúpeli. Zmes za stáleho rýchleho miešania 5 minút udržujte na 40, maximálne 45 ° C. Berte jednu čajovú lyžičku denne. Túto dávku možno brať aj trikrát denne, podľa potreby a okolností.

Pozor! „Soda na pečenie“ nie je to isté ako „prášok na pečenie“, ktorý obsahuje hliník! Po zahriatí a premiešaní musíte získať konzistentnú zmes. Ak na dne nádoby zostane biely prášok, nepredali vám čistý bikarbonát sodný – NaHCO3 – ale akúsi zmes.

Čo sa stane, keď sa zmieša Javorový sirup a sóda.

Keď sa oboje zmieša / SIRUP + SODA = JASOD / a zahreje, zmes sirupu a sódy sa spoja. JASOD je potom sťahovaný rakovinovými bunkami a vírusmi v nich schovanými (ktoré spotrebujú 15-krát viac glukózy, ako normálne bunky). Jedlá sóda vnesená do buniek glukózou je však vysoko alkalická, a to spôsobí „nakŕmenie“ vírusov a buniek samotných, rýchlu zmenu v pH buniek a následný úhyn ako buniek samotných, tak vírusov v nich prítomných!

Pozor na nečistú sódu!

Soda bicarbonaJe veľmi dôležité nepoužívať jedlú sódu, do ktorej bol pridaný hliník. Mnohé firmy ho pridávajú, aj keď to nie je uvedené na obale. Kupujte len chemicky čistú jedlú sódu alebo produkt, na ktorom je výslovne uvedené, že neobsahuje hliník a ďalšie chemikálie. Sóda bikarbóna prevezená do rakovinového tkaniva glukózou, je bezpečný, mimoriadne lacný a nezadržateľne efektívny prostriedok. Táto chemikália pôsobí na rakovinové bunky ako kyanid, pretože vyvolá alkalickú šokovú vlnu umožňujúcu, aby sa do buniek dostalo omnoho viac kyslíka, než môžu zniesť.

Rakovinové bunky potrebujú kyslé prostredie a nemôžu prežiť za prítomnosti vyššej hladiny kyslíka. Už skoršie štúdie preukázali, že manipulácia pH nádoru pomocou bikarbonátu zvyšuje účinok niektorých chemoterapií.

„Hydrogénuhličitan sodný môže byť pri terapii podávaný orálne, vo forme aerosólu, intravenózne alebo priamo k nádoru katétrom,“ hovorí taliansky onkológ Dr. Tullio Simoncini.
„Orálne, intravenózne alebo prostredníctvom aerosolu podávaná bikarbóna dokáže zmeniť pH buniek“.

Prečo proti rakovine bojovať Javorovým sirupom?

Javorový sirup zjavne umožňuje a zvyšuje prienik sódy do všetkých častí tela, dokonca aj tam, kam sa ostatné prostriedky dostanú len ťažko alebo vôbec. Patrí k nim centrálny nervový systém (CNS) chránený mozgovo-krvnou bariérou, kĺby, zapuzdrené nádory a pravdepodobne aj oči.

K zvýšeniu priepustnosti bunkových membrán a zlepšeniu absorpcie drog nádorovými bunkami sa používa Inzulín Protect Therapy – o tejto terapii sa láskavý čitateľ dozvie nižšie v ďalšej časti tohto článku.

Javorový sirup dokáže to isté, ale naviac dostane sódu aj za mozgovo-krvnú a akúkoľvek ďalšiu biologickú bariéru v tele, pretože cukor (glukózu) potrebujú bez rozdielu všetky telesné bunky. IPT má umožniť podávanie protirakovinových drog v menších dávkach, ktoré toľko neohrozujú normálne bunky, zatiaľ čo v rakovinových bunkách vytvorí smrteľne toxickú koncentráciu. Ako IPT tak liečba sódou a javorovým sirupom „zneužívajú“ mechanizmus dravého rastu rakovinových buniek.

Je liečba rakoviny naozaj taká jednoduchá?

Vyzerá to jednoduché až k plaču, ale táto prostá liečba zažívaciou sódou a javorovým sirupom je nesmierne účinná prírodná chemoterapia, ktorá veľmi efektívne ničí rakovinové bunky a nielen to! Má aj ďalšie využitie, ako sa v ďalších častiach tohto článku ukáže.

Pritom úplne postráda brutálne vedľajšie účinky sprevádzajúce väčšinu neporovnateľne menej efektívnych „štandardných“ chemoterapeutických metód. Za tepla vytvorená zmes chemicky čistej jedlej sódy (hydrogénuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je veľmi efektívny prostriedok proti všetkým druhom rakoviny. Ohriatím sa na seba pevne naviažu molekuly sódy a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza môže zamieriť k rakovinovým bunkám a vírusom a baktériám v nich ukrytých, ktoré sú skutočnými pôvodcami zhubného bujnenia

Cukor a rakovina

Sedliacky rozum hovorí, že ak trpím rakovinou, kandidou alebo infekciou akéhokoľvek druhu musím sa vyhýbať cukru (glukóze), ktorý kyslosť ešte zvyšuje. A navyše je podľa posledných lekárskych výskumov známe, že vírusy a baktérie k svojmu životu potrebujú aj energiu obsiahnutú v glukóze, ktorú nám potom kradnú z krvného obehu. Človek napadnutý infekciou / vírusmi alebo baktériami / je spravidla veľmi unavený a bez energie. Pričom únava je jeden z sprievodných javov prebiehajúcej choroby. A to nielen rakoviny, ale aj virózy a aj pri iných rozsiahlych bakteriálnych nákazách / zápaly a pod /

Skaza rakovinových buniek!

Rakovinové bunky, vírusy a baktérie jednoducho milujú cukor, ktorý priamo nezriadene hltajú. V tomto prípade je ale na molekuly javorového cukru naviazaná silne zásaditá sodíková zlúčenina! Kyslé rakovinové bunky absorbujú s cukrom i sódu, a to je ich skaza! Je potrebné pripomenúť, že značný vplyv na celý telesný metabolizmus má už aj sóda rozpustená vo vode. Po požití dôjde k okamžitému posunu úrovne pH do zásaditej oblasti. Sódu je možné brať v priebehu celého dňa v dávkach zodpovedajúcich polovici čajové lyžičky, hoci pri dlhodobom užívaní sú nižšie dávky bezpečnejšie. Ľudia trpiaci rakovinou by však spočiatku mali brať časté silné dávky, aby rýchlo dosiahli výrazného posunu v úrovni pH, pretože menšie zmeny pH naopak môžu rast rakoviny dokonca povzbudiť.

Liečba sódou a javorovým sirupom spočíva v poskytnutí prírodnej chemoterapie spôsobom, ktorý efektívne zabíja rakovinové bunky bez chemických liečivami vyvolaných vedľajších účinkov. Princíp liečby je jednoduchý. Spočíva vo zvýšení počtu zdravých buniek na úkor chorých. Zdravé bunky znamenajú zdravý imunitný systém a tým aj jeho prirodzenú zdravú činnosť.

Hoci ide o veľmi lacnú liečbu, Nemyslite si, že je neúčinná. Liečba sódou a javorovým sirupom je natoľko významná, že by s ňou mal byť oboznámený každý rakovinový pacient.

Navyše ju možno veľmi dobre kombinovať s ďalšími účinnými prírodnými a alternatívnymi postupmi.

Inzulínová ochranná terapia (inzulín Protect Therapy)

Existuje ešte jeden spôsob liečenia rakoviny. Jedná sa o ochrannú inzulínovú terapiu IPT. Tá pozostáva z podávania dávok inzulínu, ktoré urýchlia nedostatok krvného cukru u pacienta na 50mg/dl.

Keď normálny človek požije cukor, úroveň inzulínu sa zvýši, čo zaistí aby sa cukor dostal do buniek. Rakovinové bunky potrebujú cukor aby rástli. A princípom IPT je čo najnižšia hladina cukru v krvi.

Nie je to však príliš šťastné riešenie pre pacienta. Lebo zdravé bunky pre správnu činnosť cukor potrebujú, aby mal celkovo organizmus dostatok síl. Pacient tak potom trpí nielen následkami nádoru, ale ešte trpí a to doslova! podvýživou, čo veľmi oslabuje a narušuje prácu imunitného systému, ale aj psychickú pohodu a rovnováhu, ktorá je pri takomto ochorení prioritná. Nehľadiac na efekt zvýšenia únavy, ktorá je už v ťažších a pokročilejších fázach rakoviny obvyklá.

Podávanie inzulínu pri terapii

V rámci IPT je umelo vstrekovaný inzulín preto, aby sa telo zbavilo cukru. Keď potom je krvný cukor na najnižšej možnej úrovni, podávajú sa menšie dávky chemických drog než obvykle. Pri takto nízkej hladine cukru sú receptory údajne citlivejšie a prijímajú medikáciu rýchlejšie a vo väčšom množstve.

Javorový sirup a sóda – JASOD

Liečba sódou a javorovým sirupom funguje na úplne opačnom princípe. Dr Tullio Simoncini vysvetľuje, že rakovinové bunky priamo hltajú cukor, v ktorom im pošleme bikarbonát ako trójskeho koňa. Bunky pred rozdelením akumulujú, okrem iného, ​​aj cukor. Tento cukor však rastu rakovinových kolónií už neposlúži, pretože jedlá sóda prudko zvýši ich pH, ​​čo bunky zabije skôr, ako sa majú možnosť rozdeliť.

Miesto neprirodzenej manipulácie hladiny inzulínu, za účelom násilného zrazenia krvného cukru a injekcií chemických toxínov, (nehľadiac na dosť útrpné vedľajšie účinky) proste len zmiešame cukor s jedlou sódou a pošleme túto zmes rakovinovým bunkám, ktoré tento darček milujú. V okamihu vstrebania dôjde k zásaditej reakcii a choré bunky to majú spočítané.

Dr. Simoncini skúma účinky sódy

Jim nemal kontakt s Dr. Simoncinim a netušil, že Simoncini je jediný onkológ na svete, ktorý by jeho kombináciu cukru so sódou podporil. Dr. Simoncini pacientov užívajúcich jeho liečebné prípravky vždy viedol k dramatickému zvýšeniu požívanie cukru, ale nikdy ho nenapadlo zmiešať obe zložky za tepla dohromady. Jeho liečba pritom závisí na intervenciách, pri ktorých sa za pomoci röntgenológ vkladajú katétre zavádzajúce sódu čo najbližšie k zasiahnutej oblasti či na lekároch ochotných vykonávať nákladnú intravenóznu liečbu. Objav Jima Kelmuna stavia sódu na tretiu priečku, hneď za jód a chlorid horečnatý.

Konopný olej

Túto priečku nakrátko okupoval konopný olej obsahujúci THC. Veľká výhoda, ktorú liečba javorovým sirupom a sódou proti konopnému oleji má, spočíva v tom, že obe zložky sú zákonné a ľahko dostupné. (Aj keď v súčasnosti sú už povolené CBD, CBG, CBN, … oleje so zlomovým % THC.) Tieto látky, s pridaním vhodných nutričných látok a enzýmov, ponúkajú takmer isté víťazstvo nad rakovinou. Ak budete používať tento recept, bude zo známych dôvodov bezpečnejšie netvrdit, že liečite a dokážete vyliečiť rakovinu. Radšej túto terapiu Presadzujte v rámci koncepcie liečenie infekčných aspektov rakoviny v spojitosti s oslabeným imunitným systémom, napríklad plesňových a kvasinkových kolónií a mykobaktérií, ktoré sú príčinou TBC a kandidózy.

„V niektorých prípadoch je agresivita plesní tak veľká, že k utiahnutie zovretia a veľmi rýchlemu usmrtenie obete, bez ohľadu na jej zúfalej snahy, stačí iba tri bunkové prstence tvorené tromi jednotkami mykobaktérií. Plesne, ktoré sú najsilnejšími a nejorganizovanějšími známymi mikroorganizmy, sa javí ako mimoriadne Logic ‚kandidáti príčiny šírenia neoplazmy. “ „Terapia sódou bikarbónou je extrémne širokospektrálny, neškodná, rýchla a efektívna. Malo by sa začínať podávaním silných dávok a pokračovať bez prerušenia najmenej 7 – 8 dní. Podľa skúsenosti sa začne hmota o veľkosti 2 – 4 centimetrov tretieho až štvrtého dňa nepretržite zmršťovať, a štvrtého či piateho dňa už kolabuje “ hovorí Dr. Simoncini

Zmes javorového sirupu JASOD pomáha hubiť baktérie a vírusy

Pre využitie jedlej sódy existuje mnoho spôsobov. Je to liek rovnako univerzálny, ako jód a chlorid horečnatý. Zvýšenie pH napomáha schopnosti imunitného systému hubiť vírusy a baktérie, píše sa v závere štúdie v Royal Free Hospital a na School of Medicine v Londýne.

V našom tele každú sekundou prebieha mnoho procesov. Sú však 2 základné druhy fyziológie

  1. anabolické procesy …… zdravý a riadny rast buniek a regenerácia organizmu
  2. katabolické procesy ….. rozklad buniek a rozvrat poriadku v organizme.

Pri rozvoji nášho organizmu potrebujeme vyrovnané pH, a preto je proces regenerácie spojený s prevahou zásaditých látok v tele. Dôjde k porušeniu acidobázickej rovnováhy, nastávajú katabolické fyziologické pochody znamenajúce chorobu a zánik.

Nadbytok kyselín je teda pre naše telo vražedný. Niet divu, že úspechu v ľudovom liečiteľstve dosahujú bylinné receptúry, pretože ich použitie znamená vždy vytvorenie zásadotvornej zmesi a tým teda neutralizáciu prebytočných kyselín.

Rakovinu podporuje kyslé prostredie

Vírusy a baktérie vyskytujúce sa pri akejkoľvek chorobe potrebujú a sami zároveň vytvárajú veľmi agresívne kyslé prostredie. Infekcia sa teda rozmáha výhradne za takých podmienok, kde je absencia zásad a prevaha kyselín. Samotné vírusy a baktérie sú podľa čínskej medicíny kyslé a horúcej povahy. Pre rýchlu pomoc nášmu organizmu môžeme využiť zmes JASOD, ktorej príprava je spomenutá vyššie. Pripomeňme ešte raz účinok tejto zmesi: JASOD vyvolá alkalickú šokovú vlnu umožňujúcu, aby sa do buniek dostalo omnoho viac kyslíka, ktorý rozdýcha naše bunky a zároveň zneutralizuje kyseliny v nich obsiahnuté. Glukóza obsiahnutá v zmesi zároveň vyživí bunkový metabolizmus a rovnováha je opäť obnovená. Potom môžeme pokračovať v terapii bylinným čajom určeným na konkrétny problém. Dá sa očakávať, že v prípade rakoviny sa účinky rastlinného prípravku dostavia veľmi skoro.

Príklady odskúšaných receptúr

K boji s infekciami dýchacích ciest a utlmenie príznakov, ako je napr nádcha a bolesti v krku, určite pomôže požívanie zásadotvornej zmesi pozostávajúce zo sódy bikarbóny a javorového sirupu alebo bikarbonátu draslíka a javorového sirupu.

Ďalší recept obsahuje ¼ čajovej lyžičky jablčného octu a ¼ čajovej lyžičky jedlej sódy dva alebo
viackrát denne. Pomôže aj citrón či limetka a jedlá sóda.

Pre preventívne a ozdravný pôst sa tiež hodí zmes vody s javorovým sirupom s vytlačenú šťavou z limetky a trochou čierneho korenia. Je v tom všetko, čo telo potrebuje na 10-dňová ozdravný pôst.

Podľa internetových zdrojov upravil a spracoval

Jiří Kevin Uher

Každé ochorenie je spôsobené emóciami, ktoré prežívame. Ak ich prestaneme prežívať, môžeme sa po čase z problémov dostať. Presné zákonitosti nájdete popísané v článkoch a videách:

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
101 063 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme