Detoxikácia organizmu – Vyžeňte z tela parazity a zmeníte svoj život k lepšiemu

ID-100122594

obrázok so súhlasom renjith krishnan / FreeDigitalPhotos.net

Ich výskyt je oveľa častejší ako si to vieme predstaviť. Človek môže byť hostiteľom viac ako 100 rôznych druhov parazitov, počnúc mikroskopickými vírusmi, baktériami, kvasinkami či plesňami až po pásomnicu, ktorá môže narásť viac ako 1 meter. Na rozdiel od všeobecných predstáv, parazity nie sú viazané iba na hrubé črevo, ale môžu sa nájsť aj v iných častiach tela – v pľúcach, pečeni, vo svaloch a zhyboch, nosohltane, mozgu, krvi, koži, ba dokonca i v očiach.

Podľa údajov OSN asi 1,5 miliardy ľudí má v tenkom čreve škrkavku detskú (Ascaris lumbricoides), čo predstavuje tretiu najčastejšie sa vyskytujúcu príčinu infekcie ľudí na svete. Viac ako u 1,3 miliardy ľudí sa vyskytuje v tenkom čreve cudzopasný červ Ancylostoma a 265 miliónov ľudí trpí na bilharziózu – ochorenie močového mechúra spôsobené červom Schistosoma haematobium.

Je síce pravda, že väčšina týchto infekcií sa vyskytuje v rozvojových krajinách, ale rýchlosť nárastu chorôb zapríčinených následkom parazitov sa v severnej Amerike, ako aj v Európe, enormne zvyšuje. Ak by sa ľudia testovali, dokázal by sa až ohromujúci počet tých, čo majú v sebe parazity.

Napríklad v Ústave parazitológie Cambridge University zistili, že hlísta Enterobius vermicularis je všeobecne sa vyskytujúca infekcia najmä v teplých oblastiach západnej Európy a Severnej Ameriky a ročne sa ňou infikuje viac ako 200 miliónov ľudí.

Dostať sa do styku s parazitmi je veľmi jednoduché. Kontaminovaná voda, nedovarené mäso či ryby, nedôsledne umyté ovocie a zelenina sú len niektoré zo všeobecných zdrojov infekcie. Prenos z domácich miláčikov alebo iných infikovaných osôb je tiež celkom bežný. Nadbytočné užívanie antibiotík ďalej prispieva k tomuto problému, pretože pôsobí na normálnu črevnú flóru a znižuje odolnosť organizmu.

Zvýšenie príjmu vláknin v potrave a vlákninové doplnky stravy pomáhajú zbaviť sa parazitov. Ale to nestačí. Potrebujeme užívať tiež špecifické zmesi bylín, aby sme vyriešili tento problém. Medzi najúčinnejšie rastliny na odstránenie patogénnych mikroorganizmov a parazitov patria: škrupina čierneho orecha, štiav kyslý, palina pravá, rastlina A Pau D`Arco, cesnak, tekvicové semená, samčie papradie korene, drvina z klinčekov, výťažky z grapefruitových semien, koreň kurkumy a pod. Tieto odskúšané a preverené rastliny sa v ľudovom liečiteľstve úspešne používajú už tisícročia na odstránenie choroboplodných baktérií, plesní a kvasiniek. Podobne napomáhajú tiež pri odstránení škodlivých cudzopasníkov, črevných parazitov a ich vajíčok z hrubého čreva a z ostatných častí organizmu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
19 873 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme