Je zopár vecí na tomto svete o ktorých vám nikto nič nepovie!

ID-100173228

obrázok so súhlasom maya picture / FreeDigitalPhotos.net

Je pár věcí, které byste měli o tomto světě vědět a o kterých vám nikdo nic neřekne, nedozvíte se o nich ve škole a neuslyšíte o nich ani ve zprávách. Možná, že se vám tato kniha dostala do ruky náhodou. Možná, že už vám svět nedává smysl a vy jste se vnitřně rozhodli najít informace, které pro svůj další vývoj potřebujete. Protože: co se vlastně s tímto podivně fungujícím světem děje? Proč padá tolik rozhodnutí v rozporu se zdravým rozumem?

Tají se před námi vědění, které by nám mohlo pomoci ke svobodě nebo dokonce ke štěstí? Jsme úmyslně mateni, abychom už nepoznali ani ty nejjednodušší pravdy?

Tato kniha pojednává o bozích různých náboženství a o naší božské podstatě, o atentátu na Kennedyho, o tajných lóžích, UFO, o alternativních léčebných metodách, o AIDS, o terorismu, o zakázaných knihách a mnoha dalších věcech, o nichž jinak dostáváte jen přefiltrované informace.

Ukázka z knihy ROZUZLENÍ

Kladli jste si někdy otázku, proč se už 20 let nekonalo žádné přistání na Měsíci? A proč se jako další logický krok nezkusilo přistání na Marsu s lidskou posádkou? Protože je nevýnosné? Nesmysl! Lidé se vždycky pokoušeli dobýt neobjevenou zemi, byť už jen proto, aby tam byli jako první. Ať vědecké poznatky a archeologické nálezy nebo nerostné bohatství, k poslání lidí na Mars existuje dostatek důvodů. A jelikož někteří lidé hovoří o velkém přelidnění bylo by objevení nových životních prostorů tím důležitější. Kladli jste si taky někdy otázku, co se stalo se sondou Phobos, vyslanou k Marsu, že najednou přestala vysílat a jako poslední obraz ukazovala objekt, který se k ní blížil?

Proč potkal dvě ruské sondy vyslané k Marsu tentýž osud? Slyšeli jste už o pyramidách a o obličeji na Marsu? Všechno jen žvásty? Nuže, v další kapitole uvidíme, že možná existuje dobrý důvod, proč se už nekonají žádné oficiální lety k Měsíci a k Marsu. Neboť očividně tam probíhají tajné projekty, o nichž se veřejnost nesmí dozvědět, jelikož by s tím byla nevyhnutelně spojena odhalení procesů, která by lidstvem hluboce otřásla.

Když celý svět bez příznaků únavy sledoval v televizi první přistání na Měsíci, všimli si jen nemnozí, že rádiový přenos z Měsíce byl stále znovu přerušován a často vznikly dlouhé přestávky. Údajně technické poruchy. Ale byla jen cenzurována místa, kdy astronauti podávali zprávy o něčem, co na Měsíci objevili totiž že nejsou sami.

Amatérští radiotelegrafisté na celém světě zachytili radiogramy, které ozřejmují, že návštěvníci Měsíce nenašli na povrchu Měsíce jen stopy jiných návštěvníků, nýbrž i obrovské objekty, proti nimž jejich přistávací modul působil jako japonský rýžovar.

Ačkoliv pro program Apollo byli zvoleni jen psychicky stabilní lidé, začalo mnoho astronautů po svých misích s konzumací alkoholu a dalšími dysfunkčními způsoby počínání. To ukazuje dosti zřetelně, že hrdinové americké astronautiky se vnitřně hroutili pod tíhou vědění, které nesměli předávat. Každopádně se rychle upustilo od plánů NASA vystavět na Měsíci stanice, jelikož tam zřejmě probíhají věci, o nichž vědí něco jen ty nejtajnější vládní kruhy. K haváriím UFO v roce 1947 docházelo zřejmě z toho důvodu, jelikož tenkrát nové radarové vlny iritovaly citlivé počítačové řízení „létajících talířů“. Potom svoji letovou techniku na nebezpečné radarové vlny nastavili, takže už k haváriím nedocházelo. Přinejmenším po delší dobu v roce 1989 se dostalo UFO pod palbu maserového děla (nová mikrovlnná zbraň) a zřítilo se. Ve vraku byly nalezeny známé, šedé mrtvoly. Přivolaní američtí specialisté si při vyprošťování vraku a mrtvol podle očitých svědků počínali velmi zběhle. Znají zřejmě mimozemskou techniku opravdu dobře. Vrak a mrtvoly dopravili na Wright-Patterson Air-Force-Base do Ameriky, která se pro takové tajné akce používala už za dob EBEho.

V listopadu 1992 došlo k havárii UFO na Long Island, New York, při němž jeden požárník natočil video, které bylo zčásti zveřejněno. Veškerá služební místa požárníků a policie později vypovídala, že té noci k žádné takové akci nedošlo, ačkoliv to pozorovali svědkové, a park, v němž hořící UFO přistálo, byl po celé dny nepřístupný.

Video neukazuje pouze části vraku, ale i těla humanoidních bytostí (z časopisu „Magazin 2000“). UFO se obzvlášť zajímají o vojenská zařízení. A více než jednou změnila přísně tajné odpalovací kódy mezikontinentálních raket (ICBM’s) jak USA, tak i bývalého SSSR.

Jelikož rakety by měly sloužit zastrašení, bylo pro vojsko dosti frustrující, že je lze zřejmě bez problémů zneškodnit. Proč ale nevíme nic o kontaktech s mimozemšťany? Údajně se hlášení o UFO tají z obav ze zneklidnění obyvatelstva a vyvolání paniky. A po nelidských přehmatech Šedých by k tomu byly veškeré důvody. Ale důvody jsou mnohem rozmanitější.

Vědění mimozemšťanů by odňalo oprávnění k existenci hlavně třem velkým zájmovým skupinám na Zemi za prvé:

UFO nejsou poháněna spalovacími motory. (Nebo už někdo hlásil UFO s výfukem?) Musejí tedy mít k dispozici neuvěřitelný zdroj energie, možná dokonce volnou vesmírnou energii, jak ji považují za využitelnou Nikola Tesla, Wilhelm Reich, Victor Schauberger a jiní. S touto technikou by mohl každý všude čerpat bezplatnou, neomezenou energii. Během krátké doby by zkrachovaly veškeré oblasti ropného průmyslu jakož i výroby elektřiny, sázející na nesmírně drahou a nebezpečnou produkci jaderné energie, protože ji kontrolují a politikové tyto technologie podporují. O příznivých vlivech na životní prostředí – bez spalin, radioaktivity, nehod ropných lodí – ani nemluvě.

Za druhé mají mimozemšťané zřejmě velmi účinné léčebné metody. Už pole vyvolávaná antigravitačním pohonem mají léčivé vlivy. Tím by byl postižen celý farmaceutický průmysl a lékařsky-průmyslový komplex. O kladných účincích na lidské zdraví ani nemluvě.

A za třetí: někteří mimozemšťané jistě mají i náboženství, které je podstatně jasnější než všechno to, co nám předvádějí velké církve, aby si udržely moc. (Šedí však zřejmě ne.) Tyto tři velké zájmové skupiny mají nepředstavitelnou moc, jelikož během staletí vybudovaly struktury, které jim dnes umožňují téměř zcela manipulovat informace, které lidé dostávají. A malí Šedí, kteří s těmito tajnými společenstvími spolupracují, nemají zájem o to, propustit nás z našeho světa strachu, jelikož se těmito negativními vibracemi živí. Šedí poskytli podle výpovědí odborníků lidem i technologie ke genetické manipulaci. Tajné vládě je známa i energetická a pohonná technika UFO. Kdyby tajní mocipáni tuto technologii zpřístupnili, ušetřili bychom si ničení životního prostředí auty, atomovými elektrárnami atd. Kdyby si někteří superboháči neosobovali právo manipulovat lidstvo pro vlastní zájmy a předpisovat mu, co smí vědět a co ne, mohla by naše planeta být ve zcela jiném stavu, bez ničení životního prostředí, bez hladu, bez utrpení mnoha lidí v nemocnicích a bez válek.

Americký kongres schvaluje každoročně rozpočet, v němž je zahrnuto 300 000 000 000 dolarů (300 miliard) na projekty top secret. Tzn. peníze na projekty, které jsou tak tajné, že se schválí, aniž by někdo přesně věděl, co za projekty to je.

Peníze, které jsou americkému daňovému poplatníkovi tahány z kapes, o nichž ale ani lidem zvolení zástupci nevědí, kam jdou. Kniha s názvem „Alternativa 3“ podává zprávu o pořadu „Science Report“ vysílače ITV, který v roce 1977 vyšetřoval tzv. „Brain Drain“, označení pro vysídlení inteligentních osob z Anglie. V období 12 let opustily Velkou Británii téměř 4 milióny lidí. Více než třetina z nich byli specialisté nebo pocházeli z vedoucí třídy britské společnosti. V průběhu rešerší narazili filmaři na nesrovnalosti, které nakonec vedly k odhalení neuvěřitelných procesů.

Britský vědec Brian Pendlebury, který se údajně vystěhoval do Austrálie, odtamtud posílal pravidelně dopisy a fotografie rodičům. Když jedna z příbuzných plánovala návštěvu Austrálie, žádali ji rodiče, aby navštívila jejich syna. Na udané adrese však narazila na někoho zcela cizího. Firma, u níž údajně dostal špičkovou práci, ji ujišťovala, že ho nikdy nezaměstnávala. Fotografie před mostem Sydney-Harbour, které posílal rodině, byly filmaři zkoumány. Zjistilo se, že pohlednice dalších vystěhovalců vykazují stejné ptáky na tomtéž místě nebe a stejná uskupení oblak. Ani tyto osoby nebyly na adresách v Austrálii k nalezení.

A navíc: mnozí vystěhovalci udali tutéž adresu. Vyšetřování ukázala, že na této adrese bydlel nějakou dobu muž jménem Danton se spojeními se CIA. Všechny pohlednice byly očividně fotografovány před týmž studiovým pozadím. Televizní pracovníci naráželi na netušené problémy, jelikož najednou mizely osoby, které projevily ochotu poskytnout pro program interview. Tak v únoru 1977 sjel cestou ke studiu z vozovky Sir William Ballantine – na cestě, kterou pravidelně jezdil a proto ji musel znát. Tiskovým fotografům a soudnímu lékaři bylo nařízeno, aby pomlčeli o Ballantinově zcela zuhelnatělé mrtvole – ačkoliv auto nehořelo.

Tajný informátor s kódovým jménem Trojan podal zprávu o takzvaných „hotjobs“, při nichž jsou nemilí zasvěcenci odstraňováni neznámými paprskovými zbraněmi na nařízení jakéhosi řídícího výboru. Soudní lékař vypověděl, že pro takový způsob spálenin neexistuje přirozené vysvětlení. Ballantine naštěstí neměl u sebe onen přísně tajný záznam, který chtěl uvést na světlo veřejnosti, nýbrž poslal jej vysílači poštou. Tento záznam se dal přehrát teprve ve spojení s dešifrovacím přístrojem, který jim chtěl obstarat jeden spolupracovník NASA, který však také náhle zmizel.

Za dobrodružných okolností se přístroj nakonec přece jen dostal do rukou reportérů, takže získali jeden z nejneuvěřitelnějších důkazů tajných rusko-amerických vesmírných projektů. A sice přistání na Marsu 22. května 1962! Pásek obsahuje videozáznamy natočené sondou na Marsu jakož i ruské a americké hlasy, které propukají v nadšení při přistání.

Na obraze jsou vidět ukazatele teploty v angličtině a ruštině. 4 stupně Celsia! A odkazy na dýchatelnou atmosféru.

Přitom NASA veřejnosti namlouvala, že Mars by pro osídlení nepřicházel v úvahu. Britské vysílání dodalo pádné indicie pro to, že na Měsíci a Marsu jsou umístěny ruské a americké stanice s obsluhou, v nichž spolupracují s šedými mimozemšťany a pro které jsou zapotřebí vysoce postavení specialisté ze všech oblastí – jejichž zmizení očividně neprobíhá vždy tak nepozorovaně, jak by si strůjci přáli.

Autor: Jo Conrad

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 991 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme