Skeletin a Renol pomôžu kĺbom a prečistia obličky

Pre tých, ktorí trpia bolestivými ochoreniami kĺbov či problémami s obličkami ponúka Energy jednoduché riešenie.

Sú ním prípravky Skeletin a Renol, ktoré prispievajú k celkovej detoxikácii organizmu. Obidva produkty zároveň harmonizujú energetické dráhy obličiek a močového mechúra.

krcna-chrbtica-oblicky-driek-bolest-canva-download.jpg

Skeletin je prírodný produkt s obsahom sépiovej kosti, kolagénu, rybieho oleja, mangánu a výťažku zo šípky a žihľavy.

  • Je zdrojom minerálnych látok dôležitých pre stavbu a obnovu kostného tkaniva, regeneruje kĺbové chrupavky a zlepšuje kvalitu všetkých spojivových tkanív.
  • Má protizápalové a protireumatické účinky a podporuje dobrý stav kostí a kože. Preto je najviac vhodný pri kĺbových ochoreniach ako je artróza, artritída, reumatizmus alebo dna.
  • Pomáha aj pri nadmernom zaťažovaní kĺbov športom alebo vysokou telesnou hmotnosťou. Skeletin je vhodný aj ako doplnok pre správny vývoj v období rastu.
  • Po menopauze a v starobe spomaľuje úbytok kostnej hmoty s možnosťou vzniku osteoporózy.
  • Pomáha aj pri zvýšenej lámavosti nechtov, vypadávaní vlasov a zvädnutej pokožke. Je účinný aj proti vzniku zubného kazu.

Na regeneráciu kostného tkaniva a chrupaviek treba počítať s dlhším časovým obdobím. Odporúčame preto užívať Skeletin po dobu minimálne troch mesiacov. Obličky sú citlivý orgán, ktorý sa pri poškodení veľmi zložito regeneruje. V obličkách je uložená vrodená energia. Ak sú obličky preťažené, energia z nich vyprcháva a všetky funkcie ľudského organizmu sa znižujú. Preto je vhodné posilňovať činnosť obličiek, inak organizmus predčasne starne.

renol-skeletin-akcia-2021-januar-1-scaled.jpg

Renol a Skeletin – Klik na obrázok

Ideálnym riešením na podporu funkcie obličiek je regeneračný prípravok RENOL.

  • Je to prírodný produkt, ktorý obsahuje bylinné výťažky, éterické oleje a informácie z rastlín, olejov a nerastov.
  • Má silné detoxikačné a antioxidačné účinky.
  • Pôsobí priaznivo pri zápaloch obličiek a močového mechúra, pri tvorbe obličkových kameňov a niektorých chronických gynekologických ochoreniach.
  • Pomáha riešiť problémy s prostatou a pôsobí aj proti mužskej a ženskej neplodnosti.
  • U detí je výborným prostriedkom proti nočnému pomočovaniu. RENOL je zároveň veľmi účinný prípravok pri ochoreniach kĺbov a kostí.
  • Pomáha pri reumatizme, artrózach, osteoporóze, Bechterevovej chorobe a ďalších bolestivých ochoreniach chrbtice.
  • Stimuluje činnosť lymfatického a imunitného systému a zbavuje telo ťažkých kovov. Zmierňuje opuchy dolných končatín a očných viečok (tzv. obličkového typu) a pôsobí proti migrénam.
  • Predchádza aj opakujúcim sa angínam a zápalom stredného ucha (lymfatický okruh je pod vplyvom dráhy obličiek).

RENOL je vhodný aj pre alergikov a astmatikov. Pomáha pri kožných ťažkostiach ako sú ekzémy alebo akné. Zlepšuje kvalitu zubov a nechtov a zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov (vlasy a kosti sú tkanivá pod priamym vplyvom obličiek).

Je vhodným doplnkom pri dlhodobom nedostatku energie a chronickej únave. Používa sa aj pri liečbe hyperaktivity, ľahkej mozgovej dysfunkcie a porúch pozornosti u detí.

Využitie tohto bylinného prípravku je široké. Pomáha aj na psychické ťažkosti ako je neschopnosť uvoľniť sa, nedôverčivosť spojená s podozrievavosťou a cynizmom, nesmelosť, rezignácia alebo nepokoj spojený so strachom a pocitom neustáleho ohrozenia.

RENOL prináša dôveru k životu, pocit, že všetko je tak, ako má byť, odvahu postupovať vpred, realizovať vytýčené ciele, ale zároveň nechať veciam ich prirodzený priebeh. Mgr.

Autor: Martina MUZIKOVÁ

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 041 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme