Ďalšie dôkazy o škodlivosti očkovania

Po zostrihanom rozhovore v ČT24 s MUDr. Elekovou o tom prečo NEočkovať sa rozpútala búrlivá diskusia so snahou lekárku umlčať popr. ju vylúčiť z lekárskej komory. Preto sama využila internet, aby vyjadrila to čo chcela povedať. My sme tento článok aj s videom uverejnili a môžete si ho pozrieť ak kliknete na meno MUDr. Elekovej

ID-10038442

obrázok so súhlasom Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Niekoľko mesiacov na to ju oslovil časopis Dieťa a vznikol zaujímavý rozhovor s doktorkou Ludmilou Elekovou, praktickou lekárkou pre dospelých, ktorá sa od roku 2007 venuje len alternatívnej liečbe. Dôvodom tohto rozhodnutia bolo najmä presvedčenie, že konvenčná medicína pacientov neuzdravuje, len príznaky ochorení potláča, a tak konzervuje ich primárnu patológiu, ktorá sa naďalej prehlbuje a zhoršuje. Doktorka Eleková je nielen v Čechách, ale aj na Slovensku známa svojím negatívnym postojom k očkovaniu.

Článok mal názov: OČKOVANIE – rodičia by mali klásť otázky a trvať na odpovediach a môžete si ho prečítať kliknutím na odkaz.

Po ďalších atakoch zo strany lekárov, ktorí naďalej slepo vykonávajú pokyny bielej mafii, ešte aj šéfredaktorka časopisu Dieťa, dovtedy zástankyňa očkovania sa začala presviedčať o správnosti argumentov Dr. Elekovej. Tieto reakcie zverejnila na stránke pod názvom: OČKOVANIE – „Džína z fľaše ste už ale vypustili Vy a bude pre to veľmi ťažké obrátiť názor laickej verejnosti na inú stranu. “ – DOPLNENÉ O ODPOVEĎ MUDr. Ludmily Elekovej

Zastal sa jej aj uznávaný lekár MUDr. Vladimír Petroci (s atestáciami z internej medicíny a z pneumológie).

„Dlho som si myslel, že očkovanie je samozrejmosť a je potrebné. Tak nás učili v škole a stretávali sme sa s tým odmalička. Nikto o tom nepochyboval. (Podobne ako do Koperníka nikto nepochyboval, že Zem sa nachádza v strede Slnečnej sústavy.)

Až okolo roka 2003 som si uvedomil, že väčšina detí, ktoré ku mne prichádzajú (v homeopatii liečime deti aj dospelých, nie sme špecializovaní), majú podobné ochorenia (alergické stavy, poruchy imunity – časté infekty dýchacích ciest, autoimunitné ochorenia, nepokoj, nesústredenosť, hyperaktivitu) od rovnakých období života, ktoré sa zhodovali s časom vakcinácie. Spozornel som a začal som si to všímať viac. Neskôr som sa stretol aj s vážnymi poškodeniami, ktoré vznikli tesne po očkovaní a už som nepochyboval.

Doteraz som videl desiatky detí ľahšie postihnutých po očkovaní, ale 16 prípadov bolo postihnutých veľmi vážne (autizmus, ADHD, epilepsia, strata reči, paraplégia, ťažký ekzém, diabetes mellitus I. typu, vypadané ochlpenie celého tela a vlasov). Tieto ťažkosti vznikli vo všetkých prípadoch v časovom rozpätí niekoľkých minút až 1-2 týždňov po očkovaní. Hovorím teraz o začiatku ťažkostí, lebo v mnohých prípadoch sa stav ďalej zhoršoval.

Po očkovaní býva postihnutý imunitný systém a/alebo nervový systém. Náhoda nie je to, čo sa opakuje. Rodičom je jasné, že ak sa v krátkej dobe po očkovaní sa objavia zmeny, súvisí to s očkovaním. Z tých 16-tich ťažko poškodených detí však ani v jednom prípade pediater neuznal, že to súvisí s očkovaním a nenahlásil to. Všetci pediatri to tvrdošijne popierali a nechceli si priznať to, čo je už vo svete jasné – očkovanie je nebezpečné a je to jeden z najväčších omylov medicíny.“ … celý článok

7 dôvodov, prečo by som nedal zaočkovať svoje dieťa alebo seba:

  1. Detské ochorenia je potrebné prekonať. Vďaka nim dozrie imunitný systém, vyrovná sa nerovnováha medzi bunkovou a humorálnou imunitou, inak táto nerovnováha je očkovaním len posilnená, pretrváva po celý život a disponuje organizmus k rôznym ochoreniam (alergie, nádory, autoimunitné ochorenia ako reuma, diabetes mellitus I. typu, ulcerózna kolitída, sclerosis multiplex…)
  2. Očkuje sa na ochorenia, ktoré sa už nevyskytujú (tetanus, polio), resp. sa vyskytujú extrémne zriedkavo (10 prípadov na 80 miliónov obyvateľov tetanus v Nemecku a z toho 70% sú očkovaní na tetanus). Nie je dokázané žiadnou štúdiou, že očkovanie v skutočnosti chráni pred infekciami. Mýli sa objavenie sa protilátok v krvi so skutočnou imunitou, t.j. faktom, že nevznikne dané ochorenie po expozícii. Vznikajú epidémie v 99% preočkovanej populácie (pravé kiahne, osýpky…). Argument, že pravé kiahne boli eradikované vďaka očkovaniu nie je dokázateľný. Zdá sa, že hlavnou mierou prispeli k potlačeniu varioly karanténne opatrenia. Prečo už v Európe nemáme mor a choleru, voči ktorým sa nikdy neočkovalo? Ešte nikto nedokázal, že očkovanie je úspešná a bezpečná ochrana pred infekčnými ochoreniami.
  3. Epidemické infekčné choroby sa stratili nie vďaka očkovaniu, ale vďaka hygiene, pestrej strave a zdravému bývaniu. Neexistuje iné pravdepodobnejšie vysvetlenie. Tým, ktorí strašia, že čo sa bude diať, keď prestaneme očkovať, by som povedal: „Nič sa nebude diať, kým opäť nezačneme vylievať obsah nočníkov na ulicu, neprestaneme sa umývať, kým budeme mat pestrú stravu a suché bývanie.
  4. Všetky infekčné ochorenia vieme veľmi úspešne liečiť homeopaticky. Je to dokázané a zachytene pri stovkách epidemií z 19. a 20. storočia. Napríklad umrtnost na mor v r. 1848 v Londýne bola v bežných nemocniciach cca 50%. Ale v homeopatickej nemocnici bola 1%.
  5. V prípade potreby, ak človek by šiel do tropických krajín a je reálna možnosť kontaktu s vážnymi patogénnymi mikroorganizmami, na ktoré náš organizmus nemá vytvorenú imunitu, máme k dispozícii homeoprofylaxiu – „očkovanie“ nozódami, t.j. homeopatikami vyrobenými z baktérií a vírusov zodpovedných za vznik daných ochorení. To isté by sa týkalo aj epidémií vzniknutých v našej krajine. Teda niet sa čoho báť. Jednoducho nie je dôvod na klasické očkovanie.
  6. Keby očkovanie nespôsobovalo toxické poškodenie a hlboké narušenie regulačných mechanizmov organizmu, nevadilo by nám to. Ale poškodenia vznikajú veľmi často a môžu sa prejaviť aj po rokoch u tých, ktorí zdanlivo prekonali očkovanie bez zjavnejšej reakcie. Za minuly rok v USA už jedno dieťa z päťdesiatich zaočkovaných dostalo autizmus. Ešte v roku 1970 to bolo jedno dieťa z 10 000. To sa nedá vysvetliť genetikou. To isté platí u alergií. V 70-tych rokoch bolo na Slovensku 3-4 % alergických detí. V súčasnosti je výskyt rôznych druhov alergie približne u 40% detí. Je tu aj enormný nárast nádorov u detí, cukrovky 1. typu (tieto deti si musia doživotne pichať inzulín a zomrú o 10 rokov skôr ako ich rovesníci), autoimunitných a neurologických ochorení. Lekári o tom vedia, len sa boja o tom hovoriť. Nikto nechce byť prvý, lebo sa boja o svoje licencie, o svoje živobytie.

Tiež som veril, ze očkovanie je v poriadku. Ale to co som videl v praxi ma presvedčilo o opaku. Existujú lepšie spôsoby ako sa chrániť: zdravý imunitný systém (bez poškodenia vakcínami a inými liekmi či chemikáliami), homeopatia a homeoprofylaxia.

Autor: MUDr. Vladimír Petroci

27. novembra 2010 sa konala vo Švajčiarsku ďalšia Konferencia proti cenzúre (AZK), tentoraz už šiesta v poradí. Napriek rastúcemu tlaku koncernov a mienkotvorných médií – ich nástrojov propagandy. Jednou z tém bola prednáška od Dr. Johanna Loibnera, Pôvod a história očkovania.

Dr. Loibner bol blízkym spolupracovníkom Anity Petek. Kliknutím na odkaz si môžete pozrieť aj jej zaujímavú prednášku, kde nájdete aj štatistiky potvrdzujúce nezmyselnosť očkovania.

Ďalšie zaujímavé video austrálskych odborníkov o zamlčovaných faktoch škodlivosti očkovania: The Hidden Truth

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
18 629 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme