Vaša minulosť, ale aj budúcnosť je zaznamenaná na palmových listoch

… několik tisíc let i na tebe čeká tvůj palmový list.

Palmové listy

Palmové listy

Jen pro pořádek připomeňme: Říká se, že kdo chce zvědět svůj osud a bezpečně se pro to rozhodne, může si jej dát přečíst v některé z Knihoven palmových listů v Indii. Tam je po tisíce let udržován a svému majiteli ve správný čas přečten.

Palmové listy byly napsány před tisíci lety pro ty, kteří se někdy v budoucnu přijdou zeptat na svůj osud…

Prostřednictvím knihoven palmových listů se můžete napojit na svůj záznam a čteč palmových listů vám přečte vše, co se máte v danou chvíli dozvědět.

Nádí v Praze - Červen 2010

Nádí v Praze – Červen 2010

V Česku i na Slovensku představil indické knihovny palmových listů Pavel Krejčí, jemuž změnily život. Často říká: „Každý z nás je jedinečně vybroušený diamant, a pokud lidé dělají a žijí to, co je baví, žijí šťastný život, tvoří pozitivní energii.“ Měl štěstí v práci i podnikání.

Osud mu v roce 2009 přivedl do cesty prestižní indické centrum palmových listů mistra Veeraperumala Shivashanmugama. Do centra každý den mířil nejen zástup prostých Indů, ale také prezidenti, premiéři, herci a zpěváci. Pavel Krejčí pozval dva čteče palmových listů do Prahy, kde v červnu 2010 ve vyprodaném sále Novoměstské radnice vzbudili doslova senzaci. V současné době už zájemci o čtení palmového listu nemusejí jezdit do Indie. Pomocí aplikace Skype se můžete z Prahy propojit se skutečným čtečem palmových listů v Indii. Pro další spolupráci si Pavel vybral to nejlepší z nejlepších – centrum čteče palmových listů nádího Palanisamy Chinnappy – a dodnes s ním a jeho kolegy spolupracuje.

Zdroj: www.palmovelisty.cz

Peter Tóth a Palanisamy Chinnappa

Peter Tóth z EZOfitu a Palanisamy Chinnappa

24.9.2015 nádí Palani v sprievode Pavla Krejčího prvý krát navštívil Slovensko. Neskôr aj v 21.6.2017.

Ďalšia prednáška v Košiciach sa uskutoční 5.4.2023 o 16:30 – Košice – Komenského 3 – Regeneračné centrum EZOfit. Na prednášku je potrebné vypísať prihlášku.

Aby mohol indický nádí nájsť váš palmový list, bude k tomu potrebovať len váš odtlačok prsta. Žiadny dátum narodenia, žiadne meno. Len odtlačok prsta. Muži dávajú odtlačok pravého a ženy ľavého palca.

Po odoslaní odtlačku prsta do Indie nastupuje proces hľadania vášho palmového listu. Tento proces môže trvať aj niekoľko týždňov. Dostanete potom správu, či sa list našiel a prípadne aj termín vášho čítania, ktoré prebieha väčšinou v Prahe.

V deň čítania po rannom obrade odpovedáte na otázky len áno/nie a nádí „uhádne“ váš dátum narodenia, vaše meno, rodičov, partnera, počet detí, zamestnanie atď. Na niektoré veci sa nepýta a priamo ich číta z palmového listu. Úvodná časť končí dotazom nádího, či všetky údaje sedia. Ak áno, prikročí sa k čítaniu.

Nádí vám prečíta tie informácie, ktoré sa v daný okamih máte dozvedieť. Túto časť počúvate a môžete si z toho urobiť audio/video záznam. Môžete sa potom spýtať aj vy sami na konkrétne otázky, ktoré vás zaujímajú.

Reklama:

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 860 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme