Ako funguje zrkadlo vesmíru

 

Vesmír má zaujímavý spôsob, akým nám dáva príležitosť vyriešiť si naše extrémy. Funguje ako zrkadlo, ale nie hocijaké:

ID-10096243

obrázok so súhlasom Victor Habbick / FreeDigitalPhotos.net

Predstavte si pred sebou čiaru. Tá čiara bude predstavovať nulu, dobré, v poriadku, nadhľad, vyrovnaný stav, pokoj. Na tú čiaru teraz zakreslíme náš vzťah k rôznym oblastiam života ako graf. Je tam bod pre vzťahy so známymi, bod pre vzťah s partnerom / partnerkou, vzťah s deťmi, vzťah k peniazom, vzťah ku zdraviu, vzťah k duchovnu, ku vzdelaniu, ku svokre… Čím máme so vzťahom k danej oblasti väčší problém, tým je bod nižšie pod nulou. Čím máme lepší vzťah k danej oblasti, tým je bod vyššie nad nulou.

Vesmír vyhodnotí váš graf

Vesmír teraz zoberie váš graf, pozrie sa naň a pošle vám do života presne tie veci, ktoré máte extrémne vysoko a extrémne nízko. Pošle vám ich však takým spôsobom, aby ste si ich mali možnosť vyhladiť.

Ak naozaj neznášate, keď niekto fajčí, tak vám vesmír pošle fajčiarov, aby ste si svoj extrém vyriešili. Ak ani to nezaberie, tak vám pošle krásnu inteligentnú ženu alebo sympatického mladíka, ktorý sa vám zapáči a ten bude fajčiť. Vesmír vás do slepej uličky, kde sa budete musieť rozhodnúť, či sa svojho extrému vzdáte a prijmete situáciu takú aká je – na bode nula, alebo ju odmietnete a bude vás to niečo stáť.

Cieľom osobného rozvoja teda nie je dostať všetky body vysoko nad nulovú čiaru. Úlohou osobného rozvoja je dostať čo najviac bodov čo najbližšie k bodu nula. Len vtedy budete vyrovnaní a naozaj šťastní – šťastní v nadhľade, šťastní v bode nula – pretože táto oblasť už nebude mať vplyv na vaše šťastie.

Tak, ako funguje zrkadlo vesmíru?

Vesmír je pre nás zrkadlom, ktoré nám odzrkadľuje naše extrémy a upozorňuje na ne takým spôsobom, aby sme si ich mohli vyriešiť.

Pre manžela, ktorý sa posmieva ezoterike a “ducharine” bude zrkadlom manželka, ktorá našla vášeň v duchovnom raste. A naopak, pre túto manželku, bude zrkadlom jej manžel, ktorý stále pozerá televízne noviny, väčšinu času je negatívne naladený a nadáva, aký je svet zlý a nespravodlivý. Je pre ňu zrkadlom nie preto, že by ona sama bola taká. Je pre ňu zrkadlom preto, že toto je stále oblasť, ktorú ona v sebe nemá spracovanú. Má v nej extrém, ktorý má možnosť vďaka manželovi vyhladiť.

Keď vám vesmír nabudúce pošle situáciu, v ktorej máte extrém – pozitívny alebo negatívny, uvedomte si, že je to vaša situácia. Ak vám vadí ten negatívny manžel alebo tá žena s cigaretou v ruke, je to váš pocit. Vy máte problém, pretože vy máte extrém. V momente, keď začnete hádzať vinu na druhého človeka a tvrdiť, že vy to máte vyriešené, prestávate rásť. Akonáhle poviete na akúkoľvek oblasť života: “Tomuto už rozumiem na 100%, už sa nemám viac čo učiť,” prestávate rásť.

Je na vás, čo spravíte s vaším extrémom. Tu a teraz neexistuje: “Taký ako on, ale pozitívny”, alebo “taká ako ona, ale nefajčiarka”. Máte možnosť prijať tú situáciu v celku presne takú, aká je – na bode nula, alebo si udržíte svoj extrém a v tom prípade si môžete byť istí, že príde ďalšia situácia, ktorá vám ponúkne príležitosť vyriešiť si ho.

Zdroj:blog.veseleveci.sk

Bohumila Truhlářová – Vesmírné zákony v praxi
Viac CD a kníh od Bohumily Truhlářovej
CD a literatúra od Zdenky Blechovej
Literatúra o vzťahoch, partnerstve a láske
CD prednášok o vzťahoch, partnerstve a láske
Knihy o osobnom raste
Knihy o duchovnom rozvoji

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 337 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme