Ani deň bez…

Tento článok vznikol preto, lebo bežne stretávam ľudí, ktorí sa sťažujú na svoje zdravie a finančnú situáciu. Našťastie sme členmi Energy, a to nám umožňuje byť nielen zdravými, ale aj bohatými. Známe sú výroky mnohých úspešných ľudí, ktorí na otázku, čo by robili, keby skrachovali a nemali peniaze, odpovedali: MLM. A keďže Energy nám ponúka aj túto možnosť, môže aj vás každý mesiac odmeniť za to, že vy a vaši známi užívate tieto prípravky. Že práve teraz nič nepotrebujete zo širokej plejády takmer 100 prípravkov?

Neverím! Môj deň neprejde bez toho, aby som nepoužil niekoľko z nich.

Ráno, skôr než sa postavím z postele, si dám zopár kvapiek Stimaralu. Teraz, v období jarnej únavy, je to úžasný životabudič. Ale vy si môžete dať koncentrát, ktorý práve teraz potrebujete. Pre väčšinu bude na jar ideálny Regalen. Určite máte doma brožúrku Regenerácia v Pentagrame. Ak si ju opäť prelistujete, povie vám, ktorý koncentrát vás práve teraz bude najúčinnejšie harmonizovať. Niektorý z krémov Energy vám po rannej masáži chodidiel dodá dostatok energie, aby ste hravo zvládli všetko, čo ste si na ten deň naplánovali.

ID-100136751

obrázok so súhlasom marin / FreeDigitalPhotos.net

Skôr, než si začnem pripravovať raňajky, dám variť vodu na čaj. Musí vrieť 10 minút. Potom postupujem podľa návodu. Neustále sa rozširujúci sortiment kvalitných liečivých čajov nám ponecháva dostatočnú voľnosť pri obmieňaní, ak ich nepoužijeme na liečebnú kúru. Na goji si dokonca pochutnám v priebehu dňa, aj keď som hladný – namiesto ovocia. Pri prekyslení alebo kandidóze či rakovine, ktorá sa vyvinie tiež iba po rozmnožení plesní, odporúčam čaj Vilcacoru či Lapacho, samozrejme už v kombinácii s ďalšími prípravkami ako Grepofit, Probiosan či Cytosan. Posledný z nich nezaškodí nikomu 2x ročne pri jarnej či jesennej očiste.

Pred raňajkami či iným jedlom si doprajem zelený nápoj Barley, aby som mal dostatok enzýmov na trávenie. Každý, kto si nepridáva do polievok Miso pastu (ako jedno z najzdravších dochucovadiel na preventívnu úpravu črevnej mikroflóry a odstránenie rádioaktivity či iných karcinogénnych látok z tela) by mal jesť ráno večer Chlorellu či Spirulinu. Mali by sme ich jesť najmä na jar. Pri nízkej spotrebe čerstvej BIO zeleniny a ovocia bez tepelných úprav si určite občas doprajte aj vitamíny vo forme Flavocelu, či Biomultivitaminu. Rafinované oleje (o stužených tukoch nechcem ani písať) nám spôsobujú mnoho zdravotných problémov (zvýšený cholesterol, kôrnatenie ciev, neplodnosť, alergiu), preto si doplňte omega 3, D a A vitamín, a ešte mnoho dôležitých látok vo forme Vitamarinu. Dnes je už dokázané, že nedostatok „déčka“ spôsobuje novodobú epidémiu, tak ako niekedy nedostatok „céčka“ spôsoboval skorbut. Ak ste alergik, vyskúšajte Peralgin, neoľutujete. Ak vám, ako sa hovorí „nepáli“ alebo zabúdate, je načase začať s Celitínom.

Ak patríte medzi tých, čo sa radi umývajú, sprchujú či kúpu, môžete si vybrať mydlo podľa toho, aký problém by ste práve radi riešili. Do kúpeľa si pridajte Biotermal kvôli správnej úprave pH pokožky. Nemusíte tak chodiť Podhájskej (odkiaľ pochádza táto soľ, ktorá sa pridáva aj do ďalších výrobkov Energy), kde majú vysoký úspech pri liečbe kožných ochorení. Ak máte chuť na aromaterapeutický kúpeľ, použite Balneol. Ušetríte plno peňazí za bahenný zábal. Ja sa pred vkĺznutím do vane hrubo natriem aj niektorým z krémov Energy. Ak ešte máte vlasy, alebo chcete, aby ste ich mali zdravšie, použite niektorý z piatich šampónov Energy. Poznáte iné šampóny, ktoré nie sú zamerané len na vlasy a pokožku, ale sú vyrobené tak, aby liečili aj vaše zdravotné problémy? Tým, čo majú dlhšie vlasy, odporúčam aj kondicionér a balzam na vlasy Nutritive. Po kúpeli alebo sprche použijem na zvláčnenie pokožky Caralotion a manželka aj beauty kozmetiku Energy a Dermaton. Predpokladám, že si umývate aj zuby. Vybrať si môžete podľa chuti z troch zubných pást. Ja ich striedam.

Nezabudol som na Fytomineral, ale neviem kde ho spomenúť, lebo ten si kvapkám do pohára zakaždým, keď niečo pijem. Je to jeden z mála unikátov, ktorý dokáže navodiť správne pH organizmu už len tým, že vám dodá Minerály a stopové prvky v koloidnej forme, ktoré sú pre organizmus dostupné aj bez náročných metabolických procesov.

Poznáte niekoho vo vašom okolí, kto má zníženú imunitu? Určite vám poďakuje, ak mu vysvetlíte, ako sa zdravo stravovať, a k tomu pridáte Imunosan či Revitae s vhodne zvoleným koncentrátom.

Idete večer do spoločnosti a chcete byť dlho čulý? Nezabudnite na Stimaral alebo King Kong. Ak chcete zmierniť účinky alkoholu, pridajte aj Cytosan a Flavocel.

A pomaly máme deň za sebou.

Ak sme nikde večer nešli, môžeme sa povenovať sami sebe, alebo jeden druhému navzájom. Na to nám opäť dobre poslúžia krémy Energy.

Pred spaním si z nočného stolíka zoberiem Spiron a streknem na vankúš. Sladké sny za pomoci aromaterapie ocení hlavne ten, kto trpí nespavosťou. Ak ste prechladnutý, je ho potrebné použiť aj počas dňa, aby ste nenakazili ostatných. Ak máte deti, je to nevyhnutná súčasť lekárničky. Patrí tam aj Audiron, ktorý nie je len na ušné problémy. Mamičky, ktoré pretrpeli s dieťaťom zápal stredného ucha (lebo mu ho spôsobujú múčnymi a mliečnymi výrobkami, čokoládou a inými sladkosťami) nedajú naň dopustiť. Navyše je výborný na hocijaké uštipnutie, vyrážky a rany. Pri popáleninách okamžite sťahuje bolesť a po zregenerovaní pokožky neostanú viditeľné následky, najmä ak si rany potom potierame Drags imunom. A to som nespomenul, ako Audiron dobre uvoľňuje dýchacie cesty alebo pomáha pri bolesti hrdla, kde zaručene zaberie aj Grepofit sprej a zvonka Droserin. Keď už som spomenul lekárničku, tak sa musím priznať, že na cestu sa nikdy nevydám bez týchto prípravkov, a pribalím aj Artrin a Ruticelit. Grepofit, Drags imun a Probiosan sú dokonca nevyhnutné pri návšteve krajín s možnosťou nakazenia sa tamojšími baktériami.

Ešte stále si myslíte, ži nič z toho sa vám doma nezíde?

Cieľom tohto článku nebolo popisovať účinky jednotlivých prípravkov, ale upozorniť na mnohé spôsoby uplatnenia výrobkov Energy. Ak si kúpite niečo podobné v lekárni, nikdy vás za to neodmenia. Ak poznáte niekoho, kto má zdravotné problémy, príďte s ním do Klubu Energy, aby mal aj on možnosť stať sa členom s mnohými výhodami. Firma Vás odmení nielen za váš, ale aj jeho obrat. Že ako? To vám povedia, ak budete mať záujem, práve v Klube. A tak môžete byť zdravý a zároveň bohatý nielen vy, ale aj vaši známi. Verím, že sa stretneme niekde na prednáške, kde mi to budete môcť potvrdiť, ako to v priebehu 15 rokov urobilo už mnoho nadšencov prírodnej medicíny nielen u nás, ale aj v zahraničí. V Maďarsku je členstvo v Energy poctou. Užívanie prípravkov sa vyučuje na vysokých školách alternatívnej medicíny a výrobky nesú ako jedny z mála označenie: „S odporúčaním združenia liečiteľov Maďarska“. A čo my Slováci? Necháme, aby nás farmaceutický priemysel prinútil nepoužívať prírodnú liečbu? Veď k tomu smerujú všetky obmedzenia EU, ktorým naši politici len pritakávajú. Mysleli sme si, že socializmus bol nespravodlivý, lebo liečiteľstvo bolo zakázané. Ale ak sa voči tomu nepostavíme, bude to ešte horšie.

Autor: Ing. Peter Tóth

Firmu Energy nájdete aj na výstave:

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 806 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme