Posolstvo strážnych anjelov

Pred chvíľkou som dopozeral film „Sestra v akcii 2“. Slzy sa mi spustili z lásky a šťastia. Opäť som vnímal v sebe tú obrovskú lásku Jednoty, vesmíru, Gaii, všetkých pracovníkov svetla. Musel som ísť na balkón nadýchať sa čerstvého nočného vzduchu Bratislavy. Ešte šťastie, že mám blízko les, Dunaj. Vonku je ticho, preciťujem v sebe tú neuveriteľnú silu lásky, cítim sa taký maličký ako zrnko horčice a zároveň neuveriteľnú obrovskú silu svetla.

„Je to chrám lásky“, sa mi zrazu ozval môj strážny anjel. Prosím? Neviem rýchlo reagovať, nakoľko moje svetelné myšlienky lietajú hore, dolu po celej republike, aj s Českom. Mali ste niekedy ten pocit v sebe, že máte toľko lásky v sebe, že sa nutne potrebujete rozdať? Že sa chcete rozdeliť aj s ostatnými dušami? Presne toto sa dialo vo mne v tejto chvíli, a rovnako to cítim aj teraz, keď to ťukám do PC. Zahaľujem s láskou majestátnu Nitru, okolie Levíc, Trenčín, Poprad, Žilinu, Hodonín, Vyškov, Lytomišl… atď., a moje srdce, duša kričí, volá „MILUJEM VÁS“. Milujem celý svet.

Strážny anjel: Skús opísať Apukhe, čo cítiš v sebe. Opíš všetko, je to dôležité. Boli by sme radi, aby si to opísal ako človek s vlastnými slovami a potom my ťa doplníme. Takto lepšie pochopia ľudia naše dnešné posolstvo.

ID-10083306

obrázok so súhlasom anekoho / FreeDigitalPhotos.net

Apukhe: Milovaní, nedokážem to. To sa nedá. Bárs ako by som sa o to snažil, stále by som len vymýšľal a zatienil mojimi myšlienkami tú neskonalú kryštalickú čistú krásu LÁSKY. Ako náhle by som sa to snažil pomenovať, zastavil by som rast svetla v sebe. Naozaj môžem len jedno, rozdávať, deliť sa so všetkými, ktorých tak veľmi milujem. A to ste všetci bez výnimky, či vás poznám alebo nie.

Strážny anjel: Priatelia, milované duše vzostupu. Požiadali sme Apukhe, aby ako motto dnes napísal hore text Jánovho evanjelia. Nie náhodou. Tak ako on, tak rovnako aj vy ste členmi všetkých pripravovaných na vzostup. To „slovo“, o ktorom sa tam píše, tak to slovo je vo vás všetkých rovnako. Je to váš vnútorný hlas Lásky, duše, božskej iskry. Všetci ste súčasťou toho slova a všetci ste to „Božské slovo“. Každý z vás predsa máte schopnosť tvoriť vlastnú, ale aj spoločnú budúcnosť cez prítomnosť.

Presne tak, ako Apukhe nedokázal opísať, čo cíti v sebe, rovnako ani to slovo sa nedá opísať. Ako náhle by ste to pomenovali, priradili by ste tam ihneď rám, ohraničenie, podmienku, účel. Tak ako skutočná láska nemá žiadne podmienky, hranice a je esenciou stále rastúcej slobody, tak rovnako keď pocítite toto božské semeno, iskru v sebe a dovolíte jej aby rástla vo vás slobodne, sami zbadáte neuveriteľné zázraky vo vlastných životoch tu a teraz.

Končí sa pomaly veľká epocha ľudstva. Niektorí z vás sa už vidíte v 5D, niektorí si neveríte a sú medzi vami aj takí, ktorí máte v sebe chaos. Cítite ako táto božská iskra, „slovo“ vás volá, prežívate v sebe raz smútok, raz šťastie. Ste ako na hojdačke, ale vy stále viac túžite sa udržať v láske. Čo a kto vám v tom bráni? Vy sami. Stále sa držíte niečoho alebo niekoho, kde niekto, alebo niečo vám dáva, ponúka 3D istotu. Kto vám môže sľubovať nejaké 3D istoty? Len taký niekto, kto má v sebe strach, neverí si a snaží sa vás zmanipulovať namiesto toho, aby si priznal, že je už na dne a nevie kadiaľ cesta vedie a aby vás požiadal o pomoc.

Milovaní, počúvajte naďalej svoj vnútorný hlas lásky. Momentálne sa tvoria nové chrámy lásky vo vás. Otvorením poslednej brány 11:11, stále silnejšie budete cítiť volanie duše, hviezdnej, svetelnej rodiny, lásky. Stále viac a viac tento chrám lásky bude vo vás rásť. Nakoniec vy sami vytvoríte obrovský komplex jedného svetelného chrámu lásky.

Túžime osloviť dnes aj tie duše, ktoré utekajú sami pred sebou s ilúziou „bezpodmienečnej lásky“. O čo sa tu jedná? Všetci ako ste tu máte svoj vlastný životný plán. Prišli ste sem na zem, aby ste sa niečo naučili. Aj ste sa snažili, no jednoduchšie to bolo pre vás prikryť s iluzórnou láskou, kde ste si povedali, že ste láska a svetlo a tým pádom, vašu úlohu nemusíte dokončiť, nakoľko veď vzostúpite a na všetko sa zabudne. Verte nám, je to klamlivá ilúzia. Pokiaľ naozaj z celého srdiečka máte ozajstný záujem o vzostup, tak si dajte ruky na srdce a opýtajte sa samých seba: vyriešil som si všetky problémy vo svojom živote do tu a teraz, ktoré som mal, alebo čakám na vzostup ako na spásu, že to za mňa vyrieši?

Priamy vzostup očakávajte len tí, ktorí nemáte voči sebe, voči svojej karme, životnému plánu žiadne dlžoby. Ešte stále máte dostatok času aby ste to vyriešili. V tomto smere sa nejedná o fyzický akt, ale o pevné, majstrovské, svetelné rozhodnutie v sebe. Jedine tak dokážete prijať do seba pravú bezpodmienečnú lásku a stanete sa silným svetlom. A toto svetlo vám dá dostatočnú silu, ochranu pred poslednými útokmi tmy či už od rodiny, vonkajšieho sveta. Ako môžete vedieť, či to postačí? Uvidíte zázraky. Už len to, že pocítite obrovskú silu, svetelné sebavedomie v sebe, vám dá slobodu rastu lásky vo vás, ukotvenie všetkej hojnosti Jednoty vo vašom živote. Zákon príťažlivosti zrazu s rukou v ruke so zákonom synchronicity vám naservírujú vaše čisté zámery vlastnej duše.

Máte také porekadlo, že: „risk je zisk“. Tentokrát nič neriskujete, jedine môžete získať. Sami cítite, či ste spokojní a plní lásky tu a teraz alebo nie. My to vidíme a práve preto sme vám chceli s veľkou láskou pomôcť. Vieme, oslovili sme vás viacerých naraz. Nemusíte so všetkým rezonovať. Je to širokospektrálne posolstvo. Veríme, sme presvedčení, že vám poslúžia naše dnešné rady a zároveň vám budeme môcť ešte silnejšie priamo pomáhať v týchto posledných týždňoch pred vzostupom.

Milujeme vás. Vaši strážni anjeli.

Autor: Apukhe Ján Bálint

Zdroj: www.gaia2010.sk

Autorom článku sa môžete stretnúť aj osobne na EZOfeste
Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 736 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme