Nová kniha Jima Humbla & kolektivu autorů o MMS

Nová, svým obsahem i počtem stran nejrozsáhlejší kniha o Master Mineral Solution od Jima Humbla a kolektivu autorů právě vyšla!

Kniha shrnuje dosavadní poznatky o látce MMS, kterou použilo či používá do této doby na celém světě přes deset milionů lidí.  Kniha je plná informací jak léčit nemoci pomocí MMS, detailní postupy jednotlivých aplikací, osobní příběhy a výpovědi lidí, kteří MMS používají. Kniha má přes 400 stran a jde o naprostou novinku!

kniha mmsZde máte ukázku z této knihy:

Jim Humble udělal obrovský kus práce a jen díky jemu se nyní MMS nachází tam, kde je. Představte si, že by jste byli v jeho kůži. Mnoho let musel čelit útokům a urážkám své osoby, mnoho let trpělivě vysvětloval a nezištně pomáhal nemocným lidem. Kdo z nás by toto vydržel? Jim musel být přesvědčen o tom co dělá, když viděl tolik lidí, kteří se po MMS uzdravili. Přesto se stále najdou lidé, kteří bouchají pěstičkami do stolu a hloupě a sprostě lžou o MMS. Podívejte se na www.sysifos.cz a počtěte si. Spolčení hlupců v občanském sdružení Sysifos promlouvá ústy několika „odborníků“ k veřejnosti. S povýšeným nadhledem všehoznalců hodnotí téměř všechno, neboť samozřejmě všemu rozumí.

pokračovanie v časopise Nová Regena :e-regena.cz

29 důvodů proč vám MMS nenavrací zdraví

Lidé se nás ptají, proč se neuzdravili z určité nemoci, když četli příběhy jiných lidí, trpících stejnou diagnózou, kterým se to podařilo. Jsou tyto výpovědi vůbec pravdivé? Jak můžeme tvrdit, že MMS uzdravuje z 95 % všech světových nemocí, když oni sami stále ještě trpí? Tady jsou odpovědi na tyto dotazy.

Každý jedinec je Petriho miska, kde je unikátní směs patogenů, okolností a prostředí. Co znamená léčit 95 % nemocí? Nikdo přesně neví, kolik nemocí na světě vlastně je. A další, organického i anorganického původu, se objevují. My MÁME uzdravené pacienty z rozmanitých nemocí, jejich škála zabírá 95 % ze všech známých nemocí na světě. To ale neznamená, že se uzdravilo 95 % lidí, kteří berou MMS. Problém není v tom, že by MMS nezabíjelo 95 % světově známých patogenů, ale že lidé, kteří brali MMS protokol, dělali nějaké chyby, nebo to zapříčinil jiný faktor. Musíme zvažovat řadu faktorů, a jejich výčet nikdy nemusí být úplný, ale je to seznam, který vyplynul ze zkušeností léčení lidí s nejrůznějšími diagnózami po celém světě. Na tyto faktory chci nyní zaměřit Vaši pozornost.

1. Je důsledně dodržován protokol?
Jim Humble zprvu nevěděl, jak dlouho MMS v těle pracuje. Nyní víme, že je to cca jedna hodina. Tedy se snažíme udržet hladinu MMS v těle nepřetržitě a dáváme MMS co hodinu. To může dramaticky zvýšit jeho účinnost. Pacient musí dodržet hodinové dávky. Vím, že to není příjemné, když pracujeme nebo cestujeme, ale s cestovní lahví naplněnou ráno celodenní dávkou MMS je to jednodušší. / Poznámka Bláhové-výsledky jsou slabé, nutno vždy připravovat čerstvou dávku, i za cenu snížení počtu dávek. /
Vyplatí se vzít sebou minutovník nebo nastavit do mobilu alarm po hodinách na připomenutí dávky. Nutná je vytrvalost.
2. Dávkování
Základní protokol MMS je tři kapky každou hodinu 8x denně, tzv. protokol 1000. Platí pro MMS1, MMS2, CDS i MMS v lahvi. Ačkoliv protokol 1000 za 3 týdny navrací zdraví ve většině případů, často musíme zvýšit dávky, abychom měli lepší a rychlejší výsledky. Platí to například pro herpes, diabetes, HIV, vysoký tlak a 4. stadium rakoviny. Znamená to přidat 1-2 kapky a prodloužit kúru. Prostě přidejte.
3. Neutralizace
Vitamín C, káva, čokoláda, alkohol, antioxidanty neutralizují MMS, nebo ho zcela eliminují. Také lidé, kteří berou příliš mnoho věcí najednou, mívají slabší výsledky. Po kávě nebo čaji čekejte hodinu, než si dáte svou denní dávku.
4. Síla – potence
MMS1 22,4%, MMS2 65-75%, DMSO 70-99%, CDS jen 3.000 ppm. Berte MMS od vyzkoušených dodavatelů. Silné CDS, jako 6.000 ppm, může být explozivní. Nekupujte silnější.
5. Čas
Jak dlouho brát protokol. Standardní protokol tři týdny. Pokud nejste ještě zdraví, pokračujte. Čím déle trvá choroba, tím delší dobu potřebujete k jejímu potlačení. Prostě pokračujte.
6. Jiné důvody, které zpomalují tempo léčby
a) paraziti b) nemocná játra c) nemocné plíce d) tělo zanesené toxiny- těžké kovy, chemické látky, radiace… e) potlačený imunitní systém
Každý MMS snáší jinak. Přizpůsobte si dávku, ale nepřestávejte.
7. Souběh několika chorob najednou
Máme i pacientku s rakovinou, leukémií a diabetem najednou. Nutno zvýšit dávky a prodloužit kúru. Čím déle trvá nemoc, tím déle trvá léčení.
8. Předešlé terapie
Ozařování, chemoterapie, kortikoidy, odňatá slezina, souběžně užívané alopatické léky, to všechno zpomaluje proces uzdravování. Imunita je oslabena. Prodlužte protokol.
9. Dieta, stravování
Každý člověk potřebuje dodávat základní vitamíny, minerály a nutriční suplementy. Vhodné je konzumovat organické, geneticky neupravované jídlo, bez hormonů a konzervantů, ne polotovary. Doporučujeme syrové mléko, máslo, maso a sýry, játra hovězí a drůbeží, červené maso, přírodní med, listy moringy, čerstvé ovoce a šťávy. Při nezdravém jídle se efekt léčby oslabuje.
10. Paraziti
Každý na světě je má. Zbavíte-li se jich, uzdravíte se rychleji. Každý by měl udělat protiparazitární očistu jedenkrát až dvakrát do roka, zvláště ti, co pracují se zvířaty.
11. Stres
Oslabuje imunitu, snažte se v rámci možností o klidný životní styl.
12. Postoj
Mějte pozitivní přístup, buďte vděčni za život jako takový, se vším, co sebou přináší. Držte se dál od potíží a potížistů.
13. Krevní testy
Falešná pozitivita, chyby v testování. Jedná se především o HIV, HPV, herpetické viry, onkologie atd. Často pocity lidí neodpovídají pozitivním laboratorním testům a později se při dalším testování ukáže, že nález je negativní. Laboratoře dělají chyby. Důležitý je váš stav. Často se stává, že na HIV pozitivně testují těhotné, a později nemoc vyloučí, falešnou pozitivitu na HIV ovlivňují žloutenky, žlutá zimnice, stav po očkování na tetanus, atd. Nevěřte HIV testům.
14. Poškození operací
Je těžké léčit lidi, kteří mají odstraněn některý orgán. Lymfatické uzliny, ledvinu, slezinu, jednu plíci, měli odstraněn nádor na mozku, gynekologické orgány… Také MRSA zpomaluje léčbu
15. Zbytky vakcín
již je prokázáno, že očkování způsobuje autizmus, parkinsonizmus, infarkty, neurologické obtíže…Vakcíny obsahují těžké kovy, rtuť, hliník, toxiny, formaldehydy, alkohol, další nemoci. Tvůrce vakcíny proti obrně přiznal kontaminaci vakcíny až 50 dalšími patogeny, vyvolávajícími rakovinu, neurologické potíže, diabetes, atd…
16. Neživé zátěže
Azbest, morgellony, a jiné nebiologické patogeny, nemusíme ani znát všechny, které na světě existují.
17. Tlak rodiny
Rodina a přátelé mohou někdy odrazovat od braní MMS, vyvolávají pochybnosti. Podpora je důležitá.
18. Psychosomatické
Nutno zvážit, pokud nejsou odpovídající výsledky
19. Znečištěné prostředí
Ať už v práci, nebo doma, radiace, chemtrails – hliník a baryum, voda – fluoridy – znečištěné prostředí zpomaluje léčbu
20. Trvalé poškození
Porodem, úrazem, operací – zpomaluje léčbu. Ale nevzdávejte se. Viděli jsme i takové pacienty, kterým lékaři řekli, že mají trvalé poškození, a oni se uzdravili.
21. Toxiny v organismu
Žloutenky, rakovina na játrech, cirhóza jater, ledviny na dialýze, ledvinové kameny, žlučníkové kameny, zanesené střevo a divertikly, polypy, plíce poškozené kouřením, rakovina…léčení je delší, ale vytrvejte.
22. Plísně
MMS je výborný prostředek proti plísním. Sprejujte si prostředí rozprašovačem s MMS. Máte-li plíseň nohou, smíchejte Bentonit/jíl/s olivovým olejem, aplikujte na postižená místa, zabalte do celofánu a přes to ponožku na noc. Funguje to skvěle.
23. Reinfekce
Partner, stejný životní styl, dědičná náchylnost k chorobě…Například pacient s rakovinou by měl opustit bydliště nebo práci, kde je opakovaně vystavován radiaci. Také mnoho sexuálních partnerů je rizikové chování, kondomy nechrání proti nemocem spolehlivě
24. Nedostatek financí
MMS je poměrně levné, ale jsou státy, místa na světě a lidé, kteří si ani to nemohou dlouhodobě dovolit. Zastavíme–li protokol příliš brzy, nemoc se může vrátit.
25. Přeceňování
Lidé se po prvních drobných úspěších domnívají, že jsou uzdraveni, a přestanou brát MMS. Ještě nějakou dobu berte udržovací dávku. Pokud jste kvůli zdraví změnili k lepšímu životní styl, zůstaňte u toho.
26. Přizpůsobit dávkování
V případě vedlejších nežádoucích reakcí snížit, když se nic neděje, zvýšit dávku. Každý je jiný a přejeme si příjemný průběh léčení.
27. Lidé v léčení
Berou nějaké alopatické léky a bylo jim řečeno, že je musí brát do smrti. Bojí se je vysadit. Nechte to na nich. Je to jejich zodpovědnost. Každý jsme individualita. Ale protokol to oslabuje, léčba se zpomaluje. Lidské tělo má svůj vlastní systém, jak nás udržet při zdraví, a pokud zdraví jsme, žádné léky nepotřebujeme. Mnoho lidí se rozhodne alopatika postupně vysazovat.
28. Vysoké napětí, mikrovlnné záření
Způsobují rakoviny, zvláště rakovinu mozku, zpomalují nebo i zabraňují léčení. Zvažte změnu prostředí.
29. Špinavá voda
Čistěte vodu, kterou pijete, zvlášť když zdrojem vaší pitné vody je studna, nebo nějaký rezervoár. Čistěte vodu pomocí MMS, filtrujte ji, nebo dělejte obojí, vodu lze také ošetřit UV zářením. Pro protokol MMS je ideální destilovaná voda.

Možná je ještě více důvodů, které brzdí léčbu, pokud víte o nějakých dalších, napište nám, zařadíme je do seznamu. I přes všechny překážky je přesto kolem nás pozoruhodné množství lidí, kteří se uzdravili, nebo kteří se alespoň cítí podstatně lépe. My sami se cítíme při braní MMS čím dále tím lépe.

Změňme společně svět.

Mark. S. Grenon

Zdroj: časopis Nová Regena

Vyhlásenie:
Všetky informácie na stránkach EZOpress pochádzajú od pána Jima V. Humbla. Neposkytujeme žiadne informácie ani návody pre používanie MMS.
Roztok Chloritanu sodného slúži ako bielidlo na dezinfekciu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 988 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme