Duchovný rozvoj XIX. časť – Astromedicína versus vedecká medicína

Motto: „Pre pochopenie súvislostí
je potrebné vrátiť sa k sympóziu v Drážďanoch
konaného 17. a 18. 04. 2007 a zamyslieť sa
nad prednáškou Dr. Rolfa Krona.“

Bola to podrobná štúdia o tom, prečo sa očkuje. Otvorene povedal, že ide jedine o záujem určitých skupín – tie cez médiá v ľuďoch umelo vyvolávajú strach z infekčných chorôb. Hovoril tiež o tom, ako vznikli niektoré očkovania – príbeh o úmrtí jedného jediného amerického vojaka, ktorý počas náročného drilu a niekoľkodenného pochodu skolaboval a pri prevezení do nemocnice u neho objavili vírus prasacieho moru – preto vláda USA investovala obrovské sumy do vývoja vakcíny proti prasaciemu moru a začala očkovať! Dr. Kron tvrdí, že nájsť vírus ešte neznamená, že on spôsobil chorobu.

Najlepšou prevenciou chorôb je podľa Dr. Krona zdravé telo a zdravý duch. Dr. Kron svoje poznatky dokladal skúsenosťami, faktami a štatistikami z vlastnej praxe. Problematike očkovania sa venuje už od svojich štúdií medicíny.

Odvtedy ako u vojaka americkej armády objavili (resp. mŕtvemu naočkovali vírus prasacieho moru – pozn. F. Š.), uplynuli dva roky a USA prežívajú hlbokú krízu, ktorá zasiahla celý svet. Elita démo(n)kracie bola nútená do Bieleho domu dosadiť charizmatickú osobu, rozumného prezidenta, ale nie zo svojho okruhu, aby ho mohla neskôr obetovať… A práve tejto špekulácii vďačí Barack Obama za to, že sa stal 44. prezidentom USA (súčet: 8 je symbolom smrti a 8. domu – v politickej astrológii vypovedá nielen o úmrtnosti, ale tiež o tajných spoločnostiach, sprisahaní proti štátom, o ich rozklade, závislosti, vzburách atď. – pozn. F. Š.) Americká elita si veľmi dobre uvedomuje, že nová administratíva, podľa všetkého, nevydrží do konca volebného obdobia – bude musieť v podmienkach krízy pristúpiť k veľmi tvrdým opatreniam v ekonomike, zavádzať krajne nepopulárne riešenia, pričom Obama urobí nejaké hrozné veci, ktoré elita potrebuje, aby ho nahnevané davy ľudí zmietli a „elita politikov“ v pozadí naňho všetko zvalí!

Krátko po uplynutí 100 dní vlády prezidenta Baracka Obamu sa objavila „prasacia chrípka“ a WHO začala cez médiá ľudstvo strašiť pandémiou… Je to všetko iba „náhoda“? Nie! – ide o ďalší ťah elity na šachovnici sveta, lebo korporácie v dnešnom, eticky zruinovanom voľnom trhu v Amerike sú schopné veľkého zla kvôli vidine zisku. Spomeňte si na prezidenta Busha, ktorý zámerne vyvolal paniku nezmyselným a ničím nepodloženým tvrdením, že len v USA zomrie minimálne 200 000 ľudí na vtáčiu chrípku, ale môžu to byť aj 2 milióny Američanov. Toto jeho šialenstvo bolo dôvodom na okamžité zakúpenie 80 miliónov dávok Tamiflu. Tieto jeho klamstvá boli odhalené v rokoch 2005, 2006, 2007 a v 2008, keď bolo dokázané, že podobné nezmyselné vyjadrenia sú nástrojmi na vyvolanie strachu a paniky a na naplnenie peňaženiek tých, ktorí riadia zdravotnícky priemysel.

Hlavným propagátorom strachu z vírusu ako aj usilovným propagátorom samotného Tamiflu je bývalý minister US obrany a jeden z hlavných tvorcov vojny v Iraku – Donald Rumsfeld, ktorý bol pred príchodom do Bushovej administratívy predsedom správnej rady farmaceutickej firmy Gilead Science Inc., ktorý Tamiflu vyrába a vlastní licenčné práva. Hodnota Rumsfeldových akcií sa pred 4 rokmi, po propagácii vtáčej chrípky, zvýšila z 4 miliónov britských libier na 17 miliónov.

V roku 2005, keď prezident Bush presviedčal, a nakoniec aj presvedčil Kongres, aby uvoľnil 1,7 miliárd dolárov na bezpečnostné zásoby pre prípad chrípkovej pandémie, ktorá vôbec nebola na obzore.

Prasacia chrípka je veľmi pohodlnou cestou pre vlády na to, ako sa zbaviť miliónov Tamiflu v cene mnohých miliárd dolárov. Tie boli zakúpené na boj proti vtáčej chrípke. Americká vláda napríklad zakúpila 20 miliónov dávok v cene 2 miliárd dolárov a v októbri 2005 Britská vláda zakúpila 14,6 miliónov dávok.

Roche – výrobca Tamiflu, potvrdil, že spotrebná doba týchto antivirotík je 4 roky.

V súvislosti s vyššie uvedeným doslova kriminálnym škandálom sa zdá absolútne neuveriteľné, že práve teraz WHO oslovila znovu farmaceutickú spoločnosť Baxter, ale už kvôli vývoju vakcíny proti kombinovanému ľudsko-vtáčiemu-prasaciemu chrípkovému vírusu. Tými vakcínami budú pravdepodobne neskôr zaočkované stámilióny ľudí po celom svete. Hystéria okolo prasacej chrípky, ktorú v súčasnosti sledujeme, je jednoducho neuveriteľná. (Na základe „prasacej chrípky“ sa USA chcú vakcíny Tamiflu nielen zbaviť, ale „investované peniaze“ so ziskom a úrokmi získať naspäť… – pozn. F. Š.)

Zároveň sa vynárajú neodbytné otázky: Prečo členovia Bilderber Group mali privilégium investovať do Roche, výrobcu Tamiflu? Prečo Baxter International bol vybraný ako líder vývoja vakcíny proti prasacej chrípke v MX? Veď Baxter Int. bol v roku 2008 prichytený pri transportovaní živého vírusu vtáčej chrípky do Češka, Slovinska, Rakúska, Nemecka! Prečo členovia Bilderberg Group ako Donald Rumsfeld George Shultz, Lodewijk J.R. de Vink a ďalší mali toľko šťastia, že mohli investovať do firmy Roche, ktorá vyrába Tamiflu – v podstate jediný liek, ktorý je účinný proti záhadnému vírusu?! Čitateľom predkladám najnovšiu kauzu, ktorá nemá v histórii ľudstva obdoby – pretože čierny mor a podobné choroby si zapríčinili ľudia z nevedomosti – nepoznali, čo je hygiena – aj vďaka katolíckej Cirkvi, ktorá prikazovala modliť sa a nezaoberať svojím telom a ešte aj tieto morové rany, ktoré takmer vyľudnili Európu – obrátila vo svoj prospech, tvrdiac, že je to trest Boží! Avšak v súčasnosti si „elita sveta“ zaumienila vedome o zo ziskuchtivosti zdecimovať ľudstvo na jednu miliardu – a o tom je nasledujúca kauza.

Pandémia a obvinenia

Jane Burgermeisterová – novinárka vzniesla obvinenia proti Svetovej zdravotníckej organizácii WHO a OSN za bioterorizmus a úmysel hromadného vraždenia.

S blížiacim sa uvedením na trh Baxterovej vakcíny proti pandémii chrípky, rakúska vyšetrujúca novinárka varuje svet, že najväčší zločin v histórii ľudstva je už v plnom prúde. Jane Burgermeisterová podala do FBI (Federal Bureau of Investigation) trestné obvinenia proti Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), Organizácii Spojených národov (OSN) a niekoľkým najvyšším vládnym funkcionárom a vedúcim predstaviteľom obchodných spoločností, a to vo veci bioterorizmu a pokusu o hromadnú vraždu. Okrem toho vypracovala súdny zákaz voči pripravovanej vakcíne, ktorý podala v Amerike. V apríli tiež podala ďalšiu žalobu proti Baxter AG a rakúskej biotechnologickej spoločnosti Avir Green Hills Biotechnology za vyrábanie kontaminovanej vakcíny proti vtáčej chrípke, vyhlasujúc, že išlo o úmyselný čin s cieľom profitovať z pandémie. Prehľad vyhlásení a obvinení podala do FBI v Rakúsku 10. júna 2009. Vo svojich obvineniach Burgermeisterová poskytuje dôkaz o skutkoch bioterorizmu, ktorý porušuje zákon USA tým, že na území Spojených štátov funguje skupina pod vedením medzinárodných bankárov, ktorí riadia Federálny rezervný bankový systém, ako aj WHO, OSN a NATO. Účelom tohto bioterorizmu je vykonanie masovej genocídy na obyvateľstve Spojených štátov, a to použitím geneticky upraveného vírusu chrípkovej pandémie s úmyslom spôsobiť smrť. Do tejto skupiny sú zapojení vysokí vládni funkcionári USA.

Obvinenia tvrdia, že dotyční sú zapojení do sprisahania, ktorého cieľom bolo vymyslieť, finančne podporiť a zúčastniť sa na konečnej fáze realizácie medzinárodného tajného programu s biologickými zbraňami, do ktorého sú zapletené aj farmaceutické spoločnosti Baxter a Novartis. Pomocou bioinžinierstva vyrobili a vypustili smrteľné biologické látky, konkrétne vírusy vtáčej chrípky a prasacej chrípky, s cieľom mať zámienku na nútené zavedenie hromadného vakcinačného programu, ktorý by sa stal prostriedkom podania biologickej toxickej látky spôsobujúcej smrť a ujmu na zdraví ľudí USA. Tento čin je priamym porušením zákona proti terorizmu s biologickými zbraňami.

Burgermeisterovej obvinenia obsahujú aj dôkazy, že Baxter AG, dcérska rakúska spoločnosť Baxter International v roku 2009 úmyselne vydala do 16 laboratórií v štyroch krajinách 72 kg živého vírusu vtáčej chrípky, a to za podpory WHO. Vyhlasuje, že tieto dôkazy svedčia priamo o tom, že farmaceutické spoločnosti a medzinárodné vládne organizácie sú aktívne zapojené do vytvorenia, vývoja, výroby a distribúcie biologických látok, ktoré sú klasifikované ako najvražednejšie biologické zbrane na svete, ktorých cieľom je vyvolať pandémiu a hromadné úmrtia. V obvineniach podaných v apríli poukázala na to, že rakúske laboratórium firmy Baxter, ktoré je po biologickej stránke jedným z najbezpečnejších laboratórií vo svete, nedodržalo najzákladnejšie a nevyhnutné opatrenia, aby udržalo 72 kg patogénu, klasifikovaného ako biologická zbraň, oddelene od ostatných látok, na ktoré sa vzťahujú prísne predpisy o biobezpečnosti, ale práve naopak, dovolilo jeho zmiešanie s obyčajným vírusom ľudskej chrípky a rozposlalo zo svojich závodov v Orth an der Donau. Vo februári testoval člen tímu Bio-testu v Českej republike na fretkách látku, ktorá mala byť vakcínou, fretky uhynuli. Ani WHO, ani EÚ či rakúske úrady zdravotníctva tento incident nevyšetrovali. Nebol preskúmaný ani vírusový materiál a neexistujú žiadne údaje o genetike vypusteného vírusu. Na otázky v parlamente (20. mája) rakúsky minister zdravotníctva Alois Stoger odpovedal, že incident sa neriešil ako porušenie biobezpečnosti, ako to malo byť, ale ako porušenie veterinárskeho kódexu. Do laboratória bol poslaný veterinár na krátku inšpekciu.

Dokument Burgermeisterovej odhaľuje, že vypustenie vírusu bolo zásadným krokom na rozpútanie pandémie a WHO bude môcť vyhlásiť pandemický stupeň (Margarét Chan, predsedkyňa WHO ho už vyhlásila stupeň č. 6.).

Spísala zoznam zákonov, ktoré by mohli dovoliť OSN a aby vípade pandémie prevzali kontrolu nad USA. Navyše legislatíva na základe ktorej budú vakcíny povinné, by v USA v súvislosti s vyhlásením pandémie nadobudla platnosť. Burgermeisterová žaluje, že celá záležitosť okolo pandémie prasacej chrípky je založená na obrovskom klamstve – neexistuje prirodzený vírus, ktorý predstavuje hrozbu pre obyvateľstvo. Poskytuje dôkazy vedúce k viere, že vírusy vtáčej a prasacej chrípky boli pripravené pomocou bioinžinierstva v laboratóriách, a to za finančnej podpory WHO a iných vládnych organizácií. Ako tvrdia mnohí odborníci, táto „prasacia chrípka“ je krížená bežná prasacia chrípka s ľudskou a vtáčou, teda niečo, čo môže vzniknúť iba v laboratóriách. Vyhlásenie WHO o tom, že „prasacia chrípka“ sa stále šíri a musí byť vyhlásená pandémia, prehliada základné príčiny. Vírusy, ktoré sa dostali von, boli vytvorené a vypustené s pomocou WHO, a práve táto organizácia je v drvivej väčšine zodpovedná za túto pandémiu. Okrem toho, symptómy považované za prejav prasacej chrípky sú nerozoznateľné od obyčajnej chrípky a prechladnutia… Prasacia chrípka vôbec nespôsobuje smrť viac ako obyčajná chrípka. Burgermeisterová poznamenáva, že hlásené počty úmrtí na prasaciu chrípku sú rozporuplné a nie je jasné, ako boli tieto počty „úmrtí“ zdokumentované.

Neexistuje žiadna možná pandémia, pokiaľ sa pod rúškom „pomoci obyvateľstvu“ nezavedú hromadné vakcíny, aby bojovali proti chrípke. Existujú racionálne podklady na vieru, že povinné vakcíny budú zámerne kontaminované chorobami, ktoré boli vyvinuté na to, aby spôsobili smrť. Zmieňuje sa o úradne povolenej vakcíne od spoločnosti Novartis proti vtáčej chrípke, ktorá v Poľsku v roku 2008 zabila 21 bezdomovcov a ktorej „hlavným výsledkom“ bol „nepriaznivý výskyt prípadov“, a takto svojou injekciou uspokojila definíciu biologickej zbrane stanovenú samotnou vládou USA (biologická látka navrhnutá s cieľom spôsobiť nepriaznivý výskyt prípadov, napríklad smrti alebo zranení). Novinárka tvrdí, že rovnaké zoskupenie medzinárodných farmaceutických spoločností a medzinárodných vládnych organizácií, ktoré pandemický materiál vyvinuli, bude z vyvolania pandémie profitovať, a to vďaka zmluvám o dodávkach vakcíny. Médiá pod kontrolou skupiny, ktorá pripravila program o prasacej chrípke, šíria dezinformácie, aby priviedli amerických občanov až k používaniu nebezpečnej vakcíny. V prípade, že budú občania USA prinútení brať túto neoverenú vakcínu bez ich súhlasu, v súlade so zákonmi a nariadeniami týkajúcimi sa výnimočných stavov v oblasti zdravia, utrpia značné a nenapraviteľné ublíženie a ujmu na zdraví.

Burgermeisterová tiež vo svojich obžalobách tvrdí, že dotyční menovaní od roku 2008 zaviedli v USA nové zákony a nariadenia (alebo urýchlili ich realizáciu), ktoré zbavujú občanov USA ich zákonných ústavných práv odmietnuť injekciu. Títo ľudia vytvorili alebo umožnili, aby nariadenia, na základe ktorých bude odmietnutie injekcie proti pandemickému vírusu považované za kriminálny čin, zostali v platnosti. Títo ľudia rovnako uvalili ďalšie neprimerané a kruté tresty ako uväznenie alebo umiestnenie v karanténnych kempoch, zatiaľ čo občanom budú odopreté práva požadovať náhradu za ujmu alebo smrť spôsobenú nútenými injekciami.

Toto je porušenie zákonov o federálnej korupcii a zneužívanie úradu ako aj Ústavy a Listiny základných ľudských práv. Pomocou týchto činov, uvedení obžalovaní položili základy masovej genocídy. Používajúc prasaciu chrípku ako zámienku, obžalovaní pomocou nútenej vakcíny vopred naplánovali masovú vraždu obyvateľstva USA. Zaviedli rozsiahlu sieť koncentračných táborov a našli miesta pre masové hroby, a rovnako tak boli zapojení do návrhu a uskutočňovania plánu odovzdať moc nad USA do rúk medzinárodnému kriminálnemu syndikátu, ktorý používa OSN a WHO ako krycie organizácie na vykonávanie ilegálnych vydieračských a manipulačných organizovaných kriminálnych činov, porušujúc tak zákony, čo sa spája s vlastizradou. Ďalej vo svojej obžalobe hovorí, že farmaceutické firmy Baxter, Novartis a Sanofi Aventis sú súčasťou zahraničného dvojúčelového medzinárodného kriminálneho syndikátu a ktorých zámerom je uskutočniť masovú vraždu, aby v nasledujúcich desiatich rokoch zredukovali svetovú populáciu o viac ako 5 miliárd ľudí.

Plánujú šíriť teror, aby ospravedlnili prinútenie ľudí zrieknuť sa svojich práv a vnútili masovú karanténu v kempoch. Domy, podniky, farmy a pozemky mŕtvych budú zhabané syndikátom. Tým, že zlikviduje obyvateľstvo Severnej Ameriky, bude mať táto medzinárodná elita prístup k prírodným zdrojom tejto oblasti, ako je napríklad voda a územia, na ktorých sa nachádza ropa. Zlikvidovaním Spojených štátov a ich demokratickej konštitúcie tým, že USA bude začlenené do Severoamerickej únie, prevezme táto medzinárodná kriminálna skupina úplnú kontrolu nad Severnou Amerikou.

Najdôležitejšie časti z kompletného spisu

Kompletný spis z 10. júna je 69-stranový dokument poskytujúci dôkazy, ktoré odôvodňujú všetky obvinenia. Zahŕňa: Faktické pozadie, ktoré opisuje rozvrh udalostí a fakty, ktoré potvrdzujú predpokladaný dôvod, definície OSN a WHO a ich úlohy, priebeh a udalosti od apríla 2009, keď prepukla prasacia chrípka. Dôkazy, že vakcíny „prasacej chrípky“ sú definované ako biologické zbrane, ako to opisujú vládne organizácie a nariadenia, ktoré klasifikujú a kontrolujú vakcíny, a dôkazy o tom, že ostatné krajiny majú strach, že vakcíny na prasaciu chrípku budú použité na biologickú vojnu. Vedecké dôkazy o tom, že vírus (prasacej chrípky) je umelý (genetický) vírus. Vedecké dôkazy o tom, že prasacia chrípka bola vyrobená pomocou bioinžinierstva tak, aby sa podobala na španielsky chrípkový vírus z roku 1918 vrátane citátov z článku Prasacia chrípka v roku 2009 – Španielska chrípka z 1918 prerobená na zbraň, ktorého autorom je A. True Ott, Ph.D., N.D. a reportáže z Vedeckého magazínu od Dr. Jeffreyho Taubenbergera a iných. Genóm prasacej chrípky. Dôkazy o zámernom vypustení prasacej chrípky v Mexiku, dôkazy o účasti prezidenta Obamu, ktoré opisujú jeho cestu do Mexika, ktorá sa uskutočnila v rovnakom čase, keď prepukla prasacia chrípka; niekoľko funkcionárov, ktorí sa tejto cesty zúčastnili, umrelo.

Je tu tvrdenie, že samotný prezident nebol nikdy vyšetrený na prasaciu chrípku, pretože bol predtým zaočkovaný. Dôkazy o tom, že spoločnosť Baxter a WHO vyrobili a vypustili pandemický vírus v Rakúsku, zahŕňajú i výrok z oficiálneho vyhlásenia spoločnosti Baxter, že náhodne rozšírený H5N1 v Českej republike pochádzal z informačného centra WHO. Patrí sem aj opis dôkazov a Burgermeisterovej obvinenia, ktoré podala v apríli v Rakúsku a ktoré sú stále predmetom vyšetrovania. Dôkazy o tom, že spoločnosť Baxter je súčasťou tajnej siete s biologickými zbraňami. Dôkazy o tom, že spoločnosť Baxter úmyselne kontaminovala vakcínovú látku. Dôkazy o tom, že Novartis používa vakcíny ako biologické zbrane. Dôkazy o tom, akú úlohu v programe o biologických zbraniach zohráva WHO. Dôkazy o tom, že WHO sfalšovala informácie o ochorení, aby mala právo vyhlásiť pandemický stupeň č. 6 a získať tak kontrolu nad USA. Dôkazy o tom, že Úrad pre potraviny a liečivá tají program s biologickými zbraňami. Dôkazy o účasti Kanadského národného mikrobiologického laboratória v programe s biologickými zbraňami. Dôkazy o zapletení vedcov pracujúcich pre britský NIBSC a pre CDC vo vývoji prasacej chrípky.

Dôkazy o tom, že vražednú španielsku chrípku v roku 1918 spôsobili vakcíny vrátane presvedčenia Dr. Jerryho Tennanta o tom, že rozšírené užívanie Aspirínu počas zimy, ktorá nasledovala hneď po skončení Prvej svetovej vojny, mohlo byť kľúčovým faktorom, ktorý prispel k predošlej pandémii, a to práve tým, že Aspirín oslabil imunitný systém a znížil telesnú teplotu, čo umožnilo chrípkovému vírusu množiť sa. Tamiflu a Relenza rovnako znižujú telesnú teplotu, a preto sa môže rovnako očakávať, že prispejú k šíreniu pandémie. Dôkazy o zmanipulovaní sústavy zákonov, aby masová vražda zostala v hraniciach beztrestnosti. Ústavné problémy: legálnosť verzus nelegálnosť ohrozovania života, zdravia a verejného blaha masovým očkovaním. Otázka imunity a odškodného ako dôkaz o zámere spáchať trestný čin. Dôkaz o existencii medzinárodného kriminálneho korporačného syndikátu.

Dôkaz o existencii iluminátov

Dôkaz o programe vyľudnenia, ktorý pripravili ilumináti – skupina Bilderberg a ich angažovanosť vo vývoji a vypustení umelého vírusu prasacej chrípky. Dôkazy o tom, že o chrípke prerobenej na zbraň sa hovorilo na stretnutí skupiny Bilderberg v Aténach v dňoch od 14. do 17. mája 2009 ako súčasti ich programu o genocíde vrátane zoznamu zúčastnených, ktorí, ako to raz vyhlásil Pierre Trudeau, vnímajú samých seba ako geneticky nadradených nad zvyškom ľudstva. Médiá udržujú Američanov nevedomých o tom, aké nebezpečenstvo im hrozí.

Jane Burgermeisterová je írsko-rakúskeho pôvodu a písala pre britský lekársky časopis Náture a pre American Prospect. Je európskym spravodajcom pre webovú stránku Renewable Energy World (Svet obnoviteľných zdrojov energie). Napísala veľa o klimatických zmenách, biotechnológii a ekológii. Okrem obvinení, ktoré v apríli podala na Baxter AG a Avir Green Hills Biotechnology, ktoré sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania, vzniesla tiež obvinenia aj proti WHO a spoločnosti Baxter kvôli rozširovaniu prasacej chrípky spôsobenej výbuchom ampuliek v obsadenom IC (InterCity) vlaku vo Švajčiarsku, ktoré mali ísť do výskumného laboratória. Podľa jej názoru kontrola médií vládnucou elitou umožnila svetovému kriminálnemu syndikátu rozširovať svoj politický program, zatiaľ čo zvyšok ľudí nemá ani potuchy o tom, čo sa v skutočnosti deje. Jej obvinenia sú pokusom obísť túto kontrolu médií a vyniesť pravdu na svetlo. Jej najväčšou obavou je to, že „napriek faktom, že spoločnosť Baxter bola prichytená pri čine takmer spúšťajúc pandémiu, stále napredujú, spolu s ostatnými spojeneckými farmaceutickými spoločnosťami, dodávajúc vakcínu proti pandémii…“

Zdroje:
http://www.naturalnews.com/026562_vaccinations_NaturalNews_The_Constitut…
http://spktruth2power.wordpress.com/2009/07/07/jane-burgermeister-interv…
http://waronyou.com/topics/journalist-files-charges-against-who-and-un-f…
http://www.sott.net/articles/show/188800-lnterview-Science-journalist-fi…

Znamenie Váh 24. 9. – 24. 10., vládnuca planéta Venuša

Ľudia Váhy, práve tak ako ich symbol váhy majú vo svojom osobnom živote veľa výkyvov hore a dole. Sú to osobnosti čisté a intelektuálne, pretože sú znamením vzduchu. Ich kúzlo je bezhraničné a úsmev neodolateľný. Váhy celý život hľadajú človeka, ktorý by bol ideálnym manželom (riadia dom manželstva), keď ho však nenájdu, sú málokedy šťastné. Váham je vlastná uvážlivosť a priťahujú veľa ľudí, ktorí u nich hľadajú radu. Sú úprimní priatelia a príčinliví spolupracovníci. Ich nezávislosť je neochvejná, aj keď to dávajú najavo mierne a nenápadne. Ich túžba urobiť ľudí šťastnými zachádza tak ďaleko, že skôr vyhovejú iným než sami sebe. Nie sú to jedinci so slabou vôľou, vzbúria sa, keď niekto uráža ich delikátnu povahu. Váhy majú niekedy samoľúbu sebadôveru, ktorá ich vedie k tomu, že sa pokúšajú plánovať a usmerňovať životy svojich partnerov.

Vrodená túžba po harmónii sa môže stať základom paralyzujúcej nerozhodnosti a neistota ohroziť zdravie tým, že vyvoláva emocionálne napätie. To nepriaznivo vplýva na funkciu obličiek a žlčníka. Labužnícke jedlá s exotickým korením, záživné omáčky, paštéty a dezerty pozostávajúce z chutných sladkostí by mali pre Váhy zostať tabu. Konzumácia jedla by mala prebiehať v pokojnom ovzduší, s hudbou v pozadí, aby sa dokázali uvoľniť a povzniesť nad malichernosťami. Bunkovou soľou ľudí znamenia Váhy je fosfát sodný, ktorý udržiava v rovnováhe kyseliny a alkaloidy v tele a pomáha z neho vylučovať odpadové látky. Preto je potrebné, aby do svojho jedálneho lístka zaradili hlavne tieto potraviny: karotku, špargľu, fazuľu, kukuricu, hnedú ryžu, jablká, jahody, broskyne, čučoriedky, mandle a hrozienka.

Stravu je potrebné doplniť aj vitamínmi A, E a jódom. Vitamín E je vynikajúcim detoxikujúcim agensom pre normálnu funkciu pečene. Dôležitú úlohu hrá aj v liečbe porúch kože a žíl (hemoroidy a kŕčové žily). U žien tiež napomáha regulovať menštruačný cyklus. Prirodzeným zdrojom tohto vitamínu sú klíčky pšenice, olej zo sójových bôbov, slad a lucerna (vika). Jód je dôležitý pre funkciu štítnej žľazy, ktorej hormón tyroxín vplýva na bazálny metabolizmus organizmu. Dostatok jódu nájdu v morských rybách a riasach, v reďkovke a tekvici. Ku správnej funkcii nervového systému a tvorbe červených krviniek patrí aj denný prísun medi v reďkovke, ustriciach, uhorkách a v hlávkovom šaláte.

Zdroj: Astro-tabu.sk

Ďalšie časti seriálu Astromedicína versus vedecká medicína

Literatúra o medicíne a obchode zo zdravím

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 750 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme