Neuveriteľný prístroj Gou Gong®

Gou Gong® je prístroj, ktorý má svoj pôvod v čínskej medicíne.

Neuveriteľný prístroj Gou Gong® pomenovaný podľa svojho zhotoviteľa si už od svojho vzniku rýchlo získal obľubu na trhu so zdravotníckymi prístrojmi. Medzičasom ho začali používať tisíce lekárov (medzi nimi všeobecní lekári, ortopédi, chiropraktici, zubári, liečitelia, výživoví poradcovia a špecialisti na akupunktúru) na celom svete na ošetrenie miliónov pacientov.

gou-gong-tdp_lampa

originál Gou Gong® – viac info klik na obrázok

Hlavná funkcia minerálnej infračervenej terapie s lampou Gou Gong® je podpora látkovej výmeny, regenerácie, regulácie fyziologických deficitov, zlepšenie imunitnej sily, zlepšenie mikrocirkulácie, zmiernenie bolestí a zmiernenie a vyliečenie zápalov. Má pozoruhodnú mieru úspešnosti pri liečbe bolestí a ochorení spôsobených napríklad poranením mäkkých tkanív, artritída, fraktúry, pooperačne rany, popáleniny, hematómy, chronické infekcie, kožné a nervové ochorenia atď. Ale používaním prístroja Gou Gong® sa pre jeho liečebné vlastnosti objavujú stále nové možnosti aplikácie.

Používanie prístroja Gou Gong® s porciovaným elektromagnetickým spektrom sa stalo úplne novým konceptom v lekárskej technológii.

Pred ošetrovaním s TDP-lampou Gou Gong®

Pred ošetrovaním s TDP-lampou Gou Gong®

S prístrojom Gou Gong® si dokážete tak rýchlejšie pomôcť, ako ste si to nepredstavovali ani v najdivokejších snoch. Od jeho registrácie v DIMDI (Nemecký inštitút pre lekársku techniku a informácie) sa stále viac ľudí presvedčilo o multifunkčnosti použitia tohto prístroja a jeho prevratných výsledkoch.

Od jej objavenia a patentovania Silikát Inštitútom Chongqing v Číne prešla víťazným behom cez USA a teraz sa s veľkým úspechom používa aj v Európe.

 

História

V 70-tych rokoch bol objavený zriedkavý fenomén v storočnom keramickom závode v miestnej časti centrálnej Číny. Tento závod ponúkal veľmi zlé pracovné podmienky a budova si žiadala okamžitú opravu. Zamestnanci závodu veľkú časť dňa trávili vo veľkej špine. Vedúci závodu rýchle rozpoznal tieto biedne pracovné podmienky. Obával sa, že u pracovníkov sa rozvinú choroby ako artritída a podobné, lebo celé hodiny stály na prevlhnutej podlahe.

Po ošetrovaní s TDP-lampou Gou Gong®

Po ošetrovaní s TDP-lampou Gou Gong®

Avšak výskumy zistili, že opak sa stal pravdou. Nevyskytoval sa tu ani jeden prípad artritídy u zamestnancov. Rozhovory s bývalými zamestnancami to potvrdili: neexistovali žiadne dlhodobé účinky u ľudí, ktorí vo fabrike kedysi pracovali.

Zamestnanci boli nielen zdraví, ale žili aj podstatne dlhšie ako priemer obyvateľstva v tejto oblasti. Rovnako sa zistili, že sa u terajších ani bývalých zamestnancov vôbec nevyskytovala rakovina.

Na základe týchto objavov sa vykonalo niekoľko pokusov, aby sa zistila príčina tohto ojedinelého fenoménu. Vedci preskúmali spektrometrom celú budovu závodu. V oblasti pecí zaznamenali meracie prístroje silné, jedinečné spektrum. Vlnová dĺžka činila 2 až 25 mikrometrov – zúžené infračervené pásmo.

Podrobné skúmania viedli k čiernemu povlaku na okraji peci, z ktorého toto spektrum vychádzalo. Skúmania ukázali, že pec so svojou teplotou nad 400° C spálilo čierne nánosy hliny, ktoré vyžarovali toto neobvyklé spektrum. Merala sa a analyzovala frekvencia nahriatej hliny. Obsahovala 33 rôznych stopových prvkov ako Fe, Se, MN, Zn, Co, Ni, Cu, Cr, K, atď. v 43 rôznych chemických zlúčeninách.

Pod vedením Dr. Gou z Výskumného ústavu pre silikáty v Chongqingu sa vykonali pokusy a testy tejto neobvyklej minerálnej infračervenej frekvencie.

Gou Gong

Gou Gong

Dr. Gou sa už zaoberal s možnosťami využitia minerálnych infračervených frekvencií pre všeobecný terapeutický efekt. Teraz videl veľký potenciál tohto druhu liečby pre ľudí na celom svete. Rozhodol sa rozšíriť používanie tejto neuveriteľnej novej terapie.

Existovali jasné dôkazy o tom, že používanie minerálnych frekvencií normalizuje rast a množenie buniek, a pritom stimuluje určité enzymatické aktivity a stupne imunity. Toto boli začiatky minerálnych frekvenčných terapií s prístrojom Bou Gong®.

Do roku 1979 založilo 36 univerzít, 45 absolventských škôl, 41 výskumných inštitútov, 250 nemocníc a tritisíc lekárov a výskumníkov medzinárodnú spoločnosť, aby sa mohli vykonávať klinické štúdiu účinkov minerálnej infračervenej terapie.

Do konca roka 1985 sa s prístrojom Gou Gong® úspešne liečilo viac ako 30 rôznych druhov ochorení nielen ľudí, ale aj zvierat.

Prístroj získal zlatú medailu v Záhrebe na veľtrhu International Fair v roku 1986. V tom istom roku získal striebornú medailu na 35. Veľtrhu Eureka World Fair for Inventions v Bruseli.

Odvtedy je pravidelne používalo mnoho národných športových tímov, okrem iných v balete, futbale, bojových športov a slávny čínsky olympijský ženský volejbalový tím, ktorý vyhral olympiádu v Los Angeles v roku 1984.

V roku 1988 zaregistroval tento prístroj FDA v USA pod číslom 510(K)-K020851. V roku 2010 bol zaregistrovaný na Nemeckom inštitúte pre lekársku techniku a informácie (DIMDI).

Odvety týmto prístrojom ošetrili tisíce lekárov a terapeutov milióny pacientov.

Štúdie

Dr. Gou zhromaždil množstvo feedbacku a výskumných prác k účinkom lampy Gou Gong® na pacientoch v Číne a v USA.

Už vtedy dospel Dr. Gou k výsledku, že minerálny infraprístroj so svojimi multifunkčnými možnosťami je lepší ako akýkoľvek iný prístroj na trhu.

Pred ošetrovaním s TDP-lampou Gou Gong®

Pred ošetrovaním s TDP-lampou Gou Gong®

Po ošetrovaní s TDP-lampou Gou Gong®

Po ošetrovaní s TDP-lampou Gou Gong®

Mnoho lekárov a terapeutov dosiahlo s lampou Gou Gong® neuveriteľné výsledky. Časť z nich je ním dodnes tak nadšená, že je to jediný prístroj, ktorý vo svojej praxi používajú a zriekli sa používať iné prístroje pri liečbe pacientov.

Dr. Gouovi sa podaril liečebný zlom s terapiami Gou Gong® za ich priaznivé a pozitívne výsledky v klinickej praxi v oblasti zdravotníctva, poľnohospodárstva a zverolekárstva. Porovnávacie štúdie a pokusy ukázali, že lampa Gou Gong® je biologicky účinnejšia ako ktorýkoľvek iný infračervený prístroj. Lúče Gou Gong® prenikajú oveľa hlbšie, sú bezpečnejšie a majú mnoho funkcií. Lampu možno použiť v citlivých oblastiach. Má mimoriadne pozitívny a liečivý účinok na živý organizmus.

Spôsob fungovania

Podstatný rozdiel medzi Gou Gong® a bežným infračerveným prístrojom alebo inými terapeutickými mikrovlnnými prístrojmi je v okrúhlej platni v hlave lampy. Je pokrytá zmesou z 33 minerálov, ktoré sú veľmi dôležité pre živé organizmy a ľudské telo.

Ak sa táto minerálna platňa aktivuje zahriatím cez zabudované elektrické výhrevné teleso, vyžaruje elektromagnetické vlny v osobitnom rozsahu. Ich vlnová dĺžka je 2 až 25 mikrometrov a intenzita je 28 až 34 mw/cm.

Emisia zodpovedá vlnovým dĺžkam a intenzite elektromagnetických vĺn, ktoré vysiela ľudské telo, a ktoré sú v ľudskom tele absorbované procesom, ktorý sa označuje ako „selektívna absorpcia“.

Táto absorbovaná elektromagnetická energia má terapeutický účinok na ľudský organizmus.

gou-gong-tdp-lampa

Gou Gong® – viac info klik na obrázok

Dokáže

1. podporovať rôzne pozitívne biochemické stimulácie, ktoré telu chýbajú ak je choré alebo zranené,

2. podporiť všeobecné prekrvenie a mikroprekrvenie, aby sa dosiahla zdravá miera bunkovej a metabolickej aktivity a urýchliť odbúranie nestabilných štruktúr, ako odumreté bunky.

3. zlepšiť a prispôsobiť imunitné reakcie organizmu a vyrovnať hormonálnu hladinu. S týmito biologickými funkciami pôsobí na užívateľa lampa Gou Gong® nasledovne:

– zmiernenie bolestí svalov a bolesti spôsobených artritídou a poškodením mäkkých tkanív

– zmiernenie zápalov a opuchov pri poškodení mäkkých tkanív

– podpora liečby kožných ochorení

– vyrovnanie nervového systému

– podpora liečebného účinku na vnútorné orgány

– liečba fraktúr

Toto je len niekoľko úžasných výsledkov, ktoré možno dosiahnuť používaním minerálnych infračervených frekvencií.

V skratke povedané, lampa Gou Gong® produkuje elektromagnetické vlnenie v určitom rozsahu spektra prenosom energie výhrevného telesa na výrobu elektromagnetických vĺn. Vlny prenikajú do tela ako minerálne infračervené vlny a stimulujú funkciu orgánov a buniek.

33 rôznych stopových prvkov v minerálnej platni sú zhodné so stopovými prvkami v ľudskom organizme.

Keď bola Gou Gong® lampa prvý krát predstavená verejnosti, bola mylne považovaná za infračervenú lampu. Hoci sa frekvencia prístroja nachádza vo frekvenčnom rozsahu infračervenej lampy, účinok minerálnych infračervených frekvencií sa podstatne odlišuje od iných terapeutických prístrojov.

A to je preto, že minerálna infračervená terapia uvoľňuje minimálnu a špecifickú energiu a dosahuje lepší terapeutický účinok. Tradičné infračervené prístroje vysielajú tak široký vlnový rozsah (od 760 nm do 400 000 nm), tak že je tam dokonca obsiahnuté červené svetlo viditeľného spektra. (tabuľka nižšie uvádza presne rôzne druhy vĺn v elektromagnetickom spektre).

Špeciálne frekvencie terapie Gou Gong® sú nielen veľmi silné, ale aj bezpečné. Keďže prístroj má len 250W, činí energetický výkon len 5% hodnoty bežného televízora. To dokazuje, aký je bezpečný a neškodný.

Terapie s prístrojom Gou Gong® preukázane ponúkajú množstvo možností použitia, okrem iného okamžité a absolútne bezbolestné terapeutické zlepšenie. Klinické správy z nemocníc jasne preukázali a potvrdili, že liečebný účinok minerálnej infračervenej terapie má vysokú mieru úspechu.

Holandsko_fotodokumentacia_SJ

Minerálne látky platne v prístroji Gou Gong® vyžarujú pri nahriatí dané frekvencie žiarenia, ktoré dopadajú na ošetrovanú časť tela. Frekvencie minerálnych látok vyžarované našim telom na molekulárnej úrovni vedú k podobnej oscilácii v našich vlastných elementárnych zložkách. Preto tieto frekvencie prijímame, absorbujeme a necháme nimi nahradiť naše vlastné prirodzené (alebo neprirodzene zmenené) frekvencie stopových prvkov.

Pomaly vedie priebežné ošetrovanie s prístrojom Gou Gong® a konštantných a konzistentných frekvencií vyžarovaných z prirodzených častíc platne k tomu, že naše vlastné chybne frekvencie stopových prvkov opäť nájdu svoju prirodzenú amplitúdu. Pritom sa vyladia naše fyzikálne a biochemické cesty. Tento druhy vyrovnania sa preukázal ako veľmi užitočný na podporu liečby mnohých bežných aj zriedkavých ochorení.

Uplynuli len 4 týždne odkedy sa začala liečba nechtov lampou. Pacient mal v tomto týždni asi 11 ožarovaní. Teraz opäť vidieť zlepšenie.

Uplynuli len 4 týždne odkedy sa začala liečba nechtov lampou.
Pacient mal v tomto týždni asi 11 ožarovaní. Teraz opäť vidieť zlepšenie.

Dr. med. Rosina, člen federálnej komisie pre akupunktúru pri ministerstve zdravotníctva bývalého Československa zistil pri vyhodnocovaní pulznou diagnostikou, že po polhodinovej terapii sa telo dostalo do normálu. Ošetrovanie bolo doplňované manuálnym ošetrením pohybového systému, chiropraxiou. Pozitívne zmeny energetického stavu pretrvávali viac ako 5 hodín po terapii a niekedy až do nasledujúceho dňa.

Účinok na proces starnutia

Minerálne infračervené frekvencie lampy Gou Gong® môžu pomôcť našim biochemickým cestám, tým že ionizuje minerálne látky, ktoré prijímame do nášho systému a ktoré sú potrebné pre naše zdravie. Minerálne látky, ktoré prijímame v metalickej forme, vieme využiť a metabolicky spracovať až keď sú ionizované. Tento proces si vyžaduje špecifické energie z vonkajších zdrojov. Tieto zdroje nie sú vždy k dispozícii, lebo spektrum slnka sa mení atmosférickou absorpciou.

Používanie lampy Gou Gong® vie dodať energiu, ktorá je potrebná na ionizovanie týchto minerálnych látok a pre každý zdravý metabolizmus. Metalické železo (Fe+0) má takmer nulový náboj. Touto frekvenciou dokáže byť aktivované a vznikne železo(II) (Fe+2) a železo(III) (Fe+3). Obe sú dôležité pre kyslík v hemoglobíne.

Prirodzene to v žiadnom prípade neznamená, že faktor atmosférickej absorpcie je jediný dôvod na dlhú životnosť ľudí, čistý vzduch a prostredie, zdravá životospráva, fyzická kondícia atď. hrajú rovnako svoju rolu. Avšak je pravdepodobné, že toto plnšie energetické spektrum, ktoré ľudia dostanú, rovnako pomáha. Minerálna infračervená terapia s lampou Gou Gong® dokáže nahradiť chýbajúce časti vitálneho energetického spektra, ktoré nám poskytuje slnko.

Ďalšie výskumy ukázali, že ľudia dokážu prijímať vlnové dĺžky 3 až 4 mikrometre prevažne na základe zlúčenín vodíka-kyslíka a zlúčenín uhlíka-vodíka. Vlnové dĺžky medzi 5,9 a 11,0 mikrometrov závisia na zlúčeninách jednotlivých (jednoduchých?) a dvojitých zlúčeninách uhlíka-vodíka a jednoduchých a dvojitých uhlíkovo-kyslíkových zlúčeninách, zatiaľ čo vlnové dĺžky medzi 13 a 15 mikrometrov väčšinou závisia od zlúčenín aminokyselín.

Čo sa stane, ak telo ochorie? Vždy ide o nevyváženú chémiu tela, ktorá sa spúšťa automatickou iónovou výmenou cez vonkajšie alebo vnútorné vplyvy. Telo môže byť v stave, toto zvládnuť vlastnými reflexami, alebo aj nie.

Lampa Gou Gong® dodáva túto energiu. Ak sa dokáže časť energie absorbovať a použiť, aby sa posilnil regeneračný účinok v postihnutej oblasti, vedie toto k vyliečeniu. Tento druh absorpcie v telesnej chémii človeka umožňuje tento úžasný a trvalý liečebný efekt prostredníctvom lampy Gou Gong®.

Ďalší jasný účinok terapie s Gou Gong® je jej schopnosť preniknúť do tela až na úroveň bunky. Dôvodom je znížená kohézia telesných tekutín (nižšie povrchové napätie) a zvýšená priepustnosť po použití prístroja. Tento úžasný fenomén možno demonštrovať na nasledujúcom pokuse s listami rastlín.

Vodu z vodovodu ožiarenú po dobu 30 minút s minerálnou infračervenou frekvenciou porovnával v roku 1991 K. Imamura z Tokia, Japonsko, s normálnou vodou z vodovodu tak, že do každej vložil odrezaný konárik rovnakej rastliny. Po 3 týždňoch bol konárik v normálnej vode už dávno vyschnutý s opadanými listami. Konárik v ožiarenej vode bol však ešte stále zelený so všetkými listami. Tým sa preukázal jednoznačne účinok ožiarenia.

Neskoršie sa zistilo, že rastlina v ožiarenej vode vydržala dlhšie na základe minerálnych infračervených vĺn, ktoré dokážu znížiť hladinu kohézie v látkach a tým vyrovnávať hladinu iónov vnútornej a vonkajšej membrány.

Bunky sa stávajú priepustnejšie pre živiny a dokážu lepšie fungovať. Tento dôležitý poznatok je rozhodujúcim základom pre všetky úžasné možnosti minerálnej Gou Gong® terapie.

Zistilo sa, že povrchové napätie vody možno znížiť infračerveným ošetrením prístrojom Gou Gong®, tak že sú živiny priepustnejšie a ponúkajú ľahšie prepúšťanie. Tiež sa zistilo, že víno pod minerálnym infračervených žiarením chutilo ako staršie. Pri pití väčšieho množstva takto ošetreného vína sa ukázal menší účinok alkoholu a vznik nepríjemných stavov po nadmernom opití bol menej pravdepodobný. Vedci zistili, že sušenie čaju použitím minerálnej infračervenej terapie namiesto bežných pecí na sušenie výrazne zlepšilo jeho chuť.

Popri známych účinkoch minerálnej infračervenej terapie na elektromagnetické frekvencie vedci a lekári na základe rozsiahlych pokusov a výskumných prác naznačili, že účinok stopových prvkov, enzýmov, akupunktúry a tepla prináša rovnako neuveriteľný úspech prístroju Gou Gong®.

V súčasnosti výrazne stúpa obľuba takéhoto druhu liečby, lebo mnohé zdravotné problémy merateľne reagujú na terapiu s prístrojom Gou Gong®.

Minerálna platňa prístroja Gou Gong® je pokrytá zmesou minerálnych látok, ktoré sa nachádzajú aj v ľudskom tele, aby sa mohlo produkovať elektromagnetické žiarenie, ktoré presne zodpovedá spektru minerálnych látok v našom tele.

Emisia preniká až do hĺbky 15cm do tela a spúšťa takzvanú „rezonanciu“ týchto minerálnych látok, ktoré sa uvoľnia z oxidovaného stavu a sú opäť k dispozícii ako enzýmové kofaktory.

Či ste to už pochopili alebo nie – liečba účinkuje tak pri všetkých problémoch spojených s enzymatickou poruchou; alebo inak povedané, tak dobre ako vždy. Účinok minerálnej infračervenej terapie sa označuje ako „normalizácia tkaniva“.

Vedecké a teoretické zákulisie minerálnej infračervenej terapie

Pred niekoľkými desiatkami rokov, keď boli pokusy o umelé zvýšenie poľnohospodárskej produkcie ešte stále v plienkach, vykonali vedci v Silikát inštitúte mimoriadne zaujímavý poľnohospodársky pokus, kde skúmali účinok prírodných a umelých podmienok rastu uhoriek.

Uhorky boli zasadené normálne v lete za bežných podmienok. Druhá skupina rástla v zime v skleníku bez správnych frekvencií. Skleníkové uhorky narástli v rovnakom tvare, farbe a veľkosti ako voľne pestované uhorky. Hladina glukózy u skleníkových uhoriek však bola nižšia o 40 až 60% ako u uhoriek pestovaných bežným spôsobom. Dôvod v rozdielnej chuti a variácii medzi druhmi zeleniny bol v rôznych typoch zlúčenín rôznych prvkov, ktoré sa tvorili v daných podmienkach prostredia, ako aj v rôznych pohyboch, tak že sa vyžarovali rôzne elektromagnetické vlny. Pokusy ukázali, že minerálne infračervené frekvencie udávajú v uhorkách hladinu amylázy, peroxidu dusíka, proteínov atď., čo ukazuje rozdiely v enzymatickej aktivite.

Tu sa iste mnohí pýtate, čo presne predstavuje minerálna infračervená terapia a čo môže urobiť pre naše telo. Väčšina z Vás už iste počula o infračervenej alebo tepelnej terapii. Má ale vôbec Gou Gong® terapia niečo do činenia s bežnou tepelnou terapiou? Odpoveď je: Nie!

Liečebný účinok prístroja Gou Gong® ďaleko prekračuje len obyčajné zohrievanie. Aby sme mohli toto vysvetliť, musíme sa podrobnejšie zaoberať teóriou minerálnej infračervenej terapie a s tým súvisiacimi fyzikálnymi princípmi.

V našom vesmíre existuje mnoho foriem energie, ako je akustická, chemická alebo elektrická energia.

Energia, o ktorej špeciálne v súvislosti s touto mimoriadnou liečivou metódou hovoríme, sa označuje ako energia žiarenia. Tento druh energie sa skladá v mnohých spojených foriem, ktoré sa vyznačujú rôznych rozsahom vlnových dĺžok a frekvencií. Z nich pozostáva elektromagnetické spektrum.

Tu je pre ďalšie pochopenie nutné poznamenať, že iné formy energie rovnako vykonávajú pohyby vĺn a kmitajú cez rôzne látky s rôznymi vlnovými dĺžkami. Vlnové pohyby predstavujú zvukové vlny, teda oscilácia tlaku, vodné vlny a vibrujúce struny zasa osciláciu polohy, ako aj elektromagnetické vlny, ktoré predstavujú osciláciu v elektrických a magnetických poliach.

Rôzne formy elektromagnetického žiarenia majú spoločnú charakteristiku a najzákladnejšie je ich forma dvojitej vlny/ forma častice. Vyžarovaná energia sa pohybuje vo vlnách a rozprestiera sa spolu vzájomne kolmo elektrických a magnetických polí; možno však predpokladať, že za skladá z „častíc“ alebo samostatných zväzkov energie nazývaných fotóny.

Tieto energetické kvantá prepožičiavajú elektromagnetickému žiareniu schopnosť, aktivovať elektróny na molekulárnej úrovni.

Ďalšia dôležitá vlastnosť všetkých vyžarovaných energií je, že nepotrebujú žiadne materiálne médium, aby sa mohli pohybovať. Zatiaľ čo iné energetické formy potrebujú médium na šírenie, elektromagnetické žiarenie sa nemusí pohybovať cez médium. Môže cestovať cez princíp samo udržovania cez celé vákuum vesmíru. Všetky formy elektromagnetického žiarenia sa vo vákuu pohybujú rovnakou rýchlosťou (rýchlosť svetla).

Tieto rôzne druhy žiarenia majú rôzne vlnové dĺžky a frekvencie. V rozsahu dlhých vĺn a nízkych frekvencií spektra sa nachádzajú rádio vlny. Potom nasledujú mikrovlny a infračervené žiarenie. Potom nasleduje viditeľné svetlo a ultrafialové žiarenie, potom veľmi krátke vlny, röntgenové žiarenie a gama žiarenie.

Kozmické žiarenie vlnová dĺžka =0,001 nm
Gama žiarenie vlnová dĺžka =0,1 nm
Röntgenové žiarenie vlnová dĺžka =1,0 nm
Ultrafialové vlnová dĺžka =300 nm
Viditeľné svetlo vlnová dĺžka =450-760 nm
Infračervené vlnová dĺžka =Typ A 760-1.200 nm
Infračervené vlnová dĺžka =Typ B 1.200-3.000 nm
Minerálne frekvenčné vlny =2.000-25.000 nm
Infračervené vlnová dĺžka =Typ C 3.000-400.000
Mikro-mikro vlnová dĺžka =4,0 mm-7,5 mm
Mikrovlnné žiarenie vlnová dĺžka =7,5 cm-75 cm
“UHF” vlnová dĺžka =1,5 m-4m
“VHF” vlnová dĺžka =4 m-9 m
“Krátke vlny” =9 m-90 m
Rôzne: CB, atď., vlnová dĺžka =90 m-200 m
Rozhlas (MW) vlnová dĺžka =200 m-nad 600 m
Dlhé vlny =nad 600 m
60 Hz vlnová dĺžka =5.000 km
50 Hz vlnová dĺžka =6.000 km

Lampa Gou Gong® vyžaruje vlny v rozsahu 2 až 25 mikrometrov (alebo 2 000 – 25 000 nm) – v protiklade k iným vlnovým dĺžkam ako je viditeľné svetlo, röntgenové žiarenie atď.

Táto špecifická vlnová dĺžka spadá do rozsahu infračerveného elektromagnetického spektra. Preto cítime teplo, keď používame prístroj. Teplo tejto vlnovej dĺžky však nemá nič spoločné s pozoruhodnou liečivou silou minerálnej platne.

Čo robí tento prístroj takým osobitným od všetkých ostatných podobných foriem liečby? Prečo je terapia s Gou Gong® prístrojom v medicíne tak jedinečná?

Najskôr sa v skratke pozrieme na pomer medzi vlnovým rozsahom lampy Gou Gong® a slnečným žiarením v biologickom poli.

Povrchová teplota slnka je cca 5500° C. maximálny špičkový rozsah je 5000° C. už vieme, že intenzita slnečného žiarenia činí 100 miliwattov (mw) na centimeter štvorcový (cm2) na hladinu mora (zeme). Intenzita slnečného žiarenia, ktorú zaznamenali satelity, činí 135 mw/cm. Preto činí rozdiel medzi zemským povrchom (E) a oblohou (E):

E “ E -E “ 34mw/cm

Medzi zemou a satelitmi sú však stovky kilometrov. Táto vzdialenosť je však veľmi malá v porovnaní k vzdialenosti medzi zemou a slnkom, tak že intenzita slnečného žiarenia medzi povrchom zeme a satelitmi by mala byť podobná. Odkiaľ je teda rozdiel 34mw?

Je to predovšetkým preto, že atmosféra obsahuje veľa vodnej pary (oxid uhličitý, ozón, atď.). tieto rôzne plyny dokážu slnečné žiarenie v určitom vlnovom rozsahu celkom alebo čiastočne absorbovať. Preto sa nedostanú až k nám. Existujú tri „okná“, cez ktoré dokáže slnečné žiarenie preniknúť cez atmosféru a dosiahnuť zemský povrch.

Tieto vlnové dĺžky sú: 0,3 až 2,5 mikrometrov, 3 až 5 mikrometrov a 8 až 14 mikrometrov. Rozsah 5 až 8 mikrometrov chýba, avšak hrá veľmi dôležitú úlohu v biologickej oblasti.

Minerálne infračervené vyžarovanie lampy Gou Gong® činí 2 až 25 mikrometrov. Za normálnych podmienok je maximálny rozsah ľudskej emisie cca 9 mikrometrov. Obe hladiny emisie (ľudskej a minerálnej infračervenej) majú prekrývajúci sa rozsah 4 a 15 mikrometrov. Ľudia dokážu selektívne prijímať určité vlnové dĺžky, vrátane vlnových dĺžok v chýbajúcom rozsahu 5 až 8 mikrometrov. Tieto vlnové dĺžky môžu mať veľmi silný biologický účinok, aj keď sú prítomné v pomerne malých množstvách.

Čo sa dá ale povedať o skutočných fyzikálnych procesoch, ktoré vedú v vyliečeniu? Hovoríme o ľudskej „emisii“ a selektívnej „absorpcii“. Čo to ale znamená?

Emisiou máme na mysli teóriu o vyžarovaní cez čierne teleso, podľa ktorej všetky telesá s teplotou nad absolútnym nulovým bodom vyžarujú určité energetické frekvencie, ak sú vystavené externému zdroju žiarenia. Prvky, z ktorých naše telo pozostáva, a ktoré sa v ňom nachádzajú, sú jedným z príkladov. Naše vlastné stopové prvky vydávajú určité elektromagnetické vlnové dĺžky, keďže naša teplota je vyššia ako absolútny nulový bod. Tieto frekvencie sa však menia podľa nášho telesného biochemického stavu pri chorobe.

Minerálne látky platne v prístroji Gou Gong® vyžarujú pri nahriatí uvedené frekvencie, ktoré pôsobia na ošetrovanú časť tela.

Vyžarované frekvencie minerálnych látok na čiernej platni vpredu na prístroji stimulujú minerálne látky v našom tele na molekulárnej úrovni a vedú k podobnej oscilácii v našich vlastných základných častiach. Preto dokážeme tieto frekvencie úspešne prijímať a tým dopĺňať naše vlastné prirodzené (alebo neprirodzené zmenené) frekvencie stopových prvkov.

Táto fotografia bola urobená pred začiatkom ožarovania prístrojom prístroju Gou Gong®. Rana silne zapácha. Zápach zmizol po prvom týždni ožarovania.

Táto fotografia bola urobená pred začiatkom ožarovania prístrojom prístroju Gou Gong®. Rana silne zapácha. Zápach zmizol po prvom týždni ožarovania.

Pomaly vedú konštantné a konzistentné frekvencie, ktoré vyžarujú prirodzené prvky platne pri pokračujúcom ošetrovaní s prístrojom Gou Gong® k tomu, že naše vlastné chybné frekvencie stopových prvkov kmitajú v ich prirodzených amplitúdach a stavoch a naše fyzikálne a biochemické cesty sa pritom nastavia.

Tento druh vyrovnávania sa ukázal byť ako veľmi užitočný a prospešný pri liečbe mnohých bežných a zriedkavých ochorení.

V roku 1994 ukázala jedna americká štúdia, že viac ako 52 000 obyvateľov v USA je starších ako 100 rokov. Niekoľko expertov dáva túto skutočnosť do súvisu s energetickými oknami, ku ktorým väčšina nemá prístup. Väčšina týchto 100-ročných ľudí žije vo vyšších nadmorských výškach.

Zaujímavé je, že to priamo súhlasí s teóriou príjmu život zlepšujúcou energiou zo slnka. Čistý vzduch vo vyšších nadmorských výškach spôsobuje, že atmosféra absorbuje menej prospešnej energie. O to zdravší sú ľudia, ktorí tam žijú (od určitej nadmorskej výške je vzduch už tak riedky, že tam už nie je možný zdravý život).

V roku 1994 sa objavila správa v Bama Land v provincii Guangxi v Číne o neuveriteľnej pozoruhodnosti obyvateľstva. V tejto krajine boli štyria z 10 000 ľudí starší ako 100 rokov. Na porovnanie v USA pripadá len 1,7 obyvateľa z 10 000 ľudí, ktorí majú nad 100 rokov. Ich životné podmienky sa podrobne sledovali a študovali. Žili v semitropickej klíme vo výške 3000-4000 stôp nad morom a priemerná teplota činila 20,4° C. 131-194 dní v roku pripadlo na zrážky (čistý vzduch) a ich strava bola bohatá na mangán – 2 až 20 krát viac ako je bežné v USA. Iste tu hralo viacero faktorov dokopy, aby sa predĺžila dĺžka života týchto ľudí. Avšak možno predpokladať, že slnečné žiarenie a nízka atmosférická absorpcia hrá dôležitú úlohu v ich dlhovekosti.

Človek by mal byť v stave, dožiť sa až 120 rokov. Väčšina z nás však umiera po 60-tke. V druhej polovici života naše telo značne slabne. Náš mozog sa zmenšuje, naše reakcie a zmysly sú menej presnejšie, máme menej energie, naše kosti sa stanú poréznymi a náchylnými na zlomeniny. Naše srdce sa oslabuje a vedie k problémom ako artérioskleróza, angína pectoris, oslabujú sa obličky a trávenie a náš sympatický nervový systém reaguje spomalene. Dôvodom je, že šesťdesiat prvkov v našom tele už nie je v rovnováhe a čím sme starší, tým sa ťažšie hľadá cesta späť. Tieto stopové prvky by mali byť k dispozícii v ionizovanej forme. Avšak toto sa nedeje. Preto nemôžu frekvencie, ktoré získavame zo slnka, viesť k reakciám. Namiesto toho sa nachádzajú minerálne látky, ktoré prijímame v strave alebo ich dodávame vo forme výživových doplnkov, väčšinou v metalickej (anorganickej) forme. Tak ich nemôžu enzýmy použiť ako kofaktory biochemických ciest pre normálny rast metabolizmu.

Viac info o TDP lampe Gou Gong®

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
9 785 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme