Andělská poselství pro rok 2014 od Doreen Virtue

Ahoj, tady je Doreen Virtue a toto je váš roční karetní výklad pro rok 2014. Šťastný Nový rok a zdravý Nový rok! Udělám andělský výklad s celkem 12 kartami, které budou představovat nadcházejících 12 měsíců v roce, tak jako to děláme každý rok. Než si ale uděláme karetní výklad, chtěla bych vám poskytnout některá poselství, která jsem obdržela o nadcházejícím roce. O vedení pro tento rok a o tom, co můžeme očekávat.

angel

obrázok so súhlasom marin / FreeDigitalPhotos.net

Jsem zastánkyní víry, že myšlenky vytvářejí realitu. A že skrze modlitby a vedené kroky můžeme změnit budoucnost na nejvyšším stupni. To, co vám nyní povím, je založeno na současné energii, a my můžeme věci pozvednout. Ničeho se nebojte. Rok 2014 vyhlíží mnohem lépe než rok 2013.
Rok 2013 byl rokem, během kterého jsme se karmicky vyrovnávali. Tento rok byl pro mnoho lidí těžký. Bylo v něm mnoho ztrát a těžkostí, čelili jste svým vnitřním strachům, a učili se přebírat zodpovědnost za to, co se děje ve vašem životě, a něco s tím dělat. V roce 2013 jsme také viděli mnoho lidí z indigové generace, kteří jsou obdařeni silnou vůlí, jsou velmi citliví a přirození vůdci. Mají vnitřní „detektor lži“, jímž naprosto přesně poznají, o co jde. Viděli jsme, jak se tito indigoví lidé stali informátory, kteří světu odhalili mnoho skandálů a korupce.
A andělé mi ukázali, že rok 2014 bude v tomto směru pokračovat. Ukázali mi také, že v roce 2014 bude pokračovat i aktivismus. To znamená, že lidé si budou stále více vědomi záležitostí, které se dějí v jejich společnosti i ve světě. Namísto pasivního ignorování těchto věcí a jejich přehlížení, namísto toho, aby lidé věřili masmédiím, se bude objevovat stále více pravdomluvných lidí, kteří se nebudou bát vystoupit a promluvit. Bude to tedy stále jako na houpající se loďce a bude se řešit, kdo je za co zodpovědný. Ukázali mi, že více a více pravdomluvných a indigových lidí se ujme vůdcovství, což je jejich opravdové, skupinové i osobní, životní poslání.

Téma, o které půjde v roce 2014, – jak víte, každý rok nám dávají jedno další téma, které zahrnuje celkový dojem z daného roku, stejně jako vedení a mnoho Božských úkolů, které obnáší. Pro 2014 je tímto tématem JEDNODUCHOST. Jednoduchost. „Zjednodušování“ je další slovo, které mi říkají.
Řekli mi, že v roce 2014 nastává čas pustit se všeho, co není v souladu s vašimi nejvyššími prioritami. Přestat se nechat rozptylovat a přestat řešit věci, které nejsou důležité. Pokud jste se snažili dosáhnout štěstí ve vnějším světě, pak s tím během roku 2014 přestanete, protože jsme se nyní všichni hromadně naučili, že štěstí si nemůžeme koupit, honit se za ním ani si ho vynucovat silou. Štěstí je opravdu již ve vás, neboť Bůh vás sám stvořil šťastné. Štěstí leží uvnitř vás. Takže když se přestanete zaměřovat na vnější věci, stanete se díky tomu šťastnějšími.
Během roku 2014 budeme hodně opouštět nepotřebné požírače času, věci, které nás rozptylují, a opravdu se zaměřovat na to, co je důležité. Ať už je to vaše rodina, vaše spiritualita, vaše zdraví, nebo vaše priority jako je nový projekt, ať už třeba chcete jít do školy, začít psát, nebo si otevřít léčitelskou praxi,budete na to mít v roce 2014 mnohem více času. Budete cítit více… luxusu – to je slovo, které mě k tomu napadlo. Více klidu v mysli a více prostoru k tomu, abyste se mohli věnovat tomu, co je pro vás prioritní. Ukazují mi, že jakmile se soustředíte na své priority, udělá vás právě toto šťastnějšími.
Ukázali mi, že v roce 2014 zažijeme velký povznes, který nám přinese skutečné mentální a emocionální zdraví. To znamená, že si skutečně projasníte svou mysl. Bude to rok detoxikace, což je také součást programu zjednodušování. Nyní můžete začít tím, že začnete věci uvolňovat a zbavovat se nepořádku – ať už fyzického nepořádku doma nebo nepořádku ve vašem životě. Jakmile uklidíte fyzický nepořádek, pak ten energetický bude velmi brzy následovat. Budete se tedy muset vážně hluboce podívat a udělat si vnitřní inventuru svého života, včetně lidí, kteří v něm jsou. Budete se muset podívat blíže na všechny své vztahy, ať už přátelské, pracovní, rodinné nebo milostné vztahy, i na vztahy se svými mazlíčky. Budete si muset vždy říct, zda vám to energeticky vyhovuje či nikoli. A již nadále nedovolíte, aby vám v životě vznikal nepořádek. Budete hodněkrát pročišťovat svůj prostor, budete se zbavovat věcí, darovat je či prodávat. Opravdu budete setrvávat v jednoduchosti. Pro mnohé lidi to znamená, že nebudou muset tak tvrdě pracovat, aby si kupovali věci, které pro ně nejsou důležité. Budeme zažívat o mnoho více relaxace.
To všechno to pro nás znamená v osobní rovině. Hlavním heslem je JEDNODUCHOST. Zjednodušujte, zjednodušujte. Představte si sami sebe v horkovzdušném balónu, jak stoupáte na vyšší a vyšší vibrace, a odhazujete z něj všechna závaží, která vás stahovala dolů a držela vás zpátky. Co se vám vybaví jako první věc, když se sami sebe zeptáte, co je pro vás v životě zbytečnou přítěží? První věc, která vás napadne. Věřte tomu! To k vám promlouvá vaše Vyšší Já.
Zavolejme si archanděla Michaela a požádejme ho, aby přesekl všechna naše pouta k tomu, co už nepotřebujeme. Ke všemu, co nás stahuje dolů. K tomu, co je pro nás škodlivé. (Na konci videa si uděláme meditaci právě pro tento účel.)

Nyní v globální rovině – ukázali mi, že v roce 2014 bude pokračovat mnoho věcí z roku 2013. Ukázali mi mnoho srážek, coby srážek světla a temnoty, popř. zla. Stále dochází ke korupci v korporacích, které se snaží mít vládu nad světem. A mocné dolary, peníze jsou v těchto oblastech velkým vládcem.
Velkým rozdílem je však to, že my to nyní dokážeme prohlédnout. Celá desetiletí jsme si kupovali slogany a mediální manipulátory, aniž bychom viděli skutečnost. Nyní to dokážeme prohlédnout. Vidíme to. Součástí našeho zjednodušování v roce 2014 je také vidění pravdy. Otevření se naší vlastní „indigové“ síle. Pokud na vás něco bude působit jako nečestná lež, věřte tomu pocitu a nezkoušejte si to vymlouvat.
Ukázali mi, že v roce 2014 bude o těchto věcech promlouvat stále více lidí. To souvisí, jak už jsem řekla, s pokračováním aktivismu.
Co se týká globálních energií a počasí, mnoho lidí si uvědomuje, že počasí je uměle osnováno geoinženýrstvím. Pokud jste si ještě nezjistili, co je geoinženýrství, prosím, učiňte tak. Geoinženýrství je „věda“ (když dovolíte) o tvoření deště, vytváření bouří, posílání mraků tam, kde dochází k přílišnému globálnímu oteplování. A kdykoli se lidé snaží ovládat přírodu a zasahovat do ní, něco se stane. Věci vypadnou ze svého pořádku. Můžete vidět ještě nějaké hurikány. Ale dobrou zprávou je, že toto není dílem Boha. Je to dílem člověka, a tak to může být napraveno. Ukázali mi, že stále více komunit a zemí se vzteká kvůli geoinženýrství, neboť nás to všechny ovlivňuje. Ovlivňuje to cestovní ruch, ovlivňuje to politické klima, ovlivňuje to ekonomiku, a především se to dotýká životů lidí a jejich zdraví. Ukázali mi proto mnohem více lidí, kteří začnou mluvit proti takovým věcem jako HARP a geoinženýrství samotnému.

Tento rok je opravdu o převzetí vlastní moci, a v tom nám také pomůže zjednodušení, protože když se zbavíme rozptylování, budeme se moci soustředit.

Co se týká ekonomiky, vidím tento rok příznivě pro ty, kteří žijí v souladu se svými prioritami, a to i ve své práci. Jde opravdu jen o to překonat své strachy a získat sebedůvěru a sebeúctu k tomu, abyste podnikli potřebné kroky a podstoupili ta rizika, což je věc, kterou dělají všichni úspěšní lidé. Udělejte si ze svých priorit praxi, učiňte si z nich kariéru.

Ukazují mi, že když jste vy sami úspěšní, pozvedáváte tím všechny, kdo jsou okolo vás. Takže vězte, že když v tomto roce půjdete za svým, půjdete za svými sny, pomůžete tím všem.

Nyní tedy vezměme karty a podívejme se, jaká poselství nám chtějí dát pro tento rok. V minulých letech jsem vytahovala jednotlivé karty z 12 různých balíčků, ale nyní jsem vedena k použití pouze jedné sady, a to tarotových karet Síly archandělů. Protože tato karetní sada vám opravdu pomůže být více motivovaní a podnikat kroky podle obdržených odpovědí. Jak víte, jedna věc je dostat odpověď, ale druhá věc je opravdu něco udělat podle této odpovědi. Všechny tyto karty vždy vystihnou pravé jádro věci.
Tak jako to dělám každý týden a každý rok, modlím se nad těmito kartami a prosím Boha, Ježíše a Svatého Ducha, a archanděla Michaela, aby požehnali a chránili tyto karty během výkladu, a aby skrze ně přicházela pouze poselství v souladu s Boží vůlí. A také vše, co máme vědět o roku 2014. Pomohou nám a požehnají nám. Pomohou nám být součástí Božského úkolu – míru na Zemi. Náhodně tedy vyberu 12 karet, které budou představovat 12 měsíců v roce. Tato karta chce vyjít pro leden. Je to velmi intuitivní. Pracuji s kartami už tak dlouho, že je mi to zcela přirozené. Samozřejmě učíme lidi, jak s kartami pracovat, ale mým hlavním učením je věřit Bohu. Věřte Bohu, protože on opravdu vše ví. A tak, když nějaká karta přitáhne mou pozornost, ani o tom nepřemýšlím, prostě ji vytáhnu. Podíváme se zvlášť na každý měsíc i na hlavní téma a vedení pro tento měsíc. Pak se podíváme na všechno společně jako na celý rok. Na konec si uděláme meditaci. Ok, tady je říjen… A listopad… Tak. Dobře.

Děkuji ti. Děkuji ti. Děkuji ti.
Dobře. Tady máme leden. A začínáme s kartou SÍLA. A všimněte si, že je na ní archanděl Ariel, jehož jméno znamená lev či lvice Boží. Je tady se lvem, jenž je na kartách tradičním symbolem síly. Tato karta vám připomíná, že jste mnohem silnější, než si myslíte. Tato karta vám chce připomenout, že veškerá bolest a utrpení, jímž procházíte, jsou – jak řekl Nietzche – „Co nás nezabije, to nás posílí.“ Místo abyste se litovali – „Ach já chudinka, jak hrozným obdobím si procházím…“ – nebo byli kvůli tomu nahněvaní, uvědomte si, že vás to posiluje! Co jste se tím naučili? Jaká požehnání k vám přišla prostřednictvím bolesti z roku 2013? Chce se po vás, abyste se spoléhali na svou sílu.
Také mi říkají, že to znamená posilovat se fyzicky. Tato karta je opravdu hlavně o detoxikaci. Říká nám, abychom si zašli do tělocvičny, zvedali nějaké činky, fyzicky se posílit… A také posílit svou mysl skrze meditaci. Tím, že si dopřejete dostatek času na přemýšlení. Nemusí to být přímo meditace, ale potřebujete čas v tichosti. Je jedno, kolik máte dětí, nebo jak moc jste vytížení. Dokážete si udělat alespoň 5 minut na setrvání v tichosti. Za to vám ručím. Já to dokázala jako svobodná matka, pracující na plný úvazek a ještě studující ve škole. Každý to dokáže. I kdybyste měli jen odejít na záchod či do koupelny a na 5 minut se tam zavřít. Zavřete oči a přemýšlejte. A mluvte k Bohu. Hovořte i ke svému Vyššímu já. A dostanete všechny odpovědi, které potřebujete.

Tady je další karta, tentokrát pro únor, a je to karta ŘEŠENÍ. Říká nám, že přichází více úspěchu. Ale je důležité být ochotni ke kompromisům, mít trpělivost sami se sebou a využívat svou sílu, jak už jsme zmínili předtím. Najděte tu sílu v sobě. To je to andělské poselství, o kterém jsem vám říkala – že rok 2014 je rokem VÁS. Přestat se rozptylovat, vyjasnit a jasně zaměřit svou mysl a chopit se sami svého života a svého štěstí, svých úspěchů a rozhodně také tohoto světa.

Jak se dostáváme k březnu, máme tady ŠESTKU MICHAELA. V kartách tarotu Síly archandělů náleží každá barva jednomu archandělovi. Toto je barva Michaela. A tato karta je něco jako světlo na konci tunelu. V březnu pocítíte, že věci se k dobrému obracejí. Že věci se zlepšují, že vaše loď připlouvá, a že vše, na čem jste pracovali, začne pěkně zapadat do sebe. Takže vydržte do března.

Leden, únor, březen… Duben! Měsíc mého narození. Miluji duben. Je tu karta KRUH a vypovídá o nových začátcích a konci odkládání. Opět tu vidíme, že to bude rychle postupující rok. Předchozí karta naznačila, že duben bude měsíc rychlého postupu, a tato karta to potvrzuje.
V čínské astrologii je rok 2014 rokem Koně. Já věřím, že je to zelený dřevěný kůň. A to znamená rok vůdcovství, chopení se moci. Objeví se nečekaně pozitivní vůdci, kteří nás povedou vpřed. Ale tento kůň také znamená rychlý pohyb. A tady to máme! Tento rok skutečně uteče jako lusknutím prstu. Za chvíli mě tu uvidíte, jak dělám výklad na rok 2015.

Dostáváme se ke květnu a zde máme kartu VELEKNĚŽKA. To jste vy. Jsou to vaše psychické schopnosti jako jasnozřivost a intuice, které budou velmi zesíleny. A hlavně, jak mi říkají, to souvisí s vaší důvěrou v ně, důvěrou ve svou intuici. Věřte těm zprávám, které k vám přicházejí. A když tak činíte, pak JSTE tou velekněžkou, nebo veleknězem. Cítíte, že spiritualita a duchovní síla je již ve vás. Ale musíte o ní přestat pochybovat.
Vy, kteří jste vedeni k tomu, abyste byli duchovními léčiteli či duchovními učiteli, se budete cítit připraveni. Konečně!

Květen bude také náležet k rychle ubíhajícímu roku, ale říkají mi k němu, že se vám v něm bude dostávat příležitostí k tomu, abyste mluvili, publikovali, vyučovali… Opravdu se vám tyto příležitosti otevřou.

Když se dostáváme k červnu, máme zde OSMIČKU ARIELA. Tato karta ukazuje vás, jak jste hrdí na příležitosti, kterých se vám dostalo. Věci se budou dít rychle, dostanete pracovní nabídky, vaše sny se budou uskutečňovat. V tomto měsíci – v červnu – budete skutečně pracovat. I když bývá červen měsícem pro dovolenou, nyní tomu tak není. Může se stát, že budete díky této práci tak šťastní, že žádnou dovolenou nebudete chtít. Budete okouzleni každým okamžikem své práce. Červen ukazuje, že do toho budete vkládat energii i čas, což je klíčovým základem úspěchu.
Před dlouhým časem, když jsem dostala svou první dohodu o publikaci, řekla jsem si: „Jupí!“ a pak jsem si pomyslela: „Ou, jak tohle zvládnu?“ A pak jsem na to přišla. Řekla jsem si, že úspěch je jednoduchý. Jen zjistit, co je třeba udělat, a pak to jít udělat. Měla jsem ten hrnek čaje ve své pracovně a opravdu jsem věděla, že tu práci prostě DĚLÁTE. Je to o pracovní etice – dělat tu práci.
A v červnu budete velmi šťastní, že se takové práci věnujete.

Dostáváme se k červenci, a tady máme zajímavou kartu. V tradičním tarotu je to karta Viselce, zde ji nazýváme PERSPEKTIVA. Tato karta říká, že si máte dovolit být výstřední. Říká, že si máte dovolit a být hrdí na to, že jste – jak někteří říkají – zvláštní. Dovolíte si být zkrátka odlišní. Nesnažte se tedy zapadnout a být „normální“. V červenci necháte své skutečné já opravdu vyjít na povrch. Je to opravdu o tom být autentičtí, být tím, kým skutečně jste. I to je klíčem k úspěchu, protože VY jste jen jeden/jedna! A pokud se snažíte být někým jiným, utlačuje to vaši moc, utlačuje to vaši sílu. Kazí to vaši přitažlivost. A když si dovolíte být naplno tím, kým skutečně jste, a přestanete řešit, co si ostatní pomyslí, přestanete se starat o to, jestli vás ostatní nesoudí nebo se vám nevysmívají, a dovolíte si být prostě sami sebou, postoupíte výš na další úroveň k úspěchu.
Jsem tak nadšená! Celkově tento rok vypovídá o velkém posunu na další úroveň.

Zde se dostáváme k srpnu. A podívejte se na to! Karta SLUNCE. Život je úúúúúžasný! Je to karta o uznání, o síle pozitivního myšlení, inspirujícím úspěchu… Chtěla bych vám říct, že tyto karty, stejně jako všechny tarotové sady, zohledňují také stinné stránky života a trápení v něm. A tady vůbec nikde nejsou žádné z nich! Je to jako svatební pozvánka, je v tom dotek Nebes.
Je to velmi vzrušující, velmi vzrušující! Bude to zábava.

A tady se dostáváme k… červenec, srpen… k září, máme tady SEDMIČKU RAFAELA. Tato barva náleží Rafaelovi. A říká nám: „Je načase se rozhodnout.“ Vypovídá to o tom, že necháme něco odejít. Je to součást detoxikace. Když se dostáváme k září, dojdete možná ke zjištění, že jste tak úspěšní a vedete si tak dobře, že něco necháte jít. Pro mnoho lidí to bude znamenat, že vaše kariéra léčitele, spisovatele, učitele či umělce, či jakéhokoli vašeho snu, se vyvine na tak vysokou úroveň, že budete moci opustit své zaměstnání. Juchůů!
Budete moci nechat odejít všechno, co vás rozptylovalo. V tomto roce se už nebudeme muset nechat rozptylovat, je to hlavní téma a vedení. Je to pro nás znamení z Nebes.

Dobře, podívejme se na říjen. Říjen… Máme tu další kartu Velké arkány. Tato sada karet je velmi dobře promíchaná. A přesto tady máme již 1,2,3… 7 karet Velké arkány! Pokaždé, když se ve výkladu objeví více karet Velké arkány, vypovídá to o vskutku VELKÝCH, VELKÝCH životních změnách. A všechny, co tu jsou, ukazují na ŠŤASTNÉ velké životní změny. Andělé chtějí, abych vám řekla, že život je skutečně o tom, být ochotni se oprostit a nechat věci jít. Toto je karta NOVÉ ZAČÁTKY a vypovídá o tom, že začínáte nový život, nacházíte svůj úděl, odpuštění a soucitné ohlédnutí za minulostí. A tak – prostě buďte ochotní nechat věci jít.
Uděláme si na to meditaci, až toto skončíme. Jak je to celé vzrušující!

Když se dostáváme k listopadu, na listopad tady máme barvu Gabriela a kartu SEDMIČKA GABRIELA, která říká, že si máte stát za tím, čemu věříte. Někdy, když se tato karta objeví, poukazuje na nějakou zkoušku. Možná se s vámi někdo začne hádat, zpochybňovat vaše rozhodnutí, možná s vámi nebude souhlasit, ale tato karta říká, že jste na té správné cestě pro SEBE a SVÉ životní poslání. A stůjte si za tím! Držte se své víry! Držte se své cesty! Podívejte se na tento nádherný obraz povznesení vysoko nade všechno, vysoko nad konflikty. Může to tedy také znamenat, že se máte zdržovat dramat. Sbohem, dramata!

A když se dostáváme k prosinci… Wow! Toto je skvělý rok! Jupí! Je to ČTYŘKA GABRIELA. Je čas na oslavu! Hojná odměna za tvrdou práci! Oprostěte se od zatěžujících situací a nedělejte si starosti. Toto je karta oslavy. Můžete tu vidět tančící pár. A tato karta znamená, že budete doslova tančit se svým štěstím a oslavovat.

A nyní bych chtěla udělat meditaci, abychom si shrnuli tento rok a pomohla nám všem.

Andělé mě za celé ty roky naučili mnoho věcí a jedna z nich je ta, že nestačí pouze tvrdě pracovat na zhmotňování. Musíme být také ochotni přijímat všechny ty odměny za tvrdou práci a modlitby. Tyto odměny jsou pro nás všechny podporou od Boha a Nebes. Andělé mě naučili, že život je o dávání A přijímání. Že dávání i přijímání jsou rovnocenně posvátné, stejně zdravé a stejně důležité. Řekli, že výdech je stejně tak důležitý jako nádech. Takže meditace bude o ochotě přijímat i dávat stejnou měrou.

Pojďme si udělat chvíli na to, abychom zavřeli oči a odpoutali se od vizuálního rozptýlení. A udělejme společně několik očišťujících nádechů a výdechů. (dýchání)

S každým výdechem necháváte odejít veškerý strach o budoucnost…

Zbavujete se přesvědčení, že bolest a utrpení, které jste prožili v minulosti, vás budou pronásledovat i v budoucnosti… protože tak to není.
Propouštíte jakékoli starosti. Nechte je jít a nechte je Bohu.
A voláme vaše anděly, aby vám pomohli být silní.

Drahý Bože, Svatý Duchu, drahý Ježíši, drahá Matko Marie, archanděli Michaeli a všichni mí milovaní andělé, voláme vás nyní pro každého, kdo je teď s námi.

Pomozte nám všem, kteří chceme učinit tento svět lepším místem.
Pomoz nám všem udržet si jasnou, očištěnou mysl, která se dokáže snadno zaměřit a zůstat soustředěná.
Pomozte nám všem udržet si sebedůvěru. Pomozte nám udržet si svou sebeúctu a odvahu.
A prosím, pomozte nám všem k uvědomění, že jsme dostatečně schopní a připravení vystoupit a vykonat, co je třeba.
Dejme si chvíli…
Drahý Bože, drazí andělé, které změny chcete, abych nyní ve svém životě udělal/a?
Které změny chcete, abych nyní ve svém životě udělal/a?
Která věc vám jako první přišla na mysl? Kterou věc jste ve své mysli uviděli jako první? Jaký byl váš první fyzický pocit?

Pomoz mi, Bože, propustit vše, co již nepotřebuji, ponechat si všechny lekce a lásku a vše ostatní nechat jít.
Pomoz mi, Bože, uvědomit si, že jsem cenný/á.
Pomoz mi, Bože, uvědomit si, že si zasloužím přijímat podporu od Tebe i Nebes.
Pomoz mi, Bože, uvědomit si, že je naprosto bezpečné být šťastný/á. Protože štěstí je posvátné. Protože vy i Bůh jste láska a radost.
Pomoz mi, Bože, vzdát se mých starostí výměnou za mír.
A pomoz mi následovat kroky podle vedení, kterého se mi dostává, bez odkládání a zdržování.
Pomoz mi, Bože, uvědomit si, že jsem v tomto světě potřebný/á a že můj životní úděl je důležitý.
Není třeba dělat si starosti s každým detailem. Nepotřebuji dělat každou věc dokonale. Potřebuji jen dělat jeden krok za druhým, tak, jak mě vedeš.
Prosím o další anděly, aby obklopili každého, kdo sleduje toto video.
Prosím o to, abychom my všichni byli chráněni fyzicky, energeticky, duchovně, finančně, emocionálně i psychicky.
Prosím o to, aby vůdci v tomto světě měli čisté záměry, tak aby mysleli na větší dobro pro své potomky, stejně tak jako ty naše.
Prosím, aby se geoinženýři podívali hluboko do svého srdce, a vážně se zamysleli nad tím, co dělají našemu počasí.
Žádám, aby se korporátní potravinářské společnosti zamyslely nad tím, co je v nejlepším zájmu všech dětí světa.
A aby nám dávaly celistvá jídla, která jsou prostá chemických látek a genetické modifikace.
Žádám, aby vůdci na světě připustili, aby ekonomika byla plodná a hojná pro nás všechny, spravedlivě a čestně, tak aby každý dostal, co potřebuje.
Prosím, aby všechny děti měly mnoho, mnoho čisté vody a také zodpovědného dospělého, který se o ně postará.

Nechť rok 2014 přinese požehnání a pozitivní, blažené změny vám i vaší rodině.
Nechť je rok 2014 návratem Zlatého věku pro naši Zemi.
Nechť je rok 2014 nebem na zemi a probuzením lidských srdcí vůči soucitu, naprostému odpuštění a žití našich životů v souladu s naším životním posláním.

Moc vám děkuji za to, že jste se ke mně dnes připojili, v tomto roce. Budu s vámi během celého roku. Na hayhouseradio.com, na seminářích, které pořádám, na facebooku a na youtube.com.
Mnoho lásky! Bůh vám žehnej! Andělská požehnání! A prosím – řekněte to se mnou – ALOOOOOOOOOOOOOOHA!

Šťastný Nový rok!

* * *

Zdroj: https://www.facebook.com/note.php?note_id=561514747269435 preklad: Magda Techetová

Viac článkov od Doreen a Charlesa Virtue

Knihy od Doreen Virtue

Knihy o anieloch a vílach

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 702 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme