6.1.2014 dorazila energia, ktorá k nám putovala z galaktického stredu

6.ledna 2014 se ve sférách vymazal a vyčistil prostor, tak jak někteří proroci např. Májové předpověděli. Dokonce vědecká komunita se vyjádřila, že tento stav nechápe a snaží se vše vysvětlit. Totiž energie, která dorazila dnešním dnem na naši Planetu Zemi je právě ta energie, které k nám putovala z galaktického středu. Někteří vědci tuto událost očekávali dříve a jiní později. Málo kdo z nich však 6.ledna 2014. Inu stalo se a je to moc dobře.

vesmir

obrázok so súhlasom duron123 / FreeDigitalPhotos.net

Dobře však jen pro někoho a nedobře pro jiného. Vysvětlím nyní význam tohoto proudu energie z galaktického středu. Neplatí to však jen na lidstvo, ale týká se to samozřejmně i rostlinné, živočišné a jinné říše. O co tedy jde? Tím, že je tento prostor čistý, vaše přání se začnou plnit velmi rychle, jelikož momentálně na jejich cestě není žádných zákrut, překážek a jiných zádrhelů. To vypadá velmi skvěle, ale také velmi nebezpečně, protože, kdo si neumí ještě dodnes správně přát, může tento rok a pak další zažívat doslova totální nemilé životní zvraty. Víte i vy jak si správně přát? Pokud dodržíte to co teď napíšu, pak se zvratů vůbec neobávejte, protože vás se to týkat nebude.Tento proud se dá přirovnat k jakému si magnetu, který když přiložíme na magnetickou pásku, vymažou se z ní údaje. Dá se říct, že ji vyčistíme  od informací, které na ní byly. To samé nebo spíše podobně se událo v meziprostorech éterických světů a sfér. Jednoduše řečeno, dříve, když jste si něco SPRÁVNĚ přáli, než se to uskutečnilo, trvalo to do realizace fyzického materiálního světa dlouho. To proto, že myšlenka, nebo emoce přání musela projít skrze úrovně až ke zdroji a pak zpět. Tyto úrovně byly plné jiných energií, které způsobovali buď zpoždění, překážku a nebo dokonce zátaras a tak se přání skrze překážky a různě klikatou cestou nejen přeměnilo ( vzpomeňte na hru tichá pošta, slovo které bylo na začátku jasné a zřetelné, na konci pak vyšlo úplně jiné) ale také se ke zdroji díky vyčerpání vůbec nedostalo. Takže to co se stalo 6.ledna 2014 je to, že se prostor od všech překážek a zátaras vyčistil. Tento den 6. ledna 2014 je nejsilnější, ale jeho síla bude trvat ještě cca jeden celý rok, než ho lidé a jiné formy energií trochu svým nesprávným myšlením zase začnou naplňovat a tedy tvořit překážky. Ve své podstatě, budou časem zase tyto prostory a sféry v éterickém smyslu hustější a hustější ale přesto díky tomuto jevu mnoho lidí změní svůj směr.

Tedy základní první doporučení zní

Nic nechtěj, neboli nic si nepřej. Zní to trochu protiřečně, ale čtěte dál. Mnoho z vás již ví, že vesmír je velké zrcadlo, nebo jeden velký kopírovací stroj. Co vyšlu myšlenkou, emocí nebo obojím, to mi vesmír vrátí. Dřív to bylo tak, že se tyto emoce a myšlenky cestou ke zdroji někde zasekly, zbloudily a ve většině případů změnily díky ovlivnění jinými energiemi, entitami, egregory, elementáry atd. svůj význam. To teď neplatí. Teď, když je čistý prostor, jde myšlenka, či emoce přímo ke zdroji a to bez překážek, takže vesmírné zrcadlo vám vrátí plnou parádou to, co vyšlete. Pokud vyšlete, že něco chcete, pak vám vesmír jako zrcadlo pošle to samé. Takže když vesmíru pošlete : „chci to a to“, pak vám vesmír odpoví: „chceš to a to“.

Výsledek je tedy žádný, s tím rozdílem že vám vesmír vrátil pouze ještě větší touhu chtít. Je to zrcadlo, každý pohyb, který uděláte doma před zrcadlem udělá vaše zrcadlo v koupelně naprosto to samé co vy. Dříve to zrcadlo bylo samá šmouha a tak nebylo skoro nic vidět. Dnes je však vaše zdrcadlo vyleštěné a čisté, takže vidíte v něm vše co právě děláte. Pokud nic nechcete, pak vysíláte vesmíru že máte všeho dostatek a proto vám jako zrcadlo ten dostatek vrátí, tudíž se vám dostatek objeví i v materiálním světě. Celé kouzlo je být spokojený s tím co již máte, být vděčný co právě prožíváte, žijete-li v rozpadlém domě, pak buďte za něj rádi a nepřejte si nový, protože projevením ( opravdové projevení) spokojenosti s vašim domem vám vesmír ve své podstatě zrcadlí nový dům, nebo starší ale větší a opravený atd. Chcete nebo potřebujete nové auto? Pak se spokojte s tím autem co již máte, protože tak vesmíru vysíláte stejné vibrace spokojenosti s vašim dosavadním autem a tím vesmír naladíte na stejné vibrace a jak je známo a i vědci dnes potvrzeno – stejné přitahuje stejné. Vaší vděčností stvoříte ve vesmíru jiné nebo rovnou nové auto. Teď jiné příklady. Jsou rodiče, které o svých dětech tvrdí, že jsou zlobivé. Děti nejsou zlobivé, vyjadřují pouze svoji emoci, kterou jim rodiče naprogramovali.

Pokud budou rodiče tvrdit stále, že mají zlobivé děti, pak jim vesmír dá teprve zlobivé děti a až pak teprve si rodiče uvědomí, jak ty děti byly dříve hodné. Ti rodiče a jiní lidé, kteří nevědí jak dál se svým životem, pak svou pozornost obraťte na malé děti, pozorujte jejich chování, jejich bezprostřednost, radost svého bytí a to vše dělají v přítomném okamžiku. Učte se od nich, protože jsou to praví učitelé. Veškeré strachy a obavy se nyní okamžitě zrcadlí a manifestují do materiálního světa, tedy do naší fyzické reality. Proto zapomeňte na strach a obavy ať se týkají čehokoliv, protože tak dáte sami sobě šanci, aby se tyto obavy a strachy vesmírem přetransformovaly, přeměnily na bezstrachovost. Máte finační dluhy? Pak je nenazývejte dluhy, ale například čistě obyčejnou půjčkou, kterou v klidu časem po částech splatíte. Přesně tak to prociťte a vesmír, jako zrcadlo to tak zařídí. A co vztahy? Je to všechno stejné, kontrolujte svoji mysl a myslete klidně, přítomně, radostně, vděčně, bohatě. Je však důležité si na to nehrát. Zde nějaké afirmace nepomůžou.

Zde pomůže jen upřímnost a přímé jednání. Stejně tak již tímto dnem 6.1.2014 neplatí lidmi tak oblíbený film TAJEMSTVÍ ( THE SECRET). Tento způsob, který se prezentuje ve filmu TAJEMSTVÍ je ve své podstatě obelhávání, jaké si namlouvání něčeho, co již v tyto dny neplatí. Pokud budete takto činit, pak vám vesmír dá naprosto stejné zrcadlení, také vás bude obelhávat, takže svého cíle nedosáhnete. Dříve, pokud to člověk takto dokázal celou dobu upřímně hrát, se dalo nějakého výsledku opravdu dostát. To však neplatí nyní. Nyní každý, kdo bude krást, lhát, podvádět, zneužívat a tvořit jiné gaunerství, se dočká toho samého gaunerství na sobě v několikanásobku. To platí samozřejmně i pro politiky. Zde nejde o trest. Vesmír netrestá, jen dává to, co člověk vysílá, činí, to jak člověk smýšlí, to jak reaguje na situace atd. Proto si každý člověk může vybrat co chce prožívat, protože od teď mu to vesmír dá s plnou parádou. Budete-li vděčný, pak vesmír je vděčný k vám, budete-li okrádat, pak vesmír okrade vás. Budete-li spokojený s tím co máte, pak vás vesmír jako zrcadlo uspokojí ještě více. Budete-li zoufalí, pak vám vesmír zoufalosti přidá. Budete-li veselí, pak vám vesmír pošle mnoho vtipů, aby jste se veselili ještě více. Budete-li např. žárliví, pak vám vesmír vaši žádost splní a učiní vám takové životní situace, aby jste teprve měli pořádný důvod k žárlivosti. Budete-li nespokojení, pak vám vesmír nespokojenost přidá atd. Mohl bych tak pokračovat až do haleluja.

Zkraťme to

Od 6.1.2014 platí tyto vesmírné zákony, které se oproti dřívějšku okamžitě rychle a plně realizují, jelikož již nemají překážek: Jak zaseješ, tak sklidíš, neboli stejné přitahuje stejné. Jak se chováš k druhému tak se bude chovat on k tobě. Je důležité, aby jste se spokojili i s tím co máte a netoužili po něčem jiném, novém. Pokud budete toužit po něčem jiném, pak tím zrcadlíte naprostou stejnou věc a to touhu, takže to dopadne, že se vám ta touha znásobeně vrátí a tak začnete toužit ještě víc, místo toho, aby jste danou věc dostali. Opět radím buďte vděční za vše co máte. Pokud máte momentálně v peněžence např. sto korunu ( nebo třeba jen jednu korunu ) Buďte za ní vděční, protože jestli ji momentálně nepotřebujete, pak to značí, že máte přebytek. Tou vděčností a byť jen jednokorunovým přebytkem vám vesmír zákonitě odrazí (vrátí) zase jen přebytek a vděčnost, neboli spokojenost. Takže se vám začne plnit peněženka.

Co se týče zdraví je to stejné. Jste nemocný? Smiřte se s tím, nebojujte myslí proti tomu. To jak se cítíte opět vesmír zrcadlí, vrací. Bojujte proti nemoci? Pak vám vesmír vrátí jen další důvody, aby jste mohli stále bojovat a takový důvod je třeba ještě zhoršení zdravotního stavu. Jako dobrá pomůcka je si vždy říct nebo doslova uvědomit si jiné horší případy, nebo děje, než momentálně ve skutečnosti jsou. Jako příklad uvádím Pána co si stále stěžuje na bolest kolene. Vesmír mu to zrcadlí a tak ho koleno stále bolí a stav se zhoršuje. Kdy by si tento pán vzal na pomoc příklad jiného pána, který přišel o celou jednu nohu, pak by se na svoji pouhou bolest kolene díval z radostí, neboli by tuto bolest, tento stav přijal a byl za něj vděčný, než aby přišel o celou nohu. Tím, že by takto přemýšlel, by vysílal vděčnost a radost a tak by mu vesmír poslal to samé- vděčnost, radost a jelikož vždy dává na víc, tak by mu také poslal uzdravení kolena. Podívejte se na jiné horší situace, než momentálně prožíváte vy a buďte vděčný za tu svoji. Takovýto příklad si vložte do jakékoliv situace ve vašem životě. Je jedno co je to za situaci, jenom se musí shodovat. Například nebudu používat příklad pána z bolavým kolenem, když se jedná o zcela jinou situaci a to takovou, že např. mi ukradli auto. V tomto případě je vhodné si říct, Bůh ví co by se mi v tom autě mohlo stát. Např. havárie, kde bych mohl být vážně zraněn nebo i zemřít, či bych v tom autě někoho srazil atd. Takto vezmete za vděk, že vám to auto ukradli a jste rád, že jste zdraví a žijete. Takto vyslané emoce vděku a radosti opět vesmír vrací a zase vždy k tomu dává bonusy.

Druhé doporučení zní

Žij v přítomnosti, v přítomném okamžiku. Byť se to zdá být pro někoho nemožné, opak je pravdou. To jediné je právě možné, vše ostatní je přelud. O přítomném okamžiku se nebudu více rozepisovat, protože na vysvětlení a pochopení tohoto jedinečného a jediného pravdivého bytí, je potřeba napsat knihu. A to se již stalo a hned několik. Jeden z autoru, který přítomný okamžik sám žije a dobře to vysvětluje ve svých knihách je možná vám již známý  ECKHART TOLLE. Doporučuji jeho knihy, protože jsou opravdu dobře pochopitelné. Také stačí zadat jeho jméno na youtube a vyjede vám mnoho jeho odkazů. Pokud ještě přidáte za jeho jméno CZ ( Eckhart tolle cz), tak je i s českými titulky. Nezapomeňte si však titulky zapnout.

Takže buďte vděčný za to co již máte a žijte v přítomnosti. Pokud nejste zatíženi těžkou karmou, pak se odvážím tvrdit (pokud opravdu vše upřímně dodržíte), že se stanete velmi šťastnými bytostmi naplněné všeobecným bohatstvím jak duchovním tak třeba i finančním.

S úctou k vám lidem a k samotnému bytí Merlain.

Zdroj a aj video na stránke: dobresdeleni.estranky.cz

Ďalšie články o transformácií, evolúcií a proroctvách

Knihy o transformácií a proroctvách

Učenie Ivy Adamcovej

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 705 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme