Čo je informovaná fľaša a na akom princípe funguje

Veda už dávno potvrdila, že vesmír pozostáva z energie, ktorá je v neustálej vibrácii. Táto skutočnosť otvorila nové pohľady na to, akým spôsobom vnímame a komunikujeme s prostredím, v ktorom žijeme. Každá frekvencia môže byť preložená do série informácií a tie sú potom ďalej zakódované.

Voda má schopnosť prijímať informácie z prostredia, kadiaľ prechádza. Ide o vibrácie materiálov s ktorými prichádza do styku, vibrácie prostredia kadiaľ tečie, ale aj ľudské emócie či myšlienky. Preto hovoríme, že voda si pamätá, kadiaľ pretekala. Tieto skutočnosti a veľa daľších sú už dávno vedecky podložené. Jedena z preukázateľných vedeckých výskumov je práca Dr. Masaru Emota, ktorá získala uznanie na celom svete a už mnohí o nej počuli.

Dr. Masaru Emoto vystavoval vodu pozitívnym a negatívnym vibráciám z prostredia, ako napríklad hudba, slová a modlitby, potom dal vodu zamraziť a neskôr mikroskopicky odfotil zamrznutú vodu.Výsledky sú ohromujúce! Tam, kde bola voda vystavená pozitívnym vibráciám, vzniknuté kryštály mali krásne tvary. Pri vystavení negatívnym vibráciám sa kryštály vytvorili zdeformované a nepravidelné. Pokiaľ Vás to zaujíma zadajte do vyhľadávača Google Dr. Masaru Emoto a nájdete stovky informácii o jeho výskume po celom svete.

i9 fľaša

i9 fľaša

Na tomto princípe vibrácii je postavená aj i9 informovaná fľaša a to vďaka silnému kremíkovému informačnému kódu vyrobenému technológiou informovania Poznik TP. i9 informovaná flaša využíva princípy, ktoré sú podporené prácou a výskumami renomovaných svetových priekopníkov v oblasti vedy, okrem Dr. Masaru Emoto je to Dr. Korotkov, Dr. Voikov, Pop, rovnako tak ich predchodcovia Dr. Samuel Hahnemann, Dr. Wilhelm Reich a Viktor Schauberger.

Vďaka presnej aplikácii technologie Poznik TP môžeme vybrať, zosilniť a vytlačiť konkrétne informácie energie (vibrácie) k objektom nášho výberu. Informácia je vytlačená v číslach, kde každé číslo obsahuje stovky súborov informácií. Konečným výsledkom je kombinácia niekoľkých tisíc starostlivo vybraných súborov informácií (pozitívne vibrácie), ako sú mantry, hudba, prána, modlitby, svetlo, farby, čísla a ďalšie. Ide o rôzne sady informácií vrátane Rig Veda, Athur Veda, William Blake Love Poems, Beethovenova Symfónia 7 známa pre svoje liečivé energie.

Rovnako pozitívne vibrácie slov ako mier, láska, liečenie, vitalita a blaženosť, ktoré boli zozbierané prostredníctvom neustáleho výskumu po dobu niekoľkých desiatok rokov.

Technológia informovania POZNIK TP – čo sa za tým skrýva ?

Samotný proces Technológie informovania (Technológia Poznik) je kombinácia niekoľkých vedeckých procesov schopných ovplyvniť systém pospájaných molekúl rozličných zložiek (voda, sklo, plast, kov, atď.) pomocou informácií alebo kódu. Technológia využíva, Hydraulickú technológiu, Technológiu Orgónových generátorov, Gemston terapie, Kódovanie a Hašovací algoritmus.

Hydraulická technológia

Technológia, ktorá sa používa na reštrukturalizáciu molekulárneho tvaru vody je známa ako hydraulická technológia. Pojem “hydraulická” patrí do odvetvia vedeckého výskumu, ktoré skúma to, akým spôsobom môže byť molekulárna štruktúra vody ovplyvnená svojím prostredím. Inými slovami, je to veda, ktorá sa zaoberá ovplyvňovaním vlastností vody. Merania potom môžu byť zrealizované na základe kvalitatívneho účinku tejto už “štruktúrou zmenenej” vody v biologických procesoch. Jednoduchým experimentom bolo dať kvet do fľaše s vodou a pozorovať proces.Hydraulická technológia umožňuje riadený prenos známych informácií do vody. 

Použitie Orgónových zariadení na ovplyvnenie vody

Wilhelm Reich objavil všadeprítomnú energiu, ktorá sa všade nachádza vo veľkom množstve. Je to univerzálny oceán kozmickej energie, ktorá vypĺňa celý vesmír. Orgónová energia je inak známa vo východných tradíciách ako Chi (v Číne), Prana (v Indii) alebo Ki (v Japonsku). Orgónová energia je energiou životnej sily, ktorá obklopuje všetky formy života, keď sú aktívne. 

Čo orgónová energia spôsobuje? Primerane skonštruované orgónové zariadenie je schopné vyvážiť celý život a veci v rámci svojho operačného poľa. Rovnováha sa v tomto zmysle vzťahuje na rozličné pozitívne účinky, ktoré orgónová energia má na fyzickú, mentálnu a emocionálnu pohodu jednotlivca. Poznik TP využíva orgónové kanóny na kódovanie vody s energiou životnej sily. Orgónové generátory, ktoré Poznik TP využíva, sú vyrobené zo živicovej/kovovej matice s veľkými ametystovými kryštálovými geódami. Tie efektívne zhromažďujú, transformujú a vyžarujú éterickú energiu, premieňajúc pri tom kladné ióny na záporné ióny.

Pozitívne a negatívne sa v tomto zmysle vzťahuje na polaritu iónov a nie na ich vnútorné vlastnosti.Sú to práve negatívne ióny, ktoré poskytujú pocit pohody podobný tomu, keď sa človek nachádza pri vodopádoch alebo v borovicovom lese. V takom prostredí sa človek cíti posilnený a svieži. To vďaka dýchaniu vzduchu s vysokým obsahom malých záporných iónov kyslíka.

Poznik TP nabíja vodu so zápornými iónmi, takže, keď pijete “informovanú” vodu, tým vlastne príjmate záporné ióny. Sú to práve tie záporné ióny, ktoré vám dodávajú ten “pocit dobitia energie”.

Hašovací algoritmus

Hašovací algoritmus umožňuje, aby hocijaký text alebo knižka boli preložené do numerického kódu, ktorý vysiela tú istú frekvenciu ako písaný text. Využitie tejto technológie je vhodné na kódovanie vody a umožňuje, aby do vody mohlo byť zakódované veľké množstvo informácií.

Na informačnom štítku/kóde malé farebné čísla v opačnom smere predstavujú písomnú informáciu, ako sú napríklad pozitívne myšlienky a výroky, duchovné texty, védy a mantry, ktoré boliprevedené do matematických algoritmov. Tento proces sa v oblasti informatiky nazýva kódovanie. Kódovanie umožňuje, aby jednotlivé informácie mohli byť preložené do číselných kódov.Funkcia kódovania zabezpečuje zobrazenie dát ľubovoľnej dĺžky do dát pevnej dĺžky. Pôvodný text môže byť jedným slovom alebo vetou či celým dokumentom. Hašovací algoritmus ho prevedie – konvertuje do čísla alebo pevne stanovenej dĺžky textu. Hašovacia funkcia sa v praxi používa ako podproces pri hľadaní podobných úsekov DNA sekvencií a iných úloh v bioinformatike.

TEST s jablkom:

TEST so slnečnicou:

informovana_flasa_test1

Aké sú hlavné účinky i9 informovanej fľaše?

  • Ovplyvňuje molekulárnu štruktúru vody a vracia ju do svojho prirodzeného stavu
  • Podporuje samočistiace schopnosti
  • Znižuje genotoxický faktor
  • Zvyšuje energetické bio-pole
  • Zmäkčuje vodu, je viac lahodnejšia

i9 informovaná fľaša bola podrobená rozsiahlym medzinárodným vedeckým testom, ktoré preukázali a potvrdili, že pitím vody z i9 fľaše sa zlepšujú výkonnostné schopnosti a redukuje sa čas na zotavenie organizmu. Zvyšuje sa energetické bio-pole a znižuje napätie organizmu.

Aké ďalšie benefity prináša i9 informovaná fľaša?

    • Vyrobená zo skla, ktoré je recyklovatelné
    • Prakticky chránená proti rozbitiu – vďaka strategickému umiestneniu gumových pásikov
    • Nádherný dizajn
    • Navrhnutá prírodou – vďaka účinku silnému informačnému kódu
    • Vo farbách všetkých 7 čakier – farebná terapia a harmonizácia
    • Možnosť použitia na celý rad nápojov (čaje, smoothie, džúsy, energetické nápoje ..)
    • Doživotná záruka na informačný kód

Pre koho je i9 informovaná fľaša určená?

Pre každého kto chce piť čistú vodu v tom najprirodzenejšom stave, zo zdravej a praktickej fľašky. Je vyvinutá pre športovcov a na každodenné použitie. Je vhodná aj pre deti.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
10 506 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme