Biorezonančne upravená voda

kvapka-vody-voda

Články o vode – klik na obrázok

Ľudský organizmus je zložitý systém, v ktorom voda je jeden z najvýznamnejších faktorov. Pri plnení svojich úloh v každom organizme (aj ľudskom) preniká až do základov bunečnej štruktúry (nášho tela). Je nenahraditeľnou substanciou v ľudskom organizme, či už pre riadne jeho fungovanie, vrátane zbavovania sa toxínov a patogénov (detoxikácia) z organizmu.

Nový produkt pre biorezonančnú terapiu s biorezonančne upravenou vodou pre najobvyklejšie indikácie na harmonizovanie a posilňovanie autoregulačných a obranných schopností organizmu.

Výhodou je, že biorezonančne upravenú vodu si užívateľ vlastne vyrába sám doma, na čo podľa indikácie použije naprogramovaný biočip zo špeciálnych kryštálov (ktoré sú primárnym nosičom biofrekvencií a fytofrekvencií), ktorý vložíme do nádoby s vodou (najlepšie do tienenej – termosky). Voda je birezonančne upravená za 24 hodín (na 100 % svojej možnej kapacity nosiča rôznych bio a fytofrekvencií podľa primárneho zdoja žiarenia-čipu) a potom sa priebežne pije 1 až 2 litre za deň v dávkach po 1,5 dcl.

Biočip je na 100 % aktívny 2-3 mesiace, potom jeho aktivita postupne klesá. Doporučujeme ho používať 2 mesiace. Potom je ho vhodné vymeniť za nový, nakoľko môže byť jeho frekvencia, vplyvom vonkajšieho žiarenia postupne ovplyvňovaná – interferencie, aj preto by nádoba s vodou mala byť od domácich zdrojov žiarenia (televízor, mikrovlnná rúra, mobilný telefón) vzdialená minimílne 2 až 3 m.

Takto upravená voda je výborným nosičom biofrekvencií a fytofrekvencií, ktoré sú importované až na úroveň základnej bunečnej štruktúry, kde vlastne napomáhajú v systéme obranyschopnosti organizmu. Ich účinok v organizme môže pôsobiť aj preventívne.

Použitá voda by mala byť pramenitá, alebo filtrovaná

Keď je biorezonančne upravená voda po 24 hodinovej úprave spotrebovaná (vypitá), nádobu vypláchneme a znovu naplníme na 24 hodinovú úpravu. Takto to opakujeme 2 až 3 mesiace. Každé 2 týždne nádobu zvnútra riadne vyumývame.
Pre výrobu biorezonančnej vody naprogramovaný biočip buď nalepíme na spodnú časť tienenej fľaše (zabalenej do alobalu), alebo čip vhodíme priamo do termosky s vodou.

Biočipy sú podľa rôznych indikácií vyrábené v troch hlavných druhoch:

1) BF – čipy nahrané na biofrekvenciu pomocou biofrekvenčného prístroja (podľa druhu indikácie)
2) FF – čipy s nahranou fytofrekvenciou liečivých rastlín
3) FBF – kombinované čipy s nahranou fytofrekvenciou liečivých rastlín a aj pomocou biofrekvenčného prístroja

BF-članok-voda

Vlastnosti tejto vody pôsobia rýchlo až na bunečnej úrovni podľa rôznych indikácií, bez vedľajších účinkov, ako aj cielene na podporu obranyschopnosti a harmonizáciu organizmu (alebo jednotlivých orgánov).

Voda, ktorá je sekundárne nosičom bio a fyto rezonančných frekvencií pôsobí na fyzikálnej úrovni organizmu a vlastne mu účinne napomáha vybudiť a harmonizovať autoregulačné schopnosti organizmu, pričom môže pôsobiť aj detoxikačne na rôzne patogénny, ktoré sa môžu vyskytovať pri rôznych ochoreniach.

Rôzne druhy liečivých vôd okrem typického chemického zloženia sú nositeľom špeciálnych frekvenčných vlnení (žiarení). Liečivé vody boli odpradávna využívané pre pozitívne účinky na ľudský organizmus, bez ohľadu na to, aby bol poznaný mechanizmus liečivej sily tejto vody.

Tieto vody pri prechode rôznymi geologickými vrstvami, sú vystavené vplyvom rôznych látok, ako aj ich žiareniu. Minerály, ktoré sú vo vode rozpustné, ako aj samotná voda, sú nositeľom určitých frekvencií (vrátane Shumanovej rezonancie Zeme), ktoré tiež pôsobia na úrovni bunečnej štruktúry. Mnohé z možnosí tejto vzácnej kvapaliny len čakajú na svoje objavenie.

rezon-life-biorezonancny-cip

Štandardizovaná sada biorezonančných produktov, (biočipov a ďalších), pre najobvyklejšie indikácie, pre harmonizovanie a posilňovanie autoregulačných schopností organizmu.

Biorezonančné čipy (produkty) Rezon-Life sú nosiče zosilnených frekvencií, ktoré sú do nich namodulované vystavením nosičov (biočipov) biorezonančnému poľu. To môže byť buď na fyzickej úrovni (byliny, vitamíny, minerály, rastlinné extrakty), alebo v digitalizovanej forme v medicínskych prístrojoch na to určených. Takto namodulované nosiče – biočipy – harmonizujú organizmus, obnovujú a posilňujú jeho autoregulačné schopnosti.

K zosilneniu účinku a k predĺženiu jeho pôsobenia slúži zmes kryštálov, ktoré svojou štruktúrou a zložením zabezpečujú ukladanie a prenos cielených bio-informácií.

Druhy biorezonančných produktov – biočipy REZON LIFE:

  • Biočipy s frekvenciou na odpudzovanie kliešťov
  • Biočipy na posilňovanie autoregulačných schopností organizmu proti alergiám (peľové, zvieratá, roztoče, prach, bodavý hmyz)
  • Biočipy na posilňovanie autoregulačných schopností organizmu proti intolerancii organizmu na základné potraviny (mlieko, pšenica, mäso, vajcia)
  • Biočipy na posilňovanie autoregulačných schopností organizmu proti vírusom, baktériám a plesniam
  • Biočipy na odrušenie a oslabenie negatívnych vplyvov geopatogénnych zón a elektrosmogu na organizmus
  • Biočipy s frekvenciami pre harmonizáciu a posilnenie energetických dráh orgánova) pre srdcovo-cievny systém

    b) pre pľúca, hrubé črevo, kožu
    c) pre pečeň a žlčník
    d) pre žalúdok, pankreas, slezinu
    e) pre obličky a močový mechúr

Všetky informácie uvedené na tejto stránke sú len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú zákazníkov k tvrdeniam, že majú tieto produkty liečivé účinky.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 196 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme