Zachovanie mladistvého tela aj ducha pomocou Spiruliny Hawaii

Havaj, pôvodný názov Sandwichove ostrovy, je 50. spolkovým štátom USA, ktorý sa rozkladá ďaleko od kontinentu v Tichom oceáne. Boli vytvorené splynutím dvoch veľkých vulkánov – Mauna Kea (4 200 m) a Mauna Loa (4 160 m). So svojím úpätím, ktoré spočíva na morskom dne 5 500 m pod hladinou mora, je Mauna Kea dokonca najvyššou horou sveta. Výškový rozdiel medzi základňou a vrcholom je väčší než výška Mount Everestu nad morskou hladinou. V tejto výnimočnej geografii, kde sa snúbi hneď niekoľko významných faktorov, vzniká skutočne najlepšia spirulina na svete.

hawaii-spirulinaTisícky kilometrov od najbližšej pevniny a bez vlastného priemyselného znečistenia ide o jednu z najkvalitnejších lokalít našej planéty. Zaliata silným rovníkovým slnkom a prelievaná nadpriemerným množstvom dažďových zrážok predstavuje takmer ideálne prostredie.

Proces pestovania spiruliny využíva nielen prírodnú pramenistú vodu, ktorá sa počas hľadania cesty do údolia nasycuje stopami vulkanických prvkov, ale aj absolútne čistú, hlboko morskú vodu. Tá svojím obsahom zaisťuje ďalších 94 minerálov. Dohromady tak spirulina prináša kvintesenciu, ktorá vyniká medzi všetkými ostatnými.

Patentovaná technológia, pomocou ktorej sa spirulina po dopestovaní suší, využíva chladnú morskú vodu z hĺbky väčšej než 600 metrov. Na princípe tepelného čerpadla umožňuje jej ekologické a šetrné sušenie. Táto metóda je nielen veľmi ohľaduplná k životnému prostrediu, ale vo fáze sušenia udržiava hladinu kyslíka na minimu, čím naopak zachováva v riase maximum antioxidantov. Tie pri bežnom procese sušenia oxidujú a stávajú sa neúčinnými. Ich strata môže činiť až 50%-ný úbytok.

Havajská spirulina obsahuje takmer dvojnásobné množstvo biologicky prospešných látok než akákoľvek iná spirulina a približne 30 nutrientov, ktoré v ostatných spirulinách vôbec nenájdeme.

Hawaii_Spirulina_powder

Hawaii Spirulina pre viac info klik na obrázok

V čistej morskej vode, uprostred panenskej prírody Havajských ostrovov, získavame tú najlepšiu spirulinu na svete. Jej absolútna výnimočnosť spočíva v jedinečnom prostredí, kde zaliata slnkom pomaly rastie a silnie, aby prostredníctvom načerpanej energie a svojho unikátneho zloženia pomáhala zdraviu a vitalite nášho tela. Ponúka pozoruhodnú škálu vitamínov, minerálov a živín. Je najlepším zdrojom rastlinných, dobre vstrebateľných bielkovín (až 70% obsahu pri 80% schopnosti vstrebávania).

Energetická charakteristika

Hawaii Spirulina rýchlo obnovuje výkonnosť tela a regeneruje organizmus pri vysokej záťaži, takže ju môžeme ponúknuť nielen na doplnenie síl, ale aj použiť na zachovanie mladistvého tela aj ducha. Jej rejuvenilizačné účinky pomáhajú udržať vysokú schopnosť adaptability tela aj v momentoch nesprávnej životosprávy (alkohol, nezdravé párty…). Predstavuje jeden z najlepších variantov harmonizácie pri celkovom vykoľajení organizmu, ktoré sa prejavuje mnohými problémami s neštandardnými zdravotnými prejavmi a nejednoznačnými chorobami.

Pôsobenie na energetické dráhy

Hawaii Spirulina pôsobí predovšetkým na oblasti orgánov a energetické dráhy, ktoré pomáhajú pri obnove, výkonnosti tela a regenerácii organizmu – pečene, žlčníka, osrdcovníka a troch ohnísk, žalúdka a sleziny.

Použitie Spiruliny Hawaii

  • optimalizuje pohyb stravy cez tráviaci trakt, zlepšuje pocit sýtosti
  • pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť, budovať prirodzený svalový potenciál
  • je dokonalou výživou pri vysokej pracovnej záťaži, strese a športovom výkone
  • stabilizuje hladinu krvného cukru
  • dodáva potrebné minerály, vitamíny a živiny
  • zvyšuje tvorbu laktobacilov a tým zlepšuje črevnú mikroflóru
  • významne podporuje obranyschopnosť organizmu
  • stimuluje lymfatický systém
  • je bohatá na nukleové kyseliny (RNA/DNA), ktoré sú dôležité pre regeneráciu buniek a majú vplyv na proces starnutia a opotrebovania organizmu
  • urýchľuje hojenie rán
  • obsahuje železo, ktoré má vplyv na tvorbu červených krviniek a hemoglobínu – priaznivo pôsobí na transport kyslíka, znižuje únavu a pocit vyčerpania
  • efektívne odbúrava nežiadúce toxické látky a prirodzenými cestami ich odvádza z tela
  • podporuje mozgovú činnosť a schopnosť sústrediť sa

Recepty s igredienciou Hawaii Spirulina

ZELENÁ BOMBA

INGREDIENCIE:

  • 1 banán
  • 1 šálka mladého špenátu
  • 1/2 šálky čerstvých alebo mrazených jahôd
  • 1 lyžička Hawaii Spiruliny
  • 1 šálka mandľového alebo obyčajného mlieka

POSTUP:

Vložte všetky ingrediencie do mixéra, ako prvé špenátové listy, aby boli na dne. Potom pridajte jahody, banán, mlieko a havajskú spirulinu. Rozmixujte. Ak používate čerstvé jahody, môžete pridať šesť kociek ľadu.

EXPERIMENTUJTE:

  • jahody skvele nahradia akékoľvek výrazné ovocie, napríklad čučoriedky
  • blahodárne účinky celkom iste pozdvihnete pridaním 1/2 šálky kapusty
  • pre vyznávačov štíhlej línie, pohybu a športových výkonov je možné obohatiť nápoj lyžicou chia semienok alebo konopného proteínu v prášku

PRIMA COLADA

INGREDIENCIE:

POSTUP:

Vložte všetky ingrediencie do mixéra a mixovaním vytvorte jemnú textúru pripomínajúcu váš obľúbený nápoj.

mixéry-perfect-smoothie

Pre viac info klik na obrázok

Všetky informácie uvedené na tejto stránke sú len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú zákazníkov k tvrdeniam, že majú tieto produkty liečivé účinky.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 103 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme