Mandaly ktoré odhalia vašu typológiu – otestujte sa

Počúvajte svoje vnútro, nezmýli sa. Mandaly vám napovedia, aký ste typ. Pozrite si všetkých 5 mandál a tá, ktorá vás osloví, je tá správna.

mandala_beauty_energy_cytov
Zem charakterizuje žltá farba a sladká chuť. V ľudskom živote je spojená so zrelosťou. Obdobie Zeme sa u väčšiny ľudí prekrýva s časom založenia rodiny a budovania kariéry. Súvisí s ním citlivosť, sebarealizácia, stabilita, pokoj, bezpečie a empatia, ale na druhej strane aj nedôvera, nerozhodnosť, precitlivenosť a lenivosť.

Ak sa Vám najviac páči táto mandala, pre Vásje najvhodnejší:
Pleťový krém CYTOVITAL renove

Vyživuje zrelú pleť so sklonom k tvorbe vrások. Pomáha pri obnove dermálnych buniek, zlepšuje elasticitu pokožky a podporuje jej mladistvý vzhľad. Je vhodný ako denný aj nočný krém.
Zmyselná zemitá vôňa santalu a vanilky osloví zrelú ženu. Odbúrava stres a napätie, unáša nás na krídlach exotiky, upokojuje psychiku a hladí po duši.

mandala_beauty_energy_rutic
Pre Oheň je typická horká chuť, južná svetová strana a z ročných období samozrejme leto. V ľudskom živote predstavuje dobu radostnej mladosti. Obdobie Ohňa je spojené s intenzívnym duševným vývojom, zvedavosťou, intuíciou a smiechom, schopnosťou prežívať šťastie nezávisle na vonkajších faktoroch. Na druhej strane sa môže prejavovať zmätenosťou v konaní a neschopnosťou vyjadriť.

Ak sa Vám najviac páči táto mandala, pre Vásje najvhodnejší:
Pleťový krém RUTICELIT renove

Svojou ľahkou revitalizačnou kompozíciou je určený pre všetky typy pleti. Ak nemáte pleť priveľmi mastnú a ani nepociťujete suchosť a sťahovanie, Ruticelit renove je ten pravý. Je vhodný najmä pre pleť s rozšírenými žilkami – kuperózou. Spevňuje a posilňuje pružnosť ciev, podporuje mikrocirkuláciu, zmierňuje svrbenie. Pokožku zmäkčuje a zvláčňuje. Je vhodný ako denný aj nočný krém.
Ruža je čistá láska skoncentrovaná do kvapky esencie, ktorá podporí radosť, dôveru a prijatie samého seba.

mandala_beauty_energy_artri
Vode náleží modrá a čierna farba, slaná chuť, sever a zima. V ľudskom živote ovláda jeho poslednú fázu. Pre element Vody je charakteristická múdrosť, intuícia, skromnosť, vytrvalosť, stálosť a zmierenie. Na druhej strane sa Voda môže prejavovať vo svojej negatívnej polohe ako strach, depresia, strnulosť a neustále obavy.

Ak sa Vám najviac páči táto mandala, pre Vásje najvhodnejší:
Pleťový krém ARTRIN renove

Je určený pre unavenú, suchú a citlivú pleť, ktorá stráca svoju prirodzenú farbu. Pokožke dodáva potrebnú výživu, ochraňuje ju, hydratuje a zabraňuje jej ďalšiemu vysušovaniu. Hojí drobné jazvičky a vyhladzuje začínajúce vrásky, pomáha pri viditeľných tmavých kruhoch pod očami. Je vhodný ako denný aj nočný krém.
Vôňa večernej letnej prechádzky pozdĺž brehu mora. Arabský jasmín sa snúbi s vôňou cedru a dodáva silu do všedných dní. Podporuje chuť tvoriť a radovať sa.

mandala_beauty_energy_drose

Kov, je spojený s energiou Sucha. Z ročných období patrí Kovu jeseň, zo svetových stran západ a v ľudskom živote sa ujíma vlády po plodnom období Zeme, vo vrcholnej fáze aktívneho života. Čas Kovu je spojený s dozrievaním a žatvou, potom s uvädaním a vysychaním. Aj so schopnosťou presadiť sa, so životnou pevnosťou, zodpovednosťou a cieľavedomosťou, na druhej strane s bojovnosťou, plačom, smútkom, zlou adaptabilitou a puntičkárstvom.

Ak sa Vám najviac páči táto mandala, pre Vásje najvhodnejší:
Pleťový krém DROSERIN renove

Obnovuje suchú, stenčenú pleť, ktorá nedostatočne plní svoju ochrannú funkciu. Je najmastnejší zo všetkých krémov RENOVE, preto je vhodný aj pre najsuchšie typy pokožky. Chráni pred vonkajšími vplyvmi – chladom, vetrom a mrazom. Uplatní sa teda aj ako zimný krém, pre všetky typy pleti. Je vhodný na denné aj nočné použitie.
Vôňa pretkaná levanduľou prináša sviežosť a čistotu ako tanec za letného dažďa na rozkvitnutej lúke. Podporuje spoľahlivosť a dodáva odolnosť.

mandala_beauty_energy_prote
Protektin renove patrí k prvku Dreva a energii Vetra. Patrí k nemu zelená farba, kyslá chuť a zo svetových strán východ. Z ročných období sa k nemu spája jar a v ľudskom živote analogicky bezstarostné detstvo. Drevo znamená prudký rozvoj, vízie, plánovanie, rozhodnosť, zvedavosť a s ňou spojená originalitu a kreativitu, ale tiež sa môže prejaviť Unáhlenosťou v rokovaní, hnevom, či neschopnosťou plniť alebo dokončovať plány.

Ak sa Vám najviac páči táto mandala, pre Vásje najvhodnejší:
Pleťový krém PROTEKTIN renove

Je určený na zmiešanú a mastnú pleť alebo problematickú pokožku so sklonom k vyrážkam, dermatitídam a akné. Účinne hojí zápalové a ekzémové ložiská, pritom pleť nevysušuje, ale pomáha jej vláčnosti, sťahuje póry. Je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, najmä vápnika a horčíka. Eliminuje tvorbu a rozsah pigmentových škvŕn a svojím zložením prirodzene neutralizuje toxíny. Je vhodný ako denný aj nočný krém.
Svojou vôňou pripomína čerstvo vyprané prádlo usušené a bielené na letnej lúke, rovnako čistá sa bude cítiť Vaša pleť. Dodáva odolnosť a podporuje spoľahlivosť

Každá mandala patrí k jednému z piatich krémov Beauty renove

a práve tá vami zvolená vám napovedá, ktorý krém si vybrať, pretože vaše vnútro to vie najlepšie. Môže sa však stať, že krém zvolený podľa mandaly sa vám nebude páčiť – vôňou, konzistenciou … Je to však v poriadku. Skôr či neskôr sa ku krému prislúchajúcemu k zvolenej mandale aj tak dostanete. O tom je cesta k celistvosti. Naše telo sa v priebehu cyklov a plynutie času neustále mení, preto ak máte možnosť disponovať celou sadou pentagramu Beauty renove, môžete mať ráno túžbu naniesť na tvár Droserin renove, ale večer zatúžite po Cytovital renove. Aj to je v úplnom poriadku.

Základom kozmetiky zameranej na starostlivosť o pleť je rad piatich pleťových krémov RENOVE, vyvinutých podľa princípu harmónie piatich prvkov.

Päť unikátnych krémov, ktoré reprezentujú päť elementov tradičnej čínskej medicíny:
Drevo, Oheň, Zem, Kov a Vodu.
Päť prípravkov, z ktorých každý je svojím účinkom zameraný na určitú orgánovú skupinu, typ pleti, stav mysle alebo nerovnováhu vnútorného organizmu.
Jednotlivé prípravky na seba nielen nadväzujú, ale sa aj vzájomne dopĺňajú, vyrovnávajú a tvoria ucelený systém.
Voľba správneho krému tak otvára priestor pre hravosť a predovšetkým vlastnú intuíciu. Či už vyberiete podľa vône, farby, nálady, alebo celkom konkrétnej potreby, Vaša voľba bude vždy správna.

Cytovital renove

Zmyselná zemitá vôňa santalu a vanilky osloví zrelú ženu. Odbúrava stres a napätie, unáša nás na krídlach exotiky, upokojuje psychiku a hladí po duši.
» pre zrelú pleť so sklonom k tvorbe vrások
» pomáha pri obnove dermálnych buniek
» zlepšuje elastickosť pokožky
» podporuje jej mladistvý vzhľad
» vhodný ako denný aj nočný krém

Ruticelit renove

Ruža je čistá láska skoncentrovaná do kvapky esencie, ktorá podporí radosť, dôveru a prijatie samých seba.
» ľahká revitalizačná kompozícia
» určený pre všetky typy pleti
» vhodný najmä na rozšírené žilky – kuperózu
» spevňuje a posilňuje pružnosť ciev, podporuje mikrocirkuláciu
» zmierňuje svrbenie
» pokožku zmäkčuje a zvláčňuje
» vhodný ako denný aj nočný krém

Artrin renove

Vôňa večernej letnej prechádzky pozdĺž brehu mora. Arabský jasmín sa snúbi s vôňou cédra a dodáva silu do všedných dní. Podporuje chuť tvoriť a radovať sa.
» pre unavenú, suchú a citlivú pleť, ktorá stráca svoju prirodzenú farbu
» pokožke dodáva potrebnú výživu
» ochraňuje, hydratuje a zabraňuje ďalšiemu vysušovaniu pokožky
» hojí drobné jazvičky
» vyhladzuje začínajúce vrásky
» pomáha pri viditeľných tmavých kruhoch pod očami
» vhodný ako denný aj nočný krém

Droserin renove

Vôňa myrtového hája zaliateho slnkom prebúdza a zbystruje všetky zmysly, navodzuje pocit
bezpečia, vyrovnanosti a nadzmyslového vnímania mieru.
» na suchú, stenčenú pleť, ktorá nedostatočne plní svoju ochrannú funkciu
» najmastnejší zo všetkých krémov RENOVE
» vhodný aj pre najsuchšie typy pokožky
» chráni pred vonkajšími vplyvmi – chladom, vetrom a mrazom
» uplatní sa ako zimný krém pre všetky typy pleti
» vhodný ako denný aj nočný krém

Protektin renove

Vôňa cistu pretkaná levanduľou prináša sviežosť a čistotu ako tanec pri letnom daždi na rozkvitnutej lúke. Podporuje spoľahlivosť a dodáva odolnosť.
» na zmiešanú a mastnú pleť
» na problematickú pokožku so sklonom k vyrážkam, dermatitídam a akné
» zmierňuje zápalové a ekzematické ložiská
» pleť nevysušuje, ale pomáha, aby bola vláčna, sťahuje póry
» bohatý zdroj vitamínov a minerálov, najmä vápnika a horčíka
» eliminuje tvorbu a rozsah pigmentových škvŕn
» prirodzene neutralizuje toxíny
» vhodný ako denný aj nočný krém

Pri určitých zdravotných problémoch odporúčame pomocou testu (automatickej kresby) zistiť, ktorý z energetických okruhov máte oslabený a nasadiť príslušný energoinformačný preparát od výrobcu ENERGY

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 834 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme