MUDr. Tomáš Lebenhart: Máme príšerné zdravotníctvo! Stále berieme lieky, ale nikdy sa nemôžeme uzdraviť

Poslednú dobu sa zosilňujú tlaky mainstreamových médií (podporované západnou propagandou, za ktorou stoja mocní tohto sveta) ktoré sa snažia čím ďalej tým viac zdiskreditovať a znemožniť činnosť rôznych jedincov a inštitúcií, ktoré pomáhajú ľuďom a využívajú k tomu pre oficiálnu medicínsko-farmaceutickú mašinériu „nežiaduce metódy“, ktoré im berú vodu z mlyna. Mnohí študenti  medicíny, ale aj lekári si často ani neuvedomujú, komu tým slúžia uverejňujú hanlivé kritiky bez toho aby si overili účinnosti niektorých „alternatívnych“ metód a zistili si počet skutočne vyliečených ľudí, ktorí sa k alternatíve obrátili kvôli tomu, že im oficiálna medicína pomôcť nedokázala. Ak by si dali námahu a porozprávali sa s ľuďmi, ktorí sa „neschválenými metódami“ uzdravili, asi by nemohli písať to čo píšu, lebo fakty by ich nepustili. Sami priznávajú, že nie sú prípady úmrtia na liečbu alternatívou. Ale o tom, koľko je úmrtí vďaka nesprávne zvolenej diagnóze a liečbe, koľko ľudí ochorie a zomrie na vedľajšie účinky liekov, … o tom sa u nás mlčí, lebo boli použité oficiálne schválené postupy. Našťastie existujú v zahraničí o tom celkom podrobné štatistiky z ktorých sa dajú odvodiť domáce údaje.

Ak by naturálna medicína bola neúspešná, nemala by tak veľa záujemcov z radov chorých a nik by si ich nevšimol. Ale najlepšia reklama pre liečiteľa je odporúčanie od uzdraveného, čo sa samozrejme nepáči študovaným bielym plášťom a ich prívržencom a tak na ľudí, čo majú dar uzdravovať, dávajú udania a nazývajú ich šarlatánmi.

Jedným z lekárov, ktorý už mal dosť toho, že musí platiť za to, čo ho dokonca obmedzovalo, je aj MUDr. Tomáš Lebenhart, ktorý vystúpil z lekárskej komory, aby mohol podľa svojho presvedčenia účinne pomáhať ľuďom a doviesť ich ku zdraviu. Takto mohol používať prostriedky ktoré uznal za vhodné a nie tie, čo mu diktovali „biznismeni“.
Keď aj naňho prišlo udanie, že nie je v komore a napriek tomu lieči, po bolestnom zvažovaní sa vrátil do ČLK, aby mohol ľuďom predpisovať aj tie homeopatíká, ktoré sú v Čechách viazané na lekársky predpis. Paradoxne sú homeopatiká lovcami šarlatánov označované za nefunkčné nakoľko neobsahujú takmer žiadnu účinnú látku. Nie je to Kocúrkovo, že ak to podľa nich neúčinkuje, napriek tomu to dovoľujú predpisovať iba lekárom?

Rozhovor sním si môžete vypočuť zo záznamu nahraného v Českom rozhlase – stanica Plzeň

Z rozhovoru vyberáme:

  • Na 10.000.000 obyvateľov v Čechách je 450.000 onko pacientov, 850.000 diabetikov, 2.500.000 kardiakov, 500.000 astmatikov, 200.000 psoriatikov, 3.000.000 alergikov.
  • Onkológ Vám nepovie prečo máte rakovinu, diabetológ Vám nepovie prečo máte cukrovku, kožný lekár Vám nevie povedať prečo máte psoriázu a tak beriete lieky a nikdy sa neuzdravíte, lebo tí čo učia lekárov to tiež nevedia. Oficiálny smer sa vysmieva tisícročným východným védam (ájurvéda, čínska medicína, …) a pritom oni sú tí, čo skutočne liečia.
  • Pediatria je jeden z oborov, čo je najviac mimo realitu, lebo deti sú stále dookola choré.
  • Oficiálne postupy liečby rakoviny po 5 rokoch prežije iba okolo 2% ľudí.
  • Medicínsky systém zlyháva, napriek tomu z médií počúvame, že máme zdravotníctvo na vysokej úrovni, vo finále máme ale príšerné zdravotníctvo s výnimkou urgentnej pomoci – tá je vynikajúca. Stačí porovnať a pozrieť si úspechy a prístup napr. ájurvédskej kliniky na Srí Lanke.
  • Jedlom sa vieme vyliečiť, ale každý iným, lebo sme iné metabolické typy. Lekári dodnes ešte hovoria ľuďom aby pili mlieko, jedli margaríny, šunky, … a pritom je to veľmi nezdravé.
  • Na Áyurvédu, homeopatiu a podobné metódy často pozeráme s určitou nedôverou. Bojíme sa duchovných a nehmotných tém, ktoré obchádzame. Keď majú ľudia niečo v neporiadku, chcú to rýchlo napraviť. Idú teda za svojím doktorom, aby im niečo predpísal, aby to prestalo bolieť, prípadne sa dožadujú operácie, … Hlavne, aby to bolo jednoduché. Veď si platia poistenie. Socializmus nás na to naučil, tých 40 rokov nie je zanedbateľných.
  • Nie všetky znalosti môžeme získať štúdiom – rozumom. Oveľa viac informácií môžeme získať priamo z univerza.
  • Ľudská myšlienka je tá najsilnejšia energia vo vesmíre. a keďže ľudia to nevedia, chaoticky myslia a tak aj chaoticky žijú a potom sú chorí.

O týchto a ďalších zaujímavostiach sa dozviete v rozhovore

Zdroj: zozhlas.cz

Už pred 10 rokmi o nástrahách farmafiriem písal František Šteffek, ktorý náhle zomrel za nevyjasnených okolností.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 409 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme