HEAL summit – nové povedomie v oblasti zdravia a liečenia ZDARMA

HEAL summit – namiesto boja so symptómami sa pozrieme čo spôsobuje chorobu, čo vyvoláva symptómy a prehĺbime naše chápanie zdravia a liečenia!

HEAL summit poskytuje nielen nahliadnutie do myslí predných vedcov a duchovných učiteľov, ale tiež uvádza príklady konkrétnych ľudí, ktorí boli uzdravení alebo sa uzdravili sami. Liečba môže byť personalizovaná a veľmi komplikovaná, ale môže k nej dôjsť aj spontánne za okamih. Vďaka týmto inšpirujúcim a emotívnym príbehom sa dozvieme, čo funguje, čo nie a prečo.

21 najvplyvnejších osobností v oblasti spirituality, osobného rozvoja, liečenia, motivácie a úspechu ti od 17. do 23.3.2021 zdarma ukáže, ako v sebe môžeš prebudiť schopnosti samoliečenia! 

Deepak Chopra
Dr. Joe Dispenza – samostatný online seminár
Gregg Braden
Anita Moorjani
Bruce Lipton
 Michael Bernard Beckwith
 Kelly Brogan
 … spolu 21 rečníkov počas 7 dní, online, z pohodlia domova a navyše ZDARMA už od 17.3.2021

Zabezpečte si miesto už dnes. Viac info a odber videí v češtine TU

Heal summit

Heal summit – klik na obrázok

Témy HEAL SUMMITU 2021:

Zázračné uzdravenie
Ako stresové hormóny ovplyvňujú naše energetické pole
Prečo môžu emócie ovplyvniť až 75% vášho uzdravenia
Kroky k zastaveniu seba-sabotáže

Chronické ochorenia
Tri príčiny strachu a depresie
„Zvláštna strava“, ktorá Chrisovi najviac pomohla

HEAL-summit

Uzdrav svoju energiu
Jednoduchý spôsob, ako okamžite vytvoriť pocit mieru a bezpečia
Dvojminútové dychové cvičenia, ktoré môžeš vykonávať doma

Uzdrav svoje strachy
Každodenný návyk pre ukončenie stresu
Tri úrovne hrania sa na obeť a spôsob, ako sa oslobodiť

Uzdrav svoje srdce
Druhy strachov – ktorý ťa robí chorým a ktorý nie
Psychologický proces za uzdravením

Uzdrav svoju myseľ
Superpotraviny, ktoré vyživujú tvoj mozog a ako sa chrániť pred toxínmi
Ako v tvojom tele prirodzene vybudovať hormóny znižujúce stres
Tri hlavné dôvody pre vznik choroby
Kroky k zvýšeniu koncentrácie počas meditácie

Podeľte sa o túto možnosť aj so svojimi priateľmi cez facebook, alebo im prepošlite link tohto článku.

Někteří z nás na to, abychom se probudili, potřebujeme budíček. Slavný vědec a autor Dr. Joe Dispenza měl svůj budíček v roce 1986, kdy si po velmi těžké cyklistické nehodě během závodu v triatlonu poškodil páteř. Čelil prognóze: „Pravděpodobně už nikdy nebudete chodit.“
Co bys v této situaci dělal ty? To, co dokázal, bylo něco neuvěřitelného a prokázal nepředstavitelnou sílu své mysli. Ale podívej se na to sám v tomto úryvku z exkluzivního rozhovoru Heal Summitu s Joe Dispenzem.

Jak je možné, že se tři geneticky identické sady kmenových buněk mohou vyvinout do tří zcela odlišných buněčných forem a jedna se změní na svalové buňky, druhá na kostní buňky a třetí na tukové buňky?
Nauč se v tomto krátkém videu od předního buněčného biologa a otce epigenetiky Dr. Bruce Liptona, jak může prostředí určit genetickou aktivitu buňky a jaké důsledky to může mít na rozhodování mezi zdravím a nemocemi.

Kvantové provázání je termín ve fyzice. Popisuje následující jev: Jakmile byly dvě částice fyzicky spojeny, i když se od sebe oddělí a dělí je mnoho kilometrů nebo dokonce světelných let, zůstanou energeticky propojeny.
Má to ohromné důsledky. Vede nás to také k tomu, co mystici všech dob popisovali jako zkušenost univerzální jednoty. Má to dopad na to, jak se díváme na léčení našich těl.

Jak je možné, že dáš 100 lidem cukrovou pilulku a až 75 z nich reaguje, jakoby to byl silný lék?
Víra mění biologii.“ říká David Hamilton, Ph.D., který je organickým chemikem a pracoval pro jednu z největších farmaceutických společností na světě, která vyvíjí léky na kardiovaskulární onemocnění a rakovinu.

Jistě víš, že pravidelná meditace přináší mnoho výhod. Ale přemýšlel jsi někdy, co přesně se s tvým tělem při meditaci děje?
Deepak Chopra vysvětluje, že všechny myšlenky, nálady, pocity a očekávání jsou přenášeny na naše imunitní buňky. A právě proto ovlivňuje naše meditace naše zdraví, protože když medituješ, tyto signály pro naše imunitní buňky se významně mění. Protože tvůj imunitní systém reaguje na negativní i pozitivní myšlenky, meditace vytváří pozitivní mentální prostředí, které buňky posiluje.
Nedávná studie potvrzuje tuto teorii a pomáhá nám odpovědět na otázku: Co se stane 120 lidem, kteří absolvují meditační kurz trvající 4 – 5 dnů? Test měřil chemické změny, ke kterým došlo v těle lidí během kurzu a bylo objeveno něco překvapivého, což mělo silné důsledky pro zdraví, stres a imunitní systém.

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 945 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme