Joe Dispenza – Tvoje myšlienky sa stanú Tvojou realitou

Joe Dispenza Bol jeden z rečníkov predchádzajúceho HEAL summitu a flow! summitu 2020. Všetci čo si ho nenechali ujsť a zapojili sa do odberu videí, boli nesmierne vďační za informácie, ktoré doteraz v češtine nevedeli na jednom mieste takmer nikde získať. HEAL summit poskytol nielen nahliadnutie do myslí predných vedcov a duchovných učiteľov, ale tiež uvádzal príklady konkrétnych ľudí, ktorí boli uzdravení alebo sa uzdravili sami. Jedným z nich bol aj Joe Dispensa, ktorý mnoho rokov skúma nekonečné možnosti, ktoré sa skrývajú za interakciami medzi mozgom, telom, realitou a myšlienkou.

Sme vedení k myšlienke, že náš vonkajší svet je dôležitejší ako náš svet vnútorný. Nový vedecký model ale ukazuje, že je to práve naopak.

Joe Dispensa sa stal známym po uvedení veľmi oceňovaného filmu „Čo my len vieme !?“, v ktorom bol uvedený ako jeden z výskumníkov. Od vydania tohto filmu v roku 2004 svoju prácu ešte prehĺbil a rozvinul do niekoľkých kľúčových smerov. Všetky odrážajú jeho vášeň pre skúmanie toho, ako ľudia môžu využívať najnovšie poznatky z oblasti neurovedy a kvantovej fyziky nielen pri liečenie chorôb, ale tiež k žitiu naplnenejšieho a šťastnejšieho života. Joe je hlboko presvedčený, že každá ľudská bytosť disponuje silou dosiahnuť plný potenciál vo všetkých aspektoch svojho života.

Joe Dispensa získal vysokoškolský titul ako chiropraktik na Life University v Atlante v americkom štáte Georgia. Potom sa venoval odborom, ako je neurológia, neurobiológie, chemické procesy a funkcie mozgu, biológia buniek, formovanie pamäti, starnutie a dlhovekosť.

Na základe zaujímavých výsledkov výskumov vytvoril ojedinelý vzdelávací systém. Je to sprievodca krok za krokom, ktorý umožňuje každému, kto chce zmeniť svoj život, prevziať kontrolu nad vlastnou realitou.

dispenza-joe

Pre viac info Klik na obrázok

Počas tohto bezplatného štvordňového online video kurzu, ktorý začína 07.12.2020 predstaví Joe Dispensa svoje metódy a ukáže, ako ich môžeš použiť sám. Okrem toho sa tiež naučíš niekoľko praktických cvičení a techník, ktoré môžeš aplikovať vo svojom vlastnom živote.

Trailer
Ďalšie videá:
snippet 1
snippet 2
snippet 3
snippet 4

V tomto bezplatnom štvordňovom úvodnom online kurze ťa bude sprevádzať lektor a výskumný pracovník Joe Dispensa, aby si našiel vnútornú silu, ktorá ti umožní ovládať svoj vlastný život. Cieľom je, aby si bol schopný nasmerovať svoj život podľa seba a smerom k budúcnosti, po ktorej túžiš.

V tomto kurze sa naučíš:

• ako môže zmena tvojho postoja zmeniť tvoj život
• ako vybudovať svoje vlastné elektromagnetické pole
• ako môžeš skončiť svoju pripútanosť k životu, ktorý naozaj nechceš
• ako preprogramovať svoje myšlienky a prilákať novú budúcnosť pomocou magnetizmu
• ako sa môžeš pomocou meditácie dostať do kontaktu so svojou novou budúcnosťou
• ako splniť svoje sny – rýchlejšie, než si si myslel
• ako sa dostať do kontaktu so svojím „jedinečným poľom“
• ako môžeš nasmerovať svoju energiu a zamerať sa na život, ktorý naozaj chceš

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 030 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme