Jak se probudit z kolektivní noční můry, ve které žijeme

Alberto Villoldo, původním vzděláním lékařský antropolog, strávil mnoho let studiem u mistrů šamanů a léčitelů, a hluboko v Andách pobýval s posledními Inky. Tito šamané v době příchodu Evropanů unikli do vysokých hor, aby tam chránili nesmírně mocné učení,  které by mohlo změnit svět – jak si vysnít svět své existence.

Pokud ovládneš svou sílu a schopnost snění, můžeš si vysnít cokoli chceš a stane se to realitou.

Právě techniky snění s otevřenýma očima byly těmi posvátnými znalostmi, které Inkové chránili před dobyvateli. Toto vědění se jim podařilo udržet v tajnosti a čekali na ten správný čas, kdy budou moci své poznání odhalit a nabídnout jej světu, abychom si i my mohli vysnít novou realitu!

oko-kreatívne-galaxie-koláž-kvety-eye-4997724_1920-freepixabay

Starobylá proroctví mluví o tom, že nastane čas, kdy budeme tyto techniky potřebovat k tomu, abychom nastolili mír, naučili se, jak znovu cítit Matku Zemi a abychom pomohli příchodu nového druhu lidské bytosti!

Alberto Villoldo v bezplatním webináři popisuje jak ovládnout skutečnou sílu snění

Nejprve se naučíš, jak procitnout z této kolektivní noční můry, ve které teď momentálně všichni žijeme! Naučíš se, jak být opravdu probuzený… i když zrovna spíš! Jen tehdy dokážeš využít opravdovou moc snění!

 

Vkroč do tohoto fascinujícího a mocného snového světa šamanů v našem novém bezplatném webináři!

Klikni na obrázek a vyber si datum konání bezplatného webináře, které ti vyhovuje:

Albero-Villondo-Odvazne-sneni

ALBERTO VILLOLDO, PhD

Když mu bylo něco přes dvacet let, stal se Alberto Villoldo nejmladším klinickým profesorem na univerzitě San Francisco State University. Měl na starosti laboratoř biologické samoregulace, kde studoval, jak by energetická medicína mohla měnit chemické procesy v mozku. Jednoho dne mu při práci v laboratoři došlo, že jeho výzkum by se měl zaměřit na celkový pohled místo na detaily – zjistil, že se na svět díval nesprávnou stranou mikroskopu. Potřeboval najít systém, který by zohlednil širší pohled na zdraví než jen to, co se odehrává v neuronové síti v mozku.

Alberto pak vyměnil laboratoř za pohorky a letenku do Amazonie – rozhodnutý učit se od výzkumníků, jejichž vize nebyla limitována čočkou mikroskopu, od lidí, jejichž moudrost zahrnovala něco víc než jen tento měřitelný, materiální svět, o kterém ho učili, že to je ta JEDINÁ realita.

Objevil, že v Andách a Amazonii žila celá řada mudrců nebo „Strážců Země“, kteří si pamatovali starobylé techniky. Alberto cestoval až do těch nejzapadlejších vesniček a osad a setkával se s ohromným množstvím léčitelů a léčitelek. Nedostatek písemných zápisů těchto tradičních znalostí vedl k tomu, že každá vesnice obohatila dochované praktiky léčení svým vlastním, specifickým stylem a přístupem. Alberto u léčitelů z džungle studoval více než 10 let.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 096 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme