Ukončme boj o planétu a mysle ľudí – meditácia a petícia za oslobodenie

Dňa 21.12.2021 sa uskutoční meditácia za aktiváciu Božieho zásahu v 31 jazykoch. Pôjde o niečo porovnateľné s prvým uplatnením ľudských práv a slobôd zakotvených v Ústave:

Táto aktivácia bude prebiehať ako dvojkrokový proces:
Prvým krokom je podpísanie petície za Planetárne oslobodenie
Pôjde o prvý exopolitický dokument ľudstva a jeho význam a dlhodobé dôsledky možno prirovnať k dokumentom ako Ústava alebo Deklarácia ľudských práv. Podpísaním petície využívame našu slobodnú vôľu na vytvorenie energetického mosta medzi povrchom planéty a silami Svetla, ktoré žijú za povrchom. Tento energetický most urýchli proces. Fyzický akt podpísania petície je dôležitý, pretože chceme prejaviť zmenu na fyzickej rovine. Preto obyčajné vnútorné odovzdanie nestačí. Nerobíte to len pre seba, robíte to pre celé ľudstvo.
Druhým krokom je samotná meditácia

Inštrukcie k meditácii 21. decembra 2021 o 17:00 SEČ (odporúčaný čas na meditáciu je 20 minút):

  1. Použite svoju vlastnú techniku, aby ste dosiahli stav uvoľneného vedomia.
  2. Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na spoluvytvorenie spúšťača, ktorý začne proces Prvého Kontaktu s priateľskými Galaktickými bytosťami a Boží Zásah.
  3. Privolajte Fialový Plameň z jeho primárneho zdroja, aby okolo vás vytvoril ochranný kruh, počas a po meditácii. Požiadajte ho, aby premenil všetko, čo nepomáha Svetlu.
  4. Vizualizujte si stĺp briliantovo bieleho Svetla, ako vychádza z Kozmického Centrálneho Slnka a rozdeľuje sa do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxiÍ v tomto vesmíre. Potom si vizualizujte toto svetlo, ako vstupuje cez naše Galaktické Centrálne Slnko, prechádza cez našu Galaxiu, potom vstupuje do našej Slnečnej Sústavy a prechádza cez všetky bytosti Svetla v našej Slnečnej Sústave a potom cez všetky bytosti na povrchu planéty a tiež všetky bytosti pod povrchom, taktiež cez vaše telo, do stredu Zeme.
  5. Vyjadrite svoju vôľu a rozhodnutie pre Prvý Kontakt a Boží Zásah vyslovením (nahlas, ak je to možné) oboch dekrétov trikrát: Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý Kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz! Nariaďujem Boží Zásah teraz! Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý Kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz! Nariaďujem Boží Zásah teraz! Nariaďujem a prikazujem fyzický Prvý kontakt s benevolentnými Galaktickými bytosťami teraz! Nariaďujem Boží Zásah teraz!
  6. Vizualizujte si benevolentné Galaktické bytosti ako na tieto dekréty odpovedajú a fyzicky kontaktujú vás a ďalších, ktorí tieto dekréty vykonali. Vizualizujte si Zdroj, ako priamo zasahuje do situácie na Zemi, spúšťajúc intenzívnu liečiacu transformáciu ľudstva. Vizualizujte si Svetlo ako premieňa všetku zostávajúcu temnotu na Zemi, lieči všetky nerovnosti, odstraňuje chudobu a prináša hojnosť celému ľudstvu. Vizualizujte si začínajúci nový veľký kozmický cyklus Veku Vodnára, prinášajúc čisté Svetlo, Lásku a Šťastie všetkým bytostiam na Zemi.

Vedená meditácia v slovenčine je pre vás pripravená a nahratá vopred herečkou a spiritualistkou Silviou Šuvadovou tak, aby tí z vás, ktorí chcú a ktorí sú pripravení, dostali prostredníctvom tejto meditácie tú najvyššiu dávku Svetla, Lásky, Božieho požehnania a tie najvyššie energetické informácie, ktoré je duša schopná prijať. Je dobre si ju urobiť tak často ako sa dá už vopred. Jednak je nabitá veľmi silnou energiou a jednak by bolo dobre, aby ste 21.decembra už boli s krokmi v tejto meditácii oboznámení a aby ste viac cítili energie, ktoré vám budú k dispozícii v ten magický silný vesmírny deň.

Stanovisko e-pressu:
Máme si privolať benevolentné Galaktické bytosti z hora? Samé nízkovibračné entity. Po kataklizme na Terre (odpálení 2. kupoly) sa všetky bytosti museli stiahnuť k energeticky hustejšiemu priestoru, tam kde je éterická energia, čiže dole ku Gaii.
Ide o celosvetovú meditáciu aby entity mohli prísť. Bez pozvánky nesmú. Ak máte schopnosť vidieť auru, budete vidieť motať sa tu aj tie bytosti. Bežný človek tieto bytosti nevidí. 
„Cesta do pekla je vydláždená dobrými úmyslami a skutkami.“

Boj o planétu a mysle ľudí

Obsah 31. časti relácie s Tomášom Hlaváčom a Norbertom Lichtnerom (14. 12. 2021):
– pretrhnutie hrádze, Veľké odhalenie a brána 11:11 (multidimenzionálny most medzi dvoma systémami reality)
– boj medzi dvoma časovými líniami – pozitívnou časovou líniou Vzostupu a negatívnou časovou líniou Koronavírusového resetu
– dynamický vývoj súčasnej situácie a nepredvídateľné výstupy
– pozadie gigafiriem Black Rock a Vanguard Group, ktoré fungujú ako základný finančný kameň súčasného Matrixu
– Sila meditácie, ktorá zvrátila fatálne negatívne scenáre na planéte Zem
– Súčasná geopolitická a exopolitická situácia na planéte
– obrana karanténneho statusu Zeme pomocou vesmírneho plota

Obsah 32. časti relácie s Tomášom Hlaváčom a Norbertom Lichtnerom a špeciálnym hosťom, herečkou a spiritualistkou Silviou Šuvadovou (16. 12. 2021 na rádiu InfoVojna):
– príprava na Veľký reset a tlaky ohľadne očkovania a očkovacie pasy
– Centrálne riadenie očkovania, klimatických zmien a finančných a migračných tokov v rámci Nového svetového poriadku
– transformácia všetkých hrubých primárnych anomálií. Zmena metastabilného stavu vesmírneho kvantového vákua na stabilnejší rovnovážny stav bez temnoty
– Zvyšná flotila skupiny Chiméra v Kuiperovom páse
– energie Bohyne a návrat myrhoforových kňažiek
– Rodina Massimo – najdominantnejšia krvná línia čiernej šľachty, ktorá je lídrom agendy Nového svetového poriadku
– Gigafirmy BlackRock & Vanguard Group
– Situačná geopolická a expolitická aktualizácia
– Silvia Šuvadová a Aktivácia Božieho Zásahu 21.12.2021 o 17:00 SEČ

Pre pochopenie súvislostí je dobré vypočuť si 1. časť, kto sa naladí, samozrejme aj ďalšie. Nájdete ich na YouTube, alebo v archíve Informačnej vojny.

Videá a články so spomínanými insidermi:

Pozemská aliance přiměla temné elity ke kapitulaci

Mluvený překlad původního článku Dr.Michaela Sally předeného do video formátu týkající se přesunu temných elit do Antarktidy, odkud navždy opustí planetu Zemi po předání globálního finančního systém Pozemské alianci. V nejbližších měsících nás čeká plynulý přechod na kvantový finanční systém a masivní odtajnění mnohých technologií, které byly temnými elitami před lidstvem zatajovány, vynálezci umlčováni jen proto, aby lidstvo drželi v šachu, ve strachu a hrozbě ekonomické likvidace. Dojde k pádu všech odvětví souvisejících s fosilními palivy a uvolnění volných energií, antogravitačních strojů i kvantových léčebných zařízení. Star-treková budoucnost je zde …:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 925 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme