Zopakuje sa 17. november 1989 – boj za ľudské práva? Odporcovia očkovania proti vírusu prasecej chrípky H1N1 sú označovaní za “extrémistov”

chripkovy_virus

Sir Liam Donaldson, hlavní lékař (Chief Medical Officer) pro Spojené království, označil všechny odpůrce hromadného očkování proti prasečí chřipce za “extrémisty”. Uvedený výrok Sir Liam Donaldson, hlavní poradce vlády pro státní zdravotnictví, prohlásil ve včerejším rozhovoru pro noviny The Times.

“Jsme terčem vlny nespravedlivé veřejné kritiky a útoků, které mají za cíl vystrašit lidi před vakcínou, která může potenciálně zachraňovat lidské životy”, uvedl Donaldson v souvislosti s protiočkovacími letáky, které popisují očkování proti viru H1N1 jako “zbraň hromadného ničení”.
“Zažili jsme to už dříve, s vakcínami jako například MMR (kombinované očkování proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám), a teď dělají extrémisté stejnou věc znovu”, dodal.

Nicola Sturgeon, skotská ministryně zdravotnictví poznamenala: “Očkování je naší nejlepší obranou proti viru a apeluji na všechny, kdo spadají do prioritních skupin (malé děti, těhotné ženy a dospělí s važnými onemocněními – pozn. překladatel), aby šli na očkování, jakmile budou pozváni”.

Donaldsonovy poznámky jsou nevhodné, vezmeme-li do úvahy fakta, že vedoucí odborníci v oblasti neurologie vyjádřili obavy nad pomocnými látkami, použitými ve vakcíně proti prasečí chřipce a že její výroba byla uvedena do výroby ve spěchu, kdy byly zanedbány bezpečnostní postupy. Navíc byli výrobci vybaveni předběžnou imunitou před potenciálními soudními procesy.

A navíc, četné názorové průzkumy zjistily, že polovina praktických lékařů ve Velké Británii má velké výhrady a pochybnosti nad bezpečností očkování.

Největší průzkum, který uskutečnil časopis Nursing Times v srpnu tohoto roku, také zjistil, že 30% všech nemocničních zdravotních sester prohlásilo, že očkování odmítnou a dalších 33% uvedlo, že si nejsou před očkováním jisté. (Podle aktuálního průzkumu časopisu Nursing Times vzrostl počet zdravotních sester, odmítajících očkování na 47 procent! – poznámka překladatele).

Také 50% těhotných žen v Británii uvedlo, že očkování odmítnou.

Ale na tom evidentně nezáleží, vláda si prostě myslí, že jste “extrémista”, pokud nedržíte hubu a krok.

Donaldsonovy výroky jsou také obzvláště závažné v souvislosti s novými zprávami o tom, že britská policie definovala politický aktivismus jako “domácí extrémismus” a zachází s lidmi, kteří se účastní demonstrací jako se zločinci, přičemž je eviduje v různých národních databázích.

Zdroj Prisonplanet.com: England Chief Medical Officer Calls H1N1 Vaccine Resistors “Extremists”

Český překlad Altermedia CZ: Odpůrci očkování proti viru prasečí chřipky H1N1 jsou “extrémisté”

Zdroj: dolezite.sk

Súvisiaca literatúra:
Věda bez skrupulí aneb Obchod s fiktivními fakty – Johannes Jurgenson

Súvisiace články

Na zhliadnutie pripájame tiež: Odmietnutie, alebo odklad očkovania

Komentár:

Ludia, konajte, dnes rano boli informovane regionálne úrady verejného zdravotníctva v Slovenskej republike. Apelujte na nich. informujte ludi okolo seba. Stiahnite si PANDEMICKÝ PLÁN OPATRENÍ PRE PRÍPAD PANDÉMIE CHRÍPKY

V SLOVENSKEJ REPUBLIKE , su tam kontakty. telefony. Ja osobne som nadobudol presvedčenie, že to musime stopnut skor než vyhlasia výnimočný stav, Vlada SR podla týchto smernic ,podlieha nariadeniam WHO , a podla S M E R N I C A pre obrannú politiku SR na roky 2008 – 2013 odstavec

Civilné núdzové plánovanie , je priamo napisane toto:

d)vypracovať systém reakcie na krízové situácie a súčinnosti v rámci implementácie NATO Crisis Response System (NCRS) v podmienkach SR;

Takže hore zadky, mame jedinečnu priležitost počas komunalnych volieb, dufam že sa to dovtedy nezosere, a da nam to čas sa pripravit na masivnu kampan informovat ludi a apelovat na kompetentných to zastavit. Jane Burgermeister vravi sama, a realita je taka, že nemaju prostriedky donutit vačšinu. Pokial sa ale potvrdi to, že sa chovame ako ovce, a nechame v tom malu skupinku , na nu si lahko najdu prostriedky a sposoby. Odmietat ano , ale poriadne nahlas. Boj bude tažký ale uspešný. Všimli ste si ,že citia odpor, a namiešali nam extra ako prvým kokltail ??? vraj zaručene bez vedlajšich učinkov. Ked skapem ,už ma asi žiadne nebudu trapit… Tak to mysleli??

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 699 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme