Liečivá sila vody

Voda vníma hudbu

artzenter

obrázok so súhlasom artzenter / FreeDigitalPhotos.net

Voda je schopná prijať a odovzdať, dobré aj zlé vibrácie a myšlienky. Voda sa dá ovplyvniť negatívne aj pozitívne. Voda vníma hudbu a vie aj „čítať“ – prijíma do seba význam napísaných slov. Výnimočný japonský bádateľ Masaru Emoto odfotografoval rôzne kryštály vody a ich výzor je rôzny, podľa toho, ako boli ovplyvnené zvukmi alebo slovom. Sú to úchvatné, ohromujúce obrazy a zároveň dôkazy. Objavil jedinečný spôsob zobrazenia jemnohmotnej informácie nachádzajúcej vo vode tým, že fotí kryštály vody po jej zmrazení.

Autori knihy Léčivá síla vody (Liečivá sila vody):

Masaru Emoto – japonský vedec, ktorý vyštudoval univerzitu v Jokohame. Vodou a jej vlastnosťami sa začal zaujímať až vo svojich 43 rokoch, predkladá celému svetu vo svojich knihách posolstvo vody. Jeho unikátne fotografie vodných kryštálov ukazujú, ako je možné vodu ovplyvňovať a využiť jej liečebné schopnosti. V súčasnosti pôsobí v tokijskom Hado-inštitúte.

Jürgen Fliege – žije neďaleko Mníchova a pôsobí ako duchovný. Pravidelne vystupuje v reláciách štátnej nemeckej televíznej stanici ARD.

Ojedinelé výzkumy vlastností vody

Už niekoľko rokov fascinujú celý svet ojedinelé výzkumy, ktoré robí japonský bádateľ Masaru Emoto. Skúma „obyčajnú“ vodu. Tento pradávny symbol ľudskej duše dokáže vyjaviť neuveriteľné dosiaľ skryté skutočnosti. Kniha Léčivá síla vody (Liečivá sila vody), na ktorej príprave sa podieľal nemecký pastor Jürgen Fliege, podáva presvedčivé dôkazy toho, o čom písali zasvetenci všetkých dôb, čo vedeli aj starí alchymisti a veľký duchovní bádatelia.

Voda má vynikajúcu pamäť

Voda, ako sa dozviete na stránkach tejto strhujúcej knihy, schopná prijať a odovzdať, dobré aj zlé vibrácie a myšlienky. Má vynikajúcu, sotva očakávanú pamäť a dá sa rôznymi spôsobmi ovplyvniť, ako pozitívne, tak aj negatívne. Voda vníma hudbu, protože reaguje na jej vibrácie. Dokonca sa ukazuje, že „vie čítať“, je schopná reagovať na ducha a podstatu slov a ich morfogenetické polia.

Zmeníme svoj postoj ku vode?

Len málokedy sa niekomu v dejinách podarilo dokázať existenciu skrytého, ľudským zmyslom neviditeľného sveta tak presvedčivo, ako práve tomuto výnimočnému japonskému bádateľovi. Jeho kniha je podnetom k tomu, aby sme zmenili svoj postoj nielen k tejto životodarnej tekutine, ale tiež k vlastnému životu, myšlienkam a činom.

Léčivá síla vody (Liečivá sila vody)

dôkazy fascinujúcich vlastností základného životného elementu

Autor: M. Emoto a J. Fliege, Vydal: Eminent 2005, Jazyk: český, Počet strán: 138

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 265 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme