Stane sa programovaná voda liekom 21 storočia?

Prevratný objav v medicíne

PROGRAMOVANÁ VODA S GENETICKÝM KÓDOM MLADÝCH, ZDRAVÝCH BUNIEK

Ruskí vedci našli spôsob, ako preniesť do očistenej vody pamäť mladých, zdravých buniek ľudského tkaniva. Táto voda na princípe kvantovej fyziky v kontakte s ľudským tkanivom šíri informácie rýchlosťou svetla a „donúti“ živé bunky správať sa ako bunky zdravého tkaniva, čím sa zvyšuje bunková imunita a regeneračné schopnosti tkanív.

Informácia daná do vody je stála – časom nemenná a nikto ju nemôže zmeniť !

• Energoinformačná voda nájde oslabenú, chorú, deformovanú bunku a opraví ju – obnoví – navráti do pôvodneho stavu. Technológia na špičke Ruskej vedy.
• Certifikované preparáty pre distribúciu v EU sú biofyzicky aktívne, vysoko účinné a rýchlo pôsobiace. Majú vysokú biologickú aktivitu, ale nie sú v podstate ani liekom ani potravinovým doplnkom (nie je potrebný súhlas slovenského ÚVZ).
• Vysoká efektívnosť, absolútna bezpečnosť, bez akýchkoľvek nežiaducich účinkov, bez toxických alebo alergických reakcií pre všetky vekové kategórie. Menej závažné problémy môžu miznúť okamžite, vážnejšie zdravotné poruchy sa odstraňujú dlhšie.
• Pôsobia nielen na patologické zmeny, ale aj na organizmus ako taký. Preto sú vhodné aj pre zdravých ako prevencia – SYSTÉM ZACHOVANIA MLADOSTI, DLHOVEKOSTI A ZDRAVIA.
• Maximálna cenová dostupnosť produktov pre všetkých ľudí z akejkoľvek sociálnej kategórie.

Stane sa programovaná voda liekom 21 storočia?

Prečo práve voda? Viac info o fyzikálno chemických vlastnostiach vody, jej anomáliách (pamäť vody, schopnosť kumulovať energiu, premieňať sa z neutrálnej na živú, alebo mŕtvu, …) a pôsobení v ľudskom organizme sa dozviete z nasledovných odkazov:

Japonský výskumník Dr. Masaru Emoto experimentoval s vodou. Rôzne vzorky vody podchladil a vzniknuté kryštály pod mikroskopom fotografoval. Na výsledkoch jeho práce je názorne vidieť aký vplyv má programovanie vody a ako energia pôsobí na molekulárnu štruktúru.

Vo vode bola dokázaná prítomnosť ako nanodutín, tak aj stabilných objemných asociátov (spojených molekúl vody), schopných ukladať aj odovzdávať akumulovanú energiu a informáciu podľa zákonov kvantovej fyziky. Reťazce asociátov vody sa rozmiestňujú pozdĺž energetických dráh ľudského tela a koncentrujú sa v akupunktúrnych bodoch. Väzby asociátov vytvárajú siete na povrchu membrán a v „energetickom depe buniek“ – mitochondriách. V prírode je podiel asociátov okolo 0,04%. V organizme človeka dosahuje 10 – 20%.  Čím väčšie zoskupenia viazanej vody, tým viac priťahujú voľné elektróny z atmosféry a hromadia ich na vonkajšej hranici asociátov aj v priľahlých nanodutinách.

Takto voda kumuluje energiu. Odovzdáva ju organizmu, do ktorého vstúpi. Čím viac má voda asociátov (viac molekúl vody spája), tým viac energie môže nahromadiť.

Ruskí vedci počas posledných dvadsiatich rokov zistili, že fázy spojenej vody, jej vysokoenergetické štruktúrované stavy, opravujú priebeh a intenzitu metabolických procesov v bunke. Voda udržuje istú energetickú hladinu v bunkách, obnovuje a ochraňuje prírodné rytmy všetkých procesov, synchronizuje ich v súlade s celkovým rytmom organizmu, spúšťa procesy delenia normálnych buniek a smrť poškodených, zabezpečuje dobrý prevádzkový stav bielkovín – enzýmov, takže v celku normalizuje prácu celého organizmu.

Na základe toho boli vyrobené energo – informačné vodné preparáty, ktoré majú zvýšený obsah vysokoenergetickej fázy „spojenej“ vody. Ona zbiera energiu voľných elektrónov z atmosféry. Pri vstupe do organizmu voda odovzdá energiu v podobe elektrónovej víchrici podobným štruktúram vnútornej tekutiny, alebo receptorom voľných elektrónov erytrocytov. V súlade so zákonmi kvantovej fyziky sa energia dostáva tam, kde je najviac potrebná, a kde jej deficit brzdí procesy životných funkcií, v dôsledku čoho vznikajú choroby.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 726 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme