Nová účinná metóda pri likvidácii mikroorganizmov – Tinktura Clarkia

Tinktura Clarkia je balena v 50 ml. lahvičkách. Naše tinktura Clarkia je směsí tinktury z ořešáku amerického – černého a výluhů z hřebíčkovce kořenného a pelyňku. Tyto tři složky (každá z nich působí proti desítkám specifickým druhů parazitů) jsou zastoupeny v tinktuře Clarkia přesně v poměrech, které Dr. Clarková doporučovala pro očistu zažívacího ústrojí (střeva, žaludek) od parazitární zátěže.

Parazity v sobě máme všichni. Ať se vám tento fakt líbí či ne, nic s tím nenaděláte. Nejčastěji se do našich těl dostanou s potravou, vzduchem – vdechnutím vajíček parazitů či prostým olíznutím prstů při otáčení stránky knihy. Všimněte si někdy např. při placení na přepážkách pošty, že spousta přepážkových pracovnic si běžně při listování dokumenty prsty olizuje. Fuj!

Způsob života, který žijeme, umožňuje parazitům v našich tělech přežívat bez rozpoznání imunitního systému. Postupným zamořováním lidského těla získávají paraziti na síle a stále více zatěžují v podstatě veškeré jeho životní pochody a funkce. Naše tělo se neustále snaží udržet zdravotní rovnováhu, která je samozřejmě stálým atakem parazitů narušena. Pokud nedochází k zástavě množení těchto vetřelců, po určité době (roky) se tento stav projeví i fyzicky. Návrat ke zdravotní rovnováze je v tuto chvíli již zdlouhavý a také poměrně finančně náročný. Někdy se dokonce ani s vypětím veškerých možných prostředků návrat ke zdraví nepodaří a postižený člověk umírá na různá onemocnění, na jejichž vzniku se paraziti zcela jistě podílejí. Do těchto onemocnění spadá i tolik obávaná rakovina.

Proč tedy nečinně čekat a poté zoufale hledat pomoc? Prevence – to je řešení, které Dr. Clarková důrazně všem svým pacientům kladla na srdce. Pokud budete používat naši tinkturu Clarkia preventivně, minimálně 2x ročně (doporučení Dr. Clarkové), můžete si být jisti, že výrazně pomáháte svému tělu v boji za zdravotní rovnováhu.

Tinktura Clarkia je vyráběna komplikovaným výrobním postupem hlubokého zmrazování, který nám osobně na jaře roku 2009 Dr. Clarková zaslala. Použity jsou výhradně suroviny, které nebyly jakýmkoliv způsobem znečištěny či průmyslově hnojeny. Výroba je pod dozorem státních orgánů a tinktura tří bylin Clarkia je notifikována Ministerstvem zdravotnictví ČR.

Jedna očistná kúra – 2 lahvičky o obsahu 50 ml.
Doporučeno provádět minimálně 2x ročně.
Záruka trvanlivosti: 2 roky od data výroby

Zdroj: časopis Nová Regena 12/2010-1/2011

Pôvodná legislatíva, ktorá potvrdzovala a schvaľovala pozitívne zdravotné účinky pri vnútornom užívaní, bola nahradená novou európskou legislatívou, ktorá schvaľuje extrakt iba pre vonkajšie použitie (produkt je preto v súčasnosti označovaný ako „prísada do kúpeľa“).

Účinky tinktúry Clarkia podľa Dr. Clarkovej

Likvidácia parazitov, baktérií, vírusov a plesní, ale aj pri nachladnutí a chrípke. Spektrum účinnosti tejto tinktúry je veľmi široké.

Zloženie

  • výluh z Orešáku Amerického – 56%
  • výluh z Paliny – 18%
  • výluh z Klinčeka (Klinčekovec voňavý) – 14%
  • potravinársky lieh
  • voda

Prečo užívať tinktúru CLARKIA?

Či sa nám to páči alebo nie, parazity v sebe máme všetci. Najčastejšie sa do našich tiel dostanú s potravou, vzduchom – vdýchnutím vajíčok parazitov či prostým olíznutím prstov pri otáčaní stránky knihy.

Spôsobom nášho života umožňuje parazitom v našich telách prežívať bez rozpoznania imunitným systémom. Postupným zamorovaním tela získavajú parazity na sile a čoraz viac zaťažujú v podstate všetky jeho životné pochody a funkcie. Telo sa neustále snaží udržať zdravotnú rovnováhu, ktorá je narušovaná činnosťou parazitov. Ak nedôjde zastaveniu množenia týchto votrelcov, po nejakom čase (roky) tento stav prejde do choroby. Návrat k zdravotnej rovnováhe je však zdĺhavý a finančne náročný. Niekedy postihnutý človek zomiera na rôzne ochorenia, na vzniku ktorých sa parazity podieľajú. K takýmto ochoreniam patrí aj rakovina.

Prečo teda nečinne čakať a potom zúfalo hľadať pomoc?

Prevencia – Ak budete používať tinktúru Clarkia preventívne, minimálne 2× ročne (odporúčanie Dr. Clarkovej), môžete si byť istí, že výrazne pomôžete svojmu telu v boji o zdravotnú rovnováhu.

Ako užívať tinktúru troch bylín CLARKIA podľa Dr. H. R. Clarkovej

Možno ju použiť vnútorne i zvonka. Môže byt použitá i na liečbu domácich zvierat, nikdy však pre kone !!!

Uzáver liekovky je opatrený vložkou s kvapkátkom, ktorá po otvorení pri miernom pohybe ruky s fľaštičkou hore a dolu uvoľňuje tinktúru po kvapkách.
Po otvorení skladujte v chladničke, dôkladne uzatvárajte.
Obsah balenia, 100 ml tinktúry CLARKIA, je približne 1 800 kvapiek a stačí na celú bežnú kúru 1-56 deň. Je dôrazne odporúčané zachovávať prestávky medzi jednotlivými cyklami. Vždy sa ide o 14 dní užívania tinktúry a následnú 7 dňovú prestávku.

Vnútorné použitie tinktúry Clarkia:

Odporúčané dávkovanie:

  • užívajte tesne pred a alebo po jedle, nie na prázdny žalúdok
  • je možné riediť vodou alebo džúsom

1. deň 3 kvapky 3x denne
2. deň 4 kvapky 3x denne
3. deň 6 kvapiek 3x denne
4. deň 8 kvapiek 3x denne
5. deň 10 kvapiek 3x denne
6. deň 12 kvapiek 3x denne
7. deň 13 kvapiek 3x denne a zvyšujte po jednej kvapke
až 14. deň 20 kvapiek 3x denne (k tejto kúre potrebujete 525kapiek)

15.-21. deň prestávka, úplné vysadenie užívania tinktúry

– pokiaľ to Váš organizmus znesie, začnite
22. deň 10 kvapiek 3x denne
23. deň 12 kvapiek 3x denne
24. deň 13 kvapiek 3x denne a po jednej kvapke zvyšujte
až 3.1 deň 20 kvapiek 3x denne
32. – 35. deň 20 kvapiek 3x denne (k tejto kúre potrebujete 597kapiek)

36.-42. deň prestávka, úplné vysadenie užívania tinktúry

43.-56. deň začnete tak, ako 1. deň alebo ako 22. deň, podľa reakcie Vášho organizmu.

  • Vyššie uvedené dávkovanie je odporúčané pre človeka menej fyzicky aktívneho, sedavého zamestnania.
  • Ak je človek fyzicky aktívny, je možné dávku až zdvojnásobiť.
  • Štandardne sa užíva 3x denne po 10 kvapiek, ak nemáte žiadne negatívne reakcie, postupné zvyšujte až na 3x – 5x denne po 10 – 20 kvapiek.
  • Ak liečite závažné ochorenia, alebo ste predtým boli neúspešne liečený, je odporúčané 14 dní užívania a 7 dní prestávky súvisle opakovať 4x – 6x.
  • V prípade použitia tohto doplnku stravy u AIDS, diabetes alebo kandidóz, môže byť použité postupné dávkovanie až 60 kvapiek 3x – 5x denne.
  • Platí, že dávky je možné znížiť alebo zvýšiť podľa vlastného pocitu tela.
  • Bolesť hlavy môže znamenať príliš veľkú dávku, znížte počet kvapiek, kým bolesť neodzneje.
  • V prípade likvidácie parazitov je potrebné, aby tinktúru užívali všetci členovia spoločnej domácnosti.

Tinktúru Clarkia je možné použiť aj na klystír. Prvé 2 – 3 klystíry by mali byť len z čistej vody na vymytie hrubého čreva a ďalšie dávkujte 30 – 90 kvapiek na liter vody. V poslednom klystíre je odporúčané pridať probiotiká.

Vonkajšie použitie tinktúry Clarkia:

Používa sa zriedený roztok: 1 kvapka tinktúry na 10 – 25 kvapiek vody. Koncentráciu roztoku je vhodné postupne zvyšovať.
Tinktúru je vhodné používať na dezinfekciu drobných poranení kože, kvasinkových infekcií, na ošetrenie oparov.

Upozornenie:

Každý človek je odlišný a môže rôzne reagovať na obsiahnuté látky alebo dávkovanie.
Dodržiavajte odporúčané dávkovanie, poprípade sa poraďte so svojím lekárom alebo terapeutom.
Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Produkt nie je náhradou pestrej stravy.
Tinktúra je notifikovaná Ministerstvom zdravotníctva ČR

Pelyněk (PELYNĚK ČERNOBÝL – NAŤ)

Obsahové látky

V kořenech jsou obsažené třísloviny a silice. Nať obsahuje hořčiny, inulin, cholin a silice s látkami cineolem a thujonem.

Lidové léčitelství

Kořeny pelyňku černobýlu se používaly jako prostředek proti bolestem.

Chemické složení

Nať obsahuje asi 0,2% silice s obsahem cineolu (eukalyptol), který má antiseptické a anthelmintické, též expektorační účinky (viz. např. borovice). Mimo to obsahuje proazuleny, triterpenové alkoholy, p-cymen, fenchon, borneol, kamfen a tujon, hořčinu artemizin (artemisin), organické kyseliny, třísloviny a sliz.

Hořkost černobýlu, mírnější než u pelyňku pravého, jej předurčuje k odstraňování nejrůznějších trávicích potíží, včetně problémů žlučníkových. Vzhledem k nižšímu obsahu tujónu než je u pelyňku pravého, může být černobýl uplatněn u nemocných, kteří pravý pelyněk nesnášejí dobře.

Použití:

  • podporuje trávicí činnost tím, že vyvolává tvorbu žaludečních šťáv
  • pomáhá u poruchy tvorby žaludeční kyseliny, žlučníku a dvanácterníku
  • působí při křečích žaludečních, ale zejména při střevních křečích
  • je účinný při nechutenství
  • pomáhá proti střevním parazitům
  • účinný při nemoci dýchacích cest, především na chronický zánět průdušek
  • je dobrým prostředkem při menstruačních bolestech
  • osvědčil se jako podpůrný prostředek při lehčích formách epilepsie posiluje při chřipce a prochlazení
  • lze použít jako rostlinné antihelmintikum

Vzhledem k toxicitě thujónu by se neměl užívat dlouhodobě, může způsobit pokles krevního tlaku, srdeční arytmii, popřípadě poškození nervového systému (absinthismus).

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
19 212 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme