Harmonizujte a stabilizujte svoj hormonálny sytém.

Pred 12 rokmi som trpela na endometriózu a mala som neustále bolesti. Chodila som od lekára ku lekárovi a nikto si nevedel poradiť, len vraveli, že na hysterektómiu ešte nemám vek.  Inak nevedeli, čo so mnou, tehotenstvo mi síce odporúčali, ale kvôli mojim bolestiam to nebolo možné, až mi poradili Gynex. Prvé 3 dni keď som ho začala užívať, mi bolo príšerne, potom sa to zlepšilo. Po 2 kúrach som otehotnela a bolesti zmizli. Donosila som syna, ktorý mal 4,20 kg. Okrem toho som Gynex kúpila kamarátke, ktorá mala nejaké onkologické zmeny na krčku, robili jej konizáciu a po Gynexe nenašli ani len jazvu po vypaľovaní.“ K.K.

Gynex je bioinformačný širokospektrálny bylinný regeneračný prípravok, vyrobený podľa moderných poznatkov fytoterapie, psychotroniky, kryštáloterapie a biorezonancie. Ide o vysoko koncentrovaný produkt (30 ml = 400 ml klasického extraktu) obsahujúci bylinné výťažky, éterické oleje a bioinformačné zložky vo vzájomne vyváženom synergicky pôsobiacom komplexe.

Bioinformačné prípravky firmy Energy pôsobia na ľudský organizmus v niekoľkých úrovniach súčasne. Zatiaľ čo účinné prírodné látky ovplyvňujú priamo orgány a pochody v tele, informačné zložky pôsobia prostredníctvom biorezonancie na samotnú príčinu ochorenia.

Gynex má vďaka komplexu výťažkov z rastlín a informácií silné detoxikačné, antioxidačné a regeneračné účinky. Celkovo vyrovnáva výkyvy organizmu, či už na psychickej alebo hormonálnej úrovni, ako u mužov, tak u žien. Ochraňuje vlákna nervových buniek a harmonizuje činnosť žliaz s vnútornou sekréciou prostredníctvom pôsobenia na hypofýzu – žľazu, ktorá riadi činnosť všetkých ostatných žliaz.
Vysoký obsah prírodných fytohormónov (rastlinné látky hormonálnej povahy) v Gynexe má výraznú schopnosť detoxikovať telo predovšetkým od toxických chemických látok, ktoré sa ukladajú v tukovom tkanive, čím dlhodobo pôsobia na organizmus. Fytohormóny ďalej pomáhajú predchádzať infekciám, srdcovým ochoreniam a osteoporóze. Gynex zlepšuje funkciu a zaisťuje ochranu kože a všetkých slizníc, ktoré vystielajú povrchy vnútorných orgánov (pľúca, žalúdok, črevá, …), čím posilňuje ochrannú bariéru tela pri kontakte s vonkajším prostredím a celkovo zvyšuje imunitu. Gynex má veľmi dobrý vplyv na podporu plodnosti u oboch pohlaví..

Energetické pôsobenie Gynexu podľa princípov TČM:

Gynex harmonizuje predovšetkým energetické dráhy počatia, troch žiaričov, sleziny a žalúdka.

Použitie Gynexu:

podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky.
• harmonizuje hormonálny systém (hypofýzu, štítnu žľazu, pankreas, nadobličky a vaječníky) a pôsobí na posilňovanie imunity.
• je vhodný pri ženskej neplodnosti hormonálneho a psychického pôvodu.
• upravuje menštruačný cyklus, predchádza bolestivej, nepravidelnej alebo silnej menštruácii a premenštruačnému syndrómu; pomáha pri gynekologických zápaloch, kvasinkových infekciách, vaječníkových cystách a ochoreniach prsníkov, preventívne pôsobí proti rakovine prsníka a maternice.
• v období menopauzy stabilizuje psychiku, pôsobí proti nervozite, znižuje návaly horúčavy a potenie.
• je preventívnym prípravkom pri rozvoji osteoporózy a zubného kazu.
• normalizuje činnosť štítnej žľazy a pôsobí proti vypadávaniu vlasov.
• je perspektívny ako doplnok pri liečbe roztrúsenej sklerózy.
• zlepšuje zdravotný stav diabetických pacientov.
• stabilizuje psychiku, eliminuje negatívne účinky stresu a zlepšuje energetický stav organizmu; posilňuje organizmus pri fyzickom a duševnom vyčerpaní, pri žalúdočných neurózach, depresii a problémoch s adaptáciou na nové podmienky.
• zlepšuje stav kože, slizníc a pľúc, a má ochranný vplyv na cievny systém.
• u detí s LMD pomáha pri poruchách reči (dysfázia, oneskorený vývoj reči).

Použitie Gynexu z hľadiska psychiky:

• obtiažna adaptácia na zmeny, lenivosť a nezáujem, sebaľútosť, emocionálna labilita, pomalé myslenie, prehnaná starostlivosť, uviaznutie v kruhu nekonečných obáv a pochybností, poruchy pamäti a sústredenia.

Na dosiahnutie väčšieho liečebného účinku odporúčame kombinovať Gynex s krémom Cytovital z Pentagramu© krémov (aplikácia na postihnuté miesta, reflexné zóny, masáž akupunktúrnych dráh).
Gynex vedie človeka k prijatiu samého seba, jeho dobrých a zlých stránok, učí vyrovnane prijímať životné okolnosti s vedomím, že k životu patria dobré aj zlé stránky.
Pre podrobnejšie informácie odporúčame brožúru Regenerácia v Pentagrame, kde sú okrem iného detailne popísané základné energetické dráhy a vzťahy medzi jednotlivými orgánmi.

Gynex si môžete zakúpiť v našom E-shope tu

Kompletný sortiment produktov firmy Energy nájdete tu

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 234 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme