Posolstvo pre všetkých. Staňte sa zmenou a vyliečme spolu svet. Malá babička v Curychu vyzýva všetkých, aby začali žiť zo srdca.

Kiesha Crowther, také známá jako „Malá Babička„, začala pracovat jako šaman ve věku 30 let s tím, že rodilí američané, starší domorodých kmenů jí sdělili, že jejím úkolem je být šamanem a Strážcem Moudrosti „Kmene mnoha barev“.

TeddyBear[Picnic]

obrázok so súhlasom TeddyBear[Picnic] / FreeDigitalPhotos.net

Jako dítě trávila mnoho času sama v poušti, kde žila a učila se od „čtyřnohých, jednonohých, okřídlených a plavců„, stejně jako od hvězdného lidu a bytostí kamenů. Její mládí bylo doprovázeno mnoha neobvyklými zážitky a schopnostmi, kterým nerozuměla. Jako dítě byla vyučována předky, prababičkami, a Matkou Zemí, a byla známa pro její schopnost vnímat a komunikovat s divokými zvířaty a vidět a pracovat s energií.

Od té doby, co byla iniciována, a zahájila svou cestu jako šaman a Strážce moudrosti, Kiesha začala sdílet učení a provádět obřady a uzdravení pro jednotlivce i Matku Zemi. Cítí zodpovědnost za udržování a sdělování Moudrosti Matky Země a prastarých znalostí pro naší současnou dobu. K tomuto dni, Kiesha vytvořila soubor video rozhovorů, které jsou volně k dispozici na YouTube, a které byly dosud shlédnuty statisíci lidí na celém světě. Její práce Strážce Moudrosti také zahrnuje „výsadbu“ posvátných krystalů ve velmi specifických místech po celém světě, s cílem obnovení a posílení jemných energetických linií naší Matky Země. Její mocné poselství zdůrazňuje, jak posunout individuální a planetární vědomí, jak žít v srdci v pravém vztahu k Matce Zemí, a jak si vzpomenout, kdo vlastně ve skutečnosti jsme – VELKÉ JÁ JSEM.

Kiesha Crowther byla nedávno na Evropském turné rozšiřující její poselství, jak máme začít žít ze srdce. Také hovořila o našich předcích, posunu pólů, kde se mimozemsťané skrývají a co můžeme udělat, abychom změnili svět a uzdravili Matku Zemi.

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 608 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme