Staňte sa médiomm s pomocou Anjelov

sattva

obrázok so súhlasom sattva / FreeDigitalPhotos.net

Práce média je pradávná, mocná praktika, která vyžaduje přijetí role prostředníka mezi zesnulými a naším světem. Mnoho starobylých kultur vycházelo z moudrosti a kolektivního vědomí předků nebo rodových starších, drželi proto akt komunikace se zemřelými ve velké vážnosti. Tuto výjimečnou roli mohl zastávat pouze šaman. V dnešní době dochází ke změně a díky hojnému kontaktu s Anděly se tato role stává přístupná mnohým… Nyní Vám s radostí chceme představit Práci média – další aspekt Andělské práce, v rozhovoru s Charlesem Virtue, synem Doreen Virtue – světově proslulé andělské terapeutky.

Bližšie informácie o seminároch s Charlesom Virtue.

Proč se vůbec věnovat Práci média? Jaký to má v dnešní době smysl?

Komunikace s dušemi, které odešly, a zprávy od nich, že jsou stále duchovně naživu, zásadně mění život těm, kteří ještě truchlí. Jediný důvod, proč dělám a učím tuto práci, je přijímání vzkazů lásky a léčení. Práce média je právě nyní ve světě třeba, protože velké množství lidí trápí svědomí a pocity viny spojené se ztrátou nejbližších. Pomalu přestávají žít, protože se jim nedaří vymanit z pocitů bolesti a ztráty. My je můžeme jako médium doslova vrátit do života… Cestou, jak se dostat z hlubokého zármutku, je navázání léčivé rozmluvy se zesnulými. Vědomí toho, že nás obklopují duše a energie z druhého břehu, nám dává možnost stát se vládci svého života. A navíc získáme svobodu díky schopnosti ovládat vliv duší na náš život, karmu a naše myšlenky. Andělé cítí, že je pro nás práce média nezbytná. Je něčím, co máme v tomto stadiu lidského vývoje praktikovat, protože na Cestě jsou vazby na zatěžující vztahy a nedostatek odpuštění jednou z největších překážek.

Nehrozí mi při práci nějaké nebezpečí?

Jsou to Andělé, kteří komunikují se zesnulými a jejich poselství nám předávají. Práce média, pokud probíhá takto, je úplně bezpečná. Andělé nám pomáhají již několik posledních desetiletí, abychom se otevřeli schopnosti komunikace se zesnulými a využili tato poselství při pomoci druhým na jejich Cestě. A my tak skrze ně můžeme napomoci příchodu uzdravování a odpouštění.

Jak taková komunikace v praxi probíhá?

Zesnulí hovoří skrze Anděly o mnoha různých věcech, aby dali svým blízkým najevo, že jsou to opravdu oni. Hovoří o svých zájmech, o tom, jak zemřeli, podrobnosti o členech rodiny a přátelích… vyjadřují dokonce i pocity, které nebyli schopni vyjádřit, když žili. To se děje proto, že když jste mimo tělo, nemáte už žádná omezení a vidíte všechno z nového a více otevřeného pohledu. Vůbec nejčastěji vyjadřují zesnulí lásku. Chtějí, aby ti, které zde „nechali”, věděli, že je milují a postrádají a že jim budou vždy nablízku, pouze v jiné formě.

Slyšel jsem, že některé duše uváznou na zemi? Lze jim nějak pomoci?

Ano, jsou zde duše, které nepřešly do světla. Jednoduše zůstaly připoutány k zemi svými závislostmi a vztahy. Není proto důvod k obavám. Jsou spíše ztraceny v zmateném stavu a potřebují směr a lásku nebo cítí, že zde mají něco nedokončeného a ony se proto nemohou vydat do Světla. Na nějaké úrovni, ať vědomě či ne, hledají odpovědi nebo vedení. A zde můžeme pomoci my jako médium. Pracujeme s Anděly, přineseme léčení a světlo, aby připoutané duše mohly vstoupit do Světla. Mluvíme a nasloucháme těmto duším a pomáháme jim porozumět tomu, co se děje. Dodáváme jim přitom odvahu, aby mohli jít dál. To, že jim pomůžeme se odpoutat a vrátit se zpátky na Cestu, je pro ně a jejich duševní vývoj ohromně léčivé.

Tu si môžete zakúpiť knihy a karty od Doreen Virtue

Tu si môžete zakúpiť anjelské sviečky, karty a knihy o anjeloch

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 340 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme