Politici nás predali mimozemšťanom

UFO

obrázok so súhlasom Victor Habbick / FreeDigitalPhotos.net

Politici nás ľudí predali mimozemšťanom už v r.1954 výmenou za technológie. Nepotrebujú naše mäso a kosti, len sekréty žliaz s vnútorným vylučovaním, ktoré sú pre nich ako ópium. Len v USA žije pod zemou 11 druhov civilizácií. Niektorí spolupracujú s NASA a CIA v podzemných laboratóriách. Niektorí sa pripravujú na prevzatie nadvlády nad ľuďmi. K tomu slúži globalizácia sveta. Ich cieľom je znížiť počet obyvateľov na Zemi na menej ako 1/5 súčasného stavu.

Viac o podzemných základniach a mimozemských technológiách sa dozviete od človeka – vedca – zamestnanca laboratórií – Phila Schneider. Bol jedným z tých, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi Šedivými a US tajnými zložkami a armádou v oblasti podzemnej základni Dulce. Phill Bol nájdený mŕtvy v januári 1996, vo svojom byte so strunou od klavíra okolo hrdla. Zdá sa, že bol opakovane trýznený pred tým, ako bol konečne zabitý. 7 mesiacov pred jeho smrťou, Schneider uskutočnil prednášku ohľadom síl, ktoré odokryl v Dulce:

Ak by bolo video zmazané, kliknite TU

Tajná vláda USA již mnoho let spolupracuje s mimozemšťany. Tajné základny a tunely jsou napříč celou Amerikou. Smlouva s mimozemšťany byla podepsána Dwightem Eisenhowerem na Edwardsově letecké základně dne 20. února 1954. Cílem smlouvy bylo získat mimozemské technologie za svolení k provádění genetických pokusů na lidech a zvířatech. Podepsáno pod přísným utajením, a bylo to hrubé porušení ústavy USA. Po desítky let jsou po celém území USA tajně stavěny obrovské podzemní základny propojené navzájem tunely s rychlovlaky. Brzy bylo jasné, že mimozemšťané smlouvy příliš nedodržují. Jsme svědky mnoha únosů lidí ze strany mimozemšťanů za účelem genetických pokusů. Obrovské množství lidí, zvláště dětí, už se nikdy nenašlo a na mnoha místech se nacházejí mrtvoly zohaveného dobytka. Cena zaplacená za mimozemské technologie je skutečně vysoká. Obrovské náklady na stavbu mnoha základen, neuvěřitelným způsobem ožebračují americký lid. Většinou se tyto černé projekty hradí z prodeje drog a zbraní. Organizace, která má v náplni práce tajit existenci antigravitačního pohonu, podzemních základen, pokusy na lidech a zvířatech a další zvěrstva, se jmenuje CIA. Je to výkonná moc stínové vlády a mafie ve státních službách. A jako každá jiná mafie, prodává drogy, zbraně a zabíjí nepohodlné lidi. Zabila i presidenta Kennedyho, když chtěl tisknout dluhem nezatížené peníze a vše chtěl odtajnit. Nám přízniví mimozemšťané vládu USA včas varovali, ale zbytečně. Dohoda byla stejně podepsána. Při probíhající spolupráci došlo ke konfliktu, kdy při vrtání tunelu v roce 1979, došlo k ozbrojené konfrontaci s mimozemšťany. Zahynulo přes 60 příslušníků speciálních jednotek americké armády a vědců. Také bylo naprosto jasné, že není možné se s nimi otevřeně konfrontovat, pro jejich technologický náskok. Do roku 2029, chtějí mimozemšťané kompletně převzít planetu a vyhubit převážnou většinu lidstva. Nejhorší na tom je, že špičky tohoto světa s nimi spolupracují. Těžko hledat v historii případ většího zvěrstva a zločinu. To co se dělo v koncentračních táborech za druhé světové války, se má nyní dít v celosvětovém měřítku. Zkuste ty věci podrobně a pečlivě zkoumat a dojdete k zajímavým závěrům a rozhodně vám z toho nebude do smíchu.

Šediváci a tajná světová vláda

Na začátku si tento exkluzivní klub myslel, že Šediváci jsou laskaví, a uzavřeli s nimi smlouvu. Ve skutečnosti si mysleli, že Šediváci jsou to nejlepší, co kdy prošlo kolem, nový zdroj neomezené moci.

„Tajná vláda“, ať už ji nazýváte Ilumináti, Bilderbergři, Trilaterální komise nebo Výbor zahraničních vztahů, se v podstatě skládá z nejbohatších lidí na světě. Je jich pár tisíc a po dlouhou dobu ovládají naše takzvané vlády. Kontrolují, kdo je zvolen, kdy a kde, kontrolují, kdy je válka a kdy není. Kontrolují nedostatek jídla na planetě, a jestli je měna země v inflaci, nebo v deflaci. Všechny tyto věci jsou těmito lidmi plně ovládány. Nemohou kontrolovat přírodní katastrofy, samozřejmě, ale mohou kontrolovat a kontrolují toho hodně.

Někdy mezi lety 1900 a 1930 se s těmito lidmi kontaktovali Šediváci (mimozemské bytosti menšího vzrůstu). Bylo to zřejmě před rokem 1943, protože technologie použitá ve Filadelfském neviditelném projektu přišla od Šediváků. Nikola Tesla, fyzik, který byl načas ředitelem Filadelfského experimentu, uvedl do záznamu, že dostával informace od ER, ačkoliv mu v té době nikdo nevěřil. Na začátku si tento exkluzivní klub myslel, že Šediváci jsou laskaví, a uzavřeli s nimi smlouvu. Ve skutečnosti si mysleli, že Šediváci jsou to nejlepší, co kdy prošlo kolem, nový zdroj neomezené moci. Smlouva dala Šedivákům právo experimentovat na planetě výměnou za jejich technologii. To je ta technologie, která umožnila náš neuvěřitelný vzestup. V roce 1968, když David Suzuki předpovídal, že budeme mít brzy nový severní a jižní pól a že to zničí skoro vše na planetě, se Tajná vláda rozhodla zahájit svou přípravu na odchod. Do roku 1970 tajně spojili Sovětský svaz se Spojenými státy. V zákulisí to po dlouhou dobu funguje jako jedna země.

Tato klika nikdy nesdílela technologii Šediváků s lidstvem obecně, ale držela si ji pro sebe. Jsou tak vyspělí, že je pro nás velmi těžké tomu věřit. Mají po dlouhou dobu UFO a jsou ještě dále. Bylo odhadnuto, že asi padesát procent viděných UFO jsou naše vlastní. Tato plavidla nejsou mimozemská, ale patří tajné vládě. Použili sovětské, americké a šedivácké technologie a vytvořili si prostředky, asi bsi byli jistí, že se odsud mohou dostat ještě před posunem zemských pólů. Začali se připravovat velice rychle, věřili, že nemají moc času – podle Suzukiho předpovědi asi jenom čtrnáct let. Nejdříve vytovřili základnu na Měsíci a používali ji jako satelit, aby mohli jít hlouběji do vesmíru. Na temné straně vybudovali tři malá města typu bubliny. Na jednom z nich se stala nehoda a bylo zabito mnoho lidí. Záznamy ukážou, že na měsíční povrch bylo uskutečněno více než dva tisíce tajných misí.

Jakmile získali dostatek materiálů o měsíci (rozuměj Tajná vláda) pokračovali do hlubšího vesmíru, a kam myslíte, že šli? Na Mars, samozřejmě, původní domov Šediváků. Vybudovali extrémně komplexní podzemní město navržené tak, aby ukrylo je a pár dalších lidí. Ale ne mnoho, jejich hlavním zájmem bylo zachránit sebe a nestarali se příliš o nikoho jiného. To byl po celou dobu jejich styl. Začali být hodně jako Šediváci a ztratili většinu ze svých emocionálních těl. Přinesli do své kolonie na Marsu všechno, co si mysleli, že kdy budou potřebovat.

Podle Ala Bieleka, který pracoval na Projektu Montauk (oficiálně Phoenix): Jeden z významů Projektu Phoenix, při využití časového tunelu, bylo poskytnout zálohu marťanským koloniím. Veřejně jsme letěli na Měsíc v roce 1969. Ve skutečnosti tam Němci byli už v roce 1947. A my jsme tam byli v roce 1962 se spojenou americko-ruskou expedicí. Letěli jsme na Mars 22. května 1962. Film „Alternative 3“ vytvoření Anglia Television 1. dubna 1977, který je k dispozici v podzemí, to plně načrtává. Ukazuje skutečný přenos – barevné výstřely televizí zpátky z Marsu, jak se tento „Explorer“ hýbal a přistával. (Citováno z interview uvedeného Susanne Konicov, The Connectink Link, Grand Rapids, MI, Susanne Konicov, č. 19, viz seriál rozhovorů s Al Bielikem – uveřejňujeme na OSUD.cz na jiném místě, pozn. red.).

V té době tito globální elitáři nejenom že nechtěli, aby kdokoliv věděl, co dělají, ale nechtěli, aby s nimi také někdo soutěžil. Kdokoliv, kdo byl zapojen do pokročilé technologie, byl tak i tak zastaven (umlčen). Pokud je nedokázali zastavit, tak se jich prostě zbavili.

Někdy okolo roku 1984 bylo město na Marsu kompletní. Tajná vláda si začala myslet, že jsou opravdu v bezpečí. Potom jenom o pár let později, asi v roce 1989, učinili šokující objev. Země není jediným místem, kde se posunuje severní a jižní pól. Děje se to na všech planetách v naší sluneční soustavě, včetně Marsu. O sedm až devět měsíců později následoval další úder, když zjistili, že to není jenom fyzická změna, která se děje, ale také mezidimenzionální posun ve vědomí. V tomto bodu, stejně jako Šediváci, se cítili zcela bezmocně.

Potom si začali uvědomovat, že, ať už se jim to líbí nebo ne, jsou spojeni s veškerým lidstvem, a že jediná cesta, jak mohou přežít, je pomocí lásky a jednotného vědomí. To byla situace, se kterou byla Země před šesnácti tisíci lety konfrontována v Atlantidě a která byla ignorována, když se Marťané snažili oddělit od zbytku populace Země a jít svou vlastní cestou. Globální elita nyní ví, že nemůže přežít sama. Nechávají být lidi jako Drunvalo (Melchizedek), kteří mohou mít odpověď a mohou být schopni jim pomoci.

ukázka je z knihy Boba Frissella Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je, publikováno v časopise Médium

Zdroj: Osud.cz

UFO v jednom z hangárov Area 51:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
28 872 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme