MMS pri chrípke, rakovine, AIDS, bolesti zubov a ďasien, u detí a tehotných

ID-100129076

obrázok so súhlasom Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.net

Mnohí ľudia napriek silnejúcim zákazom užívania, si s MMS riešia svoje akútne, chronické, ale aj vážne zdravotné problémy.

Prečítali sme na internete článok, pozreli ďalšie videá a zdieľame ich pre Vás:

Ukážky aplikovania MMS nájdete priamo v článku „Vyliečiť sa bez liekov“.

Dnes sa na aktiváciu (neutralizáciu) už nepoužíva v článku popisovaná kyselina citrónová, ale:

  1. Kyselina chlorovodíková 4% roztok – dávkovanie 1: 1, po zmiešaní 20 sek počkať a potom nariediť vodou. Takto vyrobené MMS je vhodné ku všetkým odporúčaným protokolom (podľa poznatkov užívateľov v ČR a SR aj k výplachu očí – Jim Humble ale vo svojej knihe tento postup neodporúča). U protokolu celodenné dávky vo fľaši je nutné pripraviť si dávku iba na 4 hodiny a potom na ďalšie 4 hodiny. MMS vyrobené s kyselinou chlorovodíkovou je maximálne funkčný iba 4 – 5 hodín.
  2. Hydrogénsíran sodný 33% roztok – dávkovanie 1: 1, počkať 1-2 min. a potom doliať vodou. Možno používať pre všetky protokoly. Nemiešajte väčšie množstvo (nad 100 kvapiek) vzniknutý roztok vypení – ak chcete miešať väčšie množstvo (napr. Pre kúpele), oba roztoky (Hydrogénsíran aj chloritan) musíte vychladiť na cca 4-6 stupňov Celzia.

Chrípka („bežná“ chrípka, vtáčia chrípka, prasačia chrípka a všetky akútne ochorenia)

Do suchého pohára kvapnite 1 kvapku MMS1 a 5 kvapiek 10% kyseliny citrónovej alebo citrónu (alebo 1 kvapku 50% kyseliny citrónovej). Počkajte 3 minúty, dolejte pohár do polovice vodou a čo najskôr vypite.

Ak nebudete do hodiny pociťovať nevoľno, užite o jednu kvapku MMS viac (vždy aktivujte MMS1 5 krát väčším množstvom 10% kyseliny citrónovej) a takto zvyšujte každú hodinu počet užitých kvapiek o jednu, najviac však na množstvo 6 kvapiek, a užívajte 12 hodín.

U chorého človeka je predpoklad, že sa dostane zo začiatku najviac na úroveň 3 – 4 kvapiek bez nevoľnosti, lebo jeho telo je plné baktérií a vírusov. Nevoľnosť ukazuje, že MMS zabíja patogény, a hoci sa mnohým po takomto radikálnom prečistení výrazne polepšilo, nie je žiaduca. Lepšie je sa prispôsobiť schopnosti vášho tela vyplaviť zbytky zničených patogénov a liečiť sa pomalšie. Vyhnete sa tak nevoľnosti, ktorá môže mať až podobu zvracania alebo krátkodobej hnačky. V takých prípadoch do ukončenia nevoľnosti vysaďte MMS; potom však znížte množstvo kvapiek MMS na počet, ktorý vám nerobil problémy, a hneď začnite užívať ďalej.

Ak sa budete cítiť dobre pred ukončením 12 hodinového užívania, môžete užívanie MMS ukončiť. Ak však nie ste úplne vyliečený, pokračujte v užívaní dlhšie. Ak vážite cez 100 kg, možno bude pre vás potrebné zvýšiť množstvo MMS z 6 na10 kvapiek. U detí je naopak potrebné dávku znížiť na polovicu alebo štvrtinu.

Rakovina

Štádium 1-3: Účinnou metódou na zvládnutie rakoviny je protokol zvaný 6×6. To znamená, že užijete šesť kvapiek MMS aktivovaných 30 kvapkami aktivátora, a po hodine ďalších šesť aktivovaných kvapiek, a to opakujete trikrát denne: ráno, naobed a večer. Samozrejme, pri ťažkých prípadoch rakoviny začnite dávkou 1×1. Túto dávku môžete každý deň zvyšovať, teda 2×2, ďalší deň 3×3 atď. Pokiaľ sa ale objavia nevoľnosti, zvracanie alebo hnačky, znížte dávku o jednu alebo aj dve kvapky aspoň na jeden deň, potom v zvyšovaní kvapiek znovu pokračujte. Takto môžete postupne zvyšovať dávku až na 15 kvapiek. Pri tomto počte by už rakovina mala byť skoro vyliečená.

Štádium 4: Ďalšou metódou na zvládnutie rakoviny je užívanie jednej kvapky MMS1 spolu s aktivátorom každú hodinu minimálne desať hodín denne. Keď uvidíte, že dokážete zniesť takéto množstvo MMS1 po niekoľko dní, zvýšte dávku na 2 kvapky, a postupne až na 8 – 10 kvapiek každú hodinu.

Ďalšou možnosťou na zintenzívnenie liečby je popri užívaní MMS1 užívanie MMS2 kapsúl, a to aspoň štyri krát za deň, s postupným zvyšovaním na šesť a viac za deň. Samozrejme, začnite pomaly, uvidíte, ako to vaše telo bude zvládať.

HIV vírus a AIDS

U AIDS a HIV sa ukázala ako najúčinnejšia dávka 3 kvapiek MMS1 aktivovaných 15 kvapkami 10% kyseliny citrónovej a doliata vodou alebo šťavou, užívaná každú hodinu aspoň 8 krát denne počas doby trvania troch týždňov. Iba tí, ktorí sú veľmi chorí, by mali spočiatku užívať menší počtom kvapiek a postupne ho zvýšiť. Rovnako tak v prípade, že by užívanie vyvolalo nevoľnosť, je potrebné prechodne znížiť dávku podľa toho, ako sa vaše telo dokáže prečisťovať. Neprestávajte však MMS užívať (i keby to malo byť iba 1/4 kvapky MMS) a dávku po odznení problémov znovu zvýšte.

Normálne nebývajú pri užívaní 3 kvapiek MMS nevoľnosti časté. Nenechajte však, aby vás nevoľnosť odstavila od vyliečenia. Radšej užívajte menšie množstvo MMS a predĺžte liečenie o ďalší týždeň.

MMS a DMSO

Výrazné účinky boli dosiahnuté použitím MMS v kombinácii s tzv. DMSO (Dimethyl sulfoxide). DMSO je látka, ktorá má schopnosť rýchlo prenikať cez pokožku a tkanivá, bez toho, aby ich poškodzovala.

V životu nebezpečných prípadoch, keď potrebujete extra rýchlo dostať MMS do tela, môže byť DMSO použité ako pomôcka. Stačí namiešať 10 kvapiek MMS aktivovaných 50 kvapkami 10% kyseliny citrónovej (alebo 10 kvapkami 50% kyseliny citrónovej), po 3 minútach pridať čajovú lyžičku DMSO a rýchlo premiešať (nie dlhšie ako 15 sekúnd). Túto zmes treba potom okamžite začať vtierať do pokožky na postihnuté miesto (či už je to ruka, noha alebo brucho). Dôležité je nečakať a zmes okamžite vtierať, pretože každou sekundou stráca svoju účinnosť.

Pred tým než sa rozhodnete použiť DMSO, je dobré urobiť test, či nie ste na túto látku alergický, alebo či vaša pečeň nie je príliš slabá. Problémy máva však nanajvýš jeden zo 100 ľudí. Test urobíte tak, že na umyté a vysušené rameno nanesiete kvapku DMSO, votriete ju do jedného miesta pokožky a necháte počas 15 minút úplne vsiaknuť. Pokiaľ v priebehu pár hodín nebudete cítiť žiadnu bolesť v oblasti pečene, pravdepodobne vám nebude robiť použitie DMSO problémy. Pre istotu ale počkajte ďalších 24 hodín.

Na vtieranie môžete použiť sáčok, alebo holé ruky. Ak budete cítiť v mieste vtierania pálenie, môžete votrieť na tom mieste do pokožky vodu, až kým pálenie nepominie. Po aplikácii DMSO môžete votrieť do pokožky trochu olivového oleja a šťavy z aloe vera.

Pri aplikovaní MMS1 pomocou DMSO použite vždy inú časť tela. Prvý deň aplikujte zmes niekoľko krát denne každé dve hodiny, druhý a tretí deň každú hodinu. Potom túto metódu na 4 dni prerušte a pokračujte až ďalší týždeň. Neprestávajte však užívať MMS orálne.

Ústa, ďasná a zuby

Zmiešajte 10 kvapiek MMS s 50 kvapkami citrónu alebo 10% kyseliny citrónovej (alebo 10 kvapkami 50% kyseliny citrónovej – najmä pri väčších množstvách je to praktickejšie), počkajte 3 minúty, a potom pridajte pol pohára vody. Zmes nalievajte na mäkkú zubnú kefku, a dobre si vyčistite zuby a ďasná. Je dobré si ich takto čistiť 3 – 4 krát prvé tri – štyri dni, potom stačí raz denne. Zvyšok roztoku použite na vypláchnutie úst. Robte to pomaly, aby látka Cl02 mala čas uvoľniť sa z tekutiny. Cl02 zničí všetky mikróby a baktérie bez toho, aby poškodil citlivé ďasná a boľavé miesta na jazyku. Zuby si potom aj naďalej čistite MMS roztokom ešte niekoľko týždňov aspoň raz denne. Stav vašich úst by sa mal zlepšiť už po prvom týždni a po niekoľkých týždňoch by malo byť zdravie vašich úst excelentné. Na udržanie zdravej ústnej dutiny potom bude stačiť, keď si budete umývať zuby MMS roztokom dva – tri krát týždenne.

Ak máte veľké bolesti zubov, ale nemôžete ísť okamžite k dentistovi, MMS ich môže zahnať behom pár minút – ak podržíte aktivovaný roztok v ústach aspoň dve minúty.

Citlivé zuby (bolesť zubov vystavených tlaku – napríklad, keď zahryznete) zvyčajne znamenajú, že sa vám pod zubami tvorí infekcia. Vtedy je dobré, ak budete svoju zvyčajnú dávku MMS užívať častejšie (napríklad nie iba ráno a večer, ale každé dve hodiny), a to niekoľko dní, až kým bolesť nezmizne. Môžete tak zachrániť svoje zuby pred vytrhnutím.

MMS rieši aj problém zápachu z úst. Stačí, keď si vždy pri čistení zubov MMS roztokom vykefujete aj jazyk, a to predovšetkým jeho najzadnejšiu časť, kde je najideálnejšie prostredie pre tvorbu baktérií, ktoré sú hlavnou príčinou zápachu. Dlhodobé čistenie zubov MMS ich pomáha aj bieliť.

Nos, dutiny, priedušky

Táto metóda je veľmi účinná pri zápaloch dutín a priedušiek, pri ušných infekciách, nádche, boľavom hrdle, dýchavičnosti a podobne. V tomto prípade sa jedná o inhalačnú procedúru. Namiešajte 2 – 3 kvapky MMS v bežnom pomere s aktivátorom. Nepridávajte vodu a NEPITE TO. Budete inhalovať malé dávky ClO2 do nosa a úst. Inhalujte veľmi pomaly a nikdy sa nenadychujte zhlboka. Keď sa pomaly nadýchnete, zadržte na chvíľu dych. Budete cítiť pomaly prenikať ClO2 do vašich dýchacích ciest, hrdla a možno i do ušných kanálikov. Po štyroch pomalých nadýchnutiach si urobte prestávku, odsuňte pohár nabok a dýchajte chvíľu čistý vzduch. Upozornenie: je veľmi dôležité neprekročiť dávku 2 – 3 kvapiek, nenadychovať sa zhlboka a periodicky si počas procedúry robiť prestávky v inhalovaní. Ak to nedodržíte, môžete si poškodiť pľúca. Dýchate totiž čistý ClO2, a ten červené krvinky absorbujú pohotovo ako kyslík. Kvôli tomu na chvíľu znižujete zvyčajné množstvo kyslíku vo vašom tele. Ak ste užili viacej ako 10 kvapiek MMS orálne, počkajte pred inhalovaním aspoň dve hodiny. Ak máte problémy s dýchaním, v žiadnom prípade neinhalujte.

Inhalácia je veľmi účinná i v malých množstvách a môže zastaviť začínajúcu chorobu v priebehu veľmi krátkej doby. Nepreháňajte to však, lebo ClO2 sa dostáva inhalovaním veľmi rýchlo do krvi, a o to rýchlejšie zabíja aj patogény. Telo sa bude teda chcieť aj oveľa rýchlejšie zbaviť nahromadených hlienov v prieduškách – čo môže vyvolať v pokročilom štádiu choroby dlhšie a intezívnejšie vykašliavanie.

Deti a tehotné ženy

Deti ani tehotné ženy nie sú žiadnou rizikovou skupinou, pre ktorú by MMS znamenal nejakú toxickú hrozbu. U detí je iba logicky nutné znížiť dávku vzhľadom na ich telesné rozmery. Bežne je uvádzaný počet kvapiek MMS pre užitie dospelým človekom, teda pre dieťa je potrebné znížiť počet uvádzaných kvapiek podľa jeho váhy. Ak váži polovicu váhy dospelého človeka, dáte mu polovičnú dávku, ak štvrtinu, tak dávku štvrtinovú.

Pretože bude asi problém kvapnúť 1/2 alebo 1/4 kvapky, môžete použiť 1 kvapku MMS aktivovanú 5 kvapkami aktivátora – 10% kyseliny citrónovej alebo citrónovej šťavy), po 3 minútach doliať vodou a z tohoto množstva odliať dieťaťu do druhého pohára príslušný diel a pohár doliať vodou alebo šťavou.“

zdroj: poznanie.sk

Vyhlásenie:

Všetky informácie na stránkach EZOpress pochádzajú od pána Jima V. Humbla. Neposkytujeme žiadne informácie ani návody pre používanie MMS. Roztok Chloritanu sodného slúži ako bielidlo na dezinfekciu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
16 637 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme