Duchovný rozvoj XXIV. časť – Astromedicína versus vedecká medicína

Motto: „Chorý človek má iba jedno želanie – zdravý ich má tisíce.“
Toto ľudové príslovie plne potvrdzuje aj súčasná zdravotná mašinéria
a situácia na Slovensku: Chorí ľudia požadujú od lekárov liečenie – nie predpisovanie množstva chemických liekov v duchu „lége artis“, z ktorých profituje „biela mafia“, vyťahujúc zo zdravotných poisťovní, štátu a z peňaženiek stále chudobnejších občanov viac a viac peňazí – aj napriek tomu, že tie lieky neliečia, ale ešte viac zhoršujú symptómy chorôb a vyvolávajú choroby nové!

Potvrdil sa fakt, že „trafená hus zagága“. E-mailom mi prišiel mi prišiel gagot jedného gunára z „bielej mafie“:

„Vážený pane, přečetl jsem si Váš článek „Astromedicína versus Vedecká medicína“. Ohrozujete spoustu lidí, kteří ztrácí dúvěru v očkovaní i overenou farmakoterapii.
Petr. R – Katedra farmakológie a toxikologie, Farmaceutická fakulta Univerzity Karlovy v Praze (13.01.2010)

Ďalšie naše príslovie hovorí: Vtáka poznáš po perí a človeka po reči.

Petr, a čo takto zákon o slobodnom prístupe k informáciám, ten vám nič nehovorí?! Ide totiž o občiansku povinnosť každého človeka, informovať ostatných o možnom nebezpečenstve.

svetlo

obrázok so súhlasom twobee / FreeDigitalPhotos.net

Radšej spôsobiť „zbytočnú paniku“, než si do smrti vyčítať, že som mohol zabrániť najhoršiemu a musieť s tým žiť! To v tých vašich paragrafoch nemáte zakotvené? Už A. Einstein povedal: „Veriaci ľudia môžu veriť všetkému, veď sú naučení ignorovať realitu a skutočnosť, že dnes klame skoro každý.“ Ja k tomu dodávam, že prioritou súčasnej „spoločnosti vyvolených“ je strašiť ľudí – je si vedomá, že vyvolanie strachu z pandémie a mohutná propagácia vakcín sa mení na peniaze a viera v lieky tomu dopomáha. Ľudia, dávajte si preto pozor, nenechajte sa zastrašovať citovaním paragrafov trestného zákona, to je presne to, čo „elita“ chce. Pravda šírená akýmkoľvek spôsobom a sloboda slova sa im nehodí do kšeftu – preto strašia, cenzurujú a nútia nás, čo si máme myslieť! Ideu Aristotela, že základom demokratického štátu je sloboda, si zmenili na diktát démo(n)kracie!

Prasacia chrípka a pandémia

Bola farmaceutickými korporáciami a s „požehnaním WHO“ naplánovaná na obdobie sporadicky sa objavujúcej bežnej chrípky s príchodom zimy – a presne s tým istým odskúšaným scenárom ako prvý raz v roku 1976, keď si prezidentské kreslo vymenil G. Ford s J. Carterom, a v čele očkovacej kampane stál dr. Dávid Sencer z CDC (Centrum pre kontrolu chorôb) a dr. Theodore Cooper z WHO (Svetová zdravotnícka organizácia), ministerstvo zdravotníctva, ktoré propagovalo očkovanie a šesť výrobcov liekov vyrábajúcich vakcínu proti prasacej chrípke. Prezident Ford a Kongres sa nechali prehovoriť na financovanie vakcín za 135 milión dolárov s tým, že vakcína bola „otestovaná a je dokonale bezpečná“. Hoci ju v tom čase ešte stále testovali na laboratórnych zvieratách, vojakoch a malých deťoch – ktoré sa nemohli samy brániť. A navyše propagátori očkovania Forda ešte nahovorili, aby sa nechal odfotiť pri očkovaní vakcínou, aby ľudia nasledovali jeho príklad. Všetky ubezpečenia zločineckého syndikátu, medicínskych a farmaceutických koncernov o vakcíne proti prasacej chrípke boli vymyslené klamstvá – preukázateľne potvrdené smrťou a katastrofami počas niekoľkých hodín po očkovaní!

Ford nebol jediným vinníkom v rámci tejto konšpirácie proti ľudom, lebo väčšina členov Kongresu tiež pripojila svoj hlas podpory aj na zaplatenie odškodného obetiam, ktoré mohli dosiahnuť miliardy dolárov, podľa veľkého počtu úmrtí a katastrof vrátane tých, ktoré boli ututlané organizátormi očkovania.

Druhý raz sa prasacia chrípka objavila v roku 2009, keď si vymenili prezidentské kreslo G. Bush s B. Obamom. Washington Post 6. mája priniesol hlavný titulok: USA zrejme pridá prasaciu chrípku k jesennému očkovaniu, pritom nehovoria, či bude povinné, ale čítanie medzi riadkami dáva možnosť, že to tak bude tento rok alebo neskôr… Zároveň tiež oznamujú, že „Obamova vláda zvažuje nebývalú jesennú očkovaciu kampaň“, ktorá bude zahŕňať normálnu aj prasaciu chrípku – tú prasaciu preto, že sa „šíri po celom svete“… Barack Obama dokonca vyhlásil kvôli vírusu A/N1H1 stav národnej núdze (nevedomky tak prezradil fakt, čo sľúbil „elite sveta“ za to, keď bude zvolený prezidentom USA – v intenciách sľubov svojich predchodcov – pozn. F. Š.) A následne WHO (Svetová zdravotná organizácia) už (3. júna) vyrukovala s tým, že sa blíži vyhlásenie (stupeň 6) „pandémie“ prasacej chrípky… – hoci v skutočnosti žiadna neexistuje v USA alebo kdekoľvek na svete!
Tých tridsaťtri rokov, ktoré uplynuli od prvej po druhú prasaciu chrípku – symbolizuje smrť Ježiša Krista (narodeného v maštali a nástup Antikrista – pozn. F. Š.)!

Farmaceutický a zdravotnícky experti spustili propagandu, že prasacia chrípka zmutovala s vtáčou, ľudskou a prasacou chrípkou a je smrteľne nákazlivá. Pomocou zavádzajúcich televíznych a novinových reklám tvrdia, že očkovacie látky sú dôkladne odskúšané a celkom bezpečné, a neustále dookola omieľajú, že ľudia môžu zomrieť, pokiaľ sa nenechajú očkovať, ale budú chránení očkovaním, pričom vedľajšie účinky, ak nejaké budú, sú „bezvýznamné“. Deje sa tak kvôli gigantickým ziskom a „preriedeniu populácie“, preto desia obyvateľov Ameriky a EÚ!

Ľudia však zomierajú v dôsledku viacerých vážnych ochorenia oslabenej imunity na bežnú chrípku, ale nemocnice vykazujú ako príčinu smrti vírus „prasacej chrípky“… Môj šiesty zmysel mi hovorí, že sa takto dodržiava direktíva WHO a EÚ, lebo to isté sa praktizuje pri úmrtiach ľudí aj v ostatných štátoch Európy (viď tlač a ostatné masmédiá, ktoré šírili do sveta – nezmysel lekárov, keď v Anglicku nedávno po očkovaní zomrela 14-ročná školáčka, že „zomrela na rakovinu srdca“, čo sa vraj „preukázalo“ pri pitve). Práve takto sa umelo plnia štatistiky WHO o pandémii prasacej chrípky a opodstatnenosť farmaceutických kartelov na výrobu vražedných vakcín.

Pre Slovensko očkovaciu vakcínu Panenza proti chrípke A/H1N1 dovezie francúzska farmaceutická spoločnosť Sanofi Pasteur. Zmluvu na dodávku milión vakcín podpísala firma so Správou štátnych hmotných rezerv. Slovenská vláda občanom vyjednala „extra podmienky“ (cena jednej vakcíny je 7,6 eura, v cene je aj doprava, distribúcia, striekačka, vatový tampón a ihla) – budú testované na slovenských občanoch. Ako prvý sa dal demonštratívne pred televíznymi kamerami zaočkovať hlavný hygienik SR Ivan Rovný. ÚVZ SR následne vyzval všetkých zdravotníkov, aby sa nechali zaočkovať, lebo sú jednou z najrizikovejších skupín v priamom kontakte s chorými ľuďmi… (To je páni doktori váš veľký omyl, o ktorom vás počas štúdia na fakulte nemal kto informovať, že: „vírus – jed“ nepoletuje ako komáre či mušky okolo a neútočí na ľudí… – musí byť do organizmu „dopravený“ práve očkovaním! – pozn. F. Š.) Po nich prídu na rad tehotné ženy a chronicky chorí ľudia. Zaočkovať by sa mal dať aj minister zdravotníctva, v rámci štvrtej fázy, keď sa budú očkovať ľudia zabezpečujúci chod štátu. A potom sa vakcína ponúkne ľudom, ktorí o to majú záujem… (Vakcíny vstreknuté do tela sú jed, ktorý spôsobuje typické reakcie otravy, to je nespochybniteľný fakt!)

Existujú vakcíny pre vyvolených a vakcíny pre „chudobu“. Napríklad pre politikov, zvláštne oddiely armády atd. je určená proti prasacej chrípke vakcína Celvapan od firmy Baxter v Nemecku – neobsahuje prídavné látky – adjuvanty, posilňujúce svojím účinkom imunitnú odpoveď. Avšak vakcíny (Pandemrix od firmy GlaxoSmithKline) pre bežných občanov obsahujú ortuť a skvalén – ten môže vyprovokovať autoimunitné choroby a latentné aktivovať!

Vakcínou (GSK) sa očkuje aj v susednom Česku! Bezpečnostná rada štátu a kabinet odsúhlasili očkovanie proti prasacej chrípke u chronicky chorých detí od desať do sedemnásť rokov… Vakcína je určená pre deti, ktoré majú závažné chronické choroby, ako sú napr. choroby srdca, obličiek, astma či rakovina. Mali by sa očkovať aj deti s neurologickým ochorením, ktoré môže prasacia chrípka skomplikovať. Česká vakcinologická spoločnosť vydala prehlásenie, podľa ktorého je vakcína dostatočne preverená, a teda aj bezpečná. Vedecký sekretár spoločnosti Roman Chlíbek argumentuje, že: „Vakcína bola preverená už na miliónoch osôb, a tak celkom nepochybne preukázala svoju bezpečnosť. Hlavne pre rizikové skupiny je prospešnosť očkovania evidentná.“ Bezpečnosť je podľa neho zaručená aj u detí. Tento jeho názor podporil tiež hlavný hygienik Michael Vít. Ľudia sa podľa neho príliš riadia informáciami, ktoré nie sú overené – avšak „tieto neoverené informácie ohrozujú zdravie našich pacientov,“ dodal (teda nie očkovacie vakcíny vypestované na rakovinových bunkách zvieracieho pôvodu atď. – pozn. F. Š.).

Aj šéf stredočeskej záchranky Michal Houdek varuje: „Vakcína nie je dostatočne vyskúšaná, výrobca za ňu nechce prevziať zodpovednosť.“ Rovnaký názor má aj ministerka zdravotníctva v Poľsku, ktorá odmieta národ očkovať, pokiaľ sa výrobca za vakcínu nezaručí. „Sám by som sa očkovať nenechal. A ani svoju rodinu. Mám pod sebou 800 zamestnancov a očkovať sa nechalo iba 20.“ Podobne reagujú aj lekári a zdravotníci inde – „zaočkovanie zdravotníkov je 10 až 20 percent a lekári sa nenechávajú očkovať takmer vôbec,“ dodáva. To potvrdil aj prieskum spoločnosti Aspectio, že 69 percent oslovených lekárov sa nechce očkovať.

Zodpovednosť za následky, ktoré spôsobia vakcíny ponesie štát, resp. občania, nie farmaceutické spoločnosti – tie iba inkasovali astronomické zisky, napriek všeobecnej kríze! Úmysel vyvolať strach „pandémiou chrípky“ splnil účel, štáty poslušne vydávali nariadenia a zákony pre povinnú vakcináciu obyvateľstva, ale hlavne boli vlády donútené nakúpiť vakcíny, ktoré im budú nanič -zväčša im ostanú v skladoch. Je to satanský podvod „vyvolenej elity sveta“ – zarobiť na strachu ľudí. Avšak bubliny okolo „pandémie prasacej chrípky“ praskajú a štátom zostávajú obrovské dlhy, pretože vlády si na zakúpenie vakcín museli zobrať pôžičky a sklady majú plné nevyužitých vakcín. Takže sa všetci budú pokúšať vakcíny predať do štátov tretieho sveta…

V Štrasburgu sa hovorilo o podvode s novou chrípkou

Ide o jeden z najväčších zdravotníckych škandálov storočia, citovali svetové médiá Wolfganga Vodarga – šéfa podvýboru Rady Európy pre zdravotníctvo, ktorý takto počastoval pandémiu novej chrípky. Jeho slová vyvolali na pôde Rady Európy diskusiu a výbor už zvolal stretnutie s predstaviteľmi Svetovej zdravotníckej organizácie WHO, európskych farmaceutických firiem a nezávislých odborníkov. Samotná Svetová zdravotnícka organizácia WHO zaujala stanovisko, že „svoju reakciu na pandémiu prasacej chrípky zhodnotí“, ktorú podľa zahraničnej tlače pod tlakom farmaceutických spoločností, ktoré mali záujem zvýšiť svoje zisky, vyhlásila v júni 2009 z druhého stupňa na šiesty pandémiu. Tento globálny falošný poplach bol masívne podporovaný výrobcami liekov, ktorí tak dostali možnosť zarobiť miliardy.

Rada Európy na svojej internetovej stránke potvrdila, že jedna z hlavných tém plenárnej schôdze Parlamentného zhromaždenia Rady Európy (PACE), ktoré sa uskutoční koncom januára, bude mať názov Falošné pandémie – hrozba zdraviu. Na naliehavú diskusiu o tejto téme vyzval sociálny výbor PACE. Ak diskusiu schvália, pravdepodobne sa uskutoční vo štvrtok 28. januára. Sociálny výbor bude okrem toho o tejto téme za zatvorenými dverami diskutovať v utorok 26. januára za účasti predstaviteľov Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), európskych farmaceutických firiem a odborníkov. Výsledky, ku ktorým dospejú, budú zverejnené…

Najnovšie bola verejnosť informovaná Svetovou zdravotníckou organizáciou WHO, že prasacia chrípka, sa už vraj rozšírila do 208 krajín a území. Zároveň vyhlásila, že Azerbajdžan a Mongolsko sa stanú prvými rozvojovými krajinami, ktoré dostanú darované (tie nepredané) očkovacie dávky proti novej chrípke. Farmaceutické spoločností a 14 priemyselných štátov sa zaviazalo, že poskytnú okolo 190 miliónov dávok na použitie v 95 rozvojových krajinách. K hlavným výrobcom vakcíny proti takzvanej prasacej chrípke patria firmy: Baxterlnternational, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, SanofiAventis, SanofiPasteur.

(Z tejto „humánnej štatistiky a plánu WHO“ možno predpokladať, že ak sa podarí zaočkovať tými vakcínami rovnaký počet ľudí, až potom dôjde k plne rozvinutej epidémii otravy očkovaním – avšak nie prasacou chrípkou, pretože žiadna neexistuje…! Iba týmto spôsobom môže byt totálne nakazený celý svet rôznymi chorobami – a zároveň pharma-kartelom zaistené ďalšie miliardové zisky z predaja ich jedovatých liekov. – pozn. F. Š.)

Medicínsky a farmaceutický liekový biznis má však dostatočne zabezpečenú kontrolu nad médiami, aby ututlali alebo skreslili správy o úmrtiach a katastrofách po očkovaní, a aby udržiavali ľudí v nevedomosti vo veci rizík ich spopularizovaných vakcín a ďalších liekových jedov!

Všetky vakcíny sú jedy

Vakcíny obsahujú rozložené proteíny, ako je ten, ktorý berú z vredov chorých zvierat alebo zo zhnitých vajec zmiešaných so smrtiacimi drogami, ako sú: kyselina karbolová (fenol), ortuť, formaldehyd (formalín) atd. Rozložené proteíny môžu spôsobiť botulizmus, salmonelózu alebo ďalšie typy otravy krvi. Niet sa potom čomu diviť, že ľudia po očkovaní zomierajú… Všetci lekári, ktorí problematiku poznajú, vedia a pripúšťajú, že vakcíny sú vysoko toxické a následné účinky nepredvídateľné.

Žiadny lekár, laboratórny technik alebo vedec nemôže ani náhodou určiť reakciu, ktorú vakcína u každého jedinca spôsobí. Je nemožné poznať dopredu bod tolerancie na jed u každého človeka. Preto ide o smrteľne nebezpečnú hru – ako je napr. ruská ruleta – čo sa týka toho, či vakcína spôsobí náhlu smrť (a k tomu často dochádza) alebo paralýzu o niekoľko hodín neskôr, alebo vyvolá rakovinu, srdcové problémy či TBC o pár rokov neskôr, prípadne ochorenie obličiek, poškodenie pečene, šialenstvo (post vakcinálnu encefalitídu – zápal mozgu spôsobený vakcínami), alebo nejakú inú chronickú chorobu o niekoľko rokov neskôr.

Vakcína je dokonca horšia než ruská ruleta, pretože tá zabíja iba niekoľko hazardných hráčov a dobrodruhov, ktorí sa oddávajú radovánkam, ale nič dobrého pre spoločnosť neurobili, ale očkovanie zabíja tisíce nevinných a dôverčivých ľudí, ktorí veria lekárom. Nezvratným faktom je, že všetky vakcíny sú jedy – kontaminujú telo, oslabujú imunitný systém a robia človeka náchylnejším k chorobám!

Keď je človeku podaných (zaočkovaním) niekoľko dávok (rôznych vakcín) v rozpätí dní alebo týždňov, často spustia intenzívne prípady všetkých chorôb naraz, pretože telo sa nedokáže vyrovnať s takým veľkým množstvom smrtiacich jedov vstreknutých priamo do krvného obehu… Lekári „vedeckej medicíny“ to označia za novú chorobu a pristúpia k liečbe, resp. potláčaniu symptómov otráveného organizmu ďalšími drogami, čo z dlhodobého hľadiska situáciu iba zhoršuje.

(V podstate bojujú s jedom ďalším jedom, v duchu – klin sa klinom vybíja. – pozn. F. Š.)

Prečo nedokážu lekári akceptovať, čo už veľa ľudí z laickej verejnosti vie, že to nie sú baktérie a vírusy, čo spôsobujú choroby. Väčšinu chorôb spôsobujú jedy, ktoré sa vytvoria vo vnútri organizmu, alebo sa do tela dostanú zvonku v rámci kontaminovanej, devitalizovanej potravy, tabaku, alkoholu, kávy, fluórom a chlórom otrávenej vody, všetkými liekmi, vakcínami, chemoterapiou, ožarovaním, insekticídmi, chemicky upravenými potravinami vrátane neúmerného množstva umelých hnojív v pôde, zamorených morí, oceánov, atmosféry, smogom z áut, tovární, radiáciou zo skúšok nukleárnych zbraní atď.

Školská medicína odchovala lekárov, ktorí zvaľujú vinu za chorobu na baktérie a vírusy, ale keď sa zamerajú na zdravých ľudí, ktorí chorobu „nechytia“ aj napriek tomu, že sú jej priamo vystavení často tvrdia, že títo sú „prenášači“ a môžu nakaziť ostatných – a to je už vrchol negramotnosti a absurdnosti „vedeckej medicíny“.

Znamenie Ryby 20. 2. – 20. 3., vládnuce planéty Neptún a Jupiter

Ľudia narodení v znamení Rýb sú zložité a výstredné osobnosti. Pretože sú najsúcitnejší na svete, Neptún im tiež dáva vnútorné vnímanie vymykajúce sa zmyslovému poznaniu a nadpozemskú citlivosť. Nezištne vyhovejú cudzím prianiam, sú neobyčajne emocionálni a po svojom vášniví. Ich silné emócie a vášne, ak sú usmernené pozitívne, sú mocnými nástrojmi tvorby, ale ak sú oslabené, môžu tieto kvality Ryby dohnať k sebazničeniu. Od ranej mladosti by sa Ryby mali vyhýbať vzťahom s krajne emocionálnymi jedincami, ktorí akokoľvek podporujú ich nestálosť. V ich osobnosti je prebytok pravdy, ktorou by mohli vyhrať, keby k nej pridali trochu realizmu, disciplíny a praktickosti. Rybám vyhovuje úloha mučeníka. Musia sa vystríhať sklonu k sebaľútosti a malej sebaúcte. Majú sklon znepokojovať sa a silne prežívať každú maličkosť. Ryby sú veľmi závislé na ľuďoch, s ktorými sú v blízkych vzťahoch a pritom sú dôverčivé, ľahko ich preto možno oklamať. Keď však pochopia, že boli oklamané, môžu sa stať neobyčajne podozrievavé a uzavreté. Ich intelekt kolíše ako plameň sviečky.

Napriek tomu prosperujú vo všetkých oblastiach umenia. Stávajú sa z nich vynikajúci hudobníci, spisovatelia, básnici, herci, výtvarníci a speváci. Ryby sa najviac zo všetkých znamení starajú o svoj blahobyt. Vo vzťahu muža a ženy majú sklon k typu otrok a pán. Zväčša sa oddajú do vôle niekoho silného (sklon k masochizmu…). Ryby sú často hnané fantáziami a životom ako bludičky, až kým ich smrť neoslobodí od chaosu ich existencie…

Ryby potrebujú stravu bohatú na proteíny, ktoré im dodávajú energiu, aby bunky v tele správne fungovali a nezadržiavali vodu v tkanivách. V období, keď v ich jedálnom lístku prevládnu tuky a cukry, trpí držanie tela – plecia sa začnú zaokrúhľovať, brušné svaly ochabnú, čo nepriaznivo ovplyvní žalúdok, črevá, trávenie… Musia konzumovať jedlá bohaté na proteíny – nemastné mäso, vajcia, syry, jogurty a orechy. Dôležitá bunková soľ Rýb je fosfát železitý. Jej nedostatok vyvoláva anémiu, nízky tlak, depresie, poruchy žliaz, vodnatieľku, tupé bolesti hlavy, dýchavičnosť a pocit všeobecnej únavy. Jedlá bohaté na fosfát železa, ktoré sa dajú jesť predovšetkým surové, sú: šalát, jahody, reďkovky, uhorky, mandle, orechy a hrozienka. A z varených to sú: špenát, hovädzia pečeň, fazuľa a chudá hovädzina. Viac ženy a deti trpia nedostatkom tejto dôležitej soli. Ženy ju strácajú menštruáciou a deti ju potrebujú pre rast. Ryby by mali telu dodávať aj vitamíny C, D, E a konzumovať veľa morských rýb, ktoré obsahujú jód, pre správnu funkciu štítnej žľazy.

Zdroj: Astro-tabu.sk

Ďalšie časti seriálu Astromedicína versus vedecká medicína

Literatúra o medicíne a obchode zo zdravím a konšpiračných teóriách

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 928 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme