Tekuté zlato – Golden Drop

PRÍZNAKY NEDOSTATKOV OMEGA­3 KYSELÍN V ORGANIZME

  • suchá pokožka a vlasy
  • časté zápaly stredného ucha
  • problémy s dýchacími cestami (astma, zápaly priedušiek, angína)
  • časté močenie
  • smäd, obezita, chuť na mastné, sladké a tučné jedlá
  • suché oko
  • znížená imunita
  • praskanie kože na pätách, “škaredé“ nechty, pomalé hojenie rán
  • bolesti, kŕče pri chôdzi
  • predčasné stárnutie
  • ochorenie cievnej sústavy (infarkt, mŕtvica)

AKO PÔSOBIA OMEGA­3 KYSELINY?

  1. majú schopnosť spojiť a rozpustiť nenasýtené kyseliny a preto stimulujú čistenie organizmu
  2. molekuly omega­3 sú vo svojej štruktúre podobné teflónu, čo znamená, že sa molekuly rôznych látok  na ne nelepia; to podporuje vo veľkej miere metabolizmus
  3. omega­3 kyseliny sú veľmi dôležité pre deti, dospelých a starých ľudí

    ID-10041887

    obrázok so súhlasom Idea go / FreeDigitalPhotos.net

SÚ ZODPOVEDNÉ ZA:

  • pozitívne pôsobenie na pečeň (odtučňuje ju)
  • podporuje trávenie (stimuluje metabolizmus)
  • predchádza ateroskleróze, infarktom,  hypertenzii
  • redukuje tukové tkanivo a zabraňuje tvorbe nového
  • predchádza a podporuje liečbu detskej hyperkinetickej poruchy (ADHD)
  • zmierňuje príznaky menopauzy, má pozitívny účinok na plodnosť
  • potláča stav depresií, mozgových ochorení
  • pôsobí blahodárne na nervovú sústavu

Svetová zdravotnícka organizácia v svojich výskumoch potvrdila, že strava bohatá na omega­3 kyseliny znižuje riziko cukrovky II typu. Zložky, ktoré sa nachádzajú v nami ponúknutom oleji, zlepšujú inzulínovú citlivosť svalov.

TEHOTENSTVO A OMEGA­3KYSELINY

certifikátV súvislosti s vývojom plodu potrebuje organizmus viac omega­3 kyselín. Správne prerozdelenie medzi týmito kyselinami pomáha zachrániť dieťa pred predčasným narodením. Ovplyvňujú správne fungovanie a vývoj mozgu bábätka, čo prebieha od 3. do 18. mesiaca veku dieťaťa.

ČO SÚ V SKUTOČNOSTI  OMEGA­3 A OMEGA­6  KYSELINY

Kvalitný olej nie len že má vysoký obsah nenasýtených omega­3 a omega­6 kyselín, ale je dôležité správne prerozdelenie medzi nimi. Regulujú veľa  prebiehajúcich  procesov  v  organizme,  ktoré  často  majú  opačné  vlastnosti.  Omega  3  a  omega  6  kyseliny sú  dodávané  do  organizmu  iba prostredníctvom pokrmu. Pre náš život je dôležité zachovať medzi nimi optimálnu rovnováhu. Na porovnanie olivový olej obsahuje 10 krát menej omega 3 kyseliny, ako olej
Golden Drop, ktorého pomer je 1,25:1. Preto používanie Golden Drop, je výhodný spôsob na dodanie omega 3 kyselín organizmu, ktorý nám chýba. (jedna čajová lyžička oleja Golden Drop splňuje doporučenú dennú dávku omega 3 kyselín podľa požiadaviek Európskej Kardiologickej Spoločnosti). Pomer repkového oleja k ľanovému v produkte Golden Drop je 2:1.

NEOBSAHUJE: konzervačné  látky, cholesterol, glutén, mliečné zložky, alergény. Olej Golden Drop je výbornou náhradou masla, pretože má rovnako vynikajúcu chuť a arómu, pričom jeho použitie je šetrnejšie a zdravšie.

Golden Drop  je  vysoko  kvalitný  olej,  ktorý sa  používa  na smaženie,  pečenie  pri  vysokých  teplotách (220° C)  ,  pripravovaní  omáčok,  pečenie koláčov a tiež ako príloha k zelenine. Vďaka obsahu kyseliny linolovej a linolénovej je Golden Drop určený aj na prípravu studených jedál, napr.  do šalátov.

Používanie oleja Golden Drop zlepšuje vstrebávanie vitamínov v organizme, nakoľko vitamíny A, D, K a Beta­ karotén sa v organizme vstrebávajú spolu s tukmi.

olej_premium

ZDRAVIE ALEBO DÔVODY PRE KTORÉ STOJÍ ZA TO UŽÍVAŤ OLEJ GOLDEN DROP

Vďaka najmodernejšiemu spôsobu prípravy repkovo – ľanového oleja Golden Drop bolo možné odstránenie nežiadúcej kyseliny erukovej. Olej Golden Drop obsahuje unikátne kyseliny, ktoré zodpovedajú za zníženie hladiny cholesterolu v krvi (LDL) a zvýšenie hladiny dobrého cholesterolu (HLD). Olej Golden Drop obsahuje linolové a linolénové kyseliny, ktoré sú predchodcami vitamínu F,  ktorý chráni  organizmus  pred mŕtvicou,  infarktom,  urýchľuje spaľovanie  tukov a hojenie rán a taktiež  zlepšuje  plodnosť  a  znižuje  telesnú  hmotnosť.

Je dôležité vyhýbať sa nasýteným mastným kyselinám. Olej Golden Drop obsahuje 93% nenasýtených mastných kyselín a len 7%  nasýtených mastných  kyselín,  ktorých  olivový a slnečnicový  olej majú  dvakrát  viac.

V 100 gramoch oleja Golden Drop sa realizuje 300% doporučenej dennej dávky vitamínu E (vitamín mladosti), ktorý výborne chráni pred stárnutím keďže v každodennom jedle ho máme príliš málo.

VITAMÍN E ZODPOVEDÁ ZA

certifikat1OLEJ GOLDEN DROP AKO VÝBORNÝ PROSTRIEDOK PROTI STARNUTIU

Polyfenolové látky, ktoré sa nachádzajú v oleji Golden Drop sú silné antioxidanty. Fungujú mnohými rôznymi spôsobmi. Reagujú s voľnými radikálmi alebo ich celkom redukujú. Tieto procesy zabraňujú starnutiu. Beta karotén, nachádzajúci sa v oleji Golden Drop, pôsobí na farbu pokožky. Je predchodcom (prekurzorom) vitamínu A, a preto urýchľuje obnovu tkaniva a zaisťuje správny stav kože.

Vitamín E, nazývaný tiež „vitamín mladosti“, priamo podporuje tvorbu kolagénu, ktorý udržuje optimálnu vlhkosť a pružnosť pokožky, čo jej dáva správnu elasticitu a pružnosť.

Optimalizovaný  podľa  zdravotných  požiadaviek,  obsah  oleja  je  vhodný  ako  diétne  jedlo.  Najnovšie  výskumy ukazujú,  že  správne  rozdelenie  omega­3  kyselín  a  omega­6  pôsobí  dobre  na  činnosť  organizmu  a  je  dôležitý v  prevencii rakovinových  ochorení.  Nízky  obsah  nasýtených  kyselín  dáva šancu  na  dodržanie správnej  hladiny cholesterolu  a  vďaka  vitamínu E pomaľuje starnutie  buniek  organizmu.  Olej  je  vhodný  do  konca  i  pre  citlivý organizmus a to z toho dôvodu, že neobsahuje alergény.
– Prof. MUDr. Alicja Chybicka

Široký výber rastlinných olejov a tukov nájdete aj na:

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 777 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme